جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

اسنیپ: مرگ‌خوار ولدمورت یا یار وفادار دامبلدور؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آیا واقعا اسنیپ به دامبلدور خیانت کرد یا این یک نقشه بود برای گول زدن ولدمورت؟
ارسال شده در: جمعه 1 مهر 1384 07:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خب پدر من نقشه بود دیگه!
شمام هی پافشاری کنیدا! هی پافشاری کنید من میگم اسنیپ به دومبول خیانت نکرد! و اتفاقاً دومبول خوب میدونست که دریکو جرأت نداره بکشدش پس هی معطل کرد تا اسنیپ سر برسه و اونو بکشه، هری رم قفل کرد که یهو کنترلشو از دست نده از زیر شنل بیاد بیرون زنجیر بزنه یا کار احمقانه‌ای بکنه و تمام نقشه رو بهم بزنه و این احتمال ٪100 وجود داره که اسنیپ گفته آوادا کداورا ولی در حقیقت از یک افسون غیرزبانی استفاده کرده! آتش دور آرامگاه دامبلدور و استفاده از خاصیت ققنوس که فاوکز در خدمتش بود و ... . خلاص!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: آیا واقعا اسنیپ به دامبلدور خیانت کرد یا این یک نقشه بود برای گول زدن ولدمورت؟
ارسال شده در: جمعه 1 مهر 1384 01:49
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا جونم مرد چرا باور نميكنيد
به نظر من دامبي با خوردن اون معجون تبديل به جاودانه ساز شد حالا يكي هم لازم بود بياد بكشتش خوب اومد كشتش سوروس هم مجبور بود اونو بكشه چون در غير اين صورت خودش ميمرد
و در جواب دوستانمون كه ميگن دامبي زندش ؟ دامبي حاظر نميشه يكي از دوستاش بميرن تا لرد فكر كنه كه اون مرده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط ی چیزی هست که من از یکی شنیدم(ینی کپی رایتش ماله من نیست)این که ورد آوراکادابرا هیچ کسو پرت نمی کنه،اونو قبل از این که بیفته زمین می کشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه به این نتیجه برسیم که ولدمورت اصلا از جادو هیچی سرش نمی شه میشه گفت که کلک بوده !!! وگرنه گول زدن ولدمورت اصلا امکان نداره تازه هری هم زیاد از اسنیپ خوشش نمی اد که منتظر کمک اون باشه خودش تنهایی با کمک رون و هرمیون و جینی همه رو حریفه ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تجسم خلاق يعني قدرت ذهن وراي امکانات موجود . Hps
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
منم ميگم كلكه چون دامبلدور براي زندگي ارزش قائل بود حاضر نبود بخاطر مرگ به اسنيپ التماي كنه "سوروس نه خواهش ميكنم نه سوروس تر و خدا "اين جملات از دهن دامبلدور بيرون نمياد مگه بر طبق يه نقشه يا اوني كه مرد يه كم از معجون تغيير شكل اسلگهورن خورده يا خود دامبلدور بوده با اسنيپ رو هم ريخته بوده و براي همين هم هري رو با يه ورد قفل كرد كه نقشه رو به هم نريزه دامبلدور احتياج داشت كه يه مدت از وزارتخونه دور باشه از يه طرف ديگه اسنيپ زن نداره نه؟شايد از اول عمرش روياي نارسيسا رو تو سرش داشته كه حالا حاضر شد باهاش پيمان ببنده و دامبلدور با نقشه ميخواسته به اسنيپ كمك كنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
به نظر من اسنيپ بخاطر حفاظت از مالفوي كه مجبور بود بخاطر نجات پدر مادرش با لرد سياه همكاري كنه با دامبلدور اين نقشه ي نمايش رو كشيدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شمشير من اماده است براي جنگيدن به خاطر دامبلدور
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 18:51
نمایش جزئیات
آفلاین
من چند یک دلیل برای اعتماد کردن به اسنیپ توسط دامبلدور می گم که فکر کنم کس دیگه ای اینو نگفته باشه، اگه کس دیگه ای اینو گفته بهم بگین،
اسنیپ پدر خوبی نداشت، و شاید هرگز طعم پدر خوب را نچشید، کسی به او آن چنان بها نمی داد در حالی که استعداد داشت، چندان به او اعتماد نمی کردند، او را مسخره می کردند، شاید دامبلدور اولین کسی بود که این ها را فهمید و کنار هم گذاشت، نتیجه گرفت که می تواند برای اسنیپ مانند یک پدر خوب باشد و به اسنیپ اعتماد کرد، اسنیپ رو جزو افراد خاص گروه خودش کرد، اسنیپ شاید به خاطر قدرت به لرد پناه برده بود، ولی این بار برای چیز دیگری دامبلدور او را نگه داشت، او را خوب کند و اسنیپ فهمید که خودش قدرت دارد و دنبال لرد رفتن نه تنها به قدرتش نمی افزاید، بلکه روحش را نیز آزار می دهد، و ...
اگر به این مسایل از لحاظ روانشناسانه نگاه کنیم، می فهمیم که اسنیپ نمی تواند خیانت کند، ولی اگه یک وقتی خاین در اومد نگید فلان و چند تا فحش دیگه، به من چه شاید ادامه ی داستان این طوری در بیاد ولی به نظرم با این شرایط اسنیپ قابل اعتماده، هر کی از این دلایل خوشش اومد یک سر به آفتاب پرست (http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=2490&forum=33) بزنه و به من بگه،،،،،،،

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مرگ خواری از دوستان صمیمی آلبوس دامبلدور
شاید عضو w.t بشم (عمرن عضو w.t بشم)
معلم ریاضیات جادویی بودم و خواهم بود
،،،،،،،
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 18:38
نمایش جزئیات
آفلاین
هر چیزی ممکنه هیچکس نمیتونه به طور 100 در 100 بگه که اسنیپ واقعا خیانت کرده یا نه ولی به نظر من خیانت نکرده در ضمن اگه کسی ادرس رولینگ بلده به همه بده تا به رولینگ نامه بدیم و بگیم کتابها رو ادامه بده من بدون هری پاتر مردم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه كسي خواهد ديد مردنم را بي تو
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با ت
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 17:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم نقشه است براي اعتماد بيشتر ولدي به اسنيپ

أخه يعني دامبل اينقدر خنگ بوده كه وقتي اين همه هشدار هاي هري و علايمي كه باعث شك به اسنيپ مي شه رو نديده و نفهميده باشه ؟!
در ضمن بي خود هم به اسنيپ اعتماد نكرده و دليل اعتمادش هم به خاطر اين نبوده كه اسنيپ گفته من توبه كردم ....
خيلي غير منطقي ....
و يك نكته اي كه از دامبل بعيده التماس كردن هستش كه احتمالن نقشه بوده

راستي جناب شیخ آلبرفورث نميشه عربي بلغور نكنين ناسلامتي حالا كه ايران هستين سعي كنين فارسي بلغور بكنين
( شوخي كردم جدي نگير )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=990
ارسال شده در: پنجشنبه 31 شهریور 1384 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
آلسلام العليک الي الجامعة الجادوکرية(جادوگري)
Hardyboy العزيز انت لا متوجه الي الحرفهايت...الاسنيب(اسنيپ) المشکوک المجهول الخائن(لا ممکن) بيهشتک(گذشته بيهوش کردن) الفليتويک للان که به الخودش که الممکن الدرکير(درگيري) بالمرک خوارون(مرگ خوارا) و الممکن لکشتانه(کشته شدنش).....
هذا الدليل القانع کننده....
و انا مشعوف الي النظرات المثبت الي انا....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اونجا هم با آلبرفورث باشین...
ww