شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
_بیا ببرمت یه چرخی تو بالا شهر بزنیم. _نه اسی اصلا حسش نیست! _بیا...یکی از سایت ها یک جشن ردیف کرده تیریپ پارتی خفنی...بیا ...میگن پارتیش مختلطه ها! _هه هه!...اسی اسی منم با خودت ببر!
نکته: پیام های نیروی انتظامی در همه ی موارد آموزنده است.
من میام...بعدش...باز من میام....شایدم من بیام با یکی از خودم.....کلا هستیم دیگه....میلاد یه شش تا رزرو کن دور هم باشیم!
نکته: جدی نگیرید
من خودم...فقط فقط خودم...تنهای تنها...میام...اصرار نکن سدریک...آنتونیون حرفشم نزن....عمرا با شما نمیام!....
نکته:دالاهوف سدریک تو رو خدا منم با خودتون ببرید!
دیگه چی بگم؟...آها...شبه؟...ساعت سه صبحه؟....حالم بده دارم چیز شعر میگم؟....جدی؟... چه بد!...شب خوش!...نه یعنی صبح بخیر.
از دوستان خواهش ميكنم ديگه از اين جور سوالها در اين تاپيك نپرسند!...ولي براي رفع مشكل بايد بگم كه شهرستاني ها يا بايد به تهران تشريف بيارند يا اينكه جشن رو بي خيال بشن! كاري نميشه كرد!....ناظر انجمن...دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/25 0:36:22
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم. به يه نوع ج�
بعد از تبادل نظر بين مديريت برگزاري جشن تولد دوسالگي سايت جادوگران تصميم بر آن شد كه براي راحت تر شدن كار شما دوستان مكان و ساعت تقريبي اين جشن را اعلام نماييم!
مكان تقريبي:اطراف ميدان ونك ساعت تقريبي:حول ساعت 17
دوستان توجه كنيد كه اين دو تقريبي هستند و صددرصد نيستند ولي ميتونيد براي صددرصد كردن اومدنتون به جشن از اين دو استفاده نماييد.
از دوستان خواهش ميكنيم كه هرگاه اومدنشون صددرصد شداعلام نمايند.اگر احيانا مشكلي پيش اومد قبل از بسته شدن اين تاپيك نيومدنشون رو به جشن اعلام نمايند تا در برگزاري جشن اختلالي به وجود نيايد.
نكته:تمامي پستهايي كه به صورت صددرصد نبودند پاك شدند!
پي نوشت:بعد از مشخص شدن افرادي كه به جشن مي آيند براي افرادي كه به جشن دعوت ميشوند آي ميل و پيام شخصي اي فرستاده ميشود.(توجه كنيد كه هر كسي به جشن دعوت نميشه و افراد خوب و تثبيت شده به جشن دعوت خواهند شد!)
ميلاد پررو شدي ها !!! خوب پس حالا كه ميلاد هست منم ميام . در ضمن اگر از بچه ها كسي بچه ي گيشاست و ميخواد بياد به من پست شخصي بزنه تا با هم بريم . نكته : ميلاد آواتارت ناقصه !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي! تا نوري پر ابهت و فراگير! ميجنگيم تا آخرين نفس! ميجنگيم ب