تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
44 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
39
مهمانان
|
5
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
پیام امروز
آیندهی سایت جادوگران؟ (همه ميدانيم كه سرانجام روزی هری پاتر به پایان ميرسد)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: چهارشنبه 7 اسفند 1387 14:11
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 24 آبان 1390 13:45
از: آواتارم خوشم میاد !!!
پستها:
350

Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: چهارشنبه 7 اسفند 1387 01:34
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 بهمن 1389 04:23
از: جایی دور ،دور تر از همه
پستها:
79

همانطور که می بینیم کتاب هری پاتر تمام شده ولی این سایت طرافدارانش را دارد و هر از چند روزی یک بار بر تعداد عضو های جدیدی که در صفحه ی اصلی می بینیم اضافه می شود.
به نظر من خیلی از افرادی که این سایت را درست کرده اند ممکن است الان بزرگ شده باشند و برای تفریح خود سایت های دیگر را ترجیح بدهند ولی هنوز هم کتاب های رولینگ خریدار دارند و این نشانه ی افزایش تعداد طرفداران جدید کتاب هایش(چه جدید و چه قدیمی ) است.
به نظر من هم این سایت حالا حالا ها هست.
به نظر من خیلی از افرادی که این سایت را درست کرده اند ممکن است الان بزرگ شده باشند و برای تفریح خود سایت های دیگر را ترجیح بدهند ولی هنوز هم کتاب های رولینگ خریدار دارند و این نشانه ی افزایش تعداد طرفداران جدید کتاب هایش(چه جدید و چه قدیمی ) است.
به نظر من هم این سایت حالا حالا ها هست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور ويكتور در 1387/12/7 1:36:18

[i][size=small][color=FFFF00]If you wish for something long enough, it will definitely
ارسال شده در: سهشنبه 6 اسفند 1387 15:02
جزئیات کاربر

ارسال شده در: جمعه 27 دی 1387 14:12
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1391 09:31
از: ن، لايه ای كه زمين را فرا گرفته!
پستها:
842

ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1387 13:05
جزئیات کاربر

راس میگی تد . سایت خیلی ساکن شده و کمتر تغییری توش دیده میشه ! اونم به لطف اعضایی مثل منه . کسایی هم هستن که بهونه درس و مدرسه رو میارن فکر کنم اگه یه کم به گذشته نگاه کنن میبینن حتی تو خرداد ماه هم سایت از شدت فعالیت در حال ترکیدن بود !
یه دلیل دیگه کم شدن فعالیتا میتونه این باشه که اکثر اعضای قدیمی دیگه از سالای پیش بزرگ تر شدن و چیزای جدیدی جای سایت تفریحشون شده . اینم به خاطر اینه که سایت اصلا عوض نشده . قوانین اینجا سبک اینجا همه چیز مثل همون روز اوله . قفط فعالیتاس که کم شدن . و گرنه همه چیز یکیه با سالای پیش .
----
بعدشم جناب تد ! باید بگم من چند وقت پیش که داشتم برای تحقیقم راجع به خونه سالمندان سرچ میکردم سه چهارمین یافته این بود :
... Jadoogaran® - خانه ی سالمندان!! [Forum - دهکده هاگزمید]10 posts - Last post: 28 Jun 2007
کچل پرستار خانه ی سالمندان ! خاله به قربونت بره ! خوشگلم . ... حتی پرستارای خانه سالمندان هم از دستش آسایش ندارن ! ...
www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4225&forum=21 - 132k - Cached - Similar pages -
یه دلیل دیگه کم شدن فعالیتا میتونه این باشه که اکثر اعضای قدیمی دیگه از سالای پیش بزرگ تر شدن و چیزای جدیدی جای سایت تفریحشون شده . اینم به خاطر اینه که سایت اصلا عوض نشده . قوانین اینجا سبک اینجا همه چیز مثل همون روز اوله . قفط فعالیتاس که کم شدن . و گرنه همه چیز یکیه با سالای پیش .
----
بعدشم جناب تد ! باید بگم من چند وقت پیش که داشتم برای تحقیقم راجع به خونه سالمندان سرچ میکردم سه چهارمین یافته این بود :
... Jadoogaran® - خانه ی سالمندان!! [Forum - دهکده هاگزمید]10 posts - Last post: 28 Jun 2007
کچل پرستار خانه ی سالمندان ! خاله به قربونت بره ! خوشگلم . ... حتی پرستارای خانه سالمندان هم از دستش آسایش ندارن ! ...
www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4225&forum=21 - 132k - Cached - Similar pages -
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 دی 1387 19:19
جزئیات کاربر

ببخشید از این که دارم اینجوری صحبت میکنم ولی میخوام ببینم که ما داریم در مورد کدوم آینده صحبت میکنیم؟
شما الآن ببینید این تاپیک برای کیاه؟ سهسال پیش! از اون موقع تا حالا ما داریم اضمحلال تدریجای سایت رو مشاهده می کنیم؟ یه سوال از اونهایی که قدیمیترن: آیا این سایت همونیاه که چهار سال پیش بود؟ آیا همون بچهها با همون قدرت میان تو سایت یا فقط اگه وقت کنن از دور یه دستای تکون میدن و حتا زحمت log in کردن رو به خودشون نمیدن؟ آیا همون جریان قوی نویسندگی در سایت برقراره؟ آیا ...
هممونم میدونیم که اینطور نیست. اگه بخوایم با عینک واقعبینی به قصیه نگاه کنیم این سایت مدتهاست که مرده. این جنبش ها هم بزم بر سر لاشهی سایت قدرتمند جادوگراناه. اگه سه سال پیش تو گوگل سرچ میکردی <و> اولین نتیجه جادوگران بود. ولی حالا چی؟ در سرچ <هری پاتر> هم جادوگران حتا در صفحهی اول نیست. امتحان کنید. ضرر نداره
اگه الآن خون جلوی چشماتون رو گرفته و دارید از غیرت درد میترکید نظر من در سه سال پیش تو همین تاپیک رو بخونید
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=58149#forumpost58149
من اون زمان مثل شما بودم و سطح فکرم هم همین بود. یعنی اگه اون جادوگران ادامه پیدا میکرد هنوز هم به حرفام ایمان داشتم ولی الآن... نمونهاش همین پست من
شما الآن ببینید این تاپیک برای کیاه؟ سهسال پیش! از اون موقع تا حالا ما داریم اضمحلال تدریجای سایت رو مشاهده می کنیم؟ یه سوال از اونهایی که قدیمیترن: آیا این سایت همونیاه که چهار سال پیش بود؟ آیا همون بچهها با همون قدرت میان تو سایت یا فقط اگه وقت کنن از دور یه دستای تکون میدن و حتا زحمت log in کردن رو به خودشون نمیدن؟ آیا همون جریان قوی نویسندگی در سایت برقراره؟ آیا ...
هممونم میدونیم که اینطور نیست. اگه بخوایم با عینک واقعبینی به قصیه نگاه کنیم این سایت مدتهاست که مرده. این جنبش ها هم بزم بر سر لاشهی سایت قدرتمند جادوگراناه. اگه سه سال پیش تو گوگل سرچ میکردی <و> اولین نتیجه جادوگران بود. ولی حالا چی؟ در سرچ <هری پاتر> هم جادوگران حتا در صفحهی اول نیست. امتحان کنید. ضرر نداره
اگه الآن خون جلوی چشماتون رو گرفته و دارید از غیرت درد میترکید نظر من در سه سال پیش تو همین تاپیک رو بخونید
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=58149#forumpost58149
من اون زمان مثل شما بودم و سطح فکرم هم همین بود. یعنی اگه اون جادوگران ادامه پیدا میکرد هنوز هم به حرفام ایمان داشتم ولی الآن... نمونهاش همین پست من
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 دی 1387 01:55
سلام ! من يه واقعيتيو ديدم كه شايد چون تازه وارد هستم اين به چشمم خورد! اين سايت موضوعش تا الان هري پاتر بوده! ولي اسمش جادوگرانه ! نه هري پاتر! پوسته و شكلش همه چيش قابل تغييره ! براي با زمان پيش رفتن بايد تغيير كرد! به نظر من جادوگران ميتونه هميشه زنده باشه به شرطي كه كمي انعطاف نشون بده ! اين پيشنهاد من شايد به ظاهر عملي نباشه و شايد اگر اجرا بشه در چن هفته اول به مشكلاتي بر بخوره اما بعد از مدتي سر حال تر و قوي تر وارد ميشه و مثل گذشته اي ميشه كه همه شما قديميا ي سايت ازش تعريف ميكنيد ! منتها با يه لباس نو!
رو پيشنهادم فكر كنيد و متعصب نباشيد !!!
رو پيشنهادم فكر كنيد و متعصب نباشيد !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سهشنبه 3 دی 1387 18:48
جزئیات کاربر

سایت خیلی خوبه ! خیلی دوسش داشتم و الان هم دارم فقط وقتشو زیاد کنید !
وابستگی من چند سال پیش خیلی بیشتر از الان بود .
دنیا که دنیاس پایان داره ! اینجا هم یه پایانی داره .
ستاره ( نمیدونم شناسش چیه ! اوووی دختره ! شناست چی بود !؟ ) امروز نشونم داد این تاپیکو و نظرمو خواست ! نظرمو گفتم بهش ولی خب من الان اینجا نمیگم که تضعیف روحیه نشه !!!
قبلا نوشته بودم که مطئن باشید سایت تا ده سال دیگه پا بر جاست ! الان به ستاره گفتم باید تموم شه ! ولی وقتی اینجام دلم نمیاد بگم ! یه حسی نسبت به اینجا دارم ! یه حس وابستگی ! وطن من جادوگرانه !
امیدوارم سایت بمونه حالا حالا ها ! ستاره هم یادش بره اون چیزی که بهش گفتم !
جا داره بگم هعییی ! یادش بخیر پارسال !
نمیدونم ولی خیلی دلم میخواد بدونم تو اون دنیا میشه اینترنت و کامپیوتر و جادوگران داشت !؟ خدا مگه نگفت که بهشتی هر چی بخواد میده بهش !؟ خوب منم خودمو به آب و آتیش میزنم تا بهشتی بشم و اون دنیا داشته باشم جادوگرانو ! به شرطی که بچه هاش باشن !
دلم گرفت ! اوووف !
وابستگی من چند سال پیش خیلی بیشتر از الان بود .
دنیا که دنیاس پایان داره ! اینجا هم یه پایانی داره .
ستاره ( نمیدونم شناسش چیه ! اوووی دختره ! شناست چی بود !؟ ) امروز نشونم داد این تاپیکو و نظرمو خواست ! نظرمو گفتم بهش ولی خب من الان اینجا نمیگم که تضعیف روحیه نشه !!!
قبلا نوشته بودم که مطئن باشید سایت تا ده سال دیگه پا بر جاست ! الان به ستاره گفتم باید تموم شه ! ولی وقتی اینجام دلم نمیاد بگم ! یه حسی نسبت به اینجا دارم ! یه حس وابستگی ! وطن من جادوگرانه !
امیدوارم سایت بمونه حالا حالا ها ! ستاره هم یادش بره اون چیزی که بهش گفتم !
جا داره بگم هعییی ! یادش بخیر پارسال !
نمیدونم ولی خیلی دلم میخواد بدونم تو اون دنیا میشه اینترنت و کامپیوتر و جادوگران داشت !؟ خدا مگه نگفت که بهشتی هر چی بخواد میده بهش !؟ خوب منم خودمو به آب و آتیش میزنم تا بهشتی بشم و اون دنیا داشته باشم جادوگرانو ! به شرطی که بچه هاش باشن !
دلم گرفت ! اوووف !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سهشنبه 3 دی 1387 17:52
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 2 بهمن 1387 06:24
از: تالار خصوصی گریفیندور!
پستها:
246

نج! من که امیدی ندارم! شاید خیلی بدبینانه فکر میکنم ولی وقتی فعالیت اعضای الان سایت رو با سال 84 و 85 یا حتی پارسال مقایسه کنیم میبینیم که چقدر داره تعداد جادوگرانی ها کم میشه....یه نمونه خیلی کوچولوش تعداد اعضای آنلاینه که اون پایین میتونین ببینین! تا چند سال پیش که اوج هری پاتر زدگی بود (به خاطر فیلم 4 و کتاب 6 که همزمان با هم اومده بودن) نصفه شب که میومدی تو سایت 20-30 نفر آنلاین بودن و فعال!
الان....فقط هفت هشت تا عضو تکراری...سرعت پست زدن در حد بوق شده! اونموقع ها پاسخ های جدید در انجمن دقیقه ای عوض میشد! تو یه روز تو یه تاپیک ایفای نقش سه چهار صفحه پست زده میشد!
الان؟! خیلی خوب آپدیت بشه و شانس بیاریم مال دیروزه!!
کتاب هفت اومد و بحثای دور و برشم تموم شد ، فیلم آخر هم که بیاد دیگه چیزی نمی مونه به جز ایفای نقش که اونم باز کیفیت گذشته رو نداره...یه جورایی سایت ول شده به امان خدا! واسه همین تولد ، قبلا" از یکی دو هفته قبل بچه ها با ذوق و شوق برنامه ریزی میکردن واسش ، تاپیکای تولد به بیست صفحه میرسید!
الان سه چهار روز مونده به تولد تازه همه دوزاریشون افتاد!
قبلا" اگه تو کوچه دیاگون خاله بازی (!) به شدت وجود داشت عوضش خدادتا پست خوب داشتیم هر روز تو بقیه جاهای رول پلینگ! الان؟! سوووووت!
چیکار باید بکنیم؟! شخصا" خیلی جادوگران رو دوست دارم و هیچوقت نمی خوام دیگه نباشه...!!
کلا" دوستش دارم خیلی زیاد!!
امیدوارم احساس نکنین دارم نصیحت میکنم و اینا! من صرفا" یک عضو ارزشی خاله باز بودم!!
الان....فقط هفت هشت تا عضو تکراری...سرعت پست زدن در حد بوق شده! اونموقع ها پاسخ های جدید در انجمن دقیقه ای عوض میشد! تو یه روز تو یه تاپیک ایفای نقش سه چهار صفحه پست زده میشد!
الان؟! خیلی خوب آپدیت بشه و شانس بیاریم مال دیروزه!!کتاب هفت اومد و بحثای دور و برشم تموم شد ، فیلم آخر هم که بیاد دیگه چیزی نمی مونه به جز ایفای نقش که اونم باز کیفیت گذشته رو نداره...یه جورایی سایت ول شده به امان خدا! واسه همین تولد ، قبلا" از یکی دو هفته قبل بچه ها با ذوق و شوق برنامه ریزی میکردن واسش ، تاپیکای تولد به بیست صفحه میرسید!
الان سه چهار روز مونده به تولد تازه همه دوزاریشون افتاد!قبلا" اگه تو کوچه دیاگون خاله بازی (!) به شدت وجود داشت عوضش خدادتا پست خوب داشتیم هر روز تو بقیه جاهای رول پلینگ! الان؟! سوووووت!
چیکار باید بکنیم؟! شخصا" خیلی جادوگران رو دوست دارم و هیچوقت نمی خوام دیگه نباشه...!!
کلا" دوستش دارم خیلی زیاد!!
امیدوارم احساس نکنین دارم نصیحت میکنم و اینا! من صرفا" یک عضو ارزشی خاله باز بودم!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE
ارسال شده در: دوشنبه 18 آذر 1387 19:29
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118
(4.27 KB)