wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر سال
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 21:16
آخرین ورود: یکشنبه 16 مهر 1385 17:08
از: نامعلوم
پست‌ها: 27
آفلاین
رای من هم دراکو البته درسته در حال حاظر وزیر واینکه خوب منم تموم سال رو عضو نبودم اما با توجه به نحوه ی کاراش و طرز برخورد اش با بچه ها من بهش رای میدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد لرد سياه
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 17:58
آخرین ورود: پنجشنبه 3 دی 1388 14:41
از: تالار اصلي اسليترين كنار پنجره ي غم
پست‌ها: 191
آفلاین
خب منم به عنوان يكي از اعضاي كوچك خانواده جادوگران ميخوام بهترين رو انتخاب كنم راي من دراكو مالفوي هستش
ايشون به نظر من هم از لحاظ اخلاق و هم از لحاظ فعال بودن از همه بالاترن و يكي ديگر از دلايل انتخابم وارد بودن در كارشون هست كه افراد تازه وارد رو به خوبي راهنمايي ميكنن ومن از زحماتشون براي اين سايت قدر داني ميكنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
be chashmanat biamooz ke har kas arzeshe didan nadarad
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 13:47
آخرین ورود: یکشنبه 18 اسفند 1398 04:09
از: پاریس
پست‌ها: 929
آفلاین
اول بگم که این ایده خیلی جالبه که کارهای افراد رو در یکسال در نظر بگیریم! به نظرم اینجوری یک جمع بندی درست می شه کرد به نظر من تو این یکسال سایت بسیار فراز و نشیب داشت و روزهای سختی رو به خودش دید که افرادی بسیار در این روزهای سخت زحمت کشیدند هرچند شاید زیاد تو بحث ها و تاپیک ها و رولپلینگ نباشن ولی بسیار زحمت کشیدن
من از فروردین روع می کنم افرادی که تو دهنم در هر ماه بودن رو می گم و در آخر یکی رو انتخاب می کنم!
فروردین سال 84 فروردین بسبار خوبی بود سایت در آرامش بود و روند خوبی رو می رفت جلو هنوز امپراطور و خیلیایه دیگه بودن و بهار خوبی بود ولی تو این ماه یک شخص تو دهنم و اون اسنیپ فعلی هست که اون زمانا همزاد بود و فکر کنم تازه عضو شده بودیا من قبلا ندیده بودمش! خوب کار می کرد و لی بعد از مدتی فعالیتش بسیار کم شد

تو اردیبهشت من زیاد سایت نبودم! ولی روند خوب بود
تو خرداد باز آداس راه افتاد و ساعات خوشی تو سایت شروع شد و همه کسانی که تو اون موقع فعالیت می کردن خوب بودن!
تو تابستون فعالیت بسیار زیاد بود و من نبودم! شخص خاصی تو ذهنم نیست!
ولی تو این زمان بود که سایت روزهای سختشو می گذروند و کرام و ریموس و بقیه همه در تلاش بودن
پاییز: کل پاییز می شه گفت دوران درخشش سرژ! و همچنین دامبلدور تو این زمان خیلی زحمت می کشید و کار می کرد
زمستون: بازم من نبودم زیاد ولی خب همه خوب بودن تو این بین عمو دانگ یا دای دانگ یکیش خیلی تو ذهنم هست و همچنین ونوس با رولها و ایده ی سالازار تو یخچال!
و حالا من انتخابم سرژه چون تو مدتی که من تقریبا تو سایت بودم فعالیت مستمر شو دیدم و سرژ شخصی هست که از نظر ایده بسیار غنی هستش و بسیار جالب می نویسه هم طنز هم جدی و حتی وقتی جدی می نویسه ته مایه ی طنز داره و بسیار با سایت همراهه و با اینکه سال سرنوشت سازی در پیش رو داره سایت رو ول نمی کنه از نقدهاشم نباید گذشت که یکبار پستمو نقد کرد و حرفش منطقی بود! و کلا نقدهاشو که دیدم بسیار خوب توضیح داده و راهنمایی کرده! نظارتشم که خوبه! حقشه وب مستر بشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 06:59
آخرین ورود: سه‌شنبه 30 مرداد 1386 06:27
از: زندان ازكابان
پست‌ها: 138
آفلاین
veldemort خداي جادوگر هاي زمين است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط سلايترين
ارسال شده در: جمعه 12 اسفند 1384 06:58
آخرین ورود: سه‌شنبه 30 مرداد 1386 06:27
از: زندان ازكابان
پست‌ها: 138
آفلاین
veldemort خداي جادوگر هاي زمين است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط سلايترين
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 17:59
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: پنجشنبه 16 مرداد 1404 19:40
پست‌ها: 460
آفلاین
میلاد گفته:
نقل قول:

رای من بدون هیچ فکر و تاملی!:امپراطور تاریکی

فکر کنم کسایی که قبل از من رای دادن عنوان تاپیک رو ندیدن که نوشته جادوگر سال!

ببینم شما بهتر از امپراطور هم مگه نویسنده دیدین تو سایت؟(البته خب بلاتریکس(سارا) و گیلیدی هم جاشون محفوظه)

فعالیت مدیریتی و همچنین رول پلیینگ حاجی که حرف نداشته و جای هیچ حرفی رو باقی نمیگذاره.(یه سوال:ببینم حاجی شما کامپیوترت رو با خودت همه جا میبردی؟!)

سوژه سازی هم که کاملا مشخصه...حرف نداشت!
به نظر من اگر از اسفند سال قبل بررسی کنیم دوران اوج نویسندگی حاجی زمان قبل از ولدمورت شدن مرلین بود و البته در زمان ولدمورت شدن مرلین هم فعالیت های واقعا خوبی رو داشت که قابل تقدیره واقعا)(اصلا وقتی حاجی مینوشت مگه امکان داشت کسی نره و پستش رو نخونه؟)

خب پس من به نظرتون باید به کی رای بدم؟
اصلا من چرا دارم اینقدر حرف میزنم....

یک کلام ختم کلام...رای من:امپراطور تاریکی!

منم با اين حرف كاملاَ موافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 17:19
آخرین ورود: یکشنبه 19 خرداد 1387 16:10
از: هاگوارتز
پست‌ها: 56
آفلاین
من كه پروفسور كوييرل رو انتخاب ميكنم.چون كه به هر حال هم فعال هستند و هم نوآوري به خرج مي دهند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به وبلاگم سر بزنيد.نظر يادتون نره!
هري پاتر و قبرستان جادوگران
جادوگر سال
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 16:45
آخرین ورود: سه‌شنبه 19 اردیبهشت 1385 13:43
از: هاگزمید
پست‌ها: 545
آفلاین
خب من اصولا به کرام استاد و وب مستر به عنوان جادوگر سال اعتقاد داشتم... چون ایشون علاوه بر کار سنگین وب مستری و مدیریت باز هم در سایت فعالیت عالی داشتند اما یه مدتی است که ایشون رو در باب این فعالیت ها ندیدم...

بنابراین پرفسور کوییرل...چون مثل کرام که در سابق فعالیت داشت ایشون هم مدیر انجمن ها هستند ولی باز هم خیلی به سایت سر می زنند و فعالیتشون بالا است....
این فعالیت از فروردین 84 تا به حال همچنان ادامه دارد....نزدیک به یک سال فعالیت عالی ......

پس کوییرل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 14:53
آخرین ورود: پنجشنبه 16 شهریور 1385 23:56
پست‌ها: 5
آفلاین
آقاي كوييرل رو انتخاب مي كنم.گر چه خيلي وقت نيست فغاليت هايم رو توي سايت شروع كردم و جز مافلدا كس ديگه اي رو نمي شناسم ولي به آقاي پروفسور كوييرل راي خود را اعلام مي كنم و چون شنيدم فعاليت بالايي دارن بهتره يه نام بهتر و خوش نام تري مثل : روفوس اسكريمور را براي خود انتخاب كنند.
درضمن يكي به من بگه چه جوري مقاله تو سايت بذارم ؟
دانيل رادكليف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 10:52
آخرین ورود: چهارشنبه 18 دی 1387 19:12
از: نامعلوم
پست‌ها: 295
آفلاین
خب بعد از مقداری تفحص و تفکر در باب اینکه جادوگر سال که می تواند باشد به این نتیجه رسیدم که شایستگی این عنوان را برای دو نفر میتوان در نظر گرفت !!!( جو ادبیات )

خب ..به نظر من هم پروفسور کوییریل میتونه این جادوگر ( ساحره) باشه و هم برادر وزیر ,دراکو مالفوی ولی با توجه به اینکه برادر دراکو یک کلاه بوقی بالای سرش داره پس دیگه نمیخواد یک اسب هم بالای سرش بذاره و نتیجه اینکه بهتره این اسبه برسه به پروفسور خودمون

در مورد علتش هم اینکه خب پروفسور دقیقا و تحقیقا یک سال فعالیت مفید برای سایت داشته و از همان زمانی که عضوی عادی بیش نبود بسیار فعالیت های مفید و مثبت انجام میداد ..کمی بعد که ناظر شد این فعالیت ها چشم گیرتر شد چون روش های جدید و خوبی رو در فروم های زیر دستش پیاده میکرد و بعد از چند صباحی که وارد مافیای پشت پرده گشته و به خوابگاه مدیران دخول پیدا کرد باز هم کارهای زیادی انجام داده پس آخرش اینکه

با تشکر از وزیر دارای کلاه این نشان رو متعلق به پروفسور کوییریل میدونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟