حيف شد تابستان مي خواستم چند تا مقاله ي مشتي ترجمه كنم
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
قدیمیترین وبسایت هواداری هری پاتر به زبان فارسی
تنظیمات نمایش
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

شما دخترا چقدر حسوديد باشه بابا اصلا دن ردكليف هم دختره
چي شد استاد ريئس انجمن
كشد زهر جايي كه ترياك نيست
فكر كردي رئيس ياهو شدي نه با با تو حتي نمي توني ريئس مستراح خونتون شي![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مي خاي پسوردتو هر دفه عوض كنم تا آدم شي يا توي انجمنت عكساي... بذارم
پس پرو نشو
چت سایت 11:48
hermione1990: نفهم پيغام جديد تو انجمنت گذاشتم

فکر کردم منظورت این تاپیکاییه که توشون پست دو خطی اظهار وجودی زده میشه! مثل این مغازه های نمیدونم چی چی فروشی! ولی اینایی که مثال زدی مسئلشون یه خورده فرق میکنه!
کسی که از اینجور چیزا خوشش نمیاد میتونه خیلی راحت و در کمال خونسردی هیچ توجهی به این تاپیکا نکنه و اصلا پستاشو نخونه! من خودم حتی یه دونه از پست های این سه تا تاپیکی که مثال زدی رو هم نخونده بودم! همین الان که بحثشون پیش اومد یه نیگاه اجمالی بهشون انداختم ببینم قضیشون چیه!
از یه ده ساله که دیگه نمیشه انتظار نمایشنامه نوشتن داشت!
اگه یکی به من بفهمونه قضیه رو بیخیال میشم!
برای ایفای نقش واقعی واقعی میتونیم به رولینگ بگیم بیاد تو سایت برای خودش چند تا شناسه باز کنه و ایفای نقش واقعی کنه!
ما هم براش دست بزنیم!
یعنی مثلا وزارت خونه رو داشته باشیم، با شخصیت های مثلا ایرونی!
اسم شخصیت هم دیگه به جای کینگزلی اصلا باشه اصغر! :bigkiss:
:bigkiss:

)

این ایفای نقشی که شما اسمشو گذاشتید به نظرم اسمش ایفای نقش نیست یا ایفای نقشی که فقط اسم افراد کتاب روشه!(البته این بد نیستش ها)ولی ما اگه بخوایم طبق کتاب بریم جلو به اون میگن ایفای نقش واقعی واقعی!برای مثال مثلآ کینگزلی میگه من وزیرم و خیلی ها حرفشو باور میکنند ولی کینگزلی تو کتاب وزیر نیستش و کرام هم معاونش نیست چون اصلا این قضایا به کتاب نمیخوره فقط اسم افراد که تو کتاب میخوره!اگه کاربران عزیز بتونند درست درست طبق رول پلینگ عمل کنند مطمئنآ وضع رول پلینگ واقعی بهتر میشه

گیلدروی لاکهارت نوشته:
هوم... اگه هیکلو خوب صفا میدین، منم یه مدت میرم!![]()
===============================
نقل قول:و یک چیزی که شدیدا باعث به هم خوردگی رول شده همین تاپیک های چرت و پرت که افراد باز میکنند(دبیر خانه رسیدگی به طلسمهای جدید....تقویت خودروهای جادویی...گلدرگزو......)
هوم... مخالفم!
به نظر من اینا میتونن کار خودشونو بکنن و تاپیک های نمایشنامه ای هم جدا از کار اینا کار خودشونو بکنن! یه عده هستن که واقعا با این جور چیزا حال میکنن! خوب بذار حالشونو بکنن!
کسایی که با این تاپیکا مخالفن (هر چند که عده شون خیلی زیاد باشه) میتونن حتی مطالب این تاپیکارو نخونن، چه برسه به اینکه بیان توش پست بزنن!
من خودم که ناظر دیاگونم، الان قضیه این دو نوع تاپیکو توی دیاگون جدا کردم! میزارم پست های اظهار وجودی توی تاپکی های اظهار وجودی بمونن! ولی با پست های اظهار وجودی توی تاپیک های نمایشنامه ای برخورد میکنم!![]()
به هر حال من نفهمدیم این تاپیکا چه طوری میتونن به رول پلیینگ لطمه بزنن!اگه توضیحات در این بابا داده بشه خوبه! که بلاخره یا حال این تاپیکارو بگیریم، یا بهشون حال بدیم!