شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
لیلی پاتر 1. لطفا خودتون رو درست و بر طبق فرم معرفی کنید. 2. اینجا جای جر و بحث نیست. بنابراین پیام های بی خود نفرستید. 3. شخصیت لیلی پاتر گرفته شده. لطفا یک شخصیت دیگه انتخاب کنید.
5- شما میتوانید شخصیت هایی که در کتاب وجود ندارند ولی امکان وجود آنها هست از خودتان خلق کنید. ولی باید توجه کنید که هماهنگی این شخصیت با کتاب ها حفظ شود مثلا میتوانید خواهر یا برادری برای هرمایونی در نظر بگیرید یا همینطور برای شخصیت های فرعی هم فامیل دوست یا ... خلق کنید ولی نباید شخصیت هایی که امکان وجود ندارند را به کار ببرید مثلا خواهر دیگری به جز جینی برای رون فرض کنید.
هریت پاتر بنا بر بند پنجم از قوانین ایفای نقش نمی توانم شخصیت شما را تایید کنم. چون در کتاب های هری پاتر ، هری خواهری با نام هریت نداره.
هریت قرار بود کسی باشه، اگه شخصیت اصلی کتاب های رولینگ یک دختر می بود. رون هم می شد رولاندا! ولی خب فعلا چنین چیزی امکان نداره. لطفا یک شخصیت دیگه انتخاب کنید.
از آنجا كه هرميون يكي از شخصيت هاي برجسته داستان هري پاتر است همه اونو مي شناسن ولي من براي اطلاعات بيشتر هري پاتريست هاي عزيز: نام:هرميون سن:15 جنس:زن تحصيلات:سال پنجم مدرسه هاگوارتز گروه:گريفيندور رنگ چشم:قهوه اي رنگ مو:قهوه اي ظاهر كلي:زيبا نام كامل:هرميون گرانجر كوييديچ:سر رشته اي ندارم نام مستعار:هرمايني چوب جادو:18 سانت از موي تك شاخ بسيار انعطاف پذير دسته جارو: ندارم علاقه ها:درس توانمنديها:يادگيري فوق العاده درس(باهوش)
شخصیت گرفته شده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/8 6:37:24
پس از این به بعد دوستان توجه داشته باشن که اگر می خواهند در ایفای نقش ارباب حلقه ها شرکت کنن به تاپیک معرفی شخصیت ها در فروم سر زمین میانه مراجعه کنند.
با سلام خدمت پرفسور عزيز و عرض معذرت به خاطر قاطي شدن مسائل عضويت لرد حلقه ها در هري پاتر لطفا اين پيام بنده رو بعد از مطالعه اگر لازم ديديد حذف کنيد... ===== قسمت ايفاي نقش لرد حلقه ها بسيار بسيار کوچکتر از هري پاتر مي باشد و فقط شامل يک فروم بوده و نام گروه آن "سرزمين ميانه " مي باشد و عضو گيري آن توسط يک تاپيک واقع در فروم "نوشته هاي سرزمين ميانه" مي باشد! و لينک اين تاپيک در توضيحات فروم "عصر چهارم " موجود مي باشد... چقدر مي باشد زياد مي باشد! ==== با تشکر حاجي دارک لرد مي باشد
نام : دختر تاريكي شغل : قصابي انسانها ‘ و اشباح( من يه شبح واره ام) رنگ مو : مشكي رنگ چشم : قرمز متمايل به نارنجي قد : 2 متر وزن : تو رژيمم جاروي مورد علاقه : من با جاروي حموم پرواز ميكنم به پرواز نامرئي هم علاقه دارم سن : 300 سال هنوز جوونم نه؟؟ علاقمنديها : كشتن انسانها به خاطر كنترل جمعيت ‘ كشتن اشباح به خاطر كنترل پشه ها و استيو سرورم گروه : چون استيو گريفيندوريه منم گريفيندور جنس : بد جوري خرابه توانمنديها : من يه دگرگون شونده ام مثل تانكس چطوري با دنياي هري پاتر ارتباط دارم : من يه جادوگر شبح واره ام شايدم يه شبحواره جادوگرم توي هاگوارتز هم درس خوندم مدرك هم دارم از دامبلدور بپرسيد من يه شبح واره تحصيل كرده ام
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1384/2/6 5:25:07