جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 18:20
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لاوندر براون نوشته:
دیپت جان تازگی ها اسکناس
1000000

در ولایتتون در اومده؟!!!! لا اقل می گفتی تراول ! البته چندان تعجب نکردم ( از حرفت) چون میدونم که داری از سنت مانگو پیام میدی ! در ضمن جوابتو در مورد اسکناس دادم ! البته اگه یه نگاهی می نداختی و به خودت زحمت میدادی! جوابت هم این بود : دقیقا به منظور اینکه 10 تومانی ها تاریخ مصرفشون گذشته / در مورد ت استفاده کردم ! در ضمن اینکه چو جوابتو داده بمن مربوط نیست ! من دارم با تو صحبت میکنم و نه با کسه دیگه!

به لاوندر:

ما كه حداقل ولايت خوبي داريم شما كه پشت كوها نشين و ايل كوچنشينانيد ..... مابد شما خوب

ما در سنت مانگو در حال شفادادن شما هستيم

اولا تو كه به من نگفته بودي 10 توماني بعدم 10 توماني قبل از جمع شدنشم ژيدا نمي شد چه برسه حالا كه جمع شده

پس نگو گروه شما اين كارو شروع كرده چون شما پيشرو بوديد

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

به سوسك:

من شوخي كردم آي كيو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب اگه میون جبهه ی سفید و سیاه باشه حرف نداره! منم موافقم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
تمامي حقوق اين پست متعلق به حاج اقا شيخ سوسك العلماي شاعر ميباشد كه به دلايل پر شدن ظرفيت پست وي در اين تاپيك (به دو تا پستاي قبلي نگاه كنين. ديگه بشه 3تا مك گونگال گير ميده)بنده فقط به عنوان نويسنده از طرف حاج اقا اين پست را ميزنم.
برو بچ كل كل بنده پيشنهاديرو كه قبلا هم مطرح كردم مجدد تكرار ميكنم" بياين با هم ديگه متحد بشيم بر ضد سياه ها و با اونا كل كل كنيم"
اين بود متن پيام حاج اقا....
.......................................................................
خوب حالا چون پستاي خودمم زياد نشه از اين موقعيت استفاده ميكنم و نظرمو كه موافقت صد در صد با اين پيشنهاده به عرضتون ميرسونم. من كه ميگم ديگه كل كلمون خيلي فاز نميده اگه تو سطح وسيع تر و اون هم بر ضد سياه ها باشه به نظرم خيلي بهتر بشه من كه دارم تكراري شدنو احساس ميكنم..نظر شما چيه؟...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 16:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

چو چانگ نوشته:
قبل از اينكه حرفي بزنم بگم كه من پيامهاي هيچكدومتونو نخوندم.

ولي حدس ميزنم كه الان نوشته باشيد كم اوردي و از اين حرفها

محض اطلاع بگم من برام مشكلي پيش اومده و نمي تونم مرتب بيام.

تنها روزي كه ميتونم درست و حسابي جواب بدم پنجشنبه ست.

اين كل كل هم برام جذابيتي نداره چون اصلا كل كل كننده ها مثل قبل نيستن.اونوقت خيلي باحال بود كه ما هممون دوست بوديم...

مساوی است با اون جکه که میگه
یه توریست خارجی از طرف پرسید :" ؟where is the museum"
طرف بهش میگه من که نفهمیدم چی گفتی ولی علی الحساب اگه فش دادی هر چی گفتی ننه و باباته تا بعد برم در بیارم چی گفتی.

نقل قول:

حاج آقا شيخ سوسك العظماي شاعر نوشته:
جبهه بندي جديد:
سوسك-- ايماگو-- ديپت-- هورنباي-- ارني مك مك ميلان-- دنيس كريوي
با
چو-- اليشيا-- لاوندر-- اندرميدا

هری پاتر: بابا نکشید دستم کنده شد من توی گروه و جناح خاصی نیستم نمیخوام باشم نه اینورم نه اونور فقط طرف دار حق و حقیقتم به همین دلیلم بود از تیم اخراج شدم دیگه گاو خشمگین رو ببینید منم ببینید عبرت بگیرید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
جبهه بندي جديد:
سوسك-- ايماگو-- ديپت-- هورنباي-- ارني مك مك ميلان-- دنيس كريوي
با
چو-- اليشيا-- لاوندر-- اندرميدا

قوانين: دوستان اگه با قوانين من موافقين كه بهشون عمل كنين و اگه موافق نيستين خودتون قانون رو بگين تا بالاخره بهترين قانون انتخاب بشه. من شخصا اگه ببينم كسي از گروه ما تخلف مي كنه جزو گروه مخالف حسابش مي كنم و اگه كسي از گروه مخالف قانون رو رعايت نكنه باهش كل كل نمي كنم. و توهين كردن هم به كلي ممنوعه. روم بيشتر با خودم! و ديپت بود.

با تشكر حاج آقا شيخ سوسك العظما ي شاعر---- بدترين ماگل ماه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
قال سوسك خطاب به ديپت پيام 188 اين تايپيك
ضد منگل ماه! اين چه حرف ضد آصلامي بود كه زدي! ميشه بگي تو طرفدار كي هستي؟

--------

قال سوسك خطاب به دنيس كريوي پيام 189 اين تايپيك
جوات عزيز خوش آمدي سوي وطن... ولله جبهه بندي ها در پيام بعدي من اومده خودت يك نگاه بنداز...

-------

قال سوسك خطاب به به لاوندر براون پيام 190 اين تايپيك
در جواب به «به سوسك»
1- به من ربطي نداره... من امروز تكليف اين زير پا گذاشتن قوانين رو مشخص مي كنم.

2- چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است! چه من بگم كه چه من نگم همه مي دونن كه من از تو برترم... اون قسمت از جمله هم از قول تمامي افرادي كه منو مي شناسن بود.

3- چند روز؟ من يك سوسك جهش يافته ام. پس احتمالا چند صد ماه (به سال شما هزاران سال!) ديگه عمر مي كنم.

4- پيشا پيش كم آوردن جبهه ي شما رو بهتون تسليت مي گم.

------

قال سوسك خطاب به هاگريد پيام 192 اين تايپيك
1- من هم با توهين نكردن موافقم.

2- تبريك مي گم... بهترين نويسنده ي هري پاتريسم بهت تبريك ميگم! ولي يكي نيست به من تبريك بگه... (بدترين شدن در تمام موارد رو!)

--------

قال سوسك خطاب به هورنباي پيام 193 اين تايپيك
1- من حرفي نزدم... ولي بر اين اعتقادم كه بايد جواب توهين رو با توهين داد تا طرف پر رو نشه. من شخصا امتحان كردم. هر چي با يكي بهتر رفتار كني ميگه خب (ببخشيد ها... دور از جون همه تون) خره طرف... عقل نداره...

------

قال سوسك خطاب به سر نيكلاس پيام 194 اين تايپيك
به خدا اينقدر دلم برات تنگ شده... وقتي بهت فكر مي كنم... به روز هاي كل كل... به پيروز شدن در برابر اون ها... به روزهاي خوبي كه باهم داشتيم... گريه ام ميگيره... خوشحالم كه بر گشتي... اگه خواستي مي توني براي كل كل يك جبهه رو انتخاب كني و در اون فعاليت كني (جبهه ي ما باشه ها!) . بي رمام اين دفعه كه خواستي بري سه ماه نياي حداقل يك خداحافظي بكن...

---------

قال سوسك خطاب به چو پيام 196 اين تايپيك
آره... من هم موافقم... اين كل كل اصلا مثل سابق نيست. براي همين ميگم كه ما سفيد ها بايد متحد بشم و كل كل رو بر ضد سياه ها ادامه بديم... ولي كو گوش شنوا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
دیپت جان تازگی ها اسکناس
1000000

در ولایتتون در اومده؟!!!! لا اقل می گفتی تراول ! البته چندان تعجب نکردم ( از حرفت) چون میدونم که داری از سنت مانگو پیام میدی ! در ضمن جوابتو در مورد اسکناس دادم ! البته اگه یه نگاهی می نداختی و به خودت زحمت میدادی! جوابت هم این بود : دقیقا به منظور اینکه 10 تومانی ها تاریخ مصرفشون گذشته / در مورد ت استفاده کردم ! در ضمن اینکه چو جوابتو داده بمن مربوط نیست ! من دارم با تو صحبت میکنم و نه با کسه دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
قبل از اينكه حرفي بزنم بگم كه من پيامهاي هيچكدومتونو نخوندم.

ولي حدس ميزنم كه الان نوشته باشيد كم اوردي و از اين حرفها

محض اطلاع بگم من برام مشكلي پيش اومده و نمي تونم مرتب بيام.

تنها روزي كه ميتونم درست و حسابي جواب بدم پنجشنبه ست.

اين كل كل هم برام جذابيتي نداره چون اصلا كل كل كننده ها مثل قبل نيستن.اونوقت خيلي باحال بود كه ما هممون دوست بوديم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا اي ول چه حوصله اي داري كه اين همه جواب دادي خداي صحبت يونانيان هم اين قدر حرف نميزنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
GENERAL OBIWAN KENOBY
ارسال شده در: یکشنبه 25 بهمن 1383 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ميبينم كه 2 روز من نيومدم چه اتفاقايي كه نيفتاده...2 روز شما رو به حال خودتون گذاشتم ببين صداي هاگريد عزيز(تبريك ميگم هاگريد جان اون تنديس قشنگو)رو هم در اوردين.
گويا مساله ي اين اقاي هوپر ما داره معضل ميشه...
هوپر عزيز:
عزيز دل برادر شما مثل اينكه خيلي دوست داري كل كل كني ولي جان من عمر من اين راهش نيست كه در پيش گرفتي عزيزمن...اول جبهتو مشخص كن بعد كل كل كن..اين طوري كه داري پيش ميري نفرت همرو برا خودت داري مي خري...در ضمن اين يك پيام دوستانه بود(من خودم شخصا خيلي مي خوامت)
.....................................................................
سوسك بخونه:
هم جبهه اييه عزيز من ازت خواهش ميكنم تو قضيه ي اين هوپر يه كاري بكني (ناسلامتي ما ازت انتظار داريم) نه اينكه اين جوري بش بپري...البته هوپرم خيلي قشنگ صحبت نميكنه قبول دارم ولي بخشش از سوسكان است

چو بخونه:
ميبنم كه نيستي سر كار خانم چو...برات حرف در ميارنا..حالا از من گفتن بود پس فردا كه گفتن چو.....ديگه كاريش نميشه كردا
خطاب به كل جبهه ي مقابل:
گويا عضو كم اورده دوباره بتون ملحق شده و خودش فهميده كه اينجا اومدن و تا تهش نموندن چه معنيي ميده كما اينكه من و سوسك و بقيه ي دوستان قبلا بش گفته بوديم..
به هر حال اميدوارم كه شاهد كل كلي قويتر از سوي شما عزيران تازه كار (به غير از چو البته كه به قول سوسك از پايه گذاران كل كله)باشيم...به اميد ان روز كو چو لو ها....

دوباره سوسك هم جبهه اي عزيز بخونه:
رفيق گير داديا...الان دوباره نياي بگي جواباي خودتو بده ها....اين خطاب به كلشون بود نه يك نفر

دنيس بخونه:
دنيس عزيز از اونجايي كه سوسك تو رو دعوت كرده ميشه حدس زد كه تو هم از خودموني..پس پيش به سوي تو قوطي كردن اون وريا.......
.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig