فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
رای من هم دراکو البته درسته در حال حاظر وزیر واینکه خوب منم تموم سال رو عضو نبودم اما با توجه به نحوه ی کاراش و طرز برخورد اش با بچه ها من بهش رای میدم
خب منم به عنوان يكي از اعضاي كوچك خانواده جادوگران ميخوام بهترين رو انتخاب كنم راي من دراكو مالفوي هستش ايشون به نظر من هم از لحاظ اخلاق و هم از لحاظ فعال بودن از همه بالاترن و يكي ديگر از دلايل انتخابم وارد بودن در كارشون هست كه افراد تازه وارد رو به خوبي راهنمايي ميكنن ومن از زحماتشون براي اين سايت قدر داني ميكنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
be chashmanat biamooz ke har kas arzeshe didan nadarad
اول بگم که این ایده خیلی جالبه که کارهای افراد رو در یکسال در نظر بگیریم! به نظرم اینجوری یک جمع بندی درست می شه کرد به نظر من تو این یکسال سایت بسیار فراز و نشیب داشت و روزهای سختی رو به خودش دید که افرادی بسیار در این روزهای سخت زحمت کشیدند هرچند شاید زیاد تو بحث ها و تاپیک ها و رولپلینگ نباشن ولی بسیار زحمت کشیدن من از فروردین روع می کنم افرادی که تو دهنم در هر ماه بودن رو می گم و در آخر یکی رو انتخاب می کنم! فروردین سال 84 فروردین بسبار خوبی بود سایت در آرامش بود و روند خوبی رو می رفت جلو هنوز امپراطور و خیلیایه دیگه بودن و بهار خوبی بود ولی تو این ماه یک شخص تو دهنم و اون اسنیپ فعلی هست که اون زمانا همزاد بود و فکر کنم تازه عضو شده بودیا من قبلا ندیده بودمش! خوب کار می کرد و لی بعد از مدتی فعالیتش بسیار کم شد
تو اردیبهشت من زیاد سایت نبودم! ولی روند خوب بود تو خرداد باز آداس راه افتاد و ساعات خوشی تو سایت شروع شد و همه کسانی که تو اون موقع فعالیت می کردن خوب بودن! تو تابستون فعالیت بسیار زیاد بود و من نبودم! شخص خاصی تو ذهنم نیست! ولی تو این زمان بود که سایت روزهای سختشو می گذروند و کرام و ریموس و بقیه همه در تلاش بودن پاییز: کل پاییز می شه گفت دوران درخشش سرژ! و همچنین دامبلدور تو این زمان خیلی زحمت می کشید و کار می کرد زمستون: بازم من نبودم زیاد ولی خب همه خوب بودن تو این بین عمو دانگ یا دای دانگ یکیش خیلی تو ذهنم هست و همچنین ونوس با رولها و ایده ی سالازار تو یخچال! و حالا من انتخابم سرژه چون تو مدتی که من تقریبا تو سایت بودم فعالیت مستمر شو دیدم و سرژ شخصی هست که از نظر ایده بسیار غنی هستش و بسیار جالب می نویسه هم طنز هم جدی و حتی وقتی جدی می نویسه ته مایه ی طنز داره و بسیار با سایت همراهه و با اینکه سال سرنوشت سازی در پیش رو داره سایت رو ول نمی کنه از نقدهاشم نباید گذشت که یکبار پستمو نقد کرد و حرفش منطقی بود! و کلا نقدهاشو که دیدم بسیار خوب توضیح داده و راهنمایی کرده! نظارتشم که خوبه! حقشه وب مستر بشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
فکر کنم کسایی که قبل از من رای دادن عنوان تاپیک رو ندیدن که نوشته جادوگر سال!
ببینم شما بهتر از امپراطور هم مگه نویسنده دیدین تو سایت؟(البته خب بلاتریکس(سارا) و گیلیدی هم جاشون محفوظه)
فعالیت مدیریتی و همچنین رول پلیینگ حاجی که حرف نداشته و جای هیچ حرفی رو باقی نمیگذاره.(یه سوال:ببینم حاجی شما کامپیوترت رو با خودت همه جا میبردی؟!)
سوژه سازی هم که کاملا مشخصه...حرف نداشت! به نظر من اگر از اسفند سال قبل بررسی کنیم دوران اوج نویسندگی حاجی زمان قبل از ولدمورت شدن مرلین بود و البته در زمان ولدمورت شدن مرلین هم فعالیت های واقعا خوبی رو داشت که قابل تقدیره واقعا)(اصلا وقتی حاجی مینوشت مگه امکان داشت کسی نره و پستش رو نخونه؟)
خب پس من به نظرتون باید به کی رای بدم؟ اصلا من چرا دارم اینقدر حرف میزنم....
خب من اصولا به کرام استاد و وب مستر به عنوان جادوگر سال اعتقاد داشتم... چون ایشون علاوه بر کار سنگین وب مستری و مدیریت باز هم در سایت فعالیت عالی داشتند اما یه مدتی است که ایشون رو در باب این فعالیت ها ندیدم...
بنابراین پرفسور کوییرل...چون مثل کرام که در سابق فعالیت داشت ایشون هم مدیر انجمن ها هستند ولی باز هم خیلی به سایت سر می زنند و فعالیتشون بالا است.... این فعالیت از فروردین 84 تا به حال همچنان ادامه دارد....نزدیک به یک سال فعالیت عالی ......
آقاي كوييرل رو انتخاب مي كنم.گر چه خيلي وقت نيست فغاليت هايم رو توي سايت شروع كردم و جز مافلدا كس ديگه اي رو نمي شناسم ولي به آقاي پروفسور كوييرل راي خود را اعلام مي كنم و چون شنيدم فعاليت بالايي دارن بهتره يه نام بهتر و خوش نام تري مثل : روفوس اسكريمور را براي خود انتخاب كنند. درضمن يكي به من بگه چه جوري مقاله تو سايت بذارم ؟ دانيل رادكليف
خب بعد از مقداری تفحص و تفکر در باب اینکه جادوگر سال که می تواند باشد به این نتیجه رسیدم که شایستگی این عنوان را برای دو نفر میتوان در نظر گرفت !!!( جو ادبیات )
خب ..به نظر من هم پروفسور کوییریل میتونه این جادوگر ( ساحره) باشه و هم برادر وزیر ,دراکو مالفوی ولی با توجه به اینکه برادر دراکو یک کلاه بوقی بالای سرش داره پس دیگه نمیخواد یک اسب هم بالای سرش بذاره و نتیجه اینکه بهتره این اسبه برسه به پروفسور خودمون
در مورد علتش هم اینکه خب پروفسور دقیقا و تحقیقا یک سال فعالیت مفید برای سایت داشته و از همان زمانی که عضوی عادی بیش نبود بسیار فعالیت های مفید و مثبت انجام میداد ..کمی بعد که ناظر شد این فعالیت ها چشم گیرتر شد چون روش های جدید و خوبی رو در فروم های زیر دستش پیاده میکرد و بعد از چند صباحی که وارد مافیای پشت پرده گشته و به خوابگاه مدیران دخول پیدا کرد باز هم کارهای زیادی انجام داده پس آخرش اینکه
با تشکر از وزیر دارای کلاه این نشان رو متعلق به پروفسور کوییریل میدونم