جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  203 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پيشگويي
ارسال شده در: یکشنبه 21 تیر 1383 07:05
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی مرلین عزیزخوب بریم سر جواب ها
دوشیزه گرنجر
این افکار انسان هاست که بعضی از سیارات شانه ها ودیگر اجسام را نحس یا شوم می نامیم یا باعث مرگ می شود ولی در واقع هیچ چیزی که خداوند بزرگ در این دنیا آفریده است نحس یا شوم نیست هر چیزی به دلیل خاصی آفریده شده است و ما انسان ها به آن ها لقب دهیم.مثلبا همه ی شما سگ سیاه را نشانه ی مرگ می دونید ولی سگ سیاه در واقع به معنی دوستی وفادار و مهربان است.

خوب درس جلسه ی امروز ما درباره ی پیشگویی به همراه آتش پنیرک صحرایی است. خوب همه ی شما تا حال پیشگویی به وسیله ی ستاره ها رو یاد گرفته اید .
این نوع پیشگویی درست ترین وبهترین وسخت ترین نوع پیشگویی در بین انسان ها می باشد خوب اون گوشه ی کلاس مقداری پنیرک صحرایی هست مقداری رو ور دارید و به وسیله ی اون چوب ها آتش درست کنید حتما باید آتش با چوب درست شود وگر نه هیچ چیزی را به درستی نشان نمیدهد خوب همگی آتش هایتان را روشن کردید. تصویر هایی که بیان کننده ی آینده هستند در دود آتش وجود دارند برای تشخیص تصاویرابتدا باید:
دود آتش را درک کنید وبعد تمام نیروی چشم درونتان را به کار ببرید وبعد می توانید تصاویر درک کنیدبهترین مضیت در این آتش ها این است که با درک کردن اولین تصویردر دود آتش اگر تمرکزتان بهم نخورد می توانید آینده را به صورت یک فیلم سینمایی در دود آتش درک کنید
حالا تمرکز کنید وبعد سعی کنید که تصاویر رو دردود آتش درک کنید
(بعد از سه ربع ساعت)
کسی تصویری را درک نکرد اینیه چیز طبیهیه چون کمتر انسانی در این کار پیشرفت چشمگیری می کنه این کار خیلی سختی است ما سانتور ها هم طی ده قرن توانسته ایم که این نوع پیشگویی را یاد بگیریم.خوب جلسه ی امروز ما تموم شد جلسه ی بعد طرز گرفتن فال قهوه به روش سانتور ها را یادتان می دهم بچه ها هر چیزی را خدا برای کاری آفریده پس هیچ چیزی شوم نیست .
خداحافظ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 16:01
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
اوهوم اوهوم.
خانم بلاتريكس بهتره كه با استاد خودتون ملايم تر رفتار كنيد و اگر نه ممكنه زتون امتياز كم كنه. فكر ميكنم بهتره كه اين رو بدونيد اين درس درس خبر رساني نيست و اينجا جاي همچين چيزي نيست. اين اخبار شما در واقع هم شايعه اي بيش نيستند .پس بهتره وقتي با استاد پيشگويي همچون فايرنز طرف هستيد ادب رو رعايت كنيد و بگوييد چشم.
جناب فايرنز شما هم لطف كنيد اعصابتان را به هم نريزيد و به كارتان ادامه دهيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 15:51
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد ببخشید چیزایی که من دیدم همش اتفاق افتاده..شاید شما نمی خاید قبول کنید که اشتباه کردید! شما نمی تونید من رو بالاتر از خودتون ببینید...استاد یه سر به تاپیک های گفته شده بزنید..می بینید که همه اتفاقات افتاده و همش حقیقته..شما باید خوشحال باشید که از شاگردانتون تونسته به این زودی آینده رو ببینه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
بلاتریکس این آینده است نه گذشته بار دیگه تکرار بشه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید استاد...تمام اون اتفاقا افتاده...همش تو سایت..فکر کنم چشم درون شما به مشکل برخورده!
شایدم چپکی آسمون رو نیگا می کنید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
بلاتریکس عزیز همش غلط غلوط بود فقط نیم خطش درست بود باید بیشتر سر کلاس به درس گوش بدید من گفتم که درک کنید نه با عقلتون به صورت های خود نمایی و ولدرموت دوستی در بیارید
این یه تذکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد تمرین من چی شد جوابش؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سدریک دیگوری نوشت
آیا واقعا انسانها میتونن حقیقت رو پیشگویی کنن؟یعنی بهتر بگم...انسان میتونه پیشگویی کنه؟

چناب دیکوری
انسان ها به ندرت توانستن در این کار پیشرفت کنن چون انسان ها محدودیت های خاصی دارند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 14:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ژوپیتر مظهر پلیدی است
ميشه درباره اين پليدی بيشتر توضيح بدين؟
يعنی اين سياره شوم هستش؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو بدم دانی و من بدتر از آنم که تو دانی
زانکه از باطن بازیگر من هیچ ندانی
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
آیا واقعا انسانها میتونن حقیقت رو پیشگویی کنن؟یعنی بهتر بگم...انسان میتونه پیشگویی کنه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!