دامبولدور و سیریوس برنخواهند گشت. دلایلشو برید تو بخش مقالات بخونین. این که ما منتظر برگشتن این دو تا هستیم به خاطر اینه که عادت کردیم به پایان های ظاهرا خوش (تیپ فیلمهای هندی). در جاهای مختلف کتاب دامبولدور به وضوح عنوان می کنه که مرده رو نمی شه برگردوند.(رجوع کنید به تاپیک آیا اسنیپ واقعا خیانت کرده) رولینگ هم بارها در مصاحبه ها گفته که اینا مردن.
اما هر دو شخصیت در کتاب هفت به هری کمک خواهند کرد!! یعنی آینه سیریوس، قاب عکس دامبولدور، تصاویر دامبولدور در قورباغه های شکلاتی و یا چیزهایی که دامبولدور از خودش به جا گذاشته و ما هنوز ازشون خبر نداریم.
در کتاب 7 لوپین و اسنیپ هم کمک شایانی به هری خواهند کرد.
باور کردن مردن دامبولدور هم سخته هم تلخه. اما باور کردن این واقعه تلخ سرعت هری رو برا رسیدن به هدفش چندین برابر خواهد کرد.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
سیریوس و دامبلدور: آیا باز میگردند؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 28 فروردین 1389 21:33
از: هرجايي كه ميشه زنده موند
پستها:
226

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

سیریوس که مرده جای هیچ بحثی هم نداره اگر قرار بود زنده باشه توی همون کتاب شش مشخص میشد در ضمن وقتی که دامبلدور میگه مرده یعنی مرده این از این
اما در مورد دامبلدور ببینید من یک فرضیه جدید دارم به نظر من وقتی که رولینگ کتاب شش رو تموم کرد هدفش این بود که دامبلدور برای همیشه مرده ولی به علت چند صوتی که داده حالا برای حفظ آبروی خودشم که شده مجبوره که کاری کنه که دامبلدور زنده شه مثلا به نظر من وقتی که رولینگ میگه طلسم به سینه دامبلدور برخورد کرده و به هوا رفته یا وقتی که میگه از دهن دامبلدور خون میامده یا وقتی که میگه از قبرش دود سفید بلند شده منظورش یک چیز دیگه بوده ولی همون طور که میبینید همه فکر که میکنند هیچی بلکه یقین دارند که دامبلدور زنده هست همچنین من فکر میکنم در کتاب دلایلی پیدا کردم که نشون میده که رولینگ ناگهان تغییر روش داده ولی متاسفانه دچار اشتباه شده من میخواستم این چیز ها رو در یک تاپیک بنویسم که متاسفانه نتونستم مجوز تاپیک رو بگیرم (گفتند حق نداری بر ضد رولینگ حرف بزنی)خلاصه حرفم اینکه فکر میکنم رولینگ برای جبران سوتی هاش مجبوره دامبلدور رو زنده کنه
اما در مورد دامبلدور ببینید من یک فرضیه جدید دارم به نظر من وقتی که رولینگ کتاب شش رو تموم کرد هدفش این بود که دامبلدور برای همیشه مرده ولی به علت چند صوتی که داده حالا برای حفظ آبروی خودشم که شده مجبوره که کاری کنه که دامبلدور زنده شه مثلا به نظر من وقتی که رولینگ میگه طلسم به سینه دامبلدور برخورد کرده و به هوا رفته یا وقتی که میگه از دهن دامبلدور خون میامده یا وقتی که میگه از قبرش دود سفید بلند شده منظورش یک چیز دیگه بوده ولی همون طور که میبینید همه فکر که میکنند هیچی بلکه یقین دارند که دامبلدور زنده هست همچنین من فکر میکنم در کتاب دلایلی پیدا کردم که نشون میده که رولینگ ناگهان تغییر روش داده ولی متاسفانه دچار اشتباه شده من میخواستم این چیز ها رو در یک تاپیک بنویسم که متاسفانه نتونستم مجوز تاپیک رو بگیرم (گفتند حق نداری بر ضد رولینگ حرف بزنی)خلاصه حرفم اینکه فکر میکنم رولینگ برای جبران سوتی هاش مجبوره دامبلدور رو زنده کنه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

مسلما دامبلدور برمیگرده / با توجه به نظر (کامیار ایت) اسنیپ می تونست وردو بلند به زبون نیاره و غ ل بگه پس کاسه ای زیره نیم کاسه هست
در مودد سیریوس هم باید گفت متاسفانه مرده چون اگه زنده بود وقتی هری تویه اون اینه ی دوطرفه صداش کرد جواب میداد
در مودد سیریوس هم باید گفت متاسفانه مرده چون اگه زنده بود وقتی هری تویه اون اینه ی دوطرفه صداش کرد جواب میداد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 9 آذر 1384 16:12
از: گریفیندور-خواب گاه پسرها
پستها:
6

مسلما بر میگرده.چون اسنیپ میتونست فریاد نزنه.اینم باید بگم که وقتی تلسم به دامبلدور خورد باید اون رو در جا میکشت.اینم بگم که در هنگام خاکسپاری دور دامبلدور پارچه ی سفیدی بود که اون رو از دیده همگان پنهان کنه.بد در زمانی که سنیپ قصد کشتن دامبلدور رو داشت یه لحضه به هم خیره شدن که فکر هم رو بخونن...آخه میدونین هردوشون فکر خون ماهری هستند.در مورد اون شخسی هم که اون پیقام رو در قاب آویز یا همون جان پیچ(جاودانه ساز) گزاشته بود باید بگم که احتمالا 3 شخس این کار رو کردن.سیریوس هم بر نمیگره و باز هم دلایل موجهی برای دامبلدور دارم...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 22 دی 1384 12:13
از: یه جایی همین دور و ورا !!
پستها:
45

جزئیات کاربر

خوب اول از همه سلام می کنم. بعد از یه مدت خیلی طولانی ، حدود شیش ماه برگشتم. اول بگم که من فرداً همنو نیما بلکم اما شخصیتاً فکر می کنم که عوض شدم! نمی دونم! در هر صورت دعا کنید که عوض شده باشم! اما در مورد این تاپیک!
مرگ دامبلدور به نظر من صد در صد حقیقت داره، چون هیچ دلیلی برای اینکه ما احتمال بدیم اون زنده است نمونده! طلسم اسنیپ، مراسم خاک سپاری و .... . اما بلک فکر می کنم که احتمال داشته باشه زنده باشه. چون هری نمی تونه به تنهایی در کتاب 7 پیش بره! چون کله اش از گچ پر شده و آی کیوش منفیه! مگر اینکه معجزه بشه تو کتاب هفت! خودتون بهتر می دونید اگه دامبلدور نبود الان هری معلوم نبود کجا بود! شما فکر می کنید هری با اون آی کیو می تونست به وجود هورکراکس ها پی ببره؟! من که فکر نمی کنم. واسه همین باید یه فردی حالا یه ضخصیت جدید یا یه شخصیت قدیمی مثل اسنیپ یا بلک اونو کمکش کنن و گرنه امکان نداره چیزه تازه ای پیدا کنه. در مورد شواهد مرگ بلک هم شما از من بهتر می دونید که زیاد محکم نیستن. خود رولینگ هم جواب دندون شکنی نمی ده. البته امکان داره بخواد بزاره سر کار ولی خوب ....
ببخشید که سرتون رو درد آوردم! بیشتر از این نمی نویسم. تا یه تاپیک دیگه پیدا کنم که برام جالب باشه!
مرگ دامبلدور به نظر من صد در صد حقیقت داره، چون هیچ دلیلی برای اینکه ما احتمال بدیم اون زنده است نمونده! طلسم اسنیپ، مراسم خاک سپاری و .... . اما بلک فکر می کنم که احتمال داشته باشه زنده باشه. چون هری نمی تونه به تنهایی در کتاب 7 پیش بره! چون کله اش از گچ پر شده و آی کیوش منفیه! مگر اینکه معجزه بشه تو کتاب هفت! خودتون بهتر می دونید اگه دامبلدور نبود الان هری معلوم نبود کجا بود! شما فکر می کنید هری با اون آی کیو می تونست به وجود هورکراکس ها پی ببره؟! من که فکر نمی کنم. واسه همین باید یه فردی حالا یه ضخصیت جدید یا یه شخصیت قدیمی مثل اسنیپ یا بلک اونو کمکش کنن و گرنه امکان نداره چیزه تازه ای پیدا کنه. در مورد شواهد مرگ بلک هم شما از من بهتر می دونید که زیاد محکم نیستن. خود رولینگ هم جواب دندون شکنی نمی ده. البته امکان داره بخواد بزاره سر کار ولی خوب ....
ببخشید که سرتون رو درد آوردم! بیشتر از این نمی نویسم. تا یه تاپیک دیگه پیدا کنم که برام جالب باشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نیما بلک با شخصیتی جدید!
آره من با شخصیتی جدید برگشتم!
آره من با شخصیتی جدید برگشتم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج