جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

83 کاربر(ها) آنلاین هستند (73 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
80
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  290 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  277 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  348 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 دی 1384 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
چند صباحي بود كه رويه فضاسازي نمايشنامه اعضا خيلي كار شد.نقدهاي ناظرين همه به اين مقوله اختصاص يافته بود و جزء جداناپذير صحبتها و پيشنهادهاي ناظرين به اعضاي ضعيف تر بود.

مدتي كه گذشت و اين تعداد اعضا پيشرفت قابل قبولي داشتند شروع به زدن نمايشنامه هايي با فضاسازي خوب و اندكي هم فضاسازي عالي كردند.

اما مشكل!
مشكلي كه خيلي ممكنه بعدا باز مشكلاتي رو پي در پي به وجود بياره.
اندازه ي پستها الان مشكل بزرگيه!

مثال ميزنم:من خودم حدود 40 ساعت نتونستم به سايت سر بزنم(يعني كمتر از دو روز)...بعد كه اومدم تاپيكي به نام ""رزمشگاه مرگخواران""در فروم ««خانه ي ريدل»» رو ديدم كه از موضوعش خوشم اومد و قصد داشتم پستي رو بزنم.اما بعد از اينكه برگشتم تا اين كار رو عملي كنم ديدم دو سه تا پست اين هوا!!! زده شده تو تاپيك كه آدم اگر بخواد بخونتشون فقط فكر كنم 1 ساعتي بايد وقت بزاره!!

فرض كنيد پستا كوتاه و مختصر و جالب و مفيد باشه...خب اين هم به نفع نويسندست كه وقت كمتر ميزاره و هم به نفع كسايي مثل من كه وقت محدودي دارن....بر فرض من ميومدم نمايشنامه مينوشتم...پشت سرم فلان كس ميومد...ولي الان همون تعداد دارن اونجا مينويسن و به بقيه هم كاري ندارن و مطمئن باشين تا يه مدت ديگه اون چند نفر خسته ميشن و تاپيك رو هوا ميمونه.

اين خيلي بده!
پس سعي كنيد پستاتون رو كوتاه كنيد.
مخصوصا اعضاي خوبي مثل: هوكي(كه خودم به عنوان بهترين عضو تازه وارد بهش راي دادم) و رونان و بليز و ....

پس سعي كنين اين رو در نمايشنامه هاتون اعمال كنيد تا افرادي مثل من هم بتونن همراهيتون كنن و فكر نكنم شما هم بدتون بياد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 24 دی 1384 11:54
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش فكر نكنم كاره درستي باشه همه بيان اينجا هي بگن از من انتقاد كنيد فلان كنيد بهمان كنيد.همه ي بچه ها دوست دارن ازشون انتقاد سازنده بشه,منم خودم يكي از اونام ولي هدف اين تاپيك مشخصه و هركس دوست داشته باشه مياد و مطلبي رو عنوان ميكنه نميشه كل اعضا بيان اينجا بگن از منم انتقاد كنيد از منم انتقاد كنيد.
ببخشيد ولي اگه با اين حساب پيش ميرفتيم الان همه يه پست زده بودن كه بيايد از ما هم انتقاد كنيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
پیش از هر سخنی ... سلام

دوستان عزیز، بحث داغی رو شروع کردین، که اگه یه " جر " کوچک هم به اون " بحث " ش اضافه کنیم، همه چیز کامل می شه و البته مُخمون از دمای بالای صد درجه اش کباب !

قبل از هر چیز لازم می دونم از سرژ تانکیان عزیز به خاطر تعریف های سو رئالیستی اش ( بخونید غیرواقعی یا همون فانتزی ) تشکر کنم، چرا که من به قول خودش " من پشیزی نیستم ! "

- خب می ریم سر اصل مطلب، به نظر من بهتره این بحث یا مشکل بزرگ رو ابتدا با توجه به میزان حاد بودنش، به بخش های مختلف تقسیم کرده و سپس یکایک اونها رو جداگانه بررسی و بر سر مبارکشون بحث کنیم ... که البته من این کار رو کردم و شما می تونید اون بخش های کذایی رو در زیر مشاهده کنید .

" رولهای بلند، طولانی و یا مرتفع، کاملا جدی "

- تعداد بسیار اندکی از دوستان عزیز که عاشق نویسندگی هستن، دلشون می خواد در مقام یک نویسنده آماتور ولی کاملا جدی، نویسندگی رو برای اولین بار در سایت محبوبشون " جادوگران " و البته با سوژه بی نهایت زیبای هری پاتر و دنیای جادویی اش، تجربه کنن !
این دسته از عزیزان آماتور که مقداری هم عشق و استعداد اندک مادرزادی دارن، با توجه به هدفشون ( نویسندگی از نوع واقعی ) می شه گفت نسبتا رول های خوبی می نویسند: ( اصل فضاسازی رو به خوبی رعایت می کنن، نقل قولها و یا دیالوگها شون فشرده، غنی و مناسب شخصیتهاست، قواعد دستوری و زبان نوشتارشون، نسبت به بعضی از نوشته های دیگه وضع بهتری داره و البته ماجرا یا حادثه ای که خلق میکنن تازه و متفاوت هست ) خب با وجود همه اینها مشخصا اون چه که نوشته میشه، کمابیش مثل نوشته های خانم رولینگ، جذاب و خواندنی هست .
ولی همین دوستان عزیز به اصطلاح نویسنده آماتور، تصمیم بگیرن رولشون رو تو ده خط تموم کنن، با توجه به سبکی که بهش عادت کردن و بیان حوادثی که می خوان تاثیرگذار باشه، اگر موارد بالا رو رعایت نکنن، خود شما قضاوت کنید؛ نوشته هاشون چی از آب در میاد ؟!
توجه داشته باشید که اینها تکراری نمی نویسن، که خواننده قبلا با فضای متن شون آشنایی داشته باشه، یعنی به طور مثال، ماجراهای داستانشون در آشپزخانه قرارگاه نمی گذره، که احتیاجی به فضا سازی نباشه، همین تاپیک " درّه سکوت " که رونان تو انجمن تاریکی زده، آیا ما قبلا توسط خانم رولینگ ویا هر نویسنده ی دیگه ای اونجا رفته و با فضاش آشنا شدیم ؟!
دوستان زیادی رو می شناسم که طولانی، ولی در عین حال جذاب و تاثیر گذار می نویسن، ولی هیچ یک از اونها چنین ادعایی ندارن که پست بعدی باید مثل پست خودشون مرتفع و طولانی باشه.
البته و البته، این رو هم انکار نمی کنم که اونها دلشون می خواد پست بعدی که کوتاه هست، در همان حال که از نظر کیفیت نوشتار کمی از پست خودشون نداره، کمتر از پونزده خط نباشه و لطمه ای به روند ماجرایی که با تلاش فراوان ایجاد کردن وارد نکنه، تا به راحتی به هدف مطلوب تاپیک مورد نظر برسن !
در ضمن دوستانی که مایل هستن کوتاه بنویسن، باید توجه داشته باشند نقد نوشتشون، کمی بیش از حد سخت خواهد بود، که هر چند مطمئنم مایل نیستید نوشتتون نقد بشه !!!

...........................................................................................................................................

" رولهای بلندی که گویی با مخزن آب شهری ارتباط دارن "

2- اونچه که عرض شد، برای رول هایی بود که می شد یه " ف " به عنوان فراتر از حد انتظار بهشون داد و حالا می ریم سراغ نوشته هایی که " ق " قابل قبول رو به زور می گیرن !
" البته قبل از هر چیز واقعا عذر می خوام که این چنین انتقاد می کنم، ولی باور کنید دست خودم نیست، اعصابم خورد و خمیر میشه، وقتی نوشته های آش و لاش ( چرت و پرت ) می بینم و می خونم، جدا دلیل نوشتن اینها چیه ؟! "
" فضا سازی های بی رویه، دیالوگهای مسخره، شکلک ها بی مورد، ماجرای سلام حالت چه طوره ؟ ( خاله بازی ها ) "

الف - یکی تو پست خودش نوشته فضای اونجا ( تاریک و سرده و ... ) شخص بعد که پست میزنه، بار دیگه همون حرفها رو تکرار میکنه !

- خب عزیز من وقتی قادر به خلق ماجرا یا حادثه جدید در این تاپیک نیستی، سراغ یه تاپیک دیگه برو، دیگه چرا نوشته های پست قبلی رو تکرار می کنی و یا چرا کمی فقط کمی وقت نمی ذاری تا چیزی برای نوشتن پیدا کنی و یا کمی هم فرصتی برای رعایت قواعد دستوری داشته باشی ؟!

ب - این ( خاله بازی ها ) از کجا شروع می شه ؟

- تاپیک باز می کنن، اسمش رو میذارن کافه ... توش رو هم پر می کنن از دیالوگها بی مزه ( مثال: دامبل زد تو مخ بلا – مک گونکال گند شیره ای رو ریخت رو صورت تریلانی و ... ... ) اونچه که باعث تاسف بیشتر و بیشتر هست اینه که متاسفانه پستهایی از شخصیتهای محترم و بزرگ سایت هم تو این تاپیک و با همون سبک می بینیم و اگر از این عزیزان بپرسید یا شکایتی بکنید، خواهند گفت " رول طنز بود " من نمی دونم از کی زدن شکلک های تعجب و چکش و هزاران مدل از چهره های شخصیت ارباب حلقه ها و نوشتن " چن تا خاک تو سرت، وای عجب خنگی " می شه رول طنز !!!

ج – یک پاسخ کلی برای بالا رفت پست های ارزشی یا همان چرت و پرت !

- زمانی مُد بود، که می گفتن اگه تعداد پستها بالا بره، آی کلاس بالا می ره و آی نمی دونم چی میشه و ... همون قانون مسخره که هنوز هم تاثیرش از بین نرفته، باعث شده هر کی هر جا که می رسه یه چیزی بنویسه، دیگه اهمیت نمی ده چی نوشته !

..................................................................................................................................................

" رول های بلند طنز و یا همان ها که وقت خواندن دل درد می گیرید "

تو سایت تعداد محدودی از اعضا قادر به نوشتن رول طنز هستن که البته معروف ترین و پیشرفته ترین اونها که حدودا نیم قرن جلوتر از بقیه هستن " سرژ و دامبلدور " هست و به نظر من نوشتن طنز هنری ست که هر کس قادر به انجامش نیست، خنداندن سخت ترین کار برای یک نویسنده و یا هر انسان دیگر هست، چرا که بارها گفتم افکار و نوع دید خواننده ها متفاوته و البته یه مسئله مهم که تجربه بهم ثابت کرده " معمولا کسی که می خندونه، خودش کلی درد داره " مثل چارلی مرحوم و این نمی دونم چه حکمتی داره و چه ربطی به بحث ما ؟!
- خب چه نقصی می شه تو رول هایی که مهر " طنز واقعی " به پیشونی شون خورده پیدا کرد و یا چه ایرادی می شه از " طنز نویس واقعی " گرفت، طنز نویس کاملا آزاده هر جور که می خواد بنویسه، کوتاه، بلند، چاغ، لاغر، ( یا مثل من چرت و پرت ) ولی ... باور کنید من به این کلمه قواعد دستوری و نوشتاری آلرژی دارم، ( پس لطفا ناراحت نشید ) حتی طنز نویس هم باید این یکی رو تا جایی که امکان داره رعایت کنه، منظور من نوشتن کلمات عصا قورت داده نیست، که هر چند با اونها هم میشه چیزی نوشت که مردم تا سر حد رو دل شدن خندوند، بلکه منظور من رعایت جمله بندی ها و غیره هست که ... تو رول اون دو تا اعجوبه ی طنز نویسی که عرض کردم می شه کما بیش احساسش کرد ( من نمی دونم دارم نقد می کنم، یا سعی دارم به سوالم درباره ی طولانی بودن رولها پاسخ بدم ) خلاصه کلام دوستان عزیزی که احساس می کنن قادر نیستن از این سبک برای نوشتشون استفاده کنن بهتره همون جدی بنویسن و اگر احساس می کنن قادر به نوشتن این یکی هم نیستن، بهتره در مقام یک خواننده خوب فقط رول های صد من یه غاز ما رو مطالعه تا روزی که خودشون برای خودشون یک جدی نویس و یا طنز نویس واقعی بشن ... ولی شما رو به ریش مرلین تا اون موقع خواهش می کنم، چیزی ننویسید که منتقد مجبور بشه به خاطر رو دربایستی بگه: خوبه داری پیشرفت می کنی ... در حالی که خودش هم می دونه، حرفش " دروغ محض! "

خب نمی دونم آیا پاسخ سوالات کاملا آشکارتون رو دریافت کردید، همون ها که داشتید حرف های همدیگرو به خاطرش تکرار می کردید ! و من نهایتا به سه دلیل مهم تصمیم گرفتم همه ی اونها رو براتون خلاصه کنم، اول به خاطر اینکه شما از شر این بحث داغ مُخ سوز نجات بدم ( که شک دارم تونسته باشم چنین شق القمری بکنم ) دوم، از بعضی ها که تو انتقادها و نظراتشون از من پشیز ( به قول سرژ ) یاد کرده بودند، به نوعی تشکر کرده باشم و سوم، به قول پرفسور کوییرل دیدم همه یه چیزی نوشتن و من که این وسط بیشتر از همه کاسه داغ تر از آش شدم، یه خودی نشون بدم ( این سومی رو جدی نگیرید، می خواستم ببینم می تونم طنز بنویسم )

در پایان ببخشید مختون رو خوردم و شاید هم دیوانتون کردم، یه آسپرین درد سر و ... اون یکی رو نمی دونم چی بر خوب میکنه ! ( آه به حق ریش مرلین !!! عجب طوماری نوشتم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این نیز بگذرد !
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ها!
سرژ و ققي زياد زور نزنين كسي انتقاد نميكنه به غير از من!!!
ها من از جفتتون انتقاد ميكنم!
چرا اينقدر در سايت فعاليت ميكنين آخه؟ها؟...ها؟...ها؟

شوخي كردم در اصل ميخواستم منم بگم كه هر كسي از من انتقادي چيزي داره بكنه
بابا اينقدر تو چترباكش و جاهاي مختلف ازم تعريف كرديد ديديد بالاخره آتشفشان ميلادهامايا فوران كرد؟
بكنيد...بكنيد...يعني انتقاد بكنيد

نكته:البته احتياجي به گفتن نيست چون اين تاپيك واسه همينه ولي چون مثل اينكه بقيه هدف اصلي اين تاپيك رو فراموش كردن يادآوري كرديم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 11:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ها منم برای اولین بار می خوام دیگه ارزشی نباشم تو یه کم از رول پلینگ من انتقاد کنین!!یا یه کم تحلیل کنین برام شاید ما پست زدن یاد بگیریم کسی نیست که تو سایت نشناسمش پس رو در وایسی نیستا!!انتقاد کنین!!البته از نوع درست!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از اون بالا کفتر میایَ یَک دانَه ققنوس میایَتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 23 دی 1384 11:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در راستاي اينكه ميخوام رول نويسيم قوي بشه و حد اقل به يك سطح متوسطي برسم از شما تقاضا دارم كه از رول هاي من انتقاد كنيد.نگران نباشيد...حتي فحش هم دادين و مسخره هم كرديد اشكالي نداره...فقط تورو به مقدساتت انتقاد كن...بگو كجاش ايراد داره...كجاش خوبه...يا كه مثلا بگو برو فردا بيا...بگو شوتي زياد تلاش نكن هيچي نميشي...اگر انتقاد نكينن بعدش من فوران كردم تقصير خودتونا..من گفته باشم.وقتي انتقاد نكينن يعني ايرادي نداره ديگه...اونوقته كه ماگماهاي سرژ كل سايت رو بگيره

نترسين...من از اون مثلا آدمهاي پرجنبه روزگارم.هر چه ميخواهد دلت بگو

با تشكر...سرژ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 دی 1384 02:22
نمایش جزئیات
آفلاین
هااااااااااااااا منم با دامبلی دور و سرژ موافقم هر جا تحول باشه خوب هستش دیگه چی کار کنم مثلا اما در کل حساب کنیم منم هستم حالا یکی منو بگیره اگه کسی کاری داشته باشه منم کار دارم می تونم در هر زمینه ای کمکش کنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/21 2:54:07
به امید روزی که بتونیم بفهمیم کی هستیم
ارسال شده در: چهارشنبه 21 دی 1384 02:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سرژ جان مرسي از جوابت....پايتم!
ديدم راست ميگي.در ضمن اونم نظر شخصيم بود زياد بهش اهميت نده.
من پشيزي نيستم!

به هر حال من پايه ي هر گونه تغيير و تحول هستم و عاشق تنوع...ايول!

يگانه جادوگر ماه ارزشي سايت(كپي رايت از لاوين!)...دومبول

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 دی 1384 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم من فقط امدم تذکر بدم نه اینکه بشینید بگید موافقم مخالفم!خب حالا که اینطور شد سعی کنید کوتاه بنویسید متونع نمایشنامه بزنید عای خوب ارزشی طنز جدی خاله بازی کل کل وحشتناک انفرادی سوم شخصی مکالمه ای!رول با همه ی اینا حال می ده!نه همش یه مدل مثلا من واقعا بعضی وقتا دلم می کشه ارزشی پست بزنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 دی 1384 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
منم موافقم کلا عده بیشتر بچه های سایت نمایشنامه های دیگر رو میخونند برای اینکه خودشون بتوانند نمایش نامه بنویسن پس به نظر من اگر ما بخوایم از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنیم همون بهتره که همش طنز باشه چون فکر میکنم همه طنز رو با علاقه بیشتری میخوند در ضمن ادامه دادن موضوع های طنز راحت تر از موضوع های جدیه

البته خود من اعتقاد دارم که هر چیزیش به اندازش مناسبه حداقل یک تنوعی ایجاد شه

همون طوری هم که در پست قبلیم هم گفتم کاملا با کوتاه شدن نمایش نامه ها موافقم ولی خب باید از یک جایی شروع کرد دیگه باید زودتر تصمیم بگیرید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!