آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
احتمالا ریگولاس بلکه ولی امکان هم داره که شخصیت جدیدی باشه چون ما در هر کتاب شخصیت جدیدی دیدیم و از رولینگ هم بعید به نظر برسه که دیگه به کتابش شخصیت اضافه نکنه .
[color=0033CC]چقدر غمناک است وقتی ققنوس تنها دوست او بر بالای سرش م�
به نظر من که کاملا شایعس که ریگولس بلکه اینم در جواب به خبره جدیده پرتغالیه (آخه رولینگ میاد شخصیت به این مهمی تو کتاب هفت بگه اونوقت به خاطر اسم کتاب این همه عشوه بیاد؟ تازه این مترجمه در پیت از کجا معلوم حرفش درست باشه ؟ من یکی که تا ویدا اسلامیه خودمون تایید نکنه که زیر بار نمیرم )
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت: نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
خب.. خبرها که حاکی از ریگلوس است.. ولی من یه لحظه که داشتم فکر میکردم مخم رفت طرف یه چیزه مشکوک..میخوام یه نظر بدم که یکمی غیر عادی هست.. خمونطور که میدونیم خانواده بونز از خانواده بزرگ جادوگری هیت.. رولینگ هم نظرشو در مورد اونا تو کتاب شاهزاده مطرح کرده.. من یه لحظه مخم رفت به طرفه امیلا بونز..(او جادوگر بزرگی بود).. الف و ب مطابقت میکنه فقط ر میمونه که خدا می دونه چی هست.. خب.. نظرمو گفتم.. نظرتونو اگه بدین خوشحال میشم
فقط بای(از جادوگران) وجود داره و کسانی که از دادنش عاجزند هدی راست گفت..جادوگران مردنیست..
همون طور که آنی مونی میگه منم تو کف اینم که رولینگ خودش بگه بالاخره چی تو کلشه. شاید یهو برگرده بگه پدر هری اینکارو کرده و اون زمان اسم دیگه ای داشته. در ضمن من اصلا تو کف اینم که چرا کسی اصلا به تقلبی و مستعار بودن این اسم فکر نکرده. میتونه بحث جالبی بشه. ایلیا
نمیدونم والا من که تا خود رولینگ اعلام نکنه یا توی کتاب 7 نخونم نمیتونم بگم ر ا ب کی بوده . من خودم یه مدت میگفت ولدمورت بوده ولی اگه ریگلوس بوده ممکنه جسدش با قاب آویز اصلی تو دریاچه باشه؟
و یه سوال خیلی مهم
ر ا ب رفته و قاب آویز رو از سر جاش در آورده . چه کسی غار رو به شکل اولش برگردونده؟ هم معجون درسته هم جای قایق درست بود و ...
بهتره نظرتون رو راجع به اين خبر هم بگيد ؛ فكر كنم كم كم داره همون حدس اوليه بر همگان ثابت ميشه من خودم واقعا فكر مكينم همين باشه اين رو فراموش نكنيم كه اون بعد از اينكه مرگخوار شد پشيمون شد و بعد هم توسط لرد سياه كشته شد همه چي تقريبا باهم جوره
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
این احتمال وجود داره املاین راست میگی! پس این استابی بردمن چیکارست؟ من هنوز به ریگلوس استابی بردمن شک دارم شاید ریگلوس یه چیز(!) بلک باشه ولی در هر صورت ریگلوس استابی بردمن هم به R.A.B میخوره
معمولا اسم وسط همون اسم پدر شخص هست.اگه یادتون باشه در دادگاه گفتن هری جیمز پاتر! در مورد ریگولوس هم میتونه همین طور باشه یعنی اسم پدرش با ا شروع میشه:ر.ا.ب نکته دیگه اینکه استابی بوردمن یک اسم و فامیل کامل هست نه فقط نام فامیل که ما بتونیم بهش اسم بچسبونیم برای همین نمیشه ریگولوس استابی بوردمن رو ساخت. بلک ها یک خوانواده اصیل هستن و اصل و نسب و اسمشون کاملا معلومه و اگر ریگولوس بلک نبود اسمش توی فرشینه نوشته نمیشد.
[i][b][size=small][color=009966]Mr. Moony presents his compliments to Professor Snape, and begs him to keep his abnormally large nose out of other people's business :clap2
صبر کنید بابا چند به چند؟! استابی بردمن زندست؟! مرده؟! کنسرت و آلبوم و کلیپ میده بیرون؟! من از این جور چیزاش خبر ندارم! نگفتم زندست یا مرده! تا اونجایی که من میدونم و توی کتاب گفته شده استاب بردمن حدود 15 سال پیش زندگی هنریش رو کنار گذاشته. 15 سال پیش وقتی بوده که سیریوس به آزکابان رفته. رولینگ با مسئول تغییر لیست شخصیت های جادودگران در ارتباط باشه یا نه رو منم موندم! میتونی از خودش بپرسی! فهمیدی به منم بگو!! ولی وقتی من توی اون لیست دنبال شخصیت میگشتم، استابی بردمن رو دیدم که جلوی اسمش نوشته شده بود که به نام سیریوس بلک معروفه. از همون موقع احتمال دادم که شاید استابی بردمن اسم واقعی سیریوسه. دوباره که چه عرض کنم و برای بار پنجم، شیشم نشستم محفل ققنوس و شاهزاده ی دورگه رو خوندم. از اون موقع تقریباً مطمئن شدم که به احتمال %90 بلک یه لقبه. (میدونم دیگه، الان میگی به احتمال %10 لقب نیست! ) وقتی فهمیدم که ریگلوس یه مدت مرگخوار بوده و به خاطر "دخالت" توی کار ولدمورت کشته شده فکر کردم شاید ر.ا.ب. همون ریگلوسه. جان پیچ رو برداشته، و اونو از بین برده، ولدمورت گیرش آورده و کشتتش. شما اول مشخص کنید که مشکلتون چیه؟! ر.ا.ب. یا استابی بردمن یا بلک؟! در ضمن یه چیز دیگه!! هر وقت از رولینگ راجعه به ر.ا.ب. سؤالی پرسیده میشه میگه که محفل ققنوس رو یه بار دیگه با دقت بخونید. چرا؟ چون توی محفل ققنوس درباره استابی بردمن و ریگلوس گفته شده. 935712168 بار گفتم و بازم میگم! ر.ا.ب. = ریگلوس استابی بردمن.
ویرایش شده توسط امیلی اسپلمن در 1385/6/29 17:05:53 ویرایش شده توسط امیلی اسپلمن در 1385/6/29 17:07:22