شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: دوشنبه 21 فروردین 1385 12:08
به ناچار :
نام :الستور مودی
نام پسرم:دارتن مودی
نام جد عزیزم:دارتن یان
چوب دستی:21سانتی-از چوب درخت راش-با موی سر اژدهای دریای
توضیحات:این جانب پروفسور مودی معرف حضور همه عزیزان هستم.البته اطلاعات شما در باره من ناقصه.همتون میدونید که من کاراگاه بودم. ولی نمیدونید که من توی 25 سالگی با جرجینا واتسون ازدواج کردم.جریان این اشنای این طوری بود که یه روز جرجینا به من مراجعه کرد و خواست از اون در برابر مرگ خوار های که دنبالشن محافظت کنم. منم پیشنهادش رو قبول کردم و در اخر فهمیدم که یه مشت مردم اذار خودشون رو به شکل مرگ خوار ها دراوردن و از جرجینا باج خواهی میکردن و چون جرجینا زیر بار نمیرفت توی خونش بمب جادوی نامری کار گذاشتند.منم اونها رو دستگیر کردم ولی موقع خنثی کردن بمب بمب منفجر شد و من چشمم رو از دست دادم و این اولین اسیب مهم جسمیم بود.بعد رابطمون صمیمی تر شد و من چون دل داشتم از جرجینا خواستگاری کردم و اون هم قبول کرد.حاصل ازدواجمون هم پسری به اسم دارتن مودی بود که حالا مردی شده.5 سال بعد از ازدواجمون جرجینا رو مرگ خوار ها کشتند و من از اون موقع انواع و اقسام دشمن یاب و ... رو دور خودم جمع کردم به طوری که همه فکر می کردند من خیالاتی شدم و توئطه های که هر روز کشف میکنم خیالی!در حالی که همش راست بود و بااخره بارتی من رو دزدید و اون افتضاحات به بار اومد.ولی خوشبختانه به کمک دامبلدور و هری نجات پیدا کردم.
تایید شد!
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1385/1/21 13:14:23
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/1/26 23:44:21
ببین در مورد دیشب.
دعا رو اگر دوست