شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:چارلی ویزلی سن: هنوز جوونم جنس:مونث تحصیلات:یادم نیست رنگ چشم:..... گروه:گریفیندور مو:مثل بقیه ویزلی ها قرمز ظاهر کلی:خوش هیکل نام مستعار:چارلی کوییدیچ:جستجوگر:witch چوب جادو:چوب درخت خاس و پر ققنوس دسته جارو:آذرخش علاقه مندی:اژدها توانمندی:همه چیز معرفی کوتاه:من عضو محفلم و شجاع و بی باکم و دانش آموز هاگوارتز <<تایید شد کالین کریوی>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ساراجون در 1384/5/18 15:11:40 ویرایش شده توسط ساراجون در 1384/5/18 15:15:18 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/5/18 20:51:59
من ميخوام در ايفاي نقش هري پاتر، بشم «آرتابانوس گريفيندور». از طريق تماس با ما و ايميل هم هر كاري كردم، نشد! فقط جون هر كي كه قبولش دارين اون گريفيندوره! من نميدونم گريفندور از كجا اومده!! <<تایید شد کالین کریوی>>
نام:آلبرفورث دامبلدور 2- سن: دارم 3- تاریخ تولد: یادم نیست 4- جنس: مرد 5- سال : فارغ التحصیل(اوووووووووووو) 6- رنگ چشم: مشکی 7- گروه : گریفیندور 8- موی بور 9- ظاهر کلی : متناسب 10- نام کامل:از داداشم بپرسین 11- کویدیچ : ورزش خوبیه.ولی از روزی که آلبوس چوبم رو سر آب نبات همه جور مزه که مزه لجن می داد،شکست دیگه بازی نکردم. 12- چوب جادو: من با انگشتام جادو می کنم 14- علاقه ها: گوش وایستادن،کارای مخفی محفل و ... 15 - توانمندیها : تا دلت بخواد
تو رو خدا نقش رو بهم بدین.PLEASE............................<<تایید شد کالین کریوی>>
1- نام :اما رابینسون
2- سن:12
3- تاریخ تولد:5/6/1993
4- جنس:مونث
5- تحصیلات :سال اول
6- رنگ چشم:آبی
7- گروه :گریفیندور
8- مو :بلند و طلایی
9- ظاهر کلی : تقریبا خوب به نظر میرسه
10- نام مستعار:اما
11- کوییدیچ :بازی نمیکنم
12- چوب جادو :بیست و یک سانتیمتر چوب آبنوس و موی اسب شاخدار
13- دسته جارو : در حال حاظر ندارم.
14- علاقه ها:جادوی سیاه و ریاضات و درس تغییر شکل
15 - توانمندیها :کمی در ریاضیات
16- معرفي كوتاه:من اما رابینسون هستم.امسال برای اولین بار به مدرسه ی هاگوارت آمدم. من دختر مایک رابینسون هستم که پدربزرگم پزشک مخصوص خوانواده ی پاتر بوده .(او به دست لردولدمورت کشته شد.). من در مدرسه با هری آشنا میشوم و ...
<<تایید شد کالین کریوی>>
نام:the_boy_who_lived سن:16 توانایی:defance againts lord voldermort گروه:گریفیندور علاقه:کویدیچ چوب دستی:28cm از جنس چوب درخت زبان گنجشک دارای پر ققنوس <<تایید نشد کالین کریوی این معرفی کوتاه فقط در مورد هری پاتر هست که قبلا گرفته شده فکر کنم اولین نفر>>
نام : الیور مودی سن : 16 تاریخ تولد : 12دی جنس : جادوگر(مذکر) تحصیلات : سال چهارم رنگ چشم : قهوه ای مایل به مشکی گروه : گریفندور مو : مشکی ظاهر کلی : دوست ندارم از خودم تعریف کنم. نام مستعار : فسقلی چوب جادو : 40 سانتی متر,چوب آبنوس و پر ققنوس کوییدیچ : مدافع دسته جارو : نیمبوس2000 علاقه ها : مودی و لوپین . هم چنین درس معجون ها و دفاع در برابر جادوی سیاه توانمندیها : کلید کردن به چیزی. خصوصیات : مشکوک بودن به همه.الکی گیر دادن معرفی کوتاه : الیور مودی یکی از فامیل های الستور مودی می باشه که خیلی از خصوصیات اونو داره. اون در آینده اورور میشه. ( من نمی تونستم قید ایفای نقش رو بزنم. امیدوارم دیگه اینو قبول کنید.) <<تایید شد کالین کریوی معرفی خوبی بود>>
Name:Prince Of Persia Nick Name:Dark Prince Abilities:Dark Arts Family Name:?¿ Best Work:Creator of All Dark Spells Magic Wand:35cm & with Phoenix feather inside <<تایید نشد فارسی بنویس کالین کریوی>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ºoO AlieN Ooº در 1384/5/18 1:08:01 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/5/18 20:37:04
1-Name:Harry 2-Age:Unknown 3-Born date:January11 4-Sex:Male 5-Lessons:Postgraduate of BlackMagics 6-Eye Color:Brown 7-House: Gryffindor 8-Hairs:Dark Brown(Near Black) 9-All face:Sad 10-Nick Name: Threedots 11-Quidditch: Searcher 12-Wizard Wood:Acorn Tree 13-Broomstick: Nimbus2005 14-Favorites: Astrology, BlackMagics, Wizard History and more... 15-Can do: Design WebPages, Design Graphics, Do wizards, Compose Stories, And more... 16-Short Present: Fanscinating and Fantastic of me... I love it really!!! --------- I'm designing a website now for it, it's much times that i couldn't enter here... Excuse me...!!! My website is magical by name of: threedots.com but it's under constreuction! I tell you mail me: threedats@yahoo.comتایید نشد اول فارسی بنویس بعد بحث میکنیم کالین کریوی>>