سلام....بعد از درخواست در ليست انتظار ظاهرا بايد من دوباره معرفي شخصيت كنم..اگه قبول بشه شناسه و آواتارمو درست ميكنم.
نام:بلاتريكس بلك لسترنج
گروه :اسليترين
رنگ چشم و مو:مشكي
علاقمنديها:خدمت صادقانه به لرد سياه...اجراي هر نوع جادوي سياه پيشرفته...كشتار ماگلهاي بي خاصيت...مبارزه با همه جادوگران سفيد
معرفي كوتاه:من درخانواده اصيل بلك متولد شدم..اگرچه سالها بعد پسر عموي من سيريوس با اقدامات شرم آوري كه مرتكب شد مثل حمايت از دورگه ها و ماگلها و پيوستن به جادوگران سفيد نام اصيل بلك رو لكه دار كرد ولي هنوز هم اين نام اصالت و ابهت خودش رو در بين جادوگران حفظ كرده..
من و خواهرم نارسيسا سالها پيش از هاگوارتز فارغ التحصيل شديم.گرچه به نظر من چيزهايي كه در هاگوارتز به ما آموزش داده شد در برابر آموخته هاي لرد سياه كوچكترين ارزشي نداشتن.من بعد از فارغ التحصيل شدن از هاگوارتز با رودولفوس لسترنج ازدواج كردم و به جمع مرگخواران لرد سياه پيوستم و هميشه مورد لطف و حمايت لرد بودم و از اين بابت كه تحت آموزش خود لرد قرار گرفتم به خودم افتخار ميكنم.
من و همسرم در راه خدمت به لرد از انجام هيچ كاري دريغ نكرديم و حتي براي اين كار مدت زيادي رو در آزكابان گذرونديم ولي اين به هيچ عنوان باعث دلسردي من نشد. حدود دو سال قبل به همواه چند مرگخوار ديگه از آزكابان فرار كردم ودوباره با كمال ميل در خدمت لرد قرار گرفتم.
در ماموريت وزارت سحر و جادو متاسفانه من و لوسيوس خوب عمل نكرديم و باعث شكسته شدن گوي پيشگويي و از دست رفتن اون شديم كه اين كار لرد سياه رو به شدت عصباني كرد ولي من با كشتن پسر عموي خائنم سيريوس اين اشتباهمو جبران كردم و لكه ننگ خانواده بلك به اين ترتيب پاك شد.اميدوارم تا آخرين قطره جادوي خودمو در راه سرورم به كار بگيرم و نسل جادوگران سفيد و ماگلها و دورگه ها رو از روي زمين پاك كنم.
لارای عزیز من این شخصیت رو چک کردم و آخرین نمایشنامه ایشون در ایفای نقش در تاریخ 7 بهمن نوشته شده و آخرین ورود اول اسفند.با توجه به قوانین ایفای نقش "چنانچه این شخص بدون اطلاع از سایت رفت و به مدت یک ماه پستی ارسال نکرد نقش وی به متقاضی بعدی داده خواهد شد." من نمیتونم تا چند روزه دیگه این شخصیت رو به شما بدم.اما اگه تا تاریخ 8 اسفند پستی از طرف ایشون زده نشد این شخصیت به شما داده خواهد شد.موفق باشید