جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

156 کاربر(ها) آنلاین هستند (102 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
154 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 1 بهمن 1383 22:27
نمایش جزئیات
آفلاین
من همین جا میخوام یه انتقادی بکنم !
این جریان گرفتن مجوز برای تاپیک ها دیگه خیلی لوس و بی مزه است ! البته این نظر من بنابراین کسی با مشت نیاد زیر چشم من ! اما در کل باعث میشه که خیلی ها از زدن تاپیک منصرف بشن !

برای مثال من مدتی پیش یه تاپیک توی انجمن جادو و جادوگری زدم درباره اینکه اگه رولینگ بمیره و کتابها تموم نشه واکنش هری پاتریست ها چه خواهد بود ! بعد خانم چو چانگ مثل آب خوردن تاپیکی که نزدیک به 50 نظر توش زده شده بود پاک کرد و به من پیام شخصی زد که اگه میخواهی تاپیک را مجددا باز کنی !( دقت کنید که تاپیک را قفل نکرده بود بلکه پاک کرده بود ) باید مجوز بگیری ! به نظر شما مضحک نیست ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: پنجشنبه 1 بهمن 1383 14:53
نمایش جزئیات
آفلاین
اعتراض

پاتر یک اعتراض منطقی دارم

ما مگه نباید در رول پلینگ طبق آخرین نوشته های کتاب عمل کنیم!!!اگه عمل نکنیم حق خیلی ها ضایع میشه

چرا در رول پلینگ در اول و وسطای کتاب ما داریم پیش میریم!؟؟!؟!؟!؟؟!

آمبریج داره طبق اولای کتاب 5 جلو میره و اینجوری حق خیلی ها مثل من ضایع میشه!!!!
چون من در آزکابان باشم....البته میتونم نباشم ولی دلم نمیاد

اولین کاری که باید بکنید اینه که یک قسمت از کتا رو مشخص کنید تا افراد سایت طبق اون جلو برند و ایفای نقش کنند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 دی 1383 18:04
نمایش جزئیات
آفلاین
قوانین ایفای نقش عوض شدن و کسی نمیتونه گروهشو بعد از یه ماه عوض کنه این عوض کردنا به نظر من مساله ای رو حل نمیکنه یعنی باعث فعال کردن فروم نمیشه در هر حال کسی که مینویسه یه نفره و یه نفرم فرقی نمیکنه چه شناسه ای داشته باشه یا چند تا داشته باشه
با عوض کردن نقش و گروه میخوایم واسه خودمون ماجرا درست کنیم تا بتونیم یه چیزی بنویسیم که به نظر من درست نیست
بهتره نوشته هامون رو تغیر بدیم و یه جور ننویسیم تا اینکه گروه و نقشمون رو عوض کنیم
متاسفانه تکراری نوشتن باب شده و یکی میاد یه چیزی مینویسه و موضوعی میده همه از روش کپ میزنن یا تاپیک ها رو از روی هم کپ میزنن این اصلا راهش نیست
کپ زدن کتابم راهش نیست مثلا من بیام دوباره تو سایت ماجرای هری و چو رو باز سازی کنم یا بیافتم دنبال همون گروه اد کتاب 5 فایده نداره باید ادامشو بریم در جا زدن فقط باعث خستگی میشه
در مورد دو گروه دیگه قرار شد هر وقت تعدادشون به 20 رسید عضو شدنشون رو در گروه های گریفین و اسلیترین ورداریم و اونایی رو هم که هستن برگردونیم در هر حال تالار راونکلاو یه مدت فعال شده بود و در هر حال فعال شدن توی فروم عمومی جذاب تره تا فروم خصوصی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 دی 1383 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا که کم کم داریم دوباره برمی گردیم به متن کتاب فکر می کنم دیگه وقتشه که سایر گروه های سایتو فعال کنیم...به نظر من اگه چندتا از اعضای فعال یا نیمه فعال توی گروه های ریونکلا یاهافلپاف باشند اعضای جدید تشویق می شند که به سایر گروه ها هم بروند...شخصا بیشتر به خاطر این که می خوام خودمو از تمام دعواهای گروهی توی سایت کنار بکشم و برگردم به همین دوره ی بی طرفی خودم می خوام گروهمو از اسلیترین به ریونکلا تغییر بدم.(نمی دونم این که درخواستمو اینجا مطرح کردم کافیه یا باید به مدیران مربوطه پیام شخصی بزنم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ويكتور كرام نوشته:
وقتی این تاپیک زده شده بود...یکی از ناظرین به جای اینکه بیاد و بگه این تاپیک تکراریه و وجودش غیر ضروریه....اومده اونو قفل کرده....خب این برای من جای سئوال داره...چرا باید اون تاپیک قفل شده باشه

قفل شدن تاپیک دقیقا کار درستی بوده
وقتی کسی ناظر انجمنی نیست نمیتونه تاپیک رو یه دفعه پاک کنه مگه اینکه به شدت حاد باشه مساله در نتیجه گیلیدی قفلش کرده و بعدا ناظر فروم میتونسته تصمیم بگیره که پاکش کنه
فرستادن تاپیک ها به فروم قدح اندیشه به طور کامل ممنوع شده و هیچ تاپیکی نباید اونجا بره یا الکی از فروم خودش خارج بشه
نظر من اینه که تکلیف هر تاپیکی باید در فروم خودش معلوم بشه و اینور و اونور نره
به نظر من باید روی این قضیه یه بحث درست و حسابی بکنیم که جاش توی تاپیک گزارش ناظران بهتره به نظر من

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
هو دالاهوف دیگه نبینم به آسلام الکی قسم می خوری وگرنه خودم روت آسلامیوس اجرا می کنم...!
=======
هوممم با پویان موافقم یعنی که چه... فعالیت های موازی محکوم است... و کرام به عنوان پدر سینمای جادوگری! حق داره جلوی فعالیت اون تاپیک رو بگیره!

دیگه همین دیگه خوش باشید...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 16:17
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب... قفل کردن اون تاپیک اثر هنری من بود! قفلش کردم که تا وقتی ناظر بیاد تصمیم بگیره، تاپیک پر از پست نشه که سر پاک کردنش مورد پیش بیاد! شرمنده اخلاق ورزشکاریتون! :bigkiss: ویکی گیلیتو عفو کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به آسلامیوس قسم اگه میدونستم تو ناراحت میشی همچین کاری نکردم!!
----------------------------------
اگر هم میبینید من با 4 نفر تو رول پلینگ کل کل میکنم به خاطره ایفای نقش هستش ولی شده تا حالا ببینی که من در خارج از رول پلینگ با کسی دعوا کنم؟؟
---------------------------------

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 12:32
نمایش جزئیات
آفلاین
ریموس جان..من که انتظار عذر خواهی از شما ندارم منظور من این بود:
وقتی این تاپیک زده شده بود...یکی از ناظرین به جای اینکه بیاد و بگه این تاپیک تکراریه و وجودش غیر ضروریه....اومده اونو قفل کرده....خب این برای من جای سئوال داره...چرا باید اون تاپیک قفل شده باشه

دالاهوف عزیز
بر فرض اینکه من تو یاهو نبودم...ولی میتونستی یه آف بذاری که من بخونمش..نمیتونستی؟
یا حداقل یه پی ام شخصی به من میزدی

در ثانی..من کی گفتم من من؟
من خود تاپیک هالی ویزاردو دارم با بیگانه پیش میبرم تا جایی که دوستان بیگانه رو بیشتر از من اونجا فبول دارن!!!

خود شما هر وقت بیای اونجا و پیشنهاد بدی من ازش استقبال میکنم...خودم بودم که بهت گفتم ما باید با اتحاد داشته باشیم ...ولی شما قبول نمیکردی

اصلا هم دوست ندارم بکشی کنار ...بیا و در موفقیت بقیه شریک شو...من واقعا اینو از ته دلم میگم
در ثانی من هم قبول دارم کمی بیش از حد عصبانی بودم

با تشکر ویکتور کرام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: دوشنبه 28 دی 1383 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب گیری افتادیم این وسط!!

بابا به خدا من اون تاپیک رو باز کردم که کرام مسئولش باشه!!
میخواستم تو یاهو بهش بگم ...چون نبود....مجبور شدم بزنم به نام کرام!!!
-------------------------
من تاپیک رو بزنم یا تو فرقی نداره!!اصل نمایشنامه هیی که توش نوشته میشود !!اصل جوی که ما میخوایم در اون حاکم کنیم!!اصل دوستی که باید بین ما رواج پیدا کنه!!!
ویکتور جان از تو توقع چنین رفتاری رو نداشتم!!حد اقل به خودم میگفتی....عوض میکردم
------------------------
ویکتور جان به آسلامیوس قسم که همه میدنند تو مسئول هالی ویزارد هستی!!همه میدونند!
اما به نظر خودت این رفتارت درست بود!!؟!؟!؟
-----------------------
به جای اینکه ما با هم متحد باشیم که سایت رو با موفقیت جلو ببریم!!تو هی میگی من...من...من!
----------------------
رسول اکرم میفرماید:
به درستی که برادران شما همان مومنان هستند.
---------------------
آقا من از همین جا اعلام میکنم که کنار کشیدم و به کرام و هالی ویزاردش هیچ کاری ندارم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.