شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:اليور نام خانوادگي:وود سن:18 سال تاريخ تولد:18 سال پيش در چنين روزي جنس:پسر تحصيلات:فارغ التحصيل رنگ چشم:يه نمه سياه گروه:(سالازار) اسليسرين (کبير) مو:مشکي اسماني ظاهر کلي:خوش تيپ.بلند قد.موي کوتاه و... نام مستعار:سه وه روس کوييديچ:کاپيتان بودم,ولي حالا بازيکن اتحاد پادلمير زبان گنجشک.23 سانت.پر ققنوس.بسيار خوب براي جادوي سياه و تغيير شکل دسته جارو:گلوله آشين علاقه ها:کوييديچ.کشتن دسته جمعي توانمنديها:استعداد نهفته در جادوي سياه و کشتن ماگل ها و جادوگران سفيد معرفي:در بالا نوشته ام
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/10/29 13:44:18
وزیر ارتش مقدس جادوی سیاه there is no good and evil ... there is only power
1-نام: البوس 2-سن: 16 3-تاریخ تولد: 14/3/؟6 4-جنس: مذکر 5-تحصیلات: فارق تحصیل از هرچیزی که فکرشو بکنی 6-رنگ چشم: ابی 7-گروه: گریفیندور 8-مو: دراز و رنگشم معلومه سفید 9-ظاهر کلی: کمی دراز و مختصر لاغر 10-نام مستعار: البوس دامبلدور 11-کوییدیچ:خیلی علاقه دارم اما به ادمی به سن من سخته 12-اطلاعی ندارم اما انو میدونم که بهترین جوب دنیاست از هر لحاظ 13-دسته جارو: ؟ 14- اگاه شدن همه از برگشت (ولدومورت) همچنین دفاع از هری 15-توانمندیها: تو هر چی توانایی دارم چون بزرگترین جادوگر دنیام(نقش من به هری پاتر ربط داره چون باید انو از ولدومورت دور کنم از هر لحاظ ):
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط البوس دامبلدور در 1383/10/28 18:50:56 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/10/29 13:43:18
نام:دیانا سن:اصولا خانم ها دوست ندارند سنشون رو بگن تاریخ تولد:11/28/(سانسور) جنس:دختر... چیز دیگه ای میخوام باشم؟ تحصیلات:فارغ التحصیل از هر لحاظ رنگ چشم:آبی گروه:اسلیترین مو:قهوه ای و کمی مجعد ظاهر کلی:به نظر شما ظاهر یه الهه چه طوری باید باشه؟ نام مستعار:دایان کوییدیچ:مهاجم چوب جادو:یک عدد موی خودم دسته جارو:آذرخش 2000 علاقه ها:کافه مادام پادیفوت.استاد کردن توانمندیها: ... زیر آب زنی.شکار اطلاعات بیشتر:شخصیت من ربطی به هری پاتر نداره اما دیانا الهه شکار و جنگل در اساطیر روم و یونان است.
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دیانا در 1383/10/28 1:50:55 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/10/28 14:33:32
- نام : محمد بلک 2- سن: 16 3- تاریخ تولد: 11/1/68 4- جنس: مرد 5- سال : سال ششم 6- رنگ چشم: یکی سبز یکی آبی 7- گروه : گریفیندور 8- مو : چیزه خوبیه 9- ظاهر کلی : لاغر یه چیزی تو مایه های اسپایدر من 10- نام کامل: محمد بلک 11- کویدیچ : مربی 12- چوب جادو : 38سانت دارای گرد شاخ اژدها و منعطف 13- دسته جارو : توپث 3003 14- علاقه ها: سرک کشیدن به این ور و اون ور با کسی به این ور واون ور رفتن و هر چیزی که این ور و اون ور داشته باشه 15 - توانمندیها : بسیار خفونی در هر چیز اگر اطل دیگر خواستید من هستم
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/10/28 14:32:34
بريد کنار بريد کنار نوبت منه 1- نام :کرنليوس2سن:فاج تاریخ تولد:اي بابا جنس:بدجنس و اندکي مذکر : تحصیلات دکتراي وزارت 6 - رنگ چشم:خوشرنگ گروه : هوممم براي اين سوال به اندکي فکر نياز دارم مو :قهوه اي تيره ظاهر کلی :بسيار خوش تیپ و آخر کلاس(آخه وزير بي کلاسم ميشه مگه؟) 10- نام مستعار: صميمي شدن با وزير انقدا هم راحت نيست
علاقه ها:نشستن پشت ميز و پز دادن رياست تيکه انداختن به دامبل رياست و حفظ امنيت جامعه ي جادوگري توانمندیها : از من هر چي بر مياد
مشخصات:قوي،قاطع،محکم خوش تيپ مهربان ااااااااااا نه ببخشيد خشن موهاهاهاها هدف:کودتايي بزرگ در راستاي خدمت به جامعه ي جادوگري هوممم وزير آمد همگان بر حذر باشند
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/10/27 5:29:50
به همه دوستان یادآوری می کنم که در این تاپیک فقط باید شخصیت خودتون رو معرفی کنید. اگر بحثی نقدی سوالی پیشنهادی داشتید به تاپیک گفتگو با مدیر فروم ((بیا تو جادوگر منتظریم)) بروید.
1-نام:کتی بل 2-جنس:مونث 3-سن:16 4-رنگ چشم:مشکی 5-رنگ مو :مشکی 6-گروه:گریفندور 7-ظاهر کلی:خوش تیپ 8-چوب جادو:پر ققنوس 9-کوییدیچ:بازی میکنم -عضو تیم گریفندور 10-علاقه ها:یادگیری دفاع در برابر جادوی سیاه در الف دال-اجرای طلسمها به بهترین شکل و... معرفی کوتاه:مادر و پدرم هردو جادوگر بوده و عضو گریفندور بوده اند.دوستان خوبی دارم کمی احساساتی هستم ولی پر شور و شادم -هاگوارتز را دوست دارم و بر خلاف بچه های گربفندور از پرفسور اسنیپ خوشم میاد-با هری وهرمیون هم روابط خوبی دارم
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/10/25 13:30:10