جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 3 فروردین 1384 22:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ای پویان معلوم الحال...!
واقعا که, ایده های ویزارد از اون ایده ها هستش که می تونه تا زمان " هری پاتر و نوه های فراری " ادامه داشته باشه ! مثل اینکه بگی فیلم سازی کهنه شده, به نظر من این مهم نیست که تاپیک در روز چندتا پست می خوره این مهمه که چقدر کیفیت پست ها خوبه که خودتم با من موافقی پس دیگه چیزی نگو...
در مورد پست های طولانی , اگه کیفیت داشته باشه هر چه طولانی تر بهتر, مثلا لوکشین رو توضیح بده و غیره. همیشه مشکل اینجاست که فرد پست زننده(فیلم نامه نویس) چون خودش توی ذهنش فضا هستش , احتیاج به فضا سازی رو اصلا متوجه نمی شه....
حالا در باب بستن تاپیک دو تا مورد هستش یکی به عنوان زننده بهترین ایده به تصمیمت به عنوان یک دوستدار اون تاپیک احترام می ذارم! ولی مورد دوم اینکه به نظر من اصل نمودار سینوس همیشه وجود داره و به هر حال های ویزارد دوباره اوجی هم خواهد داشت! و من اینجا به عنوان یک مدیر میگم که چون این تاپیک پرطرفدار است تو اجازه نداری این کارو بکنی! و اگه این کارو بکنی در جلسه آینده حضوری با هم سفری به شهر علی و گراپی خواهیم داشت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 فروردین 1384 15:21
نمایش جزئیات
آفلاین
درباره انتقاد فلور بايد بگم بعضي از مقاله ها هم هيچي توشون نيست! يا تاريخشون خيلي قديميه.

مثلا اطلاعيه براي عضويت تيم گريفيندرو بود فكر كنم. كه حالا تو تاپيك تيم كوييديچ گريفيندرو همه ميان و درخواست ميدن ديگه نيازي به اين مقاله نيست.

يا مال دوئل گروهي هم همينطوره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 3 فروردین 1384 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین کرام این نظر خودته باید به نظر دیگر اعضایه سایت احترام بزاری و همچنین وقتی اونا تاپیکی رو دوست دارن نبندیش اگر نبندی همیشه تو دل بچه ها هستی
خب من یک پیشنهاد داشتم شما که تمامه کتابهارو گذاشتید خب یک کتاب جا مونده فکر کنم نقد کتابهایه هری پاتر یه همچین چیزی چون من نخریدم ولی تویه بروشور کتابسرای تندیس تابستون که ایران بودم دیدم که کنار سری کتابهایه هری اینم کذاشته بود البته من شیراز این کتابو پیدا نکردم تهرانم گشتم ولی بازم پیدا نکردم اگر می شه این کتابو بزارید تا بتونیم بخونیم این بروشور ماله نمایشگاه کتاب اردیبهشت بوده که داییم گرفته و به من نشون داد مطمعنم همچین کتابی هست ولی من پیداش نکردم
ممنون اگر رسیدگی بشه
خب یک انتقادم داشتم درباره ی قسمت مقاله ها بعضی از پستها که در قسمت مقاله هست فقط یک شکلک تشکیل می ده یا بعضی ها الکی اونجا یک کلمه ای با هم بحث می کنن این باعث می شه تعداد پستها الکی زیاد بشه اگر یکم نگاهی به اونجا بندازید بد نیست ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلور دلاكور در 1384/1/3 12:50:40
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 3 فروردین 1384 11:34
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ولي نوشته هاي جديدا هم خوبه....ولي اين شرط لوگو داشتن زياد جالب نيست....من چند بار خواستم يه چيزي بنويسم ديدم لوگو ندارم....

در مورد پست بلند هم همه پستا حوصله ادمو سر نمي برن اگه به اندازه كافي پاراگراف بندي(پاراگرافهاي كوتاه) شده باشه و يه سطر بين پاراگرافها فاصله باشه حوصله ادم سر نميره

با اينحال بازم به اين نتيجه ميرسيم كه هالي ويزارد نبايد بسته بشه!اصلا هم جذابيت خودشو از دست نداده و هنوز مثل قبل از بهترين تاپيكهاست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
said Dumbledore
the freezing water
ارسال شده در: چهارشنبه 3 فروردین 1384 09:03
نمایش جزئیات
آفلاین
روبیوس جان
پستایی که تو هالی ویزارد زده میشه آنچنان بلند نیست....خواندن آن نیز کمتر از شش یا هفت دقیقه طول میکشد

در مورد اسکار فیلم کوتاه.....
مشکل من دقیقا همینه....فقط در مواقع اسکار هستش که افراد به خود زحمت میدهند و در هالی ویزارد مشغول ساختن فیلم میشوند....به غیر حاجی و بیگانه.....کدومیک از برندگان((یا کاندیدای)) اسکار،بعد از مراسم ،در هالی ویزارد فیلم ساختن؟؟؟؟
به جرات میتونم بگم هیچکدوم!!!!حتی ابرفورث عزیزم!!!...حتی مگ گونگال عزیزم!!!...حتی هری عزیزم!!!
و........
متاسفانه در حال حاضر اکثر دوستانی که در داستان نویسی((به قول هری)) قوی هستند از فعالیت دست کشیدند
کسی نمیپرسه آقایون چرا از فعالیت دست کشیدید؟؟؟
دلیلش واضحه....بعد از هر اوجی، فرودی هست
بعد از اینکه اسکار برگزار شد همه از تب و تاب فیلمساختن افتادند......این اتفاق برای من هم افتاد...بنابراین مدتی به تاپیک استراحت دادم و دوباره شروع کردم.....گفتم حتی برای اینکه استقبال بیشتر بشه هالی ویزاردو حرفه ای کنم.....برای اینکه دوباره پای این افرادو به هالی ویزارد بکشونم شروع به ساختن لوگو کردم((حتی شرط گذاشتم فقط برای کسانی لوگو ساخته میشه که قبلا در هالی ویزارد فعالیت کردند)).....دوستان جدید از آن استقبال کردند....ولی بازهم خبری از دوستان قدیمی نشد!!!!!!!
دلیلی نداشت من از دوستانم ناراحت شوم...به این نتیجه رسیدم که تاپیک جذابیت خودشو از دست داده و دیگر جذاب نیست....به همین راحتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باید با واقعیت کنار آمد و من سعی میکنم با این مسئله کنار بیام
در آخر از کریچر عزیزم تشکر میکنم که این اواخر همیشه یار و یاور من بوده همچنین از دوستان عزیز و جدیدم
با احترام.. ویکتور کرام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: چهارشنبه 3 فروردین 1384 02:09
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ... ویکتور جان ! بابا چرا ببندیش !؟ ببین من یکی از دلایل افت کیفی ( البته هنوز هم پستهای خوب زده میشه ) هالی ویزارد رو برات شرح میدم :
یک کلمه ! طولانی بودن پستها !
این خودش باعث دو تا نتیجه میشه :
1- خوندن پستهای دو متری از حوصله خواننده خارجه و بنابراین این خودش باعث از رونق افتادن هالی ویزارد میشه !

2- باز هم به دلیل اینکه همه میخوان پست بلند بزنن نصف متن نمایشنامه ها چرت و پرت از آب درمیاد !

برای حل این مشکل یه راه حل هم دارم ! آقا چرا همه فیلم بلند بسازن ؟ هالی ویزارد رو بکنیم مخصوص فیلم های کوتاه و داستاه های کوتاه ! این به نظر من خیلی بهتره ! تا اینکه یه نفر زور بزنه شش متر پست بفرسته که نصفش غیر قابل خوندنه ! بعد هم دوباره مراسم اسکار مخصوص فیلم های کوتاه را راه بندازیم ! این یعینی اینکه هر کسی بدون روده درازی منظورش را در کوتاه ترین قالب برسونه ! این بهترین راهه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 فروردین 1384 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
هومك

كرام جان حرف چو يكمي زياده روي بود چون كل سايت بر عليهت نميشن ولي خب ناراحت ميشن

من نميدونم تو چرا انگيزتو براي اين كار از دست دادي حتما يه موردي وبده كه نميخواي ما بدونيم در هر حال تاپيكيه كه خودت راش انداختي همه ما از بسته شدنش ناراحت ميشيم و دوست نداريم حالا حالا ها بسته بشه

ولي خوب شايد تو هم دلايل خودتو داري
پس كاري و بكن كه خودت صلاح ميدوني ولي به فكر اين باش كه كاري نكني كه بعدش پشميون بشي

يا بعدش احساس ناراحتي كني
نظر شخصي من اينه كه تاپيك رو نبندي ولي بازهم ميگم هرچي خودت صلا ح ميدوني

با تشكر سالازار اسليترين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمایشنا
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 فروردین 1384 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ولي بازم اين چيزي رو عوض نميكنه! تو نمي توني هالي ويزاردو كاريش كني! اگه هالي ويزارد تعطيل بشه كل سايت غير از خودت ضدت ميشن! حالا نگفتي اصلا چرا ميخواي تعطيلش كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
said Dumbledore
the freezing water
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 فروردین 1384 18:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هری پاتر نوشته:
سوم اینکه همونطوری که کسی نمیتونه تاپیکی رو به زور فعال کنه کسی هم نمیتونه تاپیکی رو به زور از فعالیت بندازه اینجا هم فرومه وب لاگ نیست تاپیک ها هم اختصاص به کسی نداره که هر وقت خواست ببندتش هالی ویزارد هم به همین ترتیب

در مورد دومی که هری عزیز گفتن....این نظر ایشونه و نظرشون برای خودشون محترمه.....در حالی که نظر من کاملا با ایشون متفاوته...هنوز هم بسیاری از نمایشنامه ها خیلی خوب نوشته میشه ولی از اونها استقبال نمیشه

اما مورد سوم!!!!!....که موضوع اصلی بحث من هستش
دوست عزیزم!!!
درست است که یک تاپیک ،اختصاص به یک فرد نیست
ولی فردی که اون تاپیک رو به وجود اورده و به اون رونق داده، خیلی حق بر گردن اون تاپیک داره

در مورد هالی ویزارد
به نظر من این تاپیک دینشو به سایت ادا کرده....دیگه چیز خاصی نداره که باعث شه افرادو به طرف خودش بکشه
حیفه تاپیکی به این خوبی...اونقدر ضعیف بشه که همه بعدها خواستار بستنش شوند
به نظر من اگر چیزی در نقطه اوجش متوقف بشه...خیلی بهتراز اینه که افراد دیگر نقاط قوت تاپیک را به خاطر نیاورند...و خواستار تعطیلیش شوند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 فروردین 1384 11:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اینکه هر ناظری خودش میدونه باید مجوز برای گرفتن تاپیک بده یا نده بحث روی این مساله وقتی ناظر اختیار تام داره معنی نداره اصلا اختیار رو به ناظر واسه همین چیزا دادیم که روش بحث نشه

دوم اینکه نوشتن هر کسی به خودش مربوط میشه و استقبال از اون نوشته رو دیگران نشون میدن خب چیزی که به غلط اسمش نمایشنامه نویسی گذاشته شده و در واقع داستان نویسی هست هم یه جور سیستم نوشتنه که متاسفانه در 99 درصد موارد به چت تبدیل شده ( به هر حال من روی اسمش حرفی ندارم ) و ملت وقتی میخوان از قول چندین نفر مطلب بنویسن از این روش که بسیار هم عالی هست استفاده میکنن ولی به غلط فقط یه اسم و یه دو نقطه میزارن بدون اینکه فضا سازی کنن یا حالت ها رو نشون بدن و بدتر از همه بدون اینکه ایده یا برنامه خاصی برای زدن پست داشته باشن

سوم اینکه همونطوری که کسی نمیتونه تاپیکی رو به زور فعال کنه کسی هم نمیتونه تاپیکی رو به زور از فعالیت بندازه اینجا هم فرومه وب لاگ نیست تاپیک ها هم اختصاص به کسی نداره که هر وقت خواست ببندتش هالی ویزاردز هم به همین ترتیب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.