شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
دوستان تازه وارد لطفا توجه کنید که شخصیت های مناسبی رو انتخاب کنید. مثلا من از شخصیت هدیه پاتر اصلا راضی نیستم ولی تاییدش کردم. سعی کنید شخصیتی رو انتخاب کنید که واقعا در دنیای هری پاتر وجود داشته باشه. و توسط کاربر دیگه ای گرفته نشده باشه.
آرش در اینجا شخصیتی که می خوای باهاش ایفای نقش کنی رو معرفی می کنی نه خودتو!
از دوستانی که فرم بالا رو به طور کامل پر می کنن و مخصوصا معرفی کوتاه ش رو می نویسن خیلی متشکرم.
1- نام : شيطان 2- سن: اطلاع دقيقي در دسترس نيست! 3- تاریخ تولد: به مانند بالا 4- جنس: مذكر 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: قرمز 7- گروه :اسليترين (به خاطر فرزندم) 8- مو : سياه 9- ظاهر کلی: بسيار زشت، وهم انگيز و Mirror Cracking! 10- نام مستعار: سيطان 11- کوییدیچ : بازي نكردم 12- چوب جادو : سوخت! 13- دسته جارو : با چوبش سوخت! 14- علاقه ها: خودم و فرزندم 15 - توانمندیها: قدرت بيان بينظير، قدرت تسلط بر مردمان فاني، قدرت تدريس دروس جادوي سياه از سطوح مقدماتي تا پيشرفته، آشنا به فنون رزمي( چودان زوكي|باشيدو و...)، مسلط به زبان شيطاني مار 16- معرفي كوتاه: ولدمورت گذشته، حال و آينده من است، اين جمله به گوشتان خورده؟ تا كنون فكر كردهايد خون سالازار كه چطور در ولدمورت باقيماند؟ چطور سالازار آنقدر قدرتمند شد؟ هنگام به دنيا آمدن سالازار من خون اون رو از چشمهي درگثول دقيقا ميان بهشت و جهنم براش به ارمغان آوردم، قدرت سالازار بينظيره! من پدرشم! و اون فرزند من!
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/31 6:45:11
نام:هديه نام خانوادگي:پاتر سن:15 تاريخ تولد:از روي سنم بفهمين ولي شهريورم جنس:خوب معلومه دخترم رنگ چشم:آبي رنگ مو:قهوه اي علاقه منديها:همه چيز جز آبگوشت و پياز سرخ شده گروه:گريفندور توانمنديها:همه كار ظاهر كلي:خوشگل و خوش تيپ
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/31 6:41:14
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید. ==================================
هدیه اینجا جای جر و بحث نیست. اگه یه شخصیت گرفته نشده دیدی و خوشت اومد میای و اینجا معرفیش می کنی. دیگه حرفای متفرقه اینجا زده نمی شه.
در ضمن همه اعضای تازه وارد لطفا توجه کنند که اغلب شخصیت های اصلی داستان ها قبلا گرفته شده و قبل از اینکه شخصیتی رو معرفی کنن خواهش می کنم یه چرخی تو سایت بزنن تا بیشتر متوجه بشن کدام شخصیت گرفته شده و کدام شخصیت هنوز قابل استفاده هست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/29 17:28:19
خوب من از كجا مي دونستم حالا كه اينجور شد من ديگه شخصيت براي انتخاب ندارم آيا شما مي تونين يك شخصيت خوب به من معرفي كنين ممنون مي شم لطفا اگه خواستين معرفي كنين به پيام شخصي من بفرستين.thanks هديه جون :bigkiss: [quote]
نام:رون نام خانوادگي:ويزلي سن:15 سال جنس:مذكر تحصيلات:چند سال ديگه فارغ التحصيل مي شم. رنگ چشم:قهوه اي گروه:گريفندور رنگ مو:تقريبا قرمز ظاهر كلي:قد بلند-صورت كك مك دار نام مستعار:ندارم علاقه مندي ها:كوييديچ-هرميون جارو:شهاب ولي دارم پول جمع ميكنم كه اذرخش بخرم.
شخصیت گرفته شده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/29 15:20:20