جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

114 کاربر(ها) آنلاین هستند (93 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
111 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
خدا حافظ دوستان من قراره اخراج شم با هري پاتر خوش بگذرونيد
حيف شد تابستان مي خواستم چند تا مقاله ي مشتي ترجمه كنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I just Love Baran Kosari
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
من امروز با یه عضو خیلی ارزشی رو به رو شدم
اول تو انجمن یه پست زده که
نقل قول:
شما دخترا چقدر حسوديد باشه بابا اصلا دن ردكليف هم دختره

من هم در جوابش پیام شخصی اول رو زدم که در زیر میتونید بخونید و پست شو پاک کردم
بعدش یه پست دیگه زد
نقل قول:
چي شد استاد ريئس انجمن
كشد زهر جايي كه ترياك نيست
فكر كردي رئيس ياهو شدي نه با با تو حتي نمي توني ريئس مستراح خونتون شي
مي خاي پسوردتو هر دفه عوض كنم تا آدم شي يا توي انجمنت عكساي... بذارم
پس پرو نشو

همه هم که میدونن عکس سه نقطه چیه
و بعدش هم در چت سایت گفته
نقل قول:
چت سایت 11:48
hermione1990: نفهم پيغام جديد تو انجمنت گذاشتم

حالا پیام شخصی ها رو که بین ما رد بدل شد
من :
یلیدان نوشته :
سلام
جناب هرمیون هزار نه صد نود لطفا پست های بی مورد نزنید که به مقامات میگم شما رو شپلخ از سایت کنن خواهشنا تو فروم هایی که من ناظر شم(تالار اسرار و تالار اصلی ) پست نزن اعصاب ندارم گالری که به گند کشیده بی خیال فروم ما شو لااقل
hermione1990:
كته ي اول اگر شپلخ شم دوباره دوپلخ ميشم
ديم:من چه بلايي سر گالري آوردم؟
سيم:حالا مدير يه پخي شدي جو نگيرد
من :
من مدیر یه پخ شدم فعلا تو نشدی عضو دو هزارام عزیز
نکته اول ت هم بگم اگه ایدیت بلوک شه ای پیت بن شه دیگه اصلا نمی تونی وارد سایت شی چه برسه به این که دو پلخ بشی نظر های ارزشی حواله گالری کردی برای این که رنک خودتو افزایش بدی (البته شاید اشتباه میکنم ولی این رو یکی دیروز به من گفت که زیاد میره تو گالری ها نظرات بی خود و پشت سر هم میدی یا مثلا شکلک خالی می فرستی و..
hermione1990:
شتباه به عرضت رسوندن ارباب كوجولو من از هري پاتر خوشم نمياد فقط از اما واتسون خوشم مياد براي همين هم يه دم تو گالري ها تلپم در ضمن فرض كن من شدم ريئس سايت جي به من مي رسه؟
يادتم نره من هكر خوبي هستم و اين رو هم بدون ساختن يك آي دي در 40 ثانيه امكان پذيره
كار نمداري بري سقط شي؟
من :
بخشید من با شما شوخی کردم هکر بزرگ اشتباه کردم مرا ببخش من خیلی میترسم من رو هک نکنی
=)) عضو ها روز به روز ارزشی تر میشن وای که من چه قدر میترسم خدایا خودت نجاتم بده
چه قدر ابلهی که فکر میکنی به وب مستر چیزی میرسه اصلا تو نمیدونی کار وب مستر چیه چرا قد قد میکنی مرتیکه مزخرف
hermione1990:
بله فحش نده كه من از تو ..... ترم
ژوراسيك ايسلند مدير يك انجمن(ژوراسيك بوك)هستم(من خودم در سايت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ضد آصلا ها! آبروي نداشته ي ما رو بردين كه شما! چرا اين لوح مسخره ي ماگل ماه رو گذاشتين بغل اسمم و از ايني هم كه هست بدترش كردين؟ همي به بلاياي آسماني دچار گرديد!

با تشكر
ماگل ترين ماگل سايت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 08:59
نمایش جزئیات
آفلاین
چند تا گله داشتم اول از سیاها اصلا فعال نیستند اصلا انگار نه انگار همه خوابند هر از چند گاهی یکی می یاد تو یک تاپیک اشتباهی عضو ارتش میشه الان هم که با هم به مشکل بر خوردن شاید این یکم فعالشون کنه ولی در کل هیچی
دوم هم از سفیدا اونا هم فعال نیستند البته فعال بودن نه اینکه پست نمی زنن منظور اینه که به عنوان سفید فعال نیستن محفل اصلا شبیه محفل نیست الان چند وقته کسی توش پست نزده قبلا هم که میزدن کل کارشون این بود که سیریوس و جیمز می خوان برن تفریح ولی مانیا نمی زاره

من خودم الان خیلی پست میزنم که باید محدودش کنم چون تا پام رو میگزارم تو سایت 4 تا تاپیک رو آپ دیت میکنم ولی هم تو خاکستری ها فعالیت دارم هم جاهای دیگه که اصلا ربطی به خاکستری بودنم نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
صبر کنید یه لحظه ! اینکه من که آی دی هاگرید را دارم بیام مثل هاگرید واقعی باشم دیگه خیلی بی مزه میشه ! مثلا من ناراحت بشم و دو تا لیوان بزرگ به اندازه سطل آبجو بخورم ! نه این که دیگه رول پلینگ نیستش ! این مثل اینه که ما بیایم کتاب را تایپ کنیم . که این کار هم قبلا انجام شده ! اما اینکه من بیام و در قالب هاگرید یه کارهایی بکنم که خنده دار باشه یا حالت کاریکاتور وار داشته باشه خوبه ! والا همه میدونن که هاگرید مثلا نمیتونه سوار جارو بشه . چون جارو میشکنه و خرد میشه . ولی وقتی همین قضیه بیاد در قالب یه نمایش نامه جالب میشه . همین خودش سوژه یه نمایش نامه خوب و خنده داره . شما تا جایی که فکر کنین میتونین از این سوژه ها که با توجه به شخصیت های کتاب و نقاط ضعف و قوت اونا باشه پیدا کنین . بدون این که بخواین خیلی به مغزتون فشار بیاریبن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 16:56
نمایش جزئیات
آفلاین
موافقم!

میدونم مثلا گیلدروی نمیتونه حرفهای که گیلدروی لاکهارت زده در کتاب بیاره اینجا!اصلآ نمیشه یعنی مچ نمیشه با تاپیکا

ولی ما میتونیم بخش ایفای نقش رو به جاهای دیگه تشبیه کنیم
با تشبیه کردن ایفای تقش به جاهای دیگه کتابهای دیگه اینطوری یک نوع ابتکار یا نوع آوری از کاربر صورت میگیره که خیلی کاربران رو به هم دیگه معطوف میکنه

نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه؟
-----------
اگه چند نفر بیاد(با تجربه) بیان و در تاپیکها نمایشنامه بنویسند اینجوری کاربری که تازه مهمان شده یا تازه اومده تو سایت تشویق میشه و میل و رغبت پیدا میکنه که نمایشنامه بنویسه اینجوری من مطمئنم که وضع رول پلینگ عالی میشه.

و کسانی که مدتهای زیادی هست که تو این سایت هستند و در تاپیک ها رفت و آمد دارند این افراد رو باید تشویق به نمایشنامه نوشتن کرد و اگه ناظران یا مدیران میبینند که تاپیک چرت و پرتی زده شده باید با آن برخور کرد چون آن کاربر مهمان که گفتم میاد به تقلید از این تاپیک ها تاپیک میزنه و بدین گونه اوضاع خراب میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب راستش یه خورده اشتباهو مجبور کردم که رخ بده! من اون موقع زیاد نرفتم اندر اسم تاپیکایی که مثال زده بودی و همین جوری کلی گفتم! فکر کردم منظورت این تاپیکاییه که توشون پست دو خطی اظهار وجودی زده میشه! مثل این مغازه های نمیدونم چی چی فروشی! ولی اینایی که مثال زدی مسئلشون یه خورده فرق میکنه!
به هر حال من حتی با اینا هم موافقم!
یکی از دلایل من برای موافقت با این تاپیکا اینه که اگه جلوی این جور تاپیکا گرفته بشه، این بحثا به تاپیکای درست حسابی راه پیدا میکنن! ملت اظهار وجودی رو هر کاریشون کنی، هستن، در سایت هم بازه صبح تا شب بر تعدادشون افزوده میشه! اینا بلاخره میخوان به جوری خودشونو تلخیه کنن!
من هنوز هم نفهمیدم، اینا چه جوری میتونن لطمه بزنن! کسی که از اینجور چیزا خوشش نمیاد میتونه خیلی راحت و در کمال خونسردی هیچ توجهی به این تاپیکا نکنه و اصلا پستاشو نخونه! من خودم حتی یه دونه از پست های این سه تا تاپیکی که مثال زدی رو هم نخونده بودم! همین الان که بحثشون پیش اومد یه نیگاه اجمالی بهشون انداختم ببینم قضیشون چیه!
یه جورایی هم به نظرم استکباره و باعث میشه سایت به یه گروه خاص محدود بشه! به هر حال ده ساله ها هم تو سایت میان! از یه ده ساله که دیگه نمیشه انتظار نمایشنامه نوشتن داشت!

به هر حال مشکل کلی من در اینه که نمیفهمم چه جوری میتونن لطمه بزنن! اگه یکی به من بفهمونه قضیه رو بیخیال میشم!
=======================

در راستای ایفای نقش واقعی واقعی...
با این مورد هم مخالفم! برای ایفای نقش واقعی واقعی میتونیم به رولینگ بگیم بیاد تو سایت برای خودش چند تا شناسه باز کنه و ایفای نقش واقعی کنه! ما هم براش دست بزنیم!
رولینگ فضا رو استاد کرده، ما خودمونو به زور میچپونیم تو فضاش!
چه فایده ای داره که مثلا من بیام همون حرفای همیشگی لاکهارتو تکرار کنم؟ البته از یه سری اخلاقیاتش باید تبعیت بشه ولی دیگه نه خیلی!

البته کلا به نظر من نقش شخصیت های اصلی کتابو بازی کردن حال نمیده! با شخصیت های فرعی که اخلاق خاصی ندارن یا کلا شخصیت های خلقی مخلوقی بیشتر حال میکنم! یعنی مثلا وزارت خونه رو داشته باشیم، با شخصیت های مثلا ایرونی! اسم شخصیت هم دیگه به جای کینگزلی اصلا باشه اصغر! :bigkiss: :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من که نگفتم اینجوری بده!اتفاقآ اینطوری جذابیتش هم خیلی بیشتره نسبت به کتاب!ولی دیگه نمیشه اسمشو گذاشت رول پلینگ!در اصل شخصیت های ساختگی خود کاربرانه که هر طور میل دارند شخصیت میسازند برای خودشون(به غیر از اسم)...ویزگی میدهند به شخصیتشون یا همون صفت میدهند به شخصیتوشون!

ولی ما اگه بخوایم طبق کتاب پیش بریم(دقیقا)چیزه غیر ممکنی هستش!(در بعضی موارد)
مثلا ولدمورت در کتاب الان از همه ی نظرها غایبه و مرگ خوارانش هم دستگیر شدند و در آزکابان به سر میبرند ولی پس باید ولدمورت سایت هم از نظره همه ی کاربران غایب باشه و کسی ندونه کجاست و یا مرگ خوارانش فقط در آزکابان باشند و به جای دیگه سر نزنند!و همونطور که میدونید این چیزه غیر ممکنه ای!!

البته ما میتونیم یک کاری کنیم مثلآ با فعال کردن وزارتخونه...هاگوارتز و......اینجوری هم به رول پلینگ واقعی نزدیک شدیم و هم جذابیته زیادی هم برای کاربران داره!(البته به جنبه ی کاربران عزیز و میزان ظرفیت اخلاقشون هم بستگی داره )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
این ایفای نقشی که شما اسمشو گذاشتید به نظرم اسمش ایفای نقش نیست یا ایفای نقشی که فقط اسم افراد کتاب روشه!(البته این بد نیستش ها)ولی ما اگه بخوایم طبق کتاب بریم جلو به اون میگن ایفای نقش واقعی واقعی!برای مثال مثلآ کینگزلی میگه من وزیرم و خیلی ها حرفشو باور میکنند ولی کینگزلی تو کتاب وزیر نیستش و کرام هم معاونش نیست چون اصلا این قضایا به کتاب نمیخوره فقط اسم افراد که تو کتاب میخوره!اگه کاربران عزیز بتونند درست درست طبق رول پلینگ عمل کنند مطمئنآ وضع رول پلینگ واقعی بهتر میشه

آها باز زدی توی نکته همیشگی که از اول روش بحث بوده و فک کنم تا آخرم روش بحث باشه
ببین رول لینگ طبق کتاب رو باید تعریف کرد منظورتون چیه؟ یعنی مثلا هرماینی بیاد و حمایت اتز جن های خانگی کتاب رو الم کنه و همونطوری بره جلو اگه اینطوری باشه به سادگی من شخصا ترجیح میدم کتابو دوباره بخونم تا پستای هرماینی رو در نتیجه باید چیز نو باشه جدی باشه سوژه ای در کار باشه
پس باید ما ادامه کتاب رو بریم یا از سوراخ هایی که توی جاهای مختلف کتاب هست استفاده کنیم کتاب خیلی خالیه ببین در مورد کینگزلی دو خط بیشتر گفته نشده اصلا در نتیجه کینگ باید اینجا در فروم شخصیتش ساخته بشه میتونه وزیر بشه میتونه اصلا جاسوس در بیاد و از محفل ققنوس بره همه حالت ها امکان پذیره
این که ایفای نقش ها از هری پاتر منحرف شده رو قبول دارم و نباید اینطوری بشه بلکه باید در اون فضای کتاب ها باقی بمونه ولی نه اینکه کتاب رو کپ بزنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گیلدروی لاکهارت نوشته:
هوم... اگه هیکلو خوب صفا میدین، منم یه مدت میرم!
===============================

نقل قول:
و یک چیزی که شدیدا باعث به هم خوردگی رول شده همین تاپیک های چرت و پرت که افراد باز میکنند(دبیر خانه رسیدگی به طلسمهای جدید....تقویت خودروهای جادویی...گلدرگزو......)

هوم... مخالفم!
به نظر من اینا میتونن کار خودشونو بکنن و تاپیک های نمایشنامه ای هم جدا از کار اینا کار خودشونو بکنن! یه عده هستن که واقعا با این جور چیزا حال میکنن! خوب بذار حالشونو بکنن!
کسایی که با این تاپیکا مخالفن (هر چند که عده شون خیلی زیاد باشه) میتونن حتی مطالب این تاپیکارو نخونن، چه برسه به اینکه بیان توش پست بزنن!

من خودم که ناظر دیاگونم، الان قضیه این دو نوع تاپیکو توی دیاگون جدا کردم! میزارم پست های اظهار وجودی توی تاپکی های اظهار وجودی بمونن! ولی با پست های اظهار وجودی توی تاپیک های نمایشنامه ای برخورد میکنم!

به هر حال من نفهمدیم این تاپیکا چه طوری میتونن به رول پلیینگ لطمه بزنن! اگه توضیحات در این بابا داده بشه خوبه! که بلاخره یا حال این تاپیکارو بگیریم، یا بهشون حال بدیم!

گیلدروی عزیز
همین به قول خودت حال دادنا باعث میشه وضع رول پلینگ به هم بریزه
ما چیزی مانند خودروی های جادویی در کتابهای هری پاتر نداریم به غیر از کتاب تالار اسرار(خودروی پرنده بود) و این اسمش ایفای نقش نیست
این ایفای نقشی که شما اسمشو گذاشتید به نظرم اسمش ایفای نقش نیست یا ایفای نقشی که فقط اسم افراد کتاب روشه!(البته این بد نیستش ها)ولی ما اگه بخوایم طبق کتاب بریم جلو به اون میگن ایفای نقش واقعی واقعی!برای مثال مثلآ کینگزلی میگه من وزیرم و خیلی ها حرفشو باور میکنند ولی کینگزلی تو کتاب وزیر نیستش و کرام هم معاونش نیست چون اصلا این قضایا به کتاب نمیخوره فقط اسم افراد که تو کتاب میخوره!اگه کاربران عزیز بتونند درست درست طبق رول پلینگ عمل کنند مطمئنآ وضع رول پلینگ واقعی بهتر میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.