اول بگم که این ایده خیلی جالبه که کارهای افراد رو در یکسال در نظر بگیریم! به نظرم اینجوری یک جمع بندی درست می شه کرد به نظر من تو این یکسال سایت بسیار فراز و نشیب داشت و روزهای سختی رو به خودش دید که افرادی بسیار در این روزهای سخت زحمت کشیدند هرچند شاید زیاد تو بحث ها و تاپیک ها و رولپلینگ نباشن ولی بسیار زحمت کشیدن
من از فروردین روع می کنم افرادی که تو دهنم در هر ماه بودن رو می گم و در آخر یکی رو انتخاب می کنم!
فروردین سال 84 فروردین بسبار خوبی بود سایت در آرامش بود و روند خوبی رو می رفت جلو هنوز امپراطور و خیلیایه دیگه بودن و بهار خوبی بود ولی تو این ماه یک شخص تو دهنم و اون اسنیپ فعلی هست که اون زمانا همزاد بود و فکر کنم تازه عضو شده بودیا من قبلا ندیده بودمش! خوب کار می کرد و لی بعد از مدتی فعالیتش بسیار کم شد
تو اردیبهشت من زیاد سایت نبودم! ولی روند خوب بود
تو خرداد باز آداس راه افتاد و ساعات خوشی تو سایت شروع شد و همه کسانی که تو اون موقع فعالیت می کردن خوب بودن!
تو تابستون فعالیت بسیار زیاد بود و من نبودم! شخص خاصی تو ذهنم نیست!
ولی تو این زمان بود که سایت روزهای سختشو می گذروند و کرام و ریموس و بقیه همه در تلاش بودن
پاییز: کل پاییز می شه گفت دوران درخشش سرژ! و همچنین دامبلدور تو این زمان خیلی زحمت می کشید و کار می کرد
زمستون: بازم من نبودم زیاد ولی خب همه خوب بودن تو این بین عمو دانگ یا دای دانگ یکیش خیلی تو ذهنم هست و همچنین ونوس با رولها و ایده ی سالازار تو یخچال!
و حالا من انتخابم سرژه چون تو مدتی که من تقریبا تو سایت بودم فعالیت مستمر شو دیدم و سرژ شخصی هست که از نظر ایده بسیار غنی هستش و بسیار جالب می نویسه هم طنز هم جدی و حتی وقتی جدی می نویسه ته مایه ی طنز داره و بسیار با سایت همراهه و با اینکه سال سرنوشت سازی در پیش رو داره سایت رو ول نمی کنه از نقدهاشم نباید گذشت که یکبار پستمو نقد کرد و حرفش منطقی بود! و کلا نقدهاشو که دیدم بسیار خوب توضیح داده و راهنمایی کرده! نظارتشم که خوبه! حقشه وب مستر بشه!