جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 05:00
نمایش جزئیات
آفلاین
من با مديريت چو موافقم ولي بايد ديد بقيه مديرا چي ميگن

خوشبختانه يا بدبختانه از معدود مديرايي هستم كه هنوز به سايت سر ميزنه!!!!..البته دوستان منو اپ گريد كردن
ولي كلا وقت زيادي ندارم
دوستان جاي كل كل پيشنهاد بدن لطفا!!!!
اسامي كسايي كه ان لاين هستن و لياقت مديريت رو دارن بدين بيرون تا در اين روزاي وانفساي بي مديري خاكي بر سرمون بريزيم
با تشكر يكي از پنج!!!وب مستر سايت!!!

ويرايش:دوستان قسمت تماس با ما دوباره راه افتاده

در ضمن جنابي كه اين پايين پست زدي..نبايد به دوستان قديمي سايت توهين كني..اصلا هيچ توهيني نبايد در سايت صورت بگيره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: دوشنبه 14 شهریور 1384 02:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سايت عاليه اما اگه ميشه كتاب كامل 6 رو براي همه در معرض نمايش بذاريد هر 38 فصل رو و بعد عكس ها رو از پشت صحنه فيلم 4 زياد كنيد.

مرسی!
اگر 30 فصل کتاب ششم به صورت کامل ترجمه بشه ما هم خواهان قرار گیری ان در سایت هستیم.
در ارتباط با تصاویر فیلم چهارم اعضا باید عکسها رو به بخش گالری بفرستن.

با تشکر باک بیک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/6/14 17:09:06
ویرایش شده توسط باک بیک در 1384/6/14 17:10:08
بشم واشم از اين عالم بدر شم
بشم از چين و ماچين دورتر شم
بشم از حاجيان حج بپرسم
كه اين دوري بسه يا دورتر شم
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 23:05
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا بیخیال شین.ویلیام ارزش این همه پستو نداره!

یه سوال داشتم.کسیکه میدونه جواب بده.

میشه در قدح پست زد و اینکه میشه تاپیکی رو از قدح به انجمن خودمون برگردونیم یا نه؟

با اون نوشته هری من می ترسم نزدیک قدح شم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 17:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اقا..پست قبيليم رو خودم پاك كردم..توش گفته بودم زاخي اي پي رو كنترل كنه كه وقتي زدم ديدم زاخي ان شده و حسابه همرو رسيد

فقط اين پيشنهاد براي كرام لطفا پاك نشه كه چو چانگ رو مدير كنن تا از بي مديري در بياييم....كرام عزيز دوشيزه چو چانگ بالاخره بهتر از هيچي كه هستن(اينو ميگم كه خودش گفت نميتونه بر بياد)...در اين جور مواقع ميگن«ادم به پيسي خورده» يعني ادم پول گوجه نداشته باشه هر چي پول خورده جمع كنه بره گوجه بخره
البته چو چانگ ناراحت نشه..منظورم از مديريت گوچه نبود..و چو هم پول خورد نيست...منظورم اينه كه بهتر از هيچي هست.و ميتونه تو اين وضع بهراني حد اقل يه خورده برسه به ما

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان من الان تویه کافی نتم!
من فقط یه چیزی بگم برم.
بعدا امشب یا فردا میام کل اینجارو پاک سازی میکنم
دیوید فیلیپس=ویلیام ادوراد
خب ایشون فکر کردن جادوگران مسخره بازیه
آی پی ویلیام ادوارد و دیوید فیلیپس یکیه!
ناظرا میفهمن من چی میگم!
در نتیجه ویلیام ادوارد همون دیوید فیلیپسه.من به مدیرا گزارش میدم تا به این جرم بزرگ رسیدگی بکنن.
پس فعلا ویلیام جان دیگه نمیخواد حرفی بزنی چون معلوم شد واقعا آدم پستی هستی.
هر چی دلتون میخواد بگین تا من بیام پاکشون کنم.این پستمم پاک میکنم.
لجم گرفت میخوام همه رو پاک کنم.
آقا مثل اینکه من تذکر دادما!
حالا چو جای خودشو داره!
ولی بقیه حواسشون باشه.من اخطار دادم و پای اخطارمم هستم.الان فرصت ندارم بزارین برگردم ببینم هر کی پست چرت و پرت زده باشه سریعا شپلخ میشه!(البته به غیر از دوستان (به این میگن پارتی بازی!))
شوخی کردم به هر حال من گفته باشم که دیگه باید کم کم با ویلیام ادوارد خداحافظی کنید.من به مدیرا گزارش میدم.
راستی ویلیام جان از همون اول هم میدونستم که سریعا باید دوباره بری!
دیگه تمومش کنین.ایشون خلاف کردن باید پاشم وایستن!
فعلا
امشب یا فردا میام حسابی پاکسازی میکنم اینجارو
بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 10:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من به ویکتور کرام پیشنهاد می کنم فعلا یک نظر سنجی و رای گیری میان ناظر عضو ویزنگاموت بشه تا حد اقل این عضو های جدید رو هوا نمونند.

در ضمن درباره ی حرف جناب سام وایز که می گویند من روحیه مدیریتی خوبی دارم.
باید بگم چون تو 3 سایته نسبتا مشهور دیگه مدیر و گرداننده هستم. شاید به این علت است اما لطفا من رو در لیست قرار ندید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویلیام ادوارد
سرمایه گذار سایت
جادوگران

منصوب شده توسط:
مدیران و گردانندگان
سایت

عضو شورای تشخیص مصلحت سایت جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 03:33
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه قرار بود وبمسترا بيان يه گردشي تو سايت بكنن و ارزيابي كنن اعضارو، الان كه وضع سايت اين نبود!!!
خيليا توانايي نظارت دارن، خيليا از پس مسئوليت سنگين اين سايت كه روزي عضواش به 10 هم ميرسه بر ميان.
كسي بايد مدير باشه كه بقول دوستان با زير و بم و بالا و پايين سايت آشنايي داره، مشكلات سايتو ميدونه و ازشون بيزاره، از اين كه اين همه اعضاي آماتور ميان هي چرت و پرت مينويسن، بخودشون زحمت نميدن ايميل فعال‌سازي‌رم بخونن و براي هر چي و نچي تاپيك ميزنن و .......... خودتون ميدونيد!
كسايي كه ممكنه اين خصوصياتو داشته باشن چندان هم كم نميتونن باشن. اگه مديرا بيان يه ارزيابي بكنن، گشتي تو سايت بزنن خودشون بخوبي ميفهمن و هر كي حرف زد نميان تو دهنش بزنن!!
كسايي كه خصوصيات بالا و همه‌ي خصوصياتي كه دوستان گفتنو براي مديريت دارن، گردانندگاني واقعي هستن. نمونه‌شم گفتيد، چو، سرژ، حتي سام وايز (چرا حتي؟! ميه چمه؟! :-D) و .....
بالاخره بايد يه فكري كرد.
اونقدر ارزش و والايي ندارم كه زيادي بخوام اظهار نظر كنم و باز :chomagh:...
بعنوان يه عضو كه سلولي ازين سايت شده، نظرمو گفتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 02:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب در اين مورد که شکي نيست چو چانگ توانايي مدير شدن داره خيلي ها دارن حتي خودت جناب سرژ سام وايز خيلي ها هستن ولي اول بيابيد پرتغال فروش را...خوب با اين وضعي که ناظرها هم فعاليت نمي کنن...خوب وقتي وب مستر نداريم هيچ چيز عوض نميشه...يعني تا وقتي که هري بياد بايد منتظر باشيم ...تا اون موقع بسوزيم و بسازيم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 01:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من چو با اينكه سنش كمه ولي انگيزشو داره و سايت به اين بزرگي كه كلي كاربر داره بايد تعداد مديراشو بيشتر كنه در ضمن زاخي هم خيلي خوب از عهدش بر مياد اونم مدير لايقيه چون انگيزشم داره ولي ئويليام رو نمي دونم فكر نكنم ولي اگه تعداد مديرا رو بيشتر كنين طوري كه هرج و مرج به وجود نياد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بياين هافلپاف
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 01:21
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم راست ميگه اين سرژ,چو خيلي فعاله و دست تنها داره دو تا تاپيك به چه بزرگي رو ميچرخونه تاحالا آخم نگفته
اما جدي دست به كار شيد و چند تا مدير خوب پيدا كنيد,البته زاخي پسر خوب گل آقا و با شخصيتيه ولي به نظر من به درد مديريت نميخوره.در كل چو اگه اين سمت رو قبول كنه شايستشه و گزينه ي خوبيه.
در ضمن در مورد اين پروفسور ويليام ادوارد هم فكر كنيد روحيه مديريتي خوبي داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?