جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

70 کاربر(ها) آنلاین هستند (68 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
69 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 15:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ماروولو گانت نوشته:
قبلا جستجو ، عوض کردن واژه ی رمز و عوض کردن ایمیل هم داشتیم ، ولی الان نداریم !

سلام
به دلیل پاره ای از مسایل بلاک منوی کاربر به صورت اورجینال خودش در آمده و ما اون گزینه ها رو فعلا برداشته ایم

نقل قول:

آقا تو پروفایل من نوشته ایفای نقش هری پاتر آدالبرت وافلینگ لطفا رسیدگی کنین...

دوستان مدیر عزیز توجه کنند..اگر وقت داشتید و میخواستید به یک ققنوس کمک کنید!!!...این پست هم در نظر بگیرید!!
البته بارها اعلام کردیم که اون قسمت اصلا مهم نیست و بیشتر مثل دکور میمونه

نقل قول:

منظور مفلور و من، این باشه که وقتی پروفایل توسعه یافته ی طرف رو باز کنیم، یه قسمت باشه که "خود فرد"، شخصیتش رو اونجا توضیح داده باشه. علایق، اخلاق، دوست داره بهش گیر بدن، ارزشی بودن، خاله باز بودن، جدی بودن و...

آنیتا جان!!
نظر منو بخوای میتونیم حتی asl و یا اینکه طرف از چه غذایی خوشش میاد و چه رنگی رو دوست داره هم بهش اضافه کنیم!!!
دوست من
هر کسی که راضی باش اطلاعات ایفای نقش و شخصیتش رو بده همین الان هم در قسمت توضیحات اضافه ((در همون پروفایل)) میتونه بده و مشکلی نیست

نقل قول:

چرا امکان ساختن یه آلبوم جداگانه برای هر شخص رو نمی ذارین؟

سرافینا عزیز
سابق این امکان در سایت وجود داشت که البته با استقبال مواجه نشد و ما آن را برداشتیم
فقط یک نفر همچین البومی داشت آن هم لرد آبرفورث بود که بعد از رفتن ایشون اون البوم هم مشخص نشد پرید یا نپرید!!!
به هر حال اگر تعداد درخواستها بالا برود مطمئنا بررسی خواهیم کرد

با تشکر از همه
ارباب لرد ولدمورت دوست داشتنی شما!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 12:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به آقایون(واحیانا)خانم های مدیر عزیز!
اول از همه می خوام بگم دستتون درد نکنه و خسته نباشین!واقعا سایت خوبی راه انداختین!همه چی توش خوبه و رو حسابه و شما مدیران عزیز همیشه به سایت سر میزنین و اگه کسی کارتون داشته باشه جواب میدین.
من یه پیشنهاد برای سایت داشتم .برای بخش گالری.ببینید این بخش یه خورده در هم برهمه.مثلا من یه سری عکس براتون گذاشتم.اگر نخوام از توی پروفایلم عکس هارو ببینم....یه خورده ناجوره...باید خیلی بگردم.چرا امکان ساختن یه آلبوم جداگانه برای هر شخص رو نمی ذارین؟
ببینین من به سایت های خارجکی(!)خیلی سر زدم.به نظر من بهترینشون در نظم بخش فن آرت، سیریوس بلک فن کلاب بود.هر شخصی که چیزی می فرستاد یه آلبوم جداگانه برای خودش داشت.هم توی فن آرت هم توی فن فیکشن.بعد اگر به بخش گالری سر بزنین می بینین لیست آلبوم ها گذاشته شده.این جوری خیلی بهتره.باعث بیشتر شدن نظم گالری می شه.تازه فقط یه عده ی خاص هستن که معمولا همیشه عکس می فرستن.این طوری بهتره.البته توی سیریوس بلک فن کلاب،ملت کار های خودشونو میذاشتن.منتها چون توی ایران زیاد بچه ها این طوری کار نمیکنن،فن آرت بقیه رو میذارن.حیفه واقعا.من خودم می خواستم نقاشی هامو بذارم توی همون سایت ولی پشیمون شدم.گفتم بذارم اینجا.ولی بچه ها مثل این که زیاد طرفدار نقاشی نیستن.بیشتر به فیلم اهمیت میدن.
در هر صورت از این که به من توجه کردین ممنونم.

ارادتمند شما:
سرافینا پکالا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 07:39
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر میکنم منظور مفلور و من، این باشه که وقتی پروفایل توسعه یافته ی طرف رو باز کنیم، یه قسمت باشه که "خود فرد"، شخصیتش رو اونجا توضیح داده باشه. علایق، اخلاق، دوست داره بهش گیر بدن، ارزشی بودن، خاله باز بودن، جدی بودن و...
و امکان ویرایشش هم باشه. و یه جوری باشه که اجباری باشه!
آخه اون اطلاعات اضافه، بیشتر آدم می خواد کارایی که در سایت کرده رو بگه! مثلا همین بابایی خودم! همش گزارش رنکهایی که بردست رو اونجا نوشته!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما اگه اون قسمت باشه و مثلا یه جوری مثل فرم باشه مثلا:
نام: بوقی بوقزاده!
چوب جادو: چوب درخت بوق نشان با هسته ی پر هدویگ!
ویژگی های اخلاقی: خیلی بوقی هستم!
موضوعی که در آن وارد هستید و در رول پلینگ میشود از آن استفاده کرد: من همه جا می تونم حسابی بوق بازی راه بندازم، از نوع گلدنش!
متنفر از: انسانهای سیلور بوق!!

چمی دونم از این چیزا!! خب خیلی خوب میشه دیگه! تازه یه قسمت هم میتونه باشه که مثلا چیزی رو که در سایت راجع به اون فرد همه می شناسن! یعنی مثلا، آفتابه مال مرلین! اسم آفتابه که که می یاد، آدم یاد مرلین می یفته!!!! یا چکش فلور!
همه ی اینا هست! اینجوری آدم خیلی راحت می تونه بنویسه و کار برای تازه واردینی مثل کریچر که دوست دارن ملت توی رولهاشون ازش استفاده بکنند( باربری، شیشه شستن و...!) زیاد غصه نخورند که چرا توی رولها نیستند و از زندگی سیر بشن!
مثل همین ایدی ملفوی. بچه خیلی خوب می نویسه، اما بیشتر تو تالار خودشونه.خب ما نمی دونیم این چه اخلاقی داره، طرز حرف زدنش چجوریه، بی اف کشه یا نه!!! و این چیزا دیگه! و طفلک حق داره و یه ذره ناراحته. گناه داره دیگه! و راست میگه، رول پلینگ بیشتر مال یه عده خاصی شده!!!

اگه این کار شدنی باشه، خیلی به رول سایت کمک میکنه.
ممنون و متشکر!!
پ. ن: باشه، متن رو حاضر کردم! کشف بکنم که چجوری بلیت می فرستن، می فرستمش!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 02:28
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا تو پروفایل من نوشته ایفای نقش هری پاتر آدالبرت وافلینگ لطفا رسیدگی کنین...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 01:40
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا من نمی تونم تو فایر فوکس لاگین کنم ؟
بااینکه رمز و شناسه رو درست میزنم میگه : " شناسه یا رمز غلطه"
می خوام بدونم مشکل از کجاست؟ سایت ISP FireFox

کوکیهات رو پاک کن بعد امتحان کن باید درست شده باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/4/3 9:07:25
عاقلان دانند...
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیران محترم !

سوالی همین الان من رو در بر گرفت و آن این که (!) الان چرا توی منوی کاربر ، سه تا گزینه نیستش ؟

قبلا جستجو ، عوض کردن واژه ی رمز و عوض کردن ایمیل هم داشتیم ، ولی الان نداریم !

در این مورد هم کمی توضیح بدید ، ممنون میشم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 21:54
نمایش جزئیات
آفلاین
مونتاگ جان
یه مشکلی رخ داده بود که حل شد
البته ممکنه باز تکرار بشه!!...ا
ین بخاطر اینکه قراره تغییراتی رو در سایت شاهد باشیم

دوستدار تو
ولدمورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من الان برای وردو به یه بخش های از سایت مثل بخش گالری یا بخش نظر و ادامه خبر بخش اخبار مشکل دارم
با پیقام زیر رو به رو میشم

نقل قول:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@jadoogaran.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.36 Server at www.jadoogaran.org Port 80

میخواستم بدونم مشکل از آی اس پی منه یا از طرف سایته

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
درباره ی جوابتون باید بگم که من معرفی شخصیت کردم و این هم لینکشهhttp://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6&forum=7&post_id=80156#forumpost80156
و این پیام در تاریخ ۱۴:۲۵ سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۴زده شده و همونطور که گفتم من قبلا در ایفای نقش بودم ولی یهو حذف شدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 19:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به فلور:
خب همچین چیزی رو مثلا میشه در قسمت توضیحات اضافه هم نوشت ولی اضافه کردن یه فیلد برای این کارا کاری نداره مثلا یکی برای تعیین روز تولد و یکی برای تعیین زن و مرد بودن اعضا لازمه که تو برنامه های من هست.

به آلدرد:
عزیزم باید بری و در تاپیک معرفی شخصیت خودتو معرفی کنی بعدا اگه مدیران فروم از اخطار دادن در چت باکس فراغت حاصل کردن میان و شما رو تایید میکنن و میتونی بیای تو ایفای نقش ور دل بقیه برو بچ

به پرسی ویزلی:
ببین کلا عکس ها باعث نمیشن سرعت سایت زیاد تغییری بکنه چون عکسا کش میشن و اینطوری نیست که شما هر دفعه یه صفحه رو میبینی این عکسا از اول لود بشن اگه برای تو از اول همه عکسا لود میشن باید نگاهی به کش بروزر خودت بیاندازی

به هدویگ:
قالب پیش فرض سایت یعنی جادوگران ورژن 3 در حال مرمت و تغییر و آماده سازی برای کاری که در پیش هست بود و تصور میکنم الان مشکلی نباشه هر مشکلی بود لطفا اطلاع بده

به پروفسور بینز:

این مورد یعنی به هم ریختن در پاپ آپ به دلیل اصلاحات در ثیم سایت بوده که در جواب هدویگ نوشتم این مشکل هم حل خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.