جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

27 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
26 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

گنجینه ریونکلا چه بود؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گنجینه ریونکلا چه بود؟
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من نظر خاصي در اين مورد ندارم ولي به نظرم تو اون لحظه تو كتاب 6 كه هري داشت ميرفت كتاب معجون سازي رو قايم كنه چيزاي عجيب و خرت و پرتاي زيادي ديد.

شايد يكي از اونا باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 10:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نه اون نمی تونه بادشه به مخاطر این که همه اش در دسترس هریه..در حالی که ولدمورت از اون نه خبر داره نه می خواسته اونو جان پیچ کنه اونم در حالی که بین اون همه محفلی این شنل بوده..
به نظر من هر چی که هست ...خب دقیقا نمی شه حدس زد که چی می تونه باشه ولی من یکی که شدیدا با نظریه ی شنل مخالفم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حتی در مرگ،کاش پیروز باشی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 10 مهر 1385 04:52
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با آرتور ویزلی موافقم حتما با علائقشون ربط داره من یکی که به این کاملا مطمئنم
چون ماله گریفندورم شمشیره و مربوط به شجاعت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
ارسال شده در: یکشنبه 9 مهر 1385 23:23
نمایش جزئیات
آفلاین
ريونكلا باهوش بوده و بيشتر از همه چيز به هوش اهميت مي داده ولي هيچ گنجينه اي نيست كه با هوش در ارتباط باشه مثلا ممكن بود گنجينه ي گريفيندور يك شمشير باشه ولي هيچ كس حدس نمي زد گنج هافلپاف فنجون باشه يا مال اسليترين قاب آويز باشه به همين دليل نمي شه گنج ريونكلا رو حدس زد ولي مي شه به نتيجه اي رسيد كه ريونكلا گنجينه اي نداشته . بايد وايستاد تا رولينگ كتاب 7 رو بنويسه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 مهر 1385 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
شما میدونید که ریونکلاو به هوش ودقت و تیزبینی بها میداده وشاید به همین علت علامت ریونکلاو یه شاهینه که دقت و تیزبینی زیادی داره (مثل شیر برای گریفیندور و مار برای اسلایترین و مال هافلپافو نمیدونم چی بود) پس میشه فکر کرد که که اون گنجینه باید چیزی باشه که سمبل تیزبینی هوش باشه مثل کتاب و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
kimia
ارسال شده در: یکشنبه 26 شهریور 1385 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
فكر نكنم بهش اشاه شده باشه...
تو كتابايي كه اومده اشاره چنداني نشده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط بای(از جادوگران) وجود داره و کسانی که از دادنش عاجزند
هدی راست گفت..جادوگران مردنیست..
ارسال شده در: چهارشنبه 15 شهریور 1385 01:58
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمالا چیزی بوده که به علایق اونا ربط داشته باشه
از اونجا که ریون به عقل و هوش بها میداده باید به هوش یک فرد ربط داشته باشه.
شاید م به علامت گروه ربط داشته باشه

آرتور جان یک مقدار در مورد نظرت بیشتر توضیح بده لطفا،ممنون میشم ازت
ایگور کارکاروف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/6/16 15:10:46
عاقلان دانند...
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 مرداد 1385 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
پاتريشيا استيمپسن نوشته :
نقل قول:
من مي گم گنجينه ريو نكلا يك چيزي متعلق به راونا ريونكلا يكي از 4 جادوگر بزرگ كه هاگوارتز را بنا نهاده است مي باشد وچون علامت ريونكلا يك شاهين است پس ممكن است يك پر شاهين يا شنل خود راونا باشد شايد هم چون شاهين يا عقاب مار مي خورند يك چيزي مال اسليترين باشد

میخوام با اجازه همه به خصوص پاتریشیا این پست رو باز کنم :
نقل قول:
من مي گم گنجينه ريو نكلا يك چيزي متعلق به راونا ريونكلا يكي از 4 جادوگر بزرگ كه هاگوارتز را بنا نهاده است مي باشد

این مورد که کاملا روشن و واضح هست .

نقل قول:
وچون علامت ريونكلا يك شاهين است پس ممكن است يك پر شاهين يا شنل خود راونا باشد

این نظریه کاملا اشتباه هست هیچ وقت ولدمورت پر یا شنل کسی رو جاودانه ساز ارزشمنده خودش نمیکنه تازه پر و شنل که چیز ارزشمندی نیستن که گنجینه راونکلا باشن .

نقل قول:
شايد هم چون شاهين يا عقاب مار مي خورند يك چيزي مال اسليترين باشد

این نظریه هم اشتباه هست گنجینه راونکلا نمیتونه برای شخص و یا گروه دیگه ای باشه پس این نظریه کاملا منتفی هست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[quote]دلبستگی من به پرفسور کوییرل بیشتر از دلبستگی سرژ به ققنوس و بیشتر ا?
ارسال شده در: سه‌شنبه 10 مرداد 1385 16:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من مي گم گنجينه ريو نكلا يك چيزي متعلق به راونا ريونكلا يكي از 4 جادوگر بزرگ كه هاگوارتز را بنا نهاده است مي باشد وچون علامت ريونكلا يك شاهين است پس ممكن است يك پر شاهين يا شنل خود راونا باشد شايد هم چون شاهين يا عقاب مار مي خورند يك چيزي مال اسليترين باشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بودن يا نبودن مسئله اينست. آيا شرافتمندانه تر است كه ضمير انسان تير طالع شوم ر
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 20:14
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد نظر ایگور باید بگم من خیلی در این مورد فکر کردم. دقیقا درسته که شمشیر و گودریک با توجه به شجاعتش با هم رابطه دارن، ولی من نتونستم رابطه ای واسه سالازار و اون گردنبند، یا هلگا و جام پیدا کنم.
ولی نمیدونم چرا احساس میکنم که توی کتابهای قبلی رولینگ اون شی رو به ما گفته، یعنی نه اینکه گفته بشه فلان چیز گنجینه ریونکلاوه، بلکه به صورت کاملا تصادفی ازش استفاده کرده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?