جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  192 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 25 شهریور 1385 23:32
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز زابینی دستگیر شد!این خبر که بر روی سایت وزارت قرار دارد موجب حیرت همگان گشت

جناب آقای رونالد ویزلی اعلام داشته یک هفته و 43 ثانیه پیش

ده واحد توآلت عمومی در شهر آستارا منفجر گشته

با اعزام ماموران مربوطه از سوی آقای ویزلی پس از انجام تحقیقات مستمر مشخص گردید بلیز زابینی مجرم فراریا در انفجار این 10 واحد توالت عمومی دخالت داشته

برای یافتن و زیراب زدن این مجرم 1000گالیون وعده داده شده

اهداف این حرکت انتحار طلبانه و آستاکباری نا معلوم است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه یه گیری وجود داره

Module Hammer System v. 4.0.0.118
Module Aftabeh System v. 3.0.2.512

مدیر سازمان معجون سازان قرن
ارسال شده در: شنبه 25 شهریور 1385 08:49
نمایش جزئیات
آفلاین
لردولدمورت قلابی است!

اطلعات و شواهد نشان میدهد که لردسیاه قلابی است فردی که نامش احتملا کرام است خودش را جای ارباب لردولدمورت کبیر معرفی کرده و سعی دارد دنیای جادوی سیاه را به انحراف بکشد...
لردولدمورت قلابی که به گفته مرگ خوران فردی است جاه طلب که به دنبال موقعیت میگشته تا قدرت مند ترین ارتش دنیا یعنی دارک آرمی را به نابودی و سرخوردگی چدار کند......

مرگ خوران همیشه در صحنه با شعار کرام حیا کن لردی رها کن سعی دارن او را باب قدرت لرد پایین بکشن اما او با دسرسی خود به منو حذف شناسه همه را تهدید کرده....

مرگ خوران قول داده اند یک بار دیگه با اتحاد خود سعی کن این خواسته استکبار را با تو دهنی پاسخ دهند. :proctor:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لوسیوس مالفوی در 1385/6/25 8:52:21
جادوگران
ارسال شده در: جمعه 24 شهریور 1385 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمال حمله گروهكهاي القائده و طالبان به كارخونه چكش سازي

بنا به گزارش ارسالي خبر نگار مخفي ما گروهك تروريستي القائده به سرپرستي و سركردگي آناكين مونتاگ و گروهك تروريستي طالبان به سركردگي آرشام كبير براي حمله به كارخونه چكش سازي تومي و شركا برنامه ريزي كردند.
در ادامه اين گزارش محرمانه آمده است كه طرح ريزي و برنامه ريزي اين عمليات با آناكين مونتاگ و اجراي عمليات با آرشام كبير ميباشد. براي اجرايي كردن عمليات دو گروهك تروريستي با هم پيمان برادري بستند و هم قسم شدند كه تا آخرين قطره خونشان در راه هدف بجنگند.

از عمليات آنها خبر دقيقي در دست نيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1385/6/24 20:54:40
[b][size=large][color=000099][font=Arial]كسي ميدونه شناسه قبلي من چي بود؟
1=[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?uid=12601]اينه؟[/
ارسال شده در: چهارشنبه 22 شهریور 1385 22:59
نمایش جزئیات
آفلاین
انفجار شدید در مرکز تولید بمب منوی تروریست ها

دقایقی قبل صدای انفجار شدیدی از بخش زیر زمینی مرکز تولید بمب منوی گروه ها تروریستی به گوش منابع خبری رسید .
طبق گفته ی شاهدان عینی که از این انفجار جان سالم به در برده اند . انفجار زمانی روی داد که عده ای از دانشمندان که برای گروهک های تروریستی کار میکنند در هنگام نصب اولین بمب منوی به روی یکی از موشک های فوق پیشرفته که گفته میشود از طرف وزارت سحر و جادو در اختیار آنها قرار گرفته دچار اشتباه شدند . که این اشتباه باعث این انفجار عظیم گردیده است
گفته میشود این موشک خاص قرار بوده صبح روز بعد به سمت کاخ قرمز جیگری پرتاب شود ولی یه ساعاتی قبل از پرتاب این موشک به طرز مشکوکی بر اثر خطای فنی منهدم شد

سخنگوی کاخ قرمز جیگری در این مورد گفت: ما برای محافظت از این کاخ و ساختمان های اطراف از یک سیستم امنیتی فوق پیشرفته استفاده میکنیم که غیر قابل نفوذ است

چند روز پیش یکی از افراد وابسته به این گروه تروریستی مدعی شده بود آنها توانسته اند راهی برای نفوذ به این سیستم امنیتی که به اختصار زوپس نامیده میشود پیدا کنند که این حرف با تعجب کارشناسن رو به شد( ) ولی این فرد وابسته حاظر به اعلام روش خود نشد که به نظر میرسد موشک فوق پیشرفته قرار بوده با استفاده از همون روش به سمت کاخ قرمز جیگری شلیک شود عملایت با شکست رو به رو شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 شهریور 1385 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
درگيري دو برادر منجر به قتل شد.
در پي درگيري دو برادر به نامهاي آناكي استبنز و نيكلاس استبنز كه دوقلو هم ميباشند، آناكين كه اتفاقا برادر بزرگتر هم هست با ضربه محكم چوب دستي به سرش در دم جان سپرد.
شاهدان ماجرا اظهار كردند كه درگيري اين دو برادر بر سر بلاك شده نيكلاس در چند ماه گذشته بود.
آرشام يكي از دوستان نيكلاس طي مصاحبه اختصاصي با ما گفت كه اين آناكين بود كه درگيري رو شروع كرد. آناكين از اولش هم چشم ديدن اين نيكلاس رو نداشت.من خودم شاهد بودم كه اون زمانها همين آناكي ..... رفت و زير آب نيكلاس بيچاره رو پيش كوييرل زد.
فعلا نيكلاس استبنز به جرم قتل عمد در بازداشتگاه به سر ميبرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 شهریور 1385 20:03
نمایش جزئیات
آفلاین
آرشام فراری شد
عصر روز گذشته مامورین وزارتخانه برای دستگیری آرشام به مدرسه ی جادوگری هاگوارتز هجوم بردند اما وی را پیدا نکردند و با تخریب تالار عمومی به وزارتخانه بازگشتند.
یکی از مسئولان وزارتخانه در پاسخ به این سوال"جرم آرشام چیست؟"پاسخ دادند:«در مجله ی شایعه سازی نشر اکاذیب کرده»
هنوز مشخص نیست که آرشام در کجا مخفی شده و عده ای بر این باورند که او تغییر چهر داده و در کوه های هاگزمید مخفی شده است.عده ای نیز میگویند که در میان بومی های ّ بوآ بوآ مخفی شده.

دو عکس نیز از او به دست ماموران وزارتخانه رسیده که اثبات این گفته است.در این دو تصویر آرشام در چهره های مختلف دیده میشود.
عکس اول:http://i4.tinypic.com/25zm15u.gif

عکس دوم:http://i5.tinypic.com/25zm1py.gif

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 شهریور 1385 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
حال که در جوامع آستکباری ارزشی جادوگران کاندیدان تن در کار دارند و در میخانه ها با ثقات خویش از هر دری سخن میرانند و جریده ی عریضه ای تنظیم میکنند تا بر دیگری ظفر یابند. میرزا ارشی خان ارزش السخن, به طوع ,احوال این مملکت را به سمع ملت ارزشی انهاء خواهد کرد.
گویند که کوییرل دستاری بر سر و برقعی بر چهره معلق کرده و بر منبر در جمع اعوان و احرار شعر هایی سروده که ملت درکش نتوانند کرد و زین سبب آب در چشم خود میاورند و تقاضای استطلاع دارند.و گفته است:«من تحت القرط....نصرهم الله....نعوذ بالله من قضاء السوء»«والله یعصمنا من الخطایا و و الزلل بمنه وسعته فضله و کفی بالله شهیدا»
آسلامیون بانگ برداشتند که:«رحمه الله علیهم و رضی الله عنه و زاد الله علوا و نفاذا»
ناگهان ادریان نامی هجوم آورده و در حالیکه نام ادوارد بر زبان داشته مشتی بر دستار کوییرل نواخته که فریاد دیوار را موجب گشته و آسلامیون او را بازبمالیدند و به جرم افتعال المی عظیم به وی رساندند.
خبر ها به گوش ادوارد وصال یافته.از جا بشد و اسب را به قصد گاراج در تک افکنده و سپس جمعی از جواتان را با زنجیر, چکش و گوشکوب بر اسبی گوجه ای برنشانده و سایرین را با قاطری سرخ زنگ به خانه ی حاج زاخی سیاه الملوک فرستاد.
در انجا مصافات کردند و به مباحثه نشستند که چگونه با حفظ معالی بر معاند ظفر یابند و بر رسم پدران خویش و طبق معمول و متعارف اغضاء و اغماض را در پیش گرفتند و تذکره ای به بیت کوییرلی فرستادند"ادریان رو ازاد کنید"
و سپس به دلیل پیروزی بر پیاکین(جمع پیکان ) گوجه ای رنگ نشستند و از نماز پیشین تا نمازی دیگر با نشاط بوق در کردند و بلیط گاراج را به سبب این پیروزی مفت فروختند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: یکشنبه 8 مرداد 1385 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
شیوع آنفولانزای اژدهایی
بعد از مصاحبه با چارلی ویزلی یکی از کارکنان اعزام شده به رومانی که در بخش مراقبت از موجودات جادویی بخش اژدها ها کار می کند خبرنگاران به این موضوع پی بردند که آنفولانزای اژدهایی در بین جوانان و نوجوانان آسیایی و اروپایی شیوع پیدا کرده . چارلی ویزلی اظهار داشت برای جلوگیری از همگیر شدن این بیماری اقدامات ایمنی زیر را رعایت کنید:
1- گوشت اژدها را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
2- توجه داشته باشید که بسته ی خون اژدهایی که تهیه می کنید دارای مهر وزارت بهداشت و درمان همچنین دارای مهر بیمارستان سوانح جادویی سنت مانگو باشد.
3- مراقب باشید به هیچ عنوان جلوی آتش اژدها قرار نگیرید
4- از دست زدن به تخم اژدها تا حد امکان خودداری فرمایید.
همچنین عوارض این بیماری از خفیف ترین مورد تا شدید ترین مورد به شرح زیر می باشد:
1- سردرد شدید
2- حالت سرماخوردگی شدید
3- ایجاد جوش های ریز بر روی سراسر بدن
4-روییدن موهای غیر عادی در گوش همخراه با سوزش
5- بدن درد و استخوان درد شدید
6- مرگ
این سوال خبرنگاران که روییدن مو در گوش چه ارتباطی با آنفولانزا دارد بی جواب ماند!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 8 مرداد 1385 12:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سقوط يك شي ناشناس برفراز بام هاگوارتز
چندي پيش مطلع شديم كه جسمي ناشناس بر فراز بام مدرسه علوم و فنون جادوگري هاگوارتز سقوط كرده است خبرنگار اعزامي ما از اين موضوع گزارشي تهيه كرده است كه به شرح زيرز است:
خبرنگار: خانمxمي تونم بپرسم كه آيا شما ساعت دقيق اين حادثه رو ميدونيد و آيا خسارتي هم به مدرسه وارد شده ؟
خانمx : نه متاسفانه به دليل مسائل امنيتي نمي تونم جواب هيچ كدوم از سوال هاتون رو بدم در ضمن شما كه مي بينيد من اصلا حال خوشي ندارم
خبرنگار: خيلي عزر مي خواهم ولي من فقط يك خبرنگار هستم و بايد اين قضيه را براي مردم روشن كنم خب اشكالي ندارد از يكي ديگر مي پرسم
خبر نگار :شما بايد يكي از دانش آموزان اين مدرسه باشيد ؟
دنش آموز:بله
خبرنگار: مي تونم بپرسم كه آيا شما ساعت دقيق اين حادثه رو ميدونيد و آيا خسارتي هم به مدرسه وارد شده ؟
دانش آموز: من نمي تونم جوابي به سوالتون بدم ولي اگه واقعا مشتاق هستيد كه از اين موضوع آگاه بشيد ميتونيد به هاگزميد دهكده اي كه در اين نزديكي هست بريد
خبرنگار :متشكرم
بالاخره بعد از پرس و جو هاي شديد خبرنگار سمج ما ما مطلع شديم كه اين حادثه به گفته يكي از شاهدان عيني واقع در دهكده هاگزميد در ساعت 12 رخ داده به گفته يكي از فضولان اين دهكده حادثه دقيقا ساعت12:35:2:1:..رخ داده است و فقط سقف شكسته شده كه به لطف يك جادوگر ترميم شده است و ‌آن جسم ناشناس چيزي جز يك سفينه آدم فضايي نبوده است كه از جادوگران ترسيده و مغز خود را شستوشو داده اند منتظر اطلاع بيشتر ازين حادثه باشيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بودن يا نبودن مسئله اينست. آيا شرافتمندانه تر است كه ضمير انسان تير طالع شوم ر
ارسال شده در: یکشنبه 8 مرداد 1385 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
وزیر بازگشت!!با سلام خدمت خوانندگان عزیز این روزنامه پر طرفدار
هم اکنون گزارشی داریم در پاریس.
-سلام اقای ایکس،در پاریس لطفا فقط جنایات فرانسوی ها رو بگید.
-فرانسوی ها به تقلید از سفید ها به زبان فرانسوی حرف میزنند.
ملت:
- بله همانطور که میگفتم وزیر که به وزارت برگشته دیروز در این جنگ شرکت داشته.
خخخخخ.بییییم.دییینگ.
مثل اینکه ارتباطمون با اقای ایکس قطع شده و یک جادوگر هم پیش شما فرستاده میشه تا خبر بازگشت وزیر رو از مغزتون پاک کنه.
----------------
4 روز بعد
-جناب وزیر هدفتون از بازگشت چی بود؟
-به تو چه؟
-اخه من خبرنگارم
-هرکی میخواهی باش چه نگار چه حمید.فکر کرده من تو کارای بی ناموسی هستم.
سانسور(حرکات زشت وزیر سابق)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین