جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 23 اردیبهشت 1385 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
این رو میخواستم در شبکه ی جادوگری بنویسم گفتم این شکلی ارزشیش بیشتره
----------------------------------------
امروز به مقابل درب دفتر مجله ی شایعه سازی امده ایم تا در مورد شایعه ای که این مجله بر سر زبان ها انداخته است با مدیر مسئول صحبت کنیم.
اما همان طور که مشاهده میکنید جمعیت فراوانی در مقابل درب این مجله زرد جمع شده اند, تا قبل از همه مصاحبه با مدیر مسئول را انجام دهند.
عده ای هم خبر اخیر این مجله را ,توهین به مقدسات دانسته و خواستار اعدام عواملی شده اند که خبر را در مجله به چاپ رسانده اند.
...بمب...
و یک نارنجک دست ساز ,کنار پای خبر نگار اعزامی از شبکه ی کچل فرود میاد.
دوربین میچرخه و عده ای از افراد را نشان میده که در حال بالا رفتن از ساختمان مجله هستند.و گروه بوقی وزارتخونه هم به جای جلوگیری با ان ها همدست شده اند.
باز هم دوربین میچرخه و بر روی دست نوشته ای که در زیر نور افتاب در حال راه رفتن است ثابت میشه.
دست نوشته:
هدویگ آستکباری کباب باید گردد.
خبرنگار در حالی که هنوز از ترس میلرزد به سمت تظاهر کنندگان میرود.
برای چی اینجا جمع شده اید؟
طرف:برای مبارزه با آستکبار و ان هایی که به مقدسات ما توهین کرده اند.هدویگ را ققنوس خوانده اند.
خبرنگار:اگر واقعا هدویگ ققنوس باشد چی؟
طرف:حرف دهنت رو بفهم.این توهینه.هی ملت این مرتده.بگیریدش.هوار.هوی.
ملت در حال اتش زدن عکس هایی هستند که در ان ها ققنوس به هدویگ تشبیه شده است و با شنیدن فریاد ان فرد رستگار بر سر خبرنگار فرود می ایند.
دوربین به جادوگر تی وی بر میگرده.
بله ما هنوز هم از خبرنگارمان خبر نداریم.
و از همین جا باید اعلام کنیم که هدویگ ققنوسیست در لباس جغد.
و این رسم درویشان است.
در این لحظه پارازیت های فرستاده شده موجب قطع برنامه میگردد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: شنبه 23 اردیبهشت 1385 16:43
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر جادوگر نیست!!!!!!

به گزارش خبر گزاری((جون خودت))،هری پاتر یک فرد معمولی و حتی بالاتر از آن،((فشفشه))است ولی آرگوس فیلچ که همان لرد ولدمورت است(بعدا به آرگوس فیلچ تبدیل شده)،است،جادوگر است اما هنگامی که می خواسته هری را بکشد،هری از آن جایی که خیلی پر رو بوده یک لگد در شکم او فرود آورده و ولدمورت هم نفهمیده چی کار می کنه و یک هو جوگیر میشه و یک ورد اشتباه اجرا می کند و جای خودشان دو تا عوض می شود.

اگه به خبرگزاری ما اعتماد کردید،پای خودتان است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 08:05
نمایش جزئیات
آفلاین
علت خودکشی آرتیگوس اعلام شد

بر طبق شنیده های خبر نگار ما علت خودکشی آرتیگوس دامبل ترس از اسموت شدن بوده

صبح دیروز دامبل برای مرتب کردن موهاش به یه سلمونی توی شهر لندن رفته بود ولی بعد از اینکه چهره ینفر قبلی رو میبینه افسردگی میگره و بعدش هم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 00:52
نمایش جزئیات
آفلاین
خودكشي آرتيكوس دامبلدور
طبق آخرين اخبار رسيده، آرتيكوس دامبلدور خودكشي كرد.!
ظهر ديروز آرتيكوس دامبلدور فرمانده ارتش بزرگ و قدرتمند وايت تورنادو به دلايل نامعلومي دست به خودكشي زد كه متاسفانه اين اقدام او با موفقيت همراه نبود. ( اي ... به اين شانس)
وي براي خودكشي از اسلحه استفاده كرد، اما به دليل ناواردي در استفاده از اسلحه گلوله از 2 ميلي مغزش عبور كرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: یکشنبه 17 اردیبهشت 1385 08:19
نمایش جزئیات
آفلاین
مايك لوري هم اسموت شد!!

ويكتور كرام اعلام كرد از آنجايي كه مايكل لوري حد خود را نداسته و عكساهي موهون را منتشر ميكند...تصميم گرفتيم كه خودش را اسموت نماييم.

او ادامه داد:اول تصميم گرفتيم عكس ذيل را در آواتارش قرار دهيم تا با قدرت ما شوخي نكند ولي به او رحم نموديم چرا كه به هيچ عنوان حاضر به سو استفاده از قدرتمان نيستيم.اما اگر با ديگر اينكار را انجام دهد و با مديران شوخي نمايد به جد با او برخورد خواهيم نمود!!

كرام در پايان صحبتها گفت:اي كاش حداقل مارا درست اسموت مينمود!او هنري در اسموت كردن نداشته و ندارد و حالا ما هنر خود را در اسموت كردن نشانش خواهيم داد!!
بفرماييد اين شما و اين
مايك لوري:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: شنبه 16 اردیبهشت 1385 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید.
مدیران محترم سایت طی جلسه ای که با هم گذاشته بودن تصمیم به ادب کردن مایک لوری(این شایعه ساز معروف) گرفتن.
طی گزارشاتی که به دست من رسیده مدیران تصمیم به بلاک کردم مایک لوری برای 1 ماه و حذف شناسه و کلا مجازات های زجر آور.
جلسه هنوز هم پشت درهای بسته در حال برگزاریه و حتی احتمال تحویل دادن مایک لوری به ستاد منکرات و آسلامی های فعال سایت هم میره.
برای مایک عزیز آرزوی رهایی از این مخمصه را داریم شدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 16 اردیبهشت 1385 19:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اخبار اسموتی:

کار به مدیر انجمن هم کشید!!!

طبق خبری که هم اکنون توسط مارولو گانت، خبرنگار ما به دستمان رسیده، دیشب هوکی، اجنه خانگی و مشهور و اسموتر زیر دست سرژی جون، با دادن زیر میزی به ریمس لوپین، نگهبان شیف دیشب فروم مخفی مدیران، تونست به نوعی ایشون رو بپیچونه و وارد فروم مدیران بشه. ایشون بعد از ورود به این فروم به سمت اتاق خواب پروفسور کوییرل حمله ور شدند و ایشون را از خواب بیدار ساختند و مشغول اسموت ایشان شدند. گفتنیست که کوییرل جان کچل تازه به پزشک جهت کاشت مو مراجعه کرده بود که متاسفانه هوکی، همین یه ذره مو جدید ایشان رو هم صافیدن.

کوییرل اسموت گشته:

این سومین حمله پیاپی به سومین نفر از مدیریت جادوگران است. به همین جهت مارولو گانت مصاحبه بسیار کوتاهی با وزیر مردمی کردند، که با هم می خوانیم:
گانت: جناب وزیر، نظر شما در مورد این اسموتر ها چیست؟
وزیر: مردم ما باید بدانند که من بیدی نیستم که با این اسموترها برقصم، من دولت تعیین کردم و همچنان می کنم......
.من تو دهن این رژیم منحوس اسموت می زنم..من دهن این رژیم رو...( سانسور گشت، ستاد مرکزی آسلام)

خبر به طور کل تکذیب شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مایک لوری در 1385/2/16 21:15:34
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: شنبه 16 اردیبهشت 1385 07:32
نمایش جزئیات
آفلاین
مایک لوری بلاک شد

بر طبق جدیدترین اخبار رسیده مایک لوری سردبیر مجله ی شایعه سازی که اقدام به نشر اخبار سری و پشت پرده ی سایت نموده بود بعد از اینکه خبر اسموت شدن کرام (وبمستر مردمی) به دست سرژ را اعلام کرد اختار های شدیدی از جانب مدیران سایت دریافت نمود ولی در راستای خبررسانی صحیح زیر بار این تهدید ها نرفت و در آخرین اقدام خبر اسموت شدن عله( وبمستر کل) را هم اعلام نمود
بعد از این اقدام مایک لوری از خشم آستاکبار سایت بهرهمند شد و در حال حاظر بلاک میباشد
البته لازم به ذکر است با توجه به اینکه مایک لوری 1000 تا شناسه داره پس مایک لوری بیدی نیست که با این باد ها بلرزه( صد تومن وشه)

در ضمن طبق اخبار رسیده مونتاگ خبر نگار روزنامه که بعد از درگیری با بلیز تحت تعقیب آستاکبار بود به خاطر مضروب کردن مایک لوری بخشیده شد و به زودی از دست وبمستر کل عله مدال لیاقت دریافت خواهد کرد

پی نوشت: از این رنگ استفاده کردم چشم هاتون حال بیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 15 اردیبهشت 1385 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید.
مونتاگ و بلیز و مایک لوری پس از پخش شدن شایعاتی درباره ی دعوای بین اونها با هم جلسه ای گذاشتن و تصمیم بر شپلخ کردن نیک بی سر گرفتن.
طی این تصمیم اونا نیک رو توی یه کوچه ی بن بست خفت کردن و تا می خورد زدنش.این دفعا دیگه نیک واقعا راهی بیمارستان سنت مانگو شد.
مونتاگ پس از این انتقام مصاحبه ای انجام داد و گفت:
من و بلیز(بیلز*!!!!) با هم دوستیم و هوای مایک رو هم داریم و عمرا دعوا نمی کنیم.
سپس در حالی که بلیز رو بقل کرده بود عکسی کاملا بی ناموسی گرفت و اونو برای چاب به پیام امروز فرستاد.
آخه یکی نیست به این نیک بگه آدم عاقل مگه مجبوری خالی می بندی و خودتو به ملت درگیر می کنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 15 اردیبهشت 1385 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین
مايك لوري هم وارد دعوا شد
طبق آخرين اخبار رسيده، مايك لوري هم وارد دعوا شد و با مونتاگ درگير گرديد.
مايك لوري كه از دوستان بليز ميباشد براي طرفداري از بليز با مونتاگ به جر و بحث پرداخت كه كارشان به زد و خورد كشيد.
اگر ميخواهيد از احوالات مايك باخبر شويد يك سري به بيمارستان بزنيد.چون او هم در درگيري با مونتاگ شديدا مجروح شد و كنار بليز بستري شد.
بابا مگه مجبوريد دعوا كنيد. زورتون نميرسه؟
مگه من نگفته بودم بدون من نريد دعوا.
من در اينجا طرفداري خودمو از مونتاگ اعلام ميدارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�