شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
موضوع جالبي هست در حدود 5 ماه پيش در پي يافتن عكسهاي هري پاتري در گ.گل مرتب به لينك اين سايت بر ميخوردم. به طوري كه در دل مدير سايت رو به باد دشنام گرفتم. اما گفتم ببينم چيه شايد جالب باشه و بعد...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
خوب من هم تو یروز سرد زمستانی در میان سایت هفتم همین طوری چرخ میزدمو حرف های بروبچ میخوندم که دیدم اونجا سایت جادوگران و پرشین ویزارد رو به عنوان سایت های ایرانی هری پاتریستی تبلیغ کرده من اول رفتم پرشین ویزارد همین نگاهم به فرمش وتمش کردم زیاد خوشم نیومد ازش زیاد خوشم نیومد اما اومدم جادوگران با اون تم خفنش خیلی ازش خوشم اومدم عضو شدم یه مدت پست های اینارو می خوندم فک میکردم اینا یه هوا کم دارن چون من فیلم اربابا حلقه ها رو ندیده بودم دارک لرد چیه سائرون چیه اصلا مونده بودم بعدا فهمیدم اینا ارباب حلقه هاین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم وقتي بزرگ مي شوم:سياهم وقتي مريض مي شوم:سياهم ولي تو وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي وقتي بزرگ مي شوي:سفيد وقتي مري
من هم داشتم تو گوگل ول میگشتم و هری سرچ میکردم که اول هر صفحه هی این جادوگران رو می یاورد من هم که می دونستم که سایتای ایرانی زیاد باحال نیستن هی ردش می کردم تا این که خسته شدم گفتم برم ببینم چیه این همه جا هست بعد از عضو شدن وقتی اهداف سایت و خوندم خیلی خوشم اومد و کارم رو شروع کردم
خوب راستشو بخواين من حدود 5-6ماه پيش تو گوگل داشتم سرچ ميكردم هري پاتر(ميخواستم چند تا عكس كپي كنم)كه يهو خيلي اتفاقي سر از جادوگران در اوردم.چند وقت همينطوري به عنوان ميهمان تو سايت واسه خودم چرخ ميزد. كه يهو به فكر عضويت افتادم.عضو شدن منم تو سايت واسه خودش ماجرايي داشت...كه اونم به موقش براتون ميگم هري ميدونه..البته شايدم يادش نباشه...خلاصه من خيلي وقته با جادوگرانم نگا به تاريخ عضويتم نكنيد تو رو خدا اب ميشم من بودم ولي مهمان بودم اكشالي داره؟؟؟
عمو ماندانگاس ! تاريخچه ي عضو شدنتون ادامه داره به من هم ميرسه ------------------------------------------ منم از طريق عمو نوروز ( ماندانگاس ) با سايت آشنا شدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست ------------------------------------------
هوم در یک روز سرد زمستانی که مثل گوله از آسمون برف میریخت پائین من داشتم توی سایت هفتم جولان میدادم که دیدم یه آقای محترمی پست زده که اگه جاهای سانسور شده کتاب را میخواهید به آی دی من توی یاهو پی ام بزنید تا استادتون کنم ! خلاصه من هم همین هری خودمون را اد کردم ! اولش گیر داده بود که ای دی من را از کجا آوردی ؟ ولی بعد اغفال شد ! بعد هم گفت در حال راه اندازی یک سایت هری پاتری هستیم ! اگه به مشخصات من نگاه کنید میبینید که من جزو اولین نفراتی بودم که عضو شدم ! اما چرا پست کم زدم دلیلش را هری کمک تا قسمتی در جریانه !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست ! عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
وسطاي زمستون پارسال ما تو مدرسه بيديم كه معلم رياضي ما اومد گفت اين آقاي لرد مملي ( البته هنوز لرد نبود بعدا لرد شد ) با دوستاش يه سايت توپ زده بريد حال كنين ما هم از فرداش مثل چسب رازي به وواق مملي ( همون آبرفورث فعلي سايت ) وصل شديم هر جا كه گير مي اورديمش مخش را به كار ميگرفتيم اوشون هم خيلي با حوصله جواب ميدادن و ما بسيار تشكر مينماييم از ايشون و تا اينكه گفتم چرا عضو نشم و عضو شدم ولي حالا مي بينم عضو هم نمي شدم فرقي نداشت چون 6 ماه و 3 روزه عضوم همش 14 تا پيام فرستادم خلاصه اين بود تاريخچه عضو شدن عمو ماندانگاس بعدشم به هر كي كه هري پاتري بود اين سايت رو گفتم و پيام بازرگاني شدم
من از طريق يه دوست با اين سايت آشنا شده بودم كه جالبه بدونين خودشم عضو اين سايت نبود ! ------------------------------ در ضمن جناب گودريك خان راحت و رك و پوست كنده بگو دنيس كريوي بهم گفت !! --------------------------- يه چي ديگم هست !!!!