شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1. الان اینجا به جان پروفسور کوییرل جان، مدیر در قید حیات دیگه ای هم وجود داره؟
2. چرا حتی اگه بهترین معرفی شخصیتم ارائه بدم منو تایید نمیکنید؟ گناه من چیه؟ داشتن شوخ طبعی که گویا به نظر کوییرل جان چیز بدیه و منجر به اعمال شیطانی میشه؟ در ضمن من اصولا عضو سابق ایفای نقش هستم و تاییدنامه ی رسمی از آنیتا دامبلدور و چو چانگ دارم! عنوان تازه وارد ترین عضو قدیمی رو هم یدک میکشم!
3. اصلا ملاکتون واسه تایید شخصیت چیه؟ بهترین معرفی شخصیت یعنی چی اصلا؟
سلام . به نظر من یعنی به نظر وزیر گل و بلبل سایت الان سایت علی الخصوص رول سایت بسیار فعاله در روز حد اقل 20 پست رول در قسمت ایفای نقش میخورهد ( بدون احتساب هاگوارتز ) که در نوع خودش عالیه و خیلی وقته یه همچین فعالیتی نداشتیم البته اینو مدیونه زحمات ایوان و یکی دیگست ( حمل بر خودستایی نباشه) به نظرم الان خیلی مناسبه که ترین های سایت رو برگزار کنیم . چون رنک و ترین ها باعث تشویق اعضا برای فعالیت چه قدیمی چه جدید ! امید وارم این بار که این همه دلیل منطقی هم هست مخافت نشه ! و امید وارم باز یک هفته نره تو بررسی ! فکر نکنم مدیری مخالف باوشه !
يه پيشنهاد داشتم. يه مدت پيش من با صرف زماني زياد يك مشت لينك دانلود تريلر براي سايت قسمت دريافت فايل فرستادم ولي به دلايلي كه بحث شد تأييد نشد. حالا ميگم كه اگه ميشه مديران محترم يه تاپيك توي انجمنها يا هرجاي ديگهاي كه صلاح ميدونن، تدارك ببينن براي اينكه لينك دانلود ويدئوهايي كه به فيلماي هري پاتر مربوط ميشه (از جمله تريلرها، پشت صحنه فيلمها، مصاحبه با بازيگران و...) رو توي اون قرار بدهيم كه هم سريعتر باشه و وقت ملت گرفته نشه و هم همه بتونن مشاركت داشته باشن و استفاده هم كنن. اگه مديران هم وقت نميكنن بگن لااقل اين تاپيك رو كجا بزنم كه بعدا مشكل پيش نياد.
من معمولا وقتی قسمت مقالاتو ویرایش میکردم به این مشکل برمیخوردم که ویرایش پستم بهم میریخت چون اونجا ویرایشگراش بیشتره. برای برطرف کردنش میرفتم در قسمت ارسال مقاله و در اونجا انتخاب ویرایشگرو تغییر میدادم. امیدوارم برای شمام کارساز باشه.
اهم اوهوم اهیم ! وزیر سحر و جادو مگی دست به جارو صحبت میکنه ! باب پدرم در اومد به خدا ! ویرایشگرام قاطی کرده ! الان من 2 تا ویرایش گر دارم یکیش textarea و اون یکیشم DHTML گسترشیافتست که البته این هم مثله قبل کار نمیکنه و صفحه ی همرنگ تم میاد که مثلا برای من تم گریفیندور قرمزه و میدونید که هر کاری میکنی تو نوشتت کدش میاد مثلا برای رفتن به خط بعدی اگر اینتر میزنم کدش میاد . کلا مشکل پیدا کرده . فقط لطفا نگید کوکی هاتو پاک کن و اینا چون بعد از 5 سال هر مشکلی پیش میاد همین کارو میکنم کردم ولی درست نشد بازم .
* پی نوشت : ننه آنیت رنگ ویرایشت جیغه میزنه چشممو !
اگر جوابمو دادید که وزارت پشت و پناهتون اگرم ندادید که چنان آهی میکشم تا مرلین سایت رو از سرور کلا بوق کنه !