جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در حال بارگذاری شمارش معکوس...
جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 شهریور 1385 10:42
تولد نقش: 1397/09/23
آخرین ورود: پنجشنبه 15 دی 1390 23:31
از: تو اتاقم!
پست‌ها: 568
آفلاین
يك چيزي هم در مورد ناظران گرامي يادم اومد
تايپيك معرفي كتابم كه خود به خود پاك شد به د.ن هيچ اخطاري
تايپيك جاودانه شدن داستان رولينگ هم كه يكي از ناظران گرامي چون به دلشون نچسبيده بود پاك كردن
ميگم بد نيست اگه مديرا يك كم اين ناظرا رو كنترل كنيد ها نظر خودتون چيه
در ضمن جورج جان و فرد عزيز لطف كنيد اگه اون موشكافروشيه چند تا هم به من بدين چون منم مي خوام تعدادي از برج هاي اين وب بتركونم
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 شهریور 1385 07:29
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پست‌ها: 3768
آفلاین
توجه کردی که نوشتم نظر من
من نظر خودمو دارم که به هیچ کس ربطی نداره من برام مهم نیست که شما در مورد رول چی فکر میکنی البته من برای نظرم دلیل آوردم که پست زنی در انتخابات این نیست که " آی به فلانی که میخواد کن فیکون بکنه رای بدید"
در فروم برای من مهم نیست که بیل کیه و تو کی هستی پستی که بیل زده دو زار ارزش نداره همونطور که مال تو فقط فروم رو پر کرده و مال سایر افرادی که اونجا پست زدن

به نظر من پست های شما دو زار ارزش نداره
به نظر شما پست های من اشغال و بی خود هستن

گفتم اگه قرار باشه من روی نظرم اعمال کنم تمام اون ستاد پاک میشه
من ستاد های دیگه رو ندیدم ولی مطمانم وضع به همین منواله

ببین برای من وقتی کاربر عضو ایفای نقش هستم مهم نیست که در پست به مدیر فحش میدید یا گیر میدید شما اگه میتونی پستی در حد امضای من لینک بده که به این قدرت مدیریت رو کوبیده باشه و به سمع نظر همون امپراطوری که شما قبولش داری میرسونیم تا مشخص بشه کدوم بهتر نوشته شده و تاثیر بیشتری داره

در ضمن ققنوس عزیز اگه میخوای ملاک برترین رول نویس مشخص کنی من قبلا در حدود یه سال و خورده ای پیش که اینطور انتقاد نمیکردم دو بار به عنوان برترین رول نویس انتخاب شدم که البته از نظر من اصلا ملاک نیست

اگه ملاک رو جریان و خط دهی میدونی خودت میتونی لیستی از خط دهی های منو ببینی از زز بازار گرفته تا بقیه

به نظرم اگه فارغ از حب و بقض بررسی کنی این کمال بی انصافی هست که نوشته های من رو متوسط ارزیابی کنی وقتی در زمان هایی تمام رول رو تکی توی مشت داشتم و فقط با نوشته هام چندین نفر کم اوردن و از سایت رفتن

در ضمن من اصلا دوست ندارم خدای رول تلقی بشم بلکه دوست دارم پست خوبی ببینم
علت اصلی ننوشتم در رول هم همینه که پست خوبی نمیبینم تا انگیزه داشته باشم اگه بری در تاپیک مدرسه هاگوارتز آخرین پستمو میبینی که بالای پست انیتا زده شده و متوجه میشی پست خوب از نظر من چیه

فنگ عزیز من جنگ و دعوا راه نمیاندازم فقط نظرم در مورد پست ها رو صریح اعلام میکنم من نمیتونم وقتی پست ها آشغال هستن بگم یکمی بد هستن و بهترش کنید

خوشبختانه پست هم در مسابقه شرکت داده میشن و بررسی کننده اون پست ها هم من یا مدیر دیگه ای نیست بلکه افراد دیگه هستن که نمیتونید متهم به رابطشون کنید به این ترتیب مشخص میشه آیا واقعا پست آشغال زده میشه یا نه

من در مورد پست هایی که خوندم نظر دادم و در مورد بقیه قسمت ها نظری ندارم و ممکنه اونجا پست های شاهکاری زده باشن

ادیت:
ققنوس عزیز چون نوشته بودی همه رو خوندی یا نه و من همه رو نخونده بودم اینجا نظرم در مورد تک تک پست ها رو در اون ستاد میدم
خوشبختانه تمام اون پست های آخر که بی خود بودن دیلیت شدن و در نتیجه فقط نظر من نبوده که اون پست ها به درد نمیخوردن

توجه کن که اونایی رو که مثلا نوشتم رول پلینگ نیست نظر من محسوب نمیشه بلکه جزو قوانین رول پیلنگه و طبق قانون باید پاک بشن و ناظر اون فروم که اینا رو دیلیت نکرده کم کاری کرده

شماره پست -- نمره
2 -- 60
3-- 50
4 -- 30
5-- 50
6-- 50
7-- 40 پست طولانیه فاقد چیز های جدیده و قبلی ها رو تکرار میکنه
8-- 20 نمونه پست آشغال که فقط فلانی حمایتت میکنیمه
9-- 10 این اصلا رول پلینگ نیست بلکه نحوه برخورده
10-- 70
11-- 20 شعر بسیار ضعیف و کم محتوا و فاقد اصول وزنی است
12 -- 10 رول پلینگ نیست
13 -- 75 این پست نکته زیاد داره و میتونه دو صفحه بررسی بشه و به نظرم چیزای جالبی توش هست
14-- 30
15-- 40
16-- 30 تکرار چند باره پست های قبلی
17 -- 60
18-- 0
19-- 0
20-- 60 فرم نوشته خیلی خوبه ولی فاقد سوژه جدید و محتوای مناسبه و نمره اکثرا به دلیل فرم نوشته داده شده ای کاش که سوژه مناسبی هم براش انتخاب میشد
21-- 50 نمره به برادر حمید داده شد
22-- 50
23--50
24-- 20 رول پلینگ نیست
25-- 30
26-- 30
27-- 40 پست جالبی نیست و بیش از حد طولانیه و فاقد فرم یکنواخت و مناسبه
28-- 30 تکراریه من نمیدونم تا کی قراره به کفتر و پرنده بودن ققنوس به طور یکنواخت و بدون عوض کردن فرم گیر بدن
29-- 30 پست رول پلینگ نیست و میتونم در مورد رول پلینگ نبودنش صفحه ها بنویسم
30 -- 70
31-- 50
32-- 20 رول پلینگ نیست
33-- 30
34-- 0
35-- 75
36-- 60
37-- 60
38-- 50
39-- 20
40 -- 30
41-- 50
42-- 60
43-- 20 من شخصا به هیچ عنوان شعر های بدون وزن و قافیه رو دوست ندارم
44-- 65
45-- 70
46-- 50
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1385/6/14 8:15:26
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 شهریور 1385 02:16
آخرین ورود: شنبه 26 شهریور 1390 23:44
از: ساختمان مركزي حذب
پست‌ها: 147
آفلاین
من نميدونم چرا اوضاع اينجوريه تا يه چيزي به مذاق كسي خوش نمياد بايد جنگ و دعوا راه بندازه فقط لازم ديدم كه چند نكترو اينجا متذكر بشم ببينيد خيلي از مديراي فعلي سايت يه زماني مثل ما بودن ارزشي بازي ميكردن تو چت باكس چر ۔ پرت مينوشتن و اين جور كارها الان كه مدير شدن هم به خيلي از اين كارهاشون ادامه ميدن ولي چون اسم مدير روشونه كسي جرات نداره چيزي بهشون بگه سالي يه بار توي رول پلينگ پست ميزنن و ميان از پستهاي بقيه هم ايراد ميگيرن اصلا قبول پستهاشون خيل يهم قشنگه ولي مطمين باشيد اگه فقط پنج نفر سالي يه بار توي رول پست بزنن رول پلينگ رو بايد تخته كرد.

در كل ما هم دو روز نيست كه توي اين سايت اومديم يه سال سابقه ي مفيد داريم پس حق نظر دادن هم داريم البته نظر ديگران هم مهمه ول يوقتي مهمه كه با دليلي ارايه بشه كه قرص و محكمه.
فعلا حرفي نيست
روزی از من پرسید : بزرگترین آرزویت چیست ؟
گفتم : تحقق یافتن آرزوی تو ….
اما افسوس …. هرگز ندانستم آرزوی او جدایی از من بود !
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 شهریور 1385 02:03
آخرین ورود: شنبه 12 اسفند 1402 17:43
از: در کنار دمبول
پست‌ها: 911
آفلاین
دلم واسه اینجا تنگ شده بود
اولا من به کار اخراج شدن بسیار بچگانه آرشام و ادوارد جک کاری ندارم!!...چون فقط جز اینکه بگم 5 دقیقه تمام به این قضیه خندیدم چیز دیگه ای نمی تونم بگم!!

در مورد حرف هری تو چت باکس...اولا من نفهمیدم شما چی میگی...اما اگه منظورت ماجرای پست زدن بیل توی بیلبورد تبلیغات و پست های ما تو خوابگاه مدیران چند مسئله رو روشن بنمایم با اجازه ...
بیل یه عکس گذاشت که من همون شب در چت با یکی از مدیران گفتم عکس باحالیه...ولی می دونی بی جواب نمی مونه از طرف من!!
این مضوع اول تمام طرفداران من به بچه تشبیه شدن که خوب به من ربطی نداره و طرفدارام هم خودشون می دونن...و خوب مسلما روله شوخیه و اگه کسی از این مضوع ناراحت شه واقعا جنبه پایینی داره چون انتخاباته و همین چیزاس که قشنگش میکنه....
دوما که ما هم تصمیم گرفتیم به صورت رول جواب بدیم...و نمی دونستیم انقدر آتشفشانی قراره برخورد بشه!!
می دونین که یه چیزایی جالبه!!
میشه یه مدیر 100 خط تکراری تو چت باکس بنویسه اما یه کاربر عادی نمی تونه بنویسه
یه مدیر می تونه به یه عده آدم بگه بچه 5 ساله
ولی کاربرای عادی حق ندارن حتی تو رول جواب بدن...

در ضمن این بار دومیه که خطاب به خودت می گم فقط یه رول نویس عالی می تونه برای پست ها سطح بذاره اگه خدای رول نویسی طر فباشه میگه این پست خوبه این پست چرته...و همون طور که دفه قبل گفتم خودت به وجدان خودت رجوع کن ببین پستات بین کاربرا حتی به سطح متوسطم رسیده؟!!
دوما ایفای نقش که فعال نیستین فقط منتظرین ببینین کی میگه بالای چشتون ابرو بیاین بحث فلسفی رول پلینگ راه بندازین و بگین اون موقع که شما ایفای نقش نبودین من خدای رول بودم...

اما منم رول نویسی بلد نیستم ولی می تونم خیلی آتشفشانی همون طور که شما می گی پست های ما چرت بود بگم پست های ما خدا بود و ما آخر رول نویس هستیم و هیشکی به ما نمی رسه!!...

آخرشم من نفهمیدم حذب این پستا رو زد چرا کسایی که تو ستاد من پست زدن باید تعلیق شن...
کلا که آسمون و زمین رو بهم می دوزین خودتون می فهمین چیکار کردین...
در حال حاظرم اظهار نظر هیچکی در مورد پستام رو قبول ندارم مگر امپراطور جیگریوس...
ویرایش شده توسط ققنوس در 1385/6/14 2:07:31
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1385 23:10
تولد نقش: 1397/09/23
آخرین ورود: پنجشنبه 15 دی 1390 23:31
از: تو اتاقم!
پست‌ها: 568
آفلاین
اقا من يك مقاله هفت هشت تا عكس براي گالري فرستادم ولي هيچ كدوم در سايت قرار نگرفته
در ضمن خيلي از نظراتم هم خود به خود پاك ميشه
اينجا چه خبره؟
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1385 17:27
آخرین ورود: سه‌شنبه 6 شهریور 1386 20:04
از: وسط سبيلاي هوريس كنار نيكي پلنگ
پست‌ها: 356
آفلاین
الان من كاملا ارامشمو به دست اوردم در حالي كه چند ساعت پيش داشتم منفجر ميشدم اما تا شكمم پر شد كمي اروم تر شدم
سلام به مدير گرامي بيل ويزلي مدير گرامي
سازنده پوستر كودكستان كه از بس تو چت باكس لينكشو دادن كمتر كسي هست كه ندونه اون پوسترو ايشون ساختن
البته خوب اين كار برا يه مدير اصلا ارزشي بازي در چت باكس نيست
علاقه وافر شما به بلاك كردن خيلي زياد و من اينو از اونجا فهميدم كه شما بي هيچ اخطاري منو بلاك كردين يا به اصطلاح دسترسيمو از ايفاي نقش قطع كرديد
يه اخطار برا شما خرج داشت ما هم لجبازي نميكرديم و به حرفتون گوش ميداديم اما شما كاملا همه چيزو وارونه كردين ميدونيم خيلي زحمت بود تو پيام شخصي اخطارو بديدن اما انتظار داشتم تو چت باكس يه چيزي بگيد و در صورت تكرار ماجرا ما رو بلاك كنيد
البته ناراحت نيستم چون خودمم تو چنين شرايطي بودم روزايه اون كه بازرس بودم
هي ميخواستم امتياز كم كنم خوب شمام ميخوستين از قدرت جديدتون و ابزار جديدتون و دسترسي جديدتون يعني منوي مدريت يه استفاده اي بكنيد
به هر حال بايد بگم هر چيزي اخطاري داره حتي تو فوتبالم اول كارت زرد ميدن بعد قرمز
بهر حال دوست دارم مديرا رسيدگي كنن
با تشكر ادوارد جك
ویرایش شده توسط ادوارد جک در 1385/6/13 18:21:33
روح جنمار قديم ميكند:

[url=http://ww
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1385 17:16
آخرین ورود: جمعه 19 تیر 1388 18:23
از: يه ذره اون ور تر !‌ آها خوبه
پست‌ها: 334
آفلاین
اخطار :!

اگه به پستهای اول این تاپیک نگاه کنید این تاپیک برای بی احترامی به کسی نیست ! فقط برای حل مشکلات به صورت محترمانست در صورت تکرار چنین پست هایی ست پاک و با کاربر برخورد خواهد شد !
شناسه قبلیم
اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1385 16:35
آخرین ورود: جمعه 17 شهریور 1385 03:01
از: اون بالا دختر میایَ !
پست‌ها: 106
آفلاین
من قصدم فقط رفع این ابهامه که چرا بین مدیر و کاربر فرق گذاشته میشه ! همین !

اگر ایشون لطف کنن و به سوالات ما جواب درست بدن ، بسیار بسیار لطف کردن ! البته فکر کنم قبلش ممکنه یه لطف دیگه هم بکنن ! این که من رو از ایفای نقش پرت کنن بیرون !

بهه ر حال ، می خوام واقعا بدونم که چرا ما هیچ کدوممون تعریف درستی از یه چیز واحد نداریم ؟
مثلا چرا باید کار یکی دیگه واسه ی ما خاله بازی و ارزشی بازی به نظر بیاد ، ولی خودمون وقتی اون کار رو می کنیم برامون خیلی هم مهم جلوه بده ؟

آیا این اثر فقط یه منوی مدیریته ؟ یا چیزی فراتر از اونه ؟

بهتره یه تاپیک باشه ، یا کلا یه جایی باشه که تعاریف درست و کاملی به ما ارائه بده و ما دیگه این اشتباهات رو تکرار نکنیم !

در ضمن ، خیلی خوشحال میشم مدیران مردمی سایت ، لا اقل اگر ما اشتباه می کنیم ، ما رو از اشتباه در بیارن !

این تعاریف ، باید دیگه بعد از گذشت سال ها در کنار هم بودن و استفاده از اون ، برای همه مون جا افتاده باشه و یه معنی بده و بین خودمون فرقی نذاریم !

فقط یه منوی مدیریت و دو تا دسترسی ، باعث نمیشه ما از بقیه جدا باشیم !
تومی این رو گ
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1385 16:18
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 22:21
از: هر جا که کفتر میایَ!
پست‌ها: 791
آفلاین
ملت جادوگر...برای این مدیر قدرتمند دست بزنید !!!! بلاک کرد ! بالاخره بیل ویزلی هم بلاک کرد ! قدرت برتر بیل ویزلیه ! من که ازش می ترسم !

آقای ویزلی اون روزی یا بهتر بگم اون شبی که شما مثل بچه ها حدود ده تا پیام تو چت باکس دادید که همش ، دقت کنید که همه پیامها ، فقط تبلیغ بر ضد ققی و فقط و فقط یه لینک بود!!!بازم دقت کنید که یه لینک !!! فقط یه لینک !

هنوز چهارتاش تو چت باکس هست و اگه کسی فعلا پیامی نزنه خودتون می تونید ببینید !

حالا اون خاله بازی نبود...بچه بازی نبود...اصلا کار بدی نبود ... چون کار یه مدیر بود ... کار یه مدیری که بعضی وقتا یهویی منطق از ذهنش بیرون می ره و یه کارایی می کنه که اندازه ده تا رول طنز سرژ منو می خندونه !!!

اون روز یا بهتر بگم اون شب آزادی فروم بود که بیل ویزلی به همین راحتی تونست چت باکسو به بوووووق بکشه و هیچکس غیر من صداش در نیاد ! از یه مدیر بعید بود ! از بیل ویزلی بعید بود این کار !

حالا که حدودا دو روز از اون روز گذشته ، آزادی فروم تموم شده و آستاکبار بیل ویزلی حاکم شده ... چه خنده دار...بازم این بیل یه کار کرد که من از خنده بمیرم!!!!

بیچاره آرشام...بیچاره ادوارد جک...این دو تا مگه چند تا پیام دادن اونجا !؟

خوش به حال اونی که رفیقمه ولی اگه از حق نگذریم سه برابر پیامای این دو تا رو هم اونجا پیام داد ولی از ایفای نقش که اخراج نشد هیچی بلاک هم نشد !

واقعا به این مدیر جادوگران تبریک می گم که هنوز فکر کنم بلد نیست درست حسابی بلاک کنه ... یا شایدم فرق بلاک شدن و اخراج از ایفای نقشو نمی دونه ... و یا شایدم می دونسته و از قصد گفته بلاک می کنم ولی از ایفای نقش اخراج کرده ... واقعا بیل ویزلی هر روز طنز تر از دیروزه ... اون موقع که تو تالار گریف ناظر بود جدی بود ... وقتی تو انتخابات پوستر ساخت یه خورده طنز بود ... ولی الان خدای طنزه ... واقعا به این استعداد کشف نشده تبریک می گم !!!!

راستی به خاطر اینکه پستم یه خورده از نظر آقای ویزلی پر محتوا و با ارزش بشه ، از ایشون خواهش دارم که معنی خاله بازی رو اینجا بگن تا ببینیم اون حرکت واقعا خنده دار ایشون در شب انتخابات خاله بازی بود یا نه ؟ آیا استحقاق بلاک شدن داشت یا نه ؟! ... بعد از یاد گرفتن خاله بازی سعی می کنیم دیگه خاله بازی نکنیم !!!

به هر حال منتظرم یه جواب درست حسابی اینجا ببینم !

چیزی که کلا برام اهمیتی نداره:من چرا اخطار گرفتم؟!!!!!!!!خاله بازی؟!!!!!! نه عزیزم خاله بازی اون کار شما بود آقای ویزلی نه یه دونه ، فقط یه دونه پیام من تو چت باکس!!!!

حالا انگار چی شده کلا وقتی چت باکس رو شلوغ میکنین باید اختار بگیرین حالا بیل عزیز چند نفرو بلاکم کرده به اون مسئله که خودشم ارزشی بازی در نیاورده کار ندارم البته تا حدودی حق با شماست اون روز خودش یکم ارزشی بود
ویرایش شده توسط کریچر در 1385/6/13 16:38:11
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1385 15:43
آخرین ورود: جمعه 17 شهریور 1385 03:01
از: اون بالا دختر میایَ !
پست‌ها: 106
آفلاین
این موضوع رو لازم دیدم که بگم !

آرشام عزیز درست میگه که اگر قراره قانون اجرا بشه ، باید برای همه اجرا بشه ! نه این که عده ای ، هر چند مدیر ، خودشون رو از این قانون مستثناء بدونن !

شما ها مدیر هستین ، اختیار تام دارین ، کارتون درسته ! خب حرفی نیست ! شکی نیست !
ولی فکر کنم فرق گذاشتن بین خودتون و بقیه کار چندان جالبی نباشه !

اگر قراره قوانین دوباره اجرا بشن ، بهتره چند روز قبلش توی چت باکس اعلام می کردین . چون تا اون جایی که من یادمه ، آزادی فروم و آزادی چت باکس بر سایت حاکم بود !

امیدوارم این سوءتفاهم برطرف بشه ، ولی زدن چند تا پیغام ، دلیل خوبی برای اخراج کردن افراد از ایفای نقش نیست !

فکر کنم این مورد توی قوانین ایفای نقش نیومده !

توی سایت جا افتاده که اگر کسی خلاف قانون عمل کرد ، به گروه شناسه های بسته شده بره ، چتد روزی بلاک بمونه تا به قولی تنبیه بشه !

نه این که یهویی ببینیم چند نفر فعال ایفای نقش ، از ایفای نقش با کله پرت بشن بیرون !

امیدوارم من جز اون عده نباشم که بی دلیل از ایفای نقش پرت بشم بیرون !

از ته دل ! خواستار بازگشت آرشام و ادوارد جک هستم !

دوستدار ملت جادوگر ارزشی !! زاخاریاس !
تومی این رو گ