wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پيشگويي
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 12:16
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: امروز ساعت 00:09
از: شیون آوارگان
پست‌ها: 1503
مدیر اخبار و مترجم دیوان جادوگران، شهردار لندن، استاد هاگوارتز
آفلاین
10 امتياز به گريفيندور به خاطر درس جلسه اول فايرنز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 10:45
آخرین ورود: یکشنبه 20 مرداد 1392 10:45
از: لیتل هنگلتون
پست‌ها: 466
آفلاین
امروز سیاره ی مشتری با مریخ در تقابل هستند...پس جنگ و پلیدی در مقابل هم قرار می گیرند...این می تونه نشانه ی بازگشت لرد تاریکی باشه...و همچین از بین رفتن قدرت سفید ها...اوه...من ستاره هایی شبیه البوس دامبلدور می بینم...می تونه نشانه ی بیماری آلبوس باشه( خبرگزاری جادوی سفید)...گم شدن یکی از اعضای سفید... اونم شبیه ویزل هست...و یه دو شاخه تو دستش...(کافه دوئل تا پای مرگ)..یه بازگشت شکوه مند از بانویی با ردای مشکی..بلند قد ...اوه اون منم...و کسی بس شکوه مند و با جذبه که با من دست می ده...اون وزیر شکلبولت هست...یه ستاره ی دنباله دار هم رد شد..این می تونه نشانه ی از بین رفتن نسل گندزاده ها باشه..مثه دایناسورها..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 07:42
آخرین ورود: چهارشنبه 25 آذر 1388 09:51
از: هاگوارتز
پست‌ها: 89
آفلاین
جلسه اول

مرلین به من لطف زیادی کرده و این جا رو به شکل جنگل ممنوعه در آورده .سانتور ها طی قرن های متمادی پیشگویی را درک کردند و حالا می تونند آینده رو به درستی پیشگویی کنند و جادوگران را از خطر های متفاوت نجات دهند
شما سیاره وستاره ها و صورت فلکی آن ها را یاد گرفته اید من نام چند تا سیاره واین که آن ها مظهر چه اتفا قاتی هستند را به شما می گویم
- مالفوی سر کلا س مسخره بازی در نیار
ونوس مظهر زیبایی و عشق است
- عطارد مظهر صلح است
- مریخ مظهر جنگ است
- و اورنوس مظهرپاکی است
- ژوپیتر مظهر پلیدی است
- ...
بقیه ی سیاره ها و مظهر آنان را می توانید در کتاب هایی که در گوشه ی سالن قرار دارند بخوانیدهر کس یه دونه ور داردامااگرمی خواهدکتاب رو داشته باشه باید به صندوق مدرسه50نات بده.
به آسمان نگاه کنید نا هید در حال درخشیدنه ودر نزدیکی آن مریخ قرار داره وبعد از آن اورانوس قرار دارد چه کچه سی می تونه این را پیشگویی کند
کسی نمی تونه بگه شما باید ببینید که کدوم سیاره نشانه چه مظهری است و بعد شکلی را که تشکیل دادند را درک کنید ودر آخر در کمال نا باوری شما می توانید به را حتی آینده را پیشگویی کنید!
درس این جلسه به پایان رسید درس جلسه ی بعد ما در باره پیشگویی همراه با دود پنیرک صحرایی است. هر کسی که بتونه بگه سیاره ها امروز به ما چه چیز هایی را نشان دادند 10 امتیاز به گروهشان داده می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
كلاس پیشگویی
ارسال شده در: چهارشنبه 10 تیر 1383 12:55
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: امروز ساعت 00:09
از: شیون آوارگان
پست‌ها: 1503
مدیر اخبار و مترجم دیوان جادوگران، شهردار لندن، استاد هاگوارتز
آفلاین
كلاس پيشگويي با تدريس فايرنز - شنبه ها

تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!