جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  192 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 خرداد 1385 06:28
نمایش جزئیات
آفلاین
حمله وزارت به مدرسه علوم و فنون جادوگري هاگوارتز و محفل ققنوس

به گزارش خبرنگار ما ديشب وزير محترم دنياي جادوگري دستور حمله به مدرسه و محفل رو صادر كرد!!!
در پي اين دستور ما به دفتر وزير در وزارت رفتيم و از ايشون سوالهايي پرسيديم

خبرنگار:ميشه بپرسم چرا دستور حمله دادين!!!
وزير كه داشت تيله سنگي بازي ميكرد گفت:
والا ديديم همه بي حال شدن مام حوصلمون سر رفته حمله كرديم يك كم ملت حال كنن!!!
خبرنگار:دليل ديگه اي نداشت؟؟
وزير:نوچ

ما از خدمت وزير مرخص شديم و رفتيم توي مدرسه ولي.....
هر كس كه توي مدرسس دستگير كنيد!!!

اي بابا!!!بهتره در بريم!!!

ولي نشد و خبرنگار ما سر از زندان در آورد...الانم دارم ميرم براش كمپوت ببرم فعلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/3/16 6:29:45
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

#####################
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سایت جادوگران توسط وزارت بهداشت مورد بازپرسی قرار گرفت.:
بالاخره خبر وارد شدن سوسک به جادوگران به گوش وزارت بهداشت رسید و آنها برای بررسی بازرس هایی را به جادوگران اعزام کردند و از وب مستر سایت در این مورد بازخواست کردند. آقای هری پاتر بهداشتی بودن و دارا بودن مهر اساندارد این سوسک را تضمین کرد.
همچنین پس از قانع شدن بازرس های بهداشت که اصلا از طریق رشوه نبود :
سوکس وارد میدان شد و طی آن حرکات نمایشی انجام داد و زیبایی اندام خود را به رخ همگان کشید.
ولی ای ملت جادوگر گول این مهر ها را نخورید این سوکس بیماری واگیر دار کل کل را دارا می باشد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ائتلاف جواتهای آنتی ساحریال یا ائتلاف جواتهای حامی ساحریال؟ طی تهدیدی که توسط یکی از مدیران بسیار خوش اخلاق سایت پرفسور کوییرل که بر خلاف کارکتر خود یک خانم محترم هستند تهدید کرده بودند که اگر کسی کوچکترین توهینی به ساحرگان گرامی بکند این تاپیک بدون اعلام علت پاک میشود ساحران از ترس بلاک شدن به اعزاز و اکرام ساحران پرداختند پس این سوال پیش می آید که ائتلاف جواتهای آنتی ساحریال یا ائتلاف جواتهای حامی ساحریال؟

به امید اینکه مدیران ساحر نیز از ما دفاع کنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 19:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سامانتا ولدمورت به طرز مشکوکی ربوده شده

بر طبق آخرین اخبار از خبر گذاری شپلق نیوز سامانتا ولدمورت خواهر ارباب لرد ولدمورت کبیر به طرز مشکوکی ربوده شده و هیچ اثری از او نیست

برای برسی این موضوع به دم در خانه ی لرد جامعه مراجعه کردیم ولی اون شون به دلیل اینکه هنوز از شک این حادثه ی مشکوک در نیامده بودند نتوانستند به ما پاسخ دهند

بر طبق شایعات شنیده شده سامانتا به دست دو دختر سفید که او را اغفال نمده و به ساختمان آداس کشانده بودند و دزدیده شده و آنها قصد اخاذی از لرد جامعه را دارند

بعد از عملیات های تروریستی آلبوس دامبلدور این حرکت جبهه سفید اندکی باعث نگرانی ملت شده است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 15:21
نمایش جزئیات
آفلاین
ماروولو گانت : جواتي يا قاتل

ماروولو گانت ، معروف به ماري رياست سازمان دو روز تاسيس شده جواتيه موسوم به بلر سگكش را كشت.
بر طبق اظهارات شاهدان عيني از جمله بليز زابيني و مورفين گانت پسر متهم ماروولو هنگامي كه در اعتراض به فعاليت هاي تيم فمن مقاله ايي را در پيام امروز به چاپ رسانيد و همسرش آن را خواند با همراه او تماس گرفته و ابراز تاسف از داشتن همچين همسري به او اذعان داشته است كه :
_اگه 2000 بار هم دم در خونمون كشيك وايسي و سنگفرشش رو بساوي عمرا اگه برگردم!
ماروولو كه دچار شوك روحي لحظه ايي شديدي از واقعه پيش آمده شده است به ساختمان مجمع جواتي ها رفته و مستقيم بدون قرار قبلي وارد دفتر رياست اين سازمان شده ....يقه بلر سگكش را گرفته و مشت محكمي حواله او كرده است مبني بر اين كه:
_همش تقصير توئه.....زندگيم از دست رفت......مي كشمت!!!
اما چه سود!متاسفانه بلر سگكش با همان ضربه قبلي به عالم باقي شتافت و ماروولو و ديگر دوستان جواتيش را براي هميشه در غم حسرت يك ماموريت موفق آميز و پيروزي بر آداسي ها گذاشت!
در همين لحظه ماموران هميشه در كمين ژاندارمري وارد صحنه شدند و به ماروولو گانت دست بند زده او را تا جمع آوري شواهد و مدارك لازم و تشكيل جلسه دادگستري در وزارتخانه براي هميشه به آزكابان فرستاد.
سامانتا ولدمورت رئيس اين پروژه در گفتگو با خبرنگاران گفت:
_دنياي امروز دنياي عدالت و برابري ست و متاسفانه غير فمنيست ها و كساني كه هنوز در پشت ديوار هاي مخوف و تاريك و بسته ذهنشان بر خود تلقين مي كنند كه حرف حرف ماست جايي نخواهند داشت.
همچنين افزود:
_مقاله ماروولو گانت را خواندم و فقط مي توانم بگويم نگاه من به آن مقاله مانند نگاه من به يك نمايش خيمه شب بازي بود ...خنده دار و مضحك..!
براي جامعه جادوگري آجاس ابراز تاسف مي كنم كه تنها راه مقابله با قدرت استثنايي تيم هميشه پيروز فمن را گرفتن چند اشكال غلط املايي مي دانند و به دين سان تصور مي كنند كه با اين چنين اعمال كودكانه ايي مي توانند شكست خود را پنهان كنند همچون سر كبك در زير برف!
اين قدر آن بالا كوچك است كه هنوز غلبه تكنولوژيه برتر ساحره ها را بر بن بست هاي بدون نور شمع مخيله شان احساس نمي كنند.
مي توانم بگويم كه از صميم قلب با مارولوو گانت همدردي مي نمايم كه او فقط قربانيه سياست هاي غلط رياست اين سازمان شد گرچه هيچ كس مرگ او را به اين سادگي خواهان نبود!
در پايان سامانتا ولدمورت لبخندي به دوربين زد و صميمانه از پروفسور كوييرل به دليل ريز ديدن يا بهتر بگويم نديدن بعضي ها تشكر كرد و ابراز اميدواري نمود كه بسيار خرسند است انسان هاي روشن فكري چون پروفسور كوييرل وجود دارد و با دادن رهنمود هاي مفيد به ساحره ها ، جادوگران و به خصوص آجاسي ها را قشنگ سر جايشان مي نشاند و وقت ارزشمندش را صرف جواب گويي به اين نوع مقاله هاي سطح پايين و ارزشي نمي كند!

در پي اين سخنان يك نفر كه خواست نامش فاش نشود در گفتگو با BBCآجاس گقت:
_آجاس يك سازمان نفرين شده است و به زودي تمامي افراد اين سازمان به سرنوشت هاي شومي دچار خواهند شد.....
بعد از آناكين مونتاگ و ماروولو گانت هيچ كس نمي داند كه نفر بعدي كه خواهد بود؟؟؟

BBC آجاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از دفتر خاطراتم :

از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
ارسال شده در: پنجشنبه 11 خرداد 1385 08:58
نمایش جزئیات
آفلاین
آناكين مونتاگ دچار جنون شد.

در پي فعاليت اخير آناكين مونتاگ معروف به آني موني سيريش در انجمن تازه دو روز تاسيس شده جواتيه كه وي به تازگي در آن جا عضو بدون اجازه قبلي از نامزدش عضو شده بود و دو برداشته بود هنگامي كه نامزدش از موضوع اطلاع يافت و پست هاي وقيحانه او را در آداس خواند تنها نگاهي از سر بدبختي به او انداخت و براي هميشه او را ترك گفت.
آني موني سيريش محله جواتيه تا دم در نيز به وي التماس نمود حتي گفت كه براي هميشه ديگر پايش را به جادوگران نمي گذارد و ديگر قمي هم حرف نمي زند هنگامي كه به چمدان نامزدش آويزان شده بود وي در يك حركت انتحاري دمپاي را بر سرش كوفت و گفت:
_بيبينم حالا.....كي به يه جواتيه ايي كه پيكان گوجه ايي هم نداره زن مي ده؟!
و در را بر هم زد و رفت.
آناكين مونتاگ كه زندگيش را از دست رفته يافت سر به بيابان گذاشته بالاخره توسط دوستان جواتيش كه در همان نگاه اول تشخيص دادند كه وي به جنون مبتلا شده سريعا وي را از خود دور كرده اين بار در جنگل او را رها كردند كه خوشبختانه توسط ماموران هميشه در صحنه سنت مانگو به دام افتاد.....
سامانتا ولدمورت رئيس اين پروژه دستگيري ديروز به خبرنگاران گفت:
_ براي من جاي سواله كه چرا نامزدش از حلق آويزونش نكرده؟!!
و ابرويي بالا انداخت و رفت.
جامعه جادوگري با بازماندگان اين جواتي عزيز كه نتوانست به زندگي بر گردد ابراز هم دردي مي نمايد!

BBC آجاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از دفتر خاطراتم :

از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 خرداد 1385 20:56
نمایش جزئیات
آفلاین
شنودگان عزیز توجه فرمایید شنودگان عزیز توجه فرمایید ساختمان آداس آزاد شد

خبر فوری

دقایقی پیش مطلع شدیم گروهی از جوانان غیور این سایت که پشت مو های باحالی دارن طی انجام یه عملیات انتحاری موفق به تصرف و پاکسازی ساختمان آداس محل تردد ساحره های معلوم الحال و مشکوک شدند

این عملیات به طور کاملا آسلامی انجام شده و هیچ طلفات و خساراتی در بر نداشته است
فقط چند جوات از ناحیه ی گوش زخمی شده اند که علت آن جیغ های ارزشی ساحره های مشکوک میباشد

در این بین شخصی زز معروف به پیتر سایه ی سابق لرد ولدمورت اولد (بووبو فعلی) مفغود گردیده است از یابنده تقاضا میشود او را در صندوق پست بیندازد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1385 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
انتشار نسخه ی جدید زوپیس قهرمان

امروز با خبر شدیم که یک نسخه ی جدید از نرم افزار زوپیس قهرمان منتشر شده است با این نسخه ی جدید یک مساحبه ای ترتیب دادیم برید حال کنید

خبر نگار: با سلام و عرض خیر مقدم میخواستم در چند جمله ویژگی های خودتون رو به ما معرفی کنید

زوپیس قهرمان: با سلام خدمت ملت قهرمان جادو خوب راستش مهمتریم ویژگی من قابلیت شناسای و بلاگ کردن خودکار کاربران ارزشی سایت میباشد

خبر نگار : ممکنه بیشتر توضیح بدید

زوپیس: خوب من با توجه به جملات ارسالی در چتباکس و همچنین برسی پست افراد در بخش رول سایت کاربران ارزشی را شناسای کرده و بعد از چند اخطار کتبی و شفاهی اون ها بلاگ میکنم

خبر نگار: شما دیگه چه ویژگی های دارین

زوپیس قهرمان: خوب توانایی های من در دروازه بانی بیشتر شده و همچنین میتونم اون های رو که به من گل میزنن شناسای و حذف کار بر کنم

خبر نگار: برنامه های شما برای آینده چیه

زوپیس: خوب اول این که با تیم پوپیتر قهرمان کوییدیچ بشم دوم اینکه این قابلیت یافتن کاربران ارزشی فقط توی بخش انجمن ها کار برد داره باید دامنه ی فعالیتش رو به بخش های مقالات و گالری و اخبار هم رسوند

خبر نگار: خوب من دیگه حرفی ندارم بای

زوپیس: من حرف دارم همه سوسکید بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1385 16:53
نمایش جزئیات
آفلاین
جزئیات قتل نیک بی سر با توجه به اخطار ناظر

نیک بی سر به دست آناکین مونتاگ به قتل رسید
در اینجا صحبت های خبر نگار ما رو با کاراگاه ی که از هدویگ بازجوی کرده میشنوید

خبر نگار: شما از کجا فهمیدین قاتل کیه
کاراگاه: خوب ما با استفاده از فنون باز جوی فنی از هدویگ بازجوی کردیم و اون اعتراف کرد
خبر نگار: چه طور میشه یه روح رو کشت؟
کاراگاه: والا اینو فقط آنی مونی میدونه که این نیک رو کشته من نمیدونم
خبر نگار: این درسته که عکس زیر امضای مونتاگ مال پیری های هدویگ هستش و مونتاگ ماشین زمان ساخته؟

کاراگاه: نه این عکس مال بعد از بازجویی فنیه هدویگ یه چند سالی پیر شده ( بعد از بازجویی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1385 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان پستاي كمتر از شيش خط تويه اين تاپيك از اين به بعد پاك ميشه خيلي داره ارزشي ميشه اين تاپيك.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?