من خوشبختانه يا متاسفانه ناظر جادو و جادوگري شدم ! و براي همين يه اظهار وجود زدم كه براي گرفتن مجوز هم ميتونيد در اينجا اعلام كنيد .... تا من و چو تاپيك رو قبول يا رد كنيم ....
با تشكر دنيس كريوي
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر ناظر انجمن جادو و جادوگري (مجوز تاپيك رو اينجا بگيريد)
سلام دوشیزه چانگ عزیز امید وارم مجوز تایپیکی روکه می خوام درست کنم بدی من از کتابای 1تا5 هری پاتر حدود 15 سوال در اوردم می خوام بپرسم می تونم این سوالا رو تو این تایپیک بنویسم تا جادوگرای سایت بهش جواب بدن؟
چوچانگ عزیز : توی پیام شخصی که به من زده بودی نوشته بودی که تاپیک اگه رولینگ بمیره چی میشه را پاک کردی ! دوست عزیز من درست متوجه منظور شما نشدم ! یعنی شما اون تاپیک را که قبل از اینکه جریان مجوز دادن راه بیفته ایجاد شده چون مجوز نداشته پاک کردی ؟ این غیر منطقی به نظر میرسه ! لااقل دوتا از پست های من را هم پاک کردی ! دوست عزیز میتونستی اون تاپیک را قفل کنی بعد اگه مجوزش گرفته نشد پاکش کنی ! نه اینکه همین جور اونو پاک کنی تا من بعد بیام مجوز بگیرم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست ! عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
منم میخوام یه تاپیک بزنم اینطوریه که مثلا یکی یه داستانی رو شروع میکنه(در حد چند خط) بعد یکی دیگه باید ادامش بده(میتونه کاملا بیربط ادامه بده..... خب نظرت چیه چو؟البته دنبال یه اسم براش میگردم(؟)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!