شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من اگر دعوت شم قطعا ميام ! مثل هميشه خودم تنها ! در ضمن من چهار شنبه ساعت ده صبح اولين نفري بودم كه به اين تاپيك جواب مثبت دادم . نميدونم براي چي جواب من پاك شده !!!
با سلام: از الان بگم آقا جون اینو وقتی جوابشو دادی پاک کن چون اصلا ربطی نداره به این قضیه..... خب بنده و خیلی عزیزان دیگه شهرستان هستیم و 100 البته وسط امتحانای ترم پس حداقل من نمیتونم بیام یعنی حتی اگه تا 6 دی یه روز بود میومدم ویا حول و حوش20 دی هم بود میشد بیام ولی الان نه...... پس یه پیشنهاد دارم...شما جشنتون رو بگیرین و خوش بگذرونین و همونطور که فلور گفت فیلم و عکس رو روی سایت بذارین و در مجموع یه کنفرانس بزارین...البته شرایط داشته باشه چون نمیشه که یهو 600000نفر بریزن توی کنفرانس...حالا با توجه به فعالیتشون یا هر چیزه دیگه........ممنون میشم اگه یه همچین چیزی عملی بشه....دامبی جان پاک کردن این پست یادت نره؟
خب در اين مورد مشكلي وجود نداره و فقط بايد روزش مشخص بشه كه احتياجه كه بفهميم بيشتريا چه روزي رو پيشنهاد ميكنن!....لطفا شما يه نظرسنجي اي بكن و قبلش هم با من يه ارتباطي برقرار كن تا ببينيم چي كار ميكنيم!....بنده هر كاري از دستم بر بياد انجام ميدم و در ضمن بايد بگم كه سالهاي قبل هم يه همچين چيزي بوده!....نگران نباشيد!....دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/25 22:37:29