درود به دو متقاضی عزیز اداره کارآگاهان وزارت!
درخواست هر دوتون بررسی شد. وزارت هم، برخلاف اون چیزی که بعضی بدخواهها میگن، فقط به توانایی افراد در پر کردن فرمهای سهنسخهای توجه نمیکنه. برای این که مشخص بشه صلاحیت عضویت در اداره رو دارین یا نه، هر کدومتون حداقل یه مأموریت دارین.
قرار نیست انقدر روی پستتون وسواس به خرج بدین که پرونده تا سال بعد هم باز بمونه. فقط یه کم با حوصله بنویسین و سعی کنین اتفاقهایی که توی پست میافتن، هم برای شخصیت خودتون مهم باشن، هم به نفر بعدی چیزی برای ادامه دادن بدن.
خانم @لیلی اوانز،
شما میتونین هر کدوم از تاپیکهای وزارت رو که دوست دارین انتخاب کنین، ولی پیشنهاد من «اداره مبارزه با سوءاستفاده از اشیای مشنگی»ه. اونجا موقعیت خوبیه که لیلی رو وسط یه اتفاق بذارین و نشون بدین فقط همراه ماجرا نیست، خودش هم برای حلش تصمیم میگیره. اگه دیدین سختتونه هیچ مشکلی نداره که سوژهی دیگه ای رو امتحان کنین.
توی پستتون از یه اتفاق مشخصی که قبل از شما افتاده شروع کنین و واکنش لیلی رو به همون نشون بدین. بذارین یه تصمیم بگیره که روی ادامه داستان اثر بذاره، حتی اگه تصمیمش خیلی هم بینقص نباشه. لازم نیست حتماً اتفاق خیلی بزرگی خلق کنین. همین که مسیر اتفاقها معلوم باشه، لیلی یه انتخاب واقعی داشته باشه و آخر پست هم جا برای واکنش بقیه بذارین، کارتون رو درست انجام دادین.
دیالوگها و فضای پرانرژیتون رو هم حفظ کنین، ولی حتماً حواستون باشه خواننده بفهمه چرا هر اتفاق داره میافته و لیلی دقیقاً دنبال چیه. این خیلی مهمه که وقتی اتفاقی توی پستتون میافته، خواننده کاملاً منطقش رو درک کنه.
جناب @تد ریموس لوپین،
شما هم میتونین هر تاپیک وزارت رو انتخاب کنین، ولی پیشنهاد من «ستاد کل حمایت از خون آشامها، سانتورها و گرگینهها»ست. این تاپیک برای یه کارآگاه تازهکار مناسبتره، چون هم میتونین با سرنخها بازی کنین، هم یه ماجرا رو قدمبهقدم جلو ببرین. کاملاً هم مناسب شخصیتتونه.
توی پستتون سعی کنین تمرکز فقط روی تد و کاری که خودش میکنه نباشه. به شخصیتهای دیگه، واکنششون به اتفاق و چیزهایی که دوروبر تد داره میافته هم فرصت بدین. لازم نیست همهچیز رو یکنفره جمع کنین. بذارین بقیه هم توی صحنه حضور داشته باشن، حرفی بزنن، کاری بکنن یا حتی جلوی مسیر تد رو بگیرن. اینطوری هم داستان زندهتر میشه، هم نفر بعدی راه بیشتری برای ادامه دادن پیدا میکنه.
با توجه به قدیمی بودن سوژه، یه سری شخصیت قدیمی توش حضور دارن که منطبق با وضعیت فعلی ایفا نیستن. ازتون انتظار دارم که بتونین با یه منطقی که توی ذوق خواننده نزنه، اونا رو با شخصیتهای فعلی که فعال هستن عوض کنین. (به طور مثال اون موقع سیریوس بلک وزیر بوده، ولی الان وزیر جناب فاج هستن!)
طنز هم حتماً داشته باشین، چون اصولاً وزارت با طنز مشکلی نداره، تا وقتی که فرمهای اداری رو به آتش نکشین. فقط پشت شوخیها یه اتفاق یا کشف واقعی هم بذارین که کارآگاه بعدی بتونه دنبالش رو بگیره.
بعد از این که پستهاتون رو زدین، بررسی میشن و بر اساس نتیجه مشخص میشه که آیا میتونین عضو اداره بشین، هنوز به تمرین بیشتری نیاز دارین یا باید یه مأموریت جدید بگیرین.
اما یه چیز قطعیه: تا وقتی رسماً عضو نشدین، هیچ مأموریتی که انجام میدین بیپاداش نمیمونه. وزارت زحمت رو میبینه، حتی اگر هنوز برای سپردن پروندههای مهم به شما کمی زود باشه.
موفق باشین. و امیدوارم مجبور نشیم توی اولین گزارش کارتون توضیح بدیم که چرا ساختمان وزارت سالم تحویل داده شد و سوخته پس گرفته شد.
در صورتی که سوالی داشتین برای من یا معاون رابینز جغد ارسال کنید.