سلام به همگی .
آقا جون !!! بابا بی خیال اجاس بشین دیگه ! خوبه من گفتم خواهشن دیگه ادامه ندین . اگه با گفتن اینکه غلط کردم کار حل میشه باشه : من غلط کردم .
به اون کوه های شمرون من نمی خواستم با زدن این تاپیک این همه جنجال بشه

. من برای اینکه تاپیک جنجالی بشه اونو زدم ولی دیگه نه اینقدر .
هی میگم دیگه بحث نمی کنم دوستان مجبورم میکنن . ولی این دیگه اخرین حرفام تو نحوه برخورد ، در مورد آجاسه .
نقل قول:
اسنیپ : آره حتما درخواست بده ، چون ممکنه یه موقع یادم بره و بیش از یک ماه از زدن آخرین پست رول پلینگم بگذره... آقای تازه وارد بهتره به قسمت های مختلف سایت سر بزنید و بخونید که هر شخصیت بعد از یک ماه پست رول پلینگ نزدن آزاد میشه ، و بهتره بدونید که آخرین پست رولپلینگ من در تاریخ 2 خرداد زده شده !! شما میتونید دوم تیرماه برید و شخصیت من رو بگیرید و به آرزوتون برسید ، البته اگه من پست نزدم !!
من نمی دونم چی بگم !!!

اصلا اگه فکر میکنی من برای گرفتن شخصیتت اون حرفا رو زدم برای خودم متاسفم و دیگه علاقه ای به اون شخصیت ندارم . فقط اینو میدونم که زدن ماهی یک پست رول در سایت برای حفظ شخصیت ، هم خیانت به سایته و هم خیانت به شخصیت سوروس اسنیپ . به نظر من این حرفتون یجور تمسخر قوانین سایت بود . من نمی دونم موقعی که می خواستین این شخصیت رو بگیرین گفته بودین که می خوام برای حفظ شخصیتم ماهی یکی دوتا پست بزنم . در ضمن منو ببخشین شما به فکر رول سایت هستین و این تاپیک منه که به سایت لتمه میزنه .
دلیل اینکه دیدید روی انتقاد شما حساسیت نشون دادم این بود که مطمئن بودم شما برای اظهار وجود و اینکه بگید من هم با این ارزشی بازی ها و این بچه بازی ها مخالفم اینجا پست زدید .
در صورتی که من اصلا هدفم از ایجاد آجاس اینها نبودن . خودمم قبول دارم که در چند مورد دوستان آجاسی زیاده روی کردن .
اسنیپ عزیز من دیگه تمایلی برای بحث کردن با شما ندارم چون می دونم خودتون هم قبول دارین حرفای منو و قصد انکار حقایق رو دارین .
نقل قول:
این تاپیک آجاس ، همون طور که در همه ی پست ها هم می تونین ببینین ، تبدیل شده به جایی که یا توش پست می زنن پستاشون بره بالا ، یا در موردش پست می زنن ، پستاشون بره بالا .
در این مورد می گم که کاملا در اشتباهید . به نظر من هیچ کس برای بالا بردن پستهاش توی آجاس پست نزده و وقت و فکری که برای پستهای این تاپیک گذاشتن از بقیه تاپیکها بیشتره .
نقل قول:
چوچانگ : من در کل با "عضویت بوسیله فرم" مخالفم! میای تو حذب فرم پر میکنی بعدش حتما حتما باید پست بزنی و فعالیت کنی اگه نکنی شپلخ میشی! تازه استرس هم میگیری که فردا پست نزنم فلان میشه و بهمان!
ماااااااااااااااااااااااااا

. این دیگه چه انتقادی بود !!!!!!!! کی گفته اصلا عضو گیری آجاس این شکلی بوده و اگر پست نزنی شپلخ میشی اگه عضو نباشی بزنی هم فلان میشی ؟!!!!!! بی خیال بابا ! اصلا اون عضویت رو من برای خنده تایین کردم و اگه دقت کنین کلا سوژه خندست . شما برین در خواستهای آلبوس ، سدریک ، و بچه ها رو ببنین . کجای اون به درخواست عضویت می خوره . اون فقط برای خنده بود . اصلا کلا اجاس برای تنوع و خندست . من هیچ محدودیتی برای فعالیت کردن و نکردن نزاشتم . فقط گفتم قبل از اولین پستی که میزنین یه خاطره جواتی تعریف کنین و یک لغب برای خودتون انتخاب کنین . همین !!!
بازم تکرار میکنم که هیچ منظور خاصی از زدن این تاپیک نداشتم و فقط قصدم فعال کردن رول سایت بود . بازم من مشکلی ندارم ... شما هر تصمیمی دوست دارین در مورد آجاس بگیرین . اصلا ناراحت نمی شم . تازه خوشحالم میشم که در مورد تاپیک نظر بدین . اصلا اگه اینقدر بده ، بزنین پاکش کنین
یه نکته دیگرو هم بگم که بنده بهمراه بروبچ آجاس و چند ساحره آداسی ، در صلح کامل ، دیشب در کنفرانس سران جواتها به نتایج ارزنده ای رسیدیم که بهتر میدونم همه بدونن .
1 - انتخاب اعضا اصلی ائتلاف : این اعضا که امشب من اسماشون رو میگم اعضا پذیرفته شده خانواده آجاس هستن ( تیلیپ گاد فادری

) مسئولیت فعالیت این اعضا با بنده است و هر گونه تخلف از این افراد به کل ائتلاف بر میگرده . اگر گلی زدن به سر همه زدن و اگر گندی زدن به کل آجاس زدن . و آجاس تنها مسئولیت اعمال این چند نفر رو به گردن میگیره .
2 - فعالیت افراد غیر عضو در آجاس : این عزیزان هم می تونن منت رو سر ما بزارن و فعالیت کنن . اگر خوب فعالیت کنن به جمع اعضا اصلی می پیوندند ولی هر خطایی ازشون سر زد به خودشان مربوط است . اصلا حذف شناسشون کنید . پستاشون رو پاک کنید . خواستین زیر این چکش

قرارشون بدین . مدیران دانند و ناظر مربوطه . و بنده هیچ مسئولتی قبول نمی کنم . مثل بقیه تاپیکهای این سایت .
( همینجا اعلام کنم که این عضوگیری نیست و نیاز به فرم ثبت نام نداره و افراد تنها از روی فعالیتهای گذشتشون انتخاب میشن . یجور تضمینه برای اینکه بعدها به ما بدبخت بیچاره ها گیر ندن . شما هر کاری دوست دارین در مورد پستها و اشخاصی که پست میزنن انجام بدین )
3 - قراره به ساحرها از گل کمتر نگیم و با مرام و معرفت خود چاکر آنها هم باشیم و اجازه توهین به اونها رو ندهیم . ولی همچنان با آداس مخالفیم ... یوقت سوتفاهم نشه . قسم به لنگ مرلین تیزی کش که از گل کمتر نخواهیم گفت .
4 - قراره ائتلاف رو کاملا جادویی کنیم . کاری می کنیم خود رولینگ کف کنه . بطوری که حتی یک عدد پیکان گوجه ای هم در پستها دیده نشه .
بجای پیکان گوجه ای . جارو میشینیم .
بجای قمه از چوب جادو استفاده میکنیم .
بجای زنجیر چرخوندن از وردهای جادویی مخصوص استفاده میکنیم
بجای نیسان وانت از قالیچه پرنده بهره میگیریم .
از اساتیر جادویی مثل مرلین تیزی کش بجای اساتیر جواتی مثل قیصر پپه استفاده میکنیم .
مرام و معرفت رو پیشه میکنیم و به داد ضعیفها میرسیم و دیگه نامردی نمی کنیم . کسی رو اذیت نمی کنیم .
باید بجای تیلیپ جواتی ، ردای چهار خونه و کلاه گوجه ای بزاریم .
و کلی قوانین دیگه که تمام مخالفانمون رو راضی کنیم . این قوانین در جلسه امشب ساعت 10 تکمیل میشه و از تمام مدیران و ناظران عزیز خواهش میکنم در این جلسه شرکت کنن . مطمئن باشید هرچی بگین ما میگیم چشم . حتی اگه بگین آجاس تعطیل . ( البته در اون صورت بصورت کاملا جواتب و بدون رعایت کردن قوانین بالا میریزم تو حذب لیبرال و اونجارو پاتوق خودمون میکنیم

)
پس این تن بمیره دیگه در مورد آجاس بحث نکنین . خواستین پاکش کنین ولی بحث نکنین . من دیگه برم کار ندارین ؟ .... ولی جون من یکی به من یاد بده چطوری باید سوار این جاروی پرنده بشم ؟! آجه پیکان جوانان گوجه ای من مگه چه بدی به شما کرده بود .
مرسی ... بلرویچ