جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  59 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  326 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  230 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 بهمن 1384 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام
من یک کم توی این موضوع که شناسه ی دامبلدور رو بگیرم موندم.
می خواستم شخصیت اونو بگیرم.ازتون ممنون می شم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 بهمن 1384 17:26
نمایش جزئیات
آفلاین
این یه پیروزی بزرگ برای ما محسوب می شه...لرد سیاه واقعا خوشحاله . تمام قدرت اونا و تنها ترس ما دامبلدور بودو حالا فقط چند تا جوجه ساحره موندن که اسم خودشونو گذاشتن کارآگاه و شروع به خندیدن کرد. دراکو با عصبانیت گفت:اون مال من بود اسنیپ نباید می کشتش و مشت هایش را به شدت به هم فشرد. نارسیسا گفت:این درست نیست دراکو اون با من پیمان ناگسستنی بسته بود و وقتی هم برای تلف کردن نداشت.بلاتریکس در حالی که با افسوس به دراکو نگاه می کرد گفت:این یه فرصت بزرگ بود تا بتونی خودتو به لرد سیاه نشان بدی... دست و پا چلفتی.نارسیسا گفت:بلا... ولی ناگهان در با صدای مهیبی منفجر شد و لوپین.تانکس.مودی و شکلبولت در استانه ی در ظاهر شدند و همزمان طلسم هایی را به طرف مرگ خواران فرستادند.مالفوی فریاد زد:لعنتیا... اوادا کداورا و به سرعت مبل را برگرداند و پشت مبل پناه گرفتند . لوپین نیز به همراه دیگر اعضای محفل پشت میزی پنهان شدند.لوپین فریاد زد : تسلیم شید این به نفع خودتون و در مقابل بلاتریکس گفت: باشه... حتما"... اینم پیام دوستی... اوادا کداورا. مودی گفت: باشه... استیو پی فای... رداکتور. در عرض چند ثانیه انواع طلسم های مرگ.. بیهوشی .. خلع سلاح و غیره در اتاق به پرواز درآمد... پتریفیکوس توتالیوس... اکسپلیارموس... دلتریوس... اوادا کداورا(از بغل گوش تانکس رد شد)... کراسیو.مالفوی فریاد زد: نارسیسا همراه دراکو از این جا به وسیله ی اپارات پیش لرد سیاه برو. دراکو فریاد زد: من می خوام این جا بمونم و حساب این عوضیا رو برسم.گفتم:بروووو....... نارسیسا من هواتو دارم.نارسیسا دست دراکو را گرفت و او را کشان کشان به سمت در برد. لوپین گفت: به اونا کاری نداشته باشید بذارید برن. استیو پی فای... ریداکتور(به کناره ی مبل برخورد و آن را منفجر کرد). مالفوی فریاد زد: بلا ما هم باید بریم... اوادا کداورا... تعداد اونا خیلی زیاد... کراسیو... اکسپلیارموس. بلا : باشه با شماره ی سه به سمت در می ریم... یک... دو... سه... حالا. هر دو با هم شروع به دویدن به سمت در کردند .طلسم ها پی در پی به سمت انها فرستاده می شدند. لوسیوس تقریبا به در رسیده بود که ناگهان صدای فریادی را از پشت سرش شنید. به سرعت برگشت و بلا را مشاهده کرد که بیهوش بر زمین افتاده است. با عصبانیت به سمت مودی برگشت و فریاد زد: آوادا کداورا... کراسیو... اکسپلیارموس. طلسم به مودی برخورد کرد و باعث شد که چوب دستیش چند متر ان طرف تر بر زمین افتاد. دیگر فرصتی برای تصمیم گیری نبود... نمی توانست بلا را نجات دهد پس به سرعت از خانه خارج شد. لوپین با شتاب به طرف در حرکت کرد اما ناگهان صدای ترق بلندی را شنید و در جای خود متوقف شد. مودی گفت: لا اقل یکیشون رو گرفتیم. سکوت بار دیگر برقرار شد... نویسنده: لرد ولدمورت -------------------------------------------------------------------------- نام:لرد ولدمورت نام کامل:تام مارولو ریدل سن:50 تاریخ تولد:1955/2/14 رنگ چشم: قرمز مو: ندارم ظاهر کلی : قامتی بلند و ترسناک با یک شنل سیاه و با دماغ و دستانی مار ما نند چوب جادو:از درخت بید و پر ققنوس . 11 اینچ.نرم و انعطاف پذیر علاقه: کشتن هری پاتر شغل: مرگ خوار توانمندیها: دفاع در برابر جادوی سیاه. اکلامانسی.چفت شدگی و... افتخارات:زندگیم همش افتخار بوده دوستان نزدیک:مرگ خواران گروه:اسلایترین لطفا" من در گروه اسلایترین قرار بدید. [size=small][color=006633]ویرایش شد!(دو پست پشت سر هم ممنوع!-دامبلدور)[/color][/size]

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 22:03:11
قدرت از آن من است .... هر کس مخالفت کند کشته میشود و هر کس وفادار باشد پاداش می گیرد .... به لرد سیاه بپیوندید !
شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 بهمن 1384 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین

نام:پروفسور فیلت ویک

نام کامل:همون بالایی

رنگ چشم: سیاه

مو: تیره

ظاهر کلی : کوتاه قد و خنده دار.

چوب جادو:چوب درخت زبان گنجشک و موی تک شاخ نر.

علاقه: تدریس جادو

شغل: استاد جادوگری

توانمندیها: هر کاری که بلد باشم

افتخارات:چیز زیادی یادم نیست

دوستان نزدیک:هاگواترزی ها

گروه:راون کلاو

جون هرکی دوس داری ولمون کن بذار ما هم قبول شیم. من موهام سفید شد ها. اگه این نشد لطفا یه شخصیت به من بدین برام مهم نیست چی باشه حتی اگه درخت گلابی باشه قبوله.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 22:04:08
من به ان?
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 بهمن 1384 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا با این که در ایفای نقش قبولم کردید اما در نمایش خصوصیات فردی من در قسمت ایفای نقش هری پاتر نوشته بدون نقش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1384 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:هادس
سن:خدا که سن نداره از کجا سن بیاره؟ ان شاء الله اگر مٌردی و سن تو تموم شد میای پیشم
سرم شلوغه اختراعات و از این چرت وپرت ها ندارم ولی این لردهای سیاه و این افراد پیشم می ایند اگر هم از این ها کسی نیامد بعد که مٌرد از خجالتش در می اییم
رنگ مو:مو ندارم می تونی تو شکل ببینی
رنگ چشم:سیاه
علاقه مند به:قدرت و این که روزی خدای خدایان شوم.
چوبدستی:البته من سیکل ودارم و با دستم جادو می کنم
قدرت:نمی میرم-
حالات در زمان عادی:در فکر نقشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Nima:
NICK NAMES: Gemini.Clemenza.Narcisa.
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1384 21:58
نمایش جزئیات
آفلاین
این یه پیروزی بزرگ برای ما محسوب می شه...لرد سیاه واقعا خوشحاله . تمام قدرت اونا و تنها ترس ما دامبلدور بودو حالا فقط چند تا جوجه ساحره موندن که اسم خودشونو گذاشتن کارآگاه و شروع به خندیدن کرد. دراکو با عصبانیت گفت:اون مال من بود اسنیپ نباید می کشتش و مشت هایش را به شدت به هم فشرد. نارسیسا گفت:این درست نیست دراکو اون با من پیمان ناگسستنی بسته بود و وقتی هم برای تلف کردن نداشت.بلاتریکس در حالی که با افسوس به دراکو نگاه می کرد گفت:این یه فرصت بزرگ بود تا بتونی خودتو به لرد سیاه نشان بدی... دست و پا چلفتی.نارسیسا گفت:بلا... ولی ناگهان در با صدای مهیبی منفجر شد و لوپین.تانکس.مودی و شکلبولت در استانه ی در ظاهر شدند و همزمان طلسم هایی را به طرف مرگ خواران فرستادند.مالفوی فریاد زد:لعنتیا... اوادا کداورا و به سرعت مبل را برگرداند و پشت مبل پناه گرفتند . لوپین نیز به همراه دیگر اعضای محفل پشت میزی پنهان شدند.لوپین فریاد زد : تسلیم شید این به نفع خودتون و در مقابل بلاتریکس گفت: باشه... حتما"... اینم پیام دوستی... اوادا کداورا. مودی گفت: باشه... استیو پی فای... رداکتور. در عرض چند ثانیه انواع طلسم های مرگ.. بیهوشی .. خلع سلاح و غیره در اتاق به پرواز درآمد... پتریفیکوس توتالیوس... اکسپلیارموس... دلتریوس... اوادا کداورا(از بغل گوش تانکس رد شد)... کراسیو.مالفوی فریاد زد: نارسیسا همراه دراکو از این جا به وسیله ی اپارات پیش لرد سیاه برو. دراکو فریاد زد: من می خوام این جا بمونم و حساب این عوضیا رو برسم.گفتم:بروووو....... نارسیسا من هواتو دارم.نارسیسا دست دراکو را گرفت و او را کشان کشان به سمت در برد. لوپین گفت: به اونا کاری نداشته باشید بذارید برن. استیو پی فای... ریداکتور(به کناره ی مبل برخورد و آن را منفجر کرد). مالفوی فریاد زد: بلا ما هم باید بریم... اوادا کداورا... تعداد اونا خیلی زیاد... کراسیو... اکسپلیارموس. بلا : باشه با شماره ی سه به سمت در می ریم... یک... دو... سه... حالا. هر دو با هم شروع به دویدن به سمت در کردند .طلسم ها پی در پی به سمت انها فرستاده می شدند. لوسیوس تقریبا به در رسیده بود که ناگهان صدای فریادی را از پشت سرش شنید. به سرعت برگشت و بلا را مشاهده کرد که بیهوش بر زمین افتاده است. با عصبانیت به سمت مودی برگشت و فریاد زد: آوادا کداورا... کراسیو... اکسپلیارموس. طلسم به مودی برخورد کرد و باعث شد که چوب دستیش چند متر ان طرف تر بر زمین افتاد. دیگر فرصتی برای تصمیم گیری نبود... نمی توانست بلا را نجات دهد پس به سرعت از خانه خارج شد. لوپین با شتاب به طرف در حرکت کرد اما ناگهان صدای ترق بلندی را شنید و در جای خود متوقف شد. مودی گفت: لا اقل یکیشون رو گرفتیم. سکوت بار دیگر برقرار شد... نویسنده: لرد ولدمورت ------------------------------------------------------------------------ نام:لرد ولدمورت نام کامل:تام مارولو ریدل سن:50 تاریخ تولد:1955/2/14 رنگ چشم:قرمز مو:ندارم ظاهر کلی:قامتی بلند و ترسناک با یک شنل سیاه و با دماغ و دستانی مار مانند چوب جادو:از درخت بید و پر ققنوس.11 اینچ.نرم و انعطاف پذیر علاقه:کشتن هری پاتر شغل:مرگخوار توانمندیها:دفاع در برابر جادوی سیاه.اکلامانسی.چفت شدگی و ... افتخارات:زندگیم همش افتخار بوده دوستان نزدیک:مرگخواران گروه:اسلایترین لطفا" من را در گروه اسلایترین قرار بدید. ویرایش شد!(دو پست پشت سر هم ممنوع!-دامبلدور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 21:54:24
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 22:00:19
قدرت از آن من است .... هر کس مخالفت کند کشته میشود و هر کس وفادار باشد پاداش می گیرد .... به لرد سیاه بپیوندید !
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1384 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نام و نام خانوادگی : تام مارولو ریدل (T )
لقب : لرد ولدمورت ، لرد سیاه ، دارک لرد ، ارباب تاریکی ها
قد : 170
محل زندگی : هر جا تاریکیست
دوستان : دوستی ندارم
افراد : مرگ خواران
علاقه مندیها : کشتن همه مردم و به خصوص هری پاتر
تعداد هورکراکسس : 6 تا با قسمتی که در بدنم است
تخصص : دفاع در برابر جادوی سیاه ، اشیای افراد مشهور ،
معجون ها
مو : ندارم
چوب جادو : 12 اینچ با پر ققنوس
گروه : ایفای نقش ، اسلایترین
رنگ چشم : قرمز شکل گربه
جنس : مرد
توانمندیها : اکلا مانسی
شغل : قتل
اضطراب و ترس : دامبلدور
لطفا من رو توی ایفای نقش و اسلایترین جا بدید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1384 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین

ريگلوس بلک
گروه : اسلیترین
خوب من بايد بگم در بچهگی خيلی بد شانسی اوردم همشهم تقصير برادر بزرگم سيريوس اگر اون فرزند خوبی بود من ديگهمجبور نبودم جور اونو بکشم
من با ورود به هاگزورتز افتخار از دست رفته را به خونواده برگردوندم
بعد از هاگزوارتز به مرگخواران پيوستم ولی بعد از مدتی متوجه پستی لرد ولمورت شدم و تصميم به ترک مرگخوارانگرفتم ولی من چيزی خبر داشتم که نبايد هيچ کس نبايد خبر می داشت(جان پيج) پس لرد سياه دستور قتل من را داد من فرار کردم و بعد دو روز خبر مرگم پخش شد ولی من اطمينان دارم که از دست اون خنگا در رفتم ميتونم به جرئت بگم که من ر . ا. ب هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 21:46:31
من کی هستم
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1384 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
این یه پیروزی بزرگ برای ما محسوب می شه...لرد سیاه واقعا خوشحاله . تمام قدرت اونا و تنها ترس ما دامبلدور بودو حالا فقط چند تا جوجه ساحره موندن که اسم خودشونو گذاشتن کارآگاه و شروع به خندیدن کرد. دراکو با عصبانیت گت:اون مال من بود اسنیپ نباید می کشتش و مشت هایش را به شدت به هم فشرد.
نارسیسا گفت:این درست نیست دراکو اون با من پیمان ناگسستنی بسته بود و وقتی هم برای تلف کردن نداشت.بلاتریکس در حالی که با افسوس به دراکو نگاه
می کرد گفت:این یه فرصت بزرگ بود تا بتونی خودتو به لرد سیاه نشان بدی... دست و پا چلفتی.نارسیسا گفت:بلا... ولی ناگهان در با صدای مهیبی منفجر شد
و لوپین.تانکس.مودی و شکلبولت در استانه ی در ظاهر شدند و همزمان طلسم هایی را به طرف مرگ خواران فرستادند.مالفوی فریاد زد:لعنتیا... اوادا کداورا و
به سرعت مبل را برگرداند و پشت مبل پناه گرفتند . لوپین نیز به همراه دیگر اعضای محفل پشت میزی پنهان شدند.لوپین فریاد زد : تسلیم شید این به نفع خودتون و در مقابل بلاتریکس گفت: باشه... حتما"... اینم پیام دوستی... اوادا کداورا. مودی گفت: باشه... استیو پی فای... رداکتور. در عرض چند ثانیه انواع طلسم های
مرگ.. بیهوشی .. خلع سلاح و غیره در اتاق به پرواز درآمد... پتریفیکوس توتالیوس... اکسپلیارموس... دلتریوس... اوادا کداورا(از بغل گوش تانکس رد شد)...
کراسیو.مالفوی فریاد زد: نارسیسا همراه دراکو از این جا به وسیله ی اپارات پیش لرد سیاه برو. دراکو فریاد زد: من می خوام این جا بمونم و حساب این عوضیا
رو برسم.گفتم:بروووو....... نارسیسا من هواتو دارم.نارسیسا دست دراکو را گرفت و او را کشان کشان به سمت در برد. لوپین گفت: به اونا کاری نداشته باشید بذارید برن. استیو پی فای... ریداکتور(به کناره ی مبل برخورد و آن را منفجر کرد). مالفوی فریاد زد: بلا ما هم باید بریم... اوادا کداورا... تعداد اونا خیلی زیاد...
کراسیو... اکسپلیارموس. بلا : باشه با شماره ی سه به سمت در می ریم... یک... دو... سه... حالا. هر دو با هم شروع به دویدن به سمت در کردند .طلسم ها
پی در پی به سمت انها فرستاده می شدند. لوسیوس تقریبا به در رسیده بود که ناگهان صدای فریادی را از پشت سرش شنید. به سرعت برگشت و بلا را مشاهده
کرد که بیهوش بر زمین افتاده است. با عصبانیت به سمت مودی برگشت و فریاد زد: آوادا کداورا... کراسیو... اکسپلیارموس. طلسم به مودی برخورد کرد و باعث
شد که چوب دستیش چند متر ان طرف تر بر زمین افتاد. دیگر فرصتی برای تصمیم گیری نبود... نمی توانست بلا را نجات دهد پس به سرعت از خانه خارج شد. لوپین با شتاب به طرف در حرکت کرد اما ناگهان صدای ترق بلندی را شنید و در جای خود متوقف شد. مودی گفت: لا اقل یکیشون رو گرفتیم.
سکوت بار دیگر برقرار شد...

نویسنده: لرد ولدمورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 بهمن 1384 07:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نام و نام خانوادگی:جورج گرنجر
گروه:گریفیندور
معرفی خود:شخصی منظبت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!