شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
طبق وعده ای که سرژ تانکیان سردسته اسموتر ها بعد از اسموت کرام، داده بود، عله وب مستر کل را هم اسموت کرد. به گزارش مونتاگ، خبرنگار شایعه ساز ما، سرژ دیشب طی یک حمله انتحاری به انجمن مدیران به دفتر عله هجوم برده و از ته ایشون رو اسموت کرده و این در حالیست که هیچ مدیر دیگه ای از ورود سرژ به این فروم مخفی با خبر نشده است. ( عجب موجودیه این سرژ)
طبق اخبار رسیده بلیز زابینی معاون وزیر سحر و جادو دیروز صبح به دست عوامل استاکبار به قتل رسید مصاحبه ای با این عامل آستاکبار انجام دادیم
-اسم شما
- شوالیه مونتاگ هستم جیگر
- چرا وعون و.زر رو کشتین
- چند دلیل داشت
-خوب بگید دیگه
-باشه دلیل اول اینکه تعداد پستهاش از من بیشتره دلیل دوم اینکه میخواست پست منو پاک کنه دلیل سوم به ارباب خیانت کرده(البته زیاد مهم نیست) دلیل چهارم ....
- دیگه بسه با بگو چطوری کشتیش
-هیچی شب که تو بیمارستان خواب بود رفتم با چکش زدم توسرش البته خواب بود نفهمید که مرده شاید هنوز هم نفهمیده باشه
در گيري مونتاگ با بليز طبق آخرين خبر واصله نزاع خونيني بين مونتاگ و بليز زابيني در گرفت كه منجر به مجروح شدن بليز شد. افراد حاظر در صحنه اعلام كردند كه علت درگيري آن دو بر سر تعداد پستهايشان بود. در حالي كه بليز را به بيمارستان منتقل ميكردند اعلام كرد:. من انتقام ميگيرم. مونتاگ منتظر من باش. هر وقت داري راه ميري مواظب پشت سرت باش. من بالاخره زهز خودمو ميريزم. خداييش من كه ترسيدم از اين لحن بليز بليز جان زورت نميرسه مگه مجبوري دعوا كني؟ اگه بازم دعوا شد مارو خبر كنين. تنهايي نرين دعوا وااای واای!!برادر من دیگه از این عکسای خشانت بارو و +18 سال نزار.عکست خیلی خشن بود.آدرس بده ما هم ببینیم !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیک بی سر در 1385/2/15 11:23:36 ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/2/15 11:59:23 ویرایش شده توسط کریچر در 1385/2/17 11:53:27
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم. به يه نوع ج�
طی اعلانیه ای که توسط یک جاسوس به ما رسیده : امروز جادوگران با حضور گسترده ی خود در نمایشگاه میخواههند انجا را بنمایند. یعنی طبق این بیانیه در نمایشگاه را تخته کنند که فهمیدیم این خبر شایعست . چندی پیش توسط وزیر مردمی سایت اعلام شده بود که ایشون حقوق یک سال خود را به بومبوله بزرگ داده بودند که ما از بومبول دریافتیم این مبلغ بیش از این حرفا بوده است پس نتیجه میگیریم ....خخخخ ببخشِیِد وزیره مردمی ما در مقام خود رانت خواری کرده است .
و اکنون من برای اینکه حذف کاربر نشم همه ی این خبر ها رو تکذیب میکنم.
نیم اخطار!قابل توجه همه!! استفاده از کلمات و اصطلاحاتی نظیر بنماید و نورانی شدن فلان جا در فروم هاگزمید ممنوع میباشد.در صورت تکرار به مدیران گزارش داده میشد. ناظر فروم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/2/15 12:03:28
عضو تیم دراگون (کوییدیچ) مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
بعد از انجام عملیات آزاد سازی پیام امروز و جادوگر تی وی به دست سربازان گم نام لرد سیاه جناب لرد در بیانیه ای برنامه های خود را در باره ی اداره این دو مرکز فرهنگی اعلام کردند
بیانیه لرد
نظر به این که این دو مرکز مدت مدیدی توسط گروهکی معلوم الحال که به قصد ضربه زدن به آسلام اقدام به پخش برنامه و انتشار خبر های دروغین در باب مساعلی فرعی از قبیل اسموت و ... میکردند و در این اواخر پای را از حد گلیم خور فراتر نهاده اقدام به پخش برنامه های ضد آسلامی میکردنند و همچنین در آن روزنامه کذایی اقدام به چاپ کارکاتور های موهون از بازو قدرت مند آسلام (یعنی خودم ) نوده بودنن تصمیم براین شد که این دو مرگز غیر آسلامی به تصرف نیروهای آسلام در آیند تا بعد از پاکسازی برنامه های آسلامی از آن مراکز پخش گردد باشد که رستگار شوید
"* وب مستر باید اسموت گردد*" این شعاری بود که سرژی جون، یک ماه پیش در تظاهرات گفت، و بلاخره به حرفش که این بود عمل کرد.. وی وب مستر مردمی و معاون عله فقیه در جادوگران دات اورگ، اسموت شد... به گزارش ملت خالی بند جادوگر، دیششب سرژی با حمله به انجمن مدیران و مصدوم کردن مونالیزا، نگهبان این انجمن، وارد انجمن شده و به دفتر کرام هجوم برده و او را اسموت کرده.. بدین شکل ::
[img][/img]
اما سرژ بعد از این عمل ناپسند خود در رسانه های مشنگی حاضر گشت و فرمود: این از کرام وب مستر، بعدش نوبت وب مستر کله...یعنی عله جون.... &^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^&^& خبر همه جورش تکذیب شد... خالی بند بود آقا..تجمع نکن..
مایکی اگه فردا دیدی نتونستی وارد سایت بشی و دیدی جزو گروه شناسه های بسته قرار گرفتی بدون که چه کردی
خب .. به خبری که هم اکنون به دست ما رسید توجه فرمایید !
---------------------------------
به نقل از شبکه ی « بوق news » لرد ولدمورت ، جادوگری که در تمامی دوران شکست ناپذیر بوده و بعد از مدت ها که دیده نشده بود ، دوباره دیده شده (!) ، به طرز مشکوکی از جامعه ی جادوگری طرد شد . همچنین در این گزارش آمده که مامورین وزارت خانه به دنبال افراد این جادوگر موسوم به مرگ خواران هستند . این مرگ خواران که گویی درجات مختلفی هم دارند ، بعد از رفتن ولدمورت از سایه ی اون شخص(!) یعنی پیتر پتی گرو فرمان برداری می کردند .
هم اکنون جستجو ها برای پیدا کردن این جادوگر تبه کار ادامه دارد . در صورت آگاهی داشتن از مکان این جادوگران به ما خبر دهید .
خبر ها حاکی از آن است که چند لحظه بعد از ناپدید شدن ولدمورت ، ملت جادوگر به خیابان ها ریخته و به جشن و شادی پرداختند . تمامی این جشن ها به رهبری شخصی با نام آلبوس دامبلدور انجام گرفته است .
----------------------- همیشه در پناه لرد سیاه باشید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند . برتول برشت
عصر دیروز خبری عجیب دنیای جادوگری را تحت تاثیر قرار داد ! گفته می شود دراکو مالفوی در ملاقات با آلبوس دامبلدور ، بزرگمرد جادوی سفید ، پست وزارت سحر و جادوی انگلستان رو رسما تقدیم نموده است .
گويا دامبل از مقادیر وامهای اهدایی توسط وزارت به ایشان برای ترمیم موهای کچل خود شکایت داشته و برای همین منظور به وزارتخانه مراجعه کرده است . وزير سحر و جادوی بدبخت هم حقوق یک سال خودش رو تقدیم نموده اما آلبوسی ملقب به دومبول بزرگ ، پر رو تر از این حرفها تشريف داشته و با سريش شدن ، مخ وزير رو کار گرفته و از اونجایی که بارها سلبقه چنین کاری رو داشت بالاخره وزير زبون بسته هم گفته : اصلا بیا وزارت مال خودت بابا !! این خبر مثل تووووپ از خودش صدا در کرده و همه جا پیچیده ...
گفته میشود مراسم معارفه وزير جدید سحر و جادو ، آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور روز هفت شنبه 32 اپريل انجام خواهد شد . کابینه جدید هم سه روز بعد ؛ یعنی 35 اپریل کار خودش رو آغاز خواهد کرد .
هرکه سريش به وزير همی نابرده رنج گنج میسر میشدندی همی
--------- خودم این خبر رو تکذیب میکنم ... وقتی خودم تکذیب کردم شمام جدی نگیرید
وزارت خانه سحر و جادو، شب گذشته در اثر چند انفجار پیاپی خراب شد. در طی این حادثه متاسفانه کسی جان خود را از دست نداد و خوشبختانه چندین نفر مجروح و به بیمارستان سنت مانگو منتقل شدند. تعدادی از مجروحان هم سرپایی درمان شدند. در این گیر و دار وزیر که با آرامش در دفتر کار خود به سر می برد، با صدای انفجار غافلگیر شده بود و تا آمده بود به خودش بجنبد و فرار کند، سقف دفترش فرو می ریزد و او زیر آوار می ماند و توسط کسانی که از آوار جان سالم به در برده بودند نجات پیدا می کند. دراکو مالفوی، وزیر سحر و جادو، دنیای جادوگران را دنیای نا امنی خواند و اظهار کرد که این مردم را درست خواهد کرد. عاملان این انفجار هنوز مشخص نیستند. اما احتمال می رود که مسببان این حادثه همدست اقدام کنندگان به ترور وزیر هستند که وزارت خانه سحر و جادو هنوز دنبالشان است. در ضمن پس از این وقایع، وزیر برای خود یک محافظ استخدام کرد تا در برابر حوادث احتمالی مصون بماند.
فروش دسترسی در جادوگران آغاز شد، ویلیام ادوارد، خدای نت اعلام نمود از این پس کاربران جادوگران می توانند دسترسی بخرند، قیمت دسترسی ها:
دسترسی به انجمن ناظران، ماهیانه 50 گالیون
دسترسی به انجمن مدیران، ماهیانه 100 گالیون
که جهت خرید باید به :
بانک ویلیام ادوارد- شعبه بوق- شماره حساب 4ویلیام7676 ادوارد..6767مایک لوری86767کرام686 واریز گردد. ***************************************** خبر توسط همه نشریات حتی اینار خودمان هم تکذیب گشت