جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

51 کاربر(ها) آنلاین هستند (46 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
51
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چرا ولدمورت زماني که فهميد دفترچه خاطرات نابود شده در صدد ساخت هورکراکسي ديگر بر نيامد ؟
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

چند تا سوال از شما :
مگه ولدمورت قبلا روح هاش رو تقسیم نکرده بود ؟
مگه هر کدومش رو توی یه چیزی جاش نذاشته بود ؟
پس وقتی اون روحش از بین رفت چطوری هورکراکسس جدید بسازه دیگه روح اضافه نداره .
پس این اشتباه شماست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
Re: چرا ولدمورت زماني که فهميد دفترچه خاطرات نابود شده در صدد ساخت هورکراکسي ديگر بر نيامد ؟
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 20:39
نمایش جزئیات
آفلاین
به این دختره گرنجر:
توی کتاب اونجا که دامبل و هری در مورد هروکراکس ها صحبت میکنن دامبلدور میگه که ولدمورت با خبر شده دفترچه توسط هری و با اشتباه لوسیوس نابود شده و ولدمورت هم خیلی عصبانی شده

ولی واقعا نمیشه گفت که هروکراکس جدید درست کرده یا نه ولی احتمالا درست نکرده
چون
1 نمیتونسته یعنی دیگه نمیتونسته روحش رو قسمت کنه

2 از اول روی نابودی اون هروکراکس حساب میکرده و نابودی هروکراکس درسته که باعث ناراحتیش شده ولی اون اتفاق و پیشبینی میکرده

3 معمولا برای ساخت هروکراکس از اشیع مهم و مرگ های مهم استفاده میشده . من توی کتاب 6 مرگ مهمی ندیدم در مورد شیع مهم چیزی نمیدونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
1-به نظر من همانطور که دامبل در کتاب گفت ولدی اون تیکه از روحش رو دور انداخته بود و فقط اونو برنامه ریزی کرده بود به هاگوارتز برگرده و تالار اسرار رو باز کنه به همین دلیل جاودانه ساز دیگه ای نساخت.
2-انقدر روحش ریز شده که دیگه کوچکتر نمیشه!
3-هیچ مدرکی نیست که نشون بده ولدمورت هروکراکس نساخته.
4-مرض داشته و می خواسته ما تو خماریش بمونیم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 17:54
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمال میدم که اون نفهمیده باشه. من تو هیچ جایه کتاب 6 به چنین مسئله ای برخورد نکردم. اگه کسی دیده به من هم بگه برم بخونم. اما اگه برخورد هم کرده باشه احتمال میدم باز هم به غرور اون مربوط باشه. چون اونقد مغرور هست که فکر کنه بجز دامبی کس دیگه ای جلودارش نیست. و چون هورکراکسس ها رو با مرگ های مهم میساخته نتونسته مرگ چندان جالبی برای ساختن یه هورکراکسس پیدا کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما بدون امضا هم معتبریم
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 17:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب به نظر من بحث شما چند تا اشکال کلی داره

اول از همه هیچ مدرکی نیست که نشون بده ولدمورت هروکراکس نساخته . چون توی کتاب تا حالا اشاره نشده دلیل نمیشه که ولدمورت هروکراکس نساخته باشه . یعنی ممکنه ساخته باشه

توجه داشته باش که توی کتاب 6 اصلا در مورد فعالیت های ولدمورت و نقشه هاش صحبت نشده

بحث دوم . ولدمورت برای 7 تا هروکراکس برنامه ریزی کرده بود . مادقیقا نمیدونیم هروکراکس چطور ساخته میشه . شاید ولدمورت نتونه روحش رو به بیشتر از 7 قسمت تقصیم کنه

برای شروع همین خوبه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 17:44
نمایش جزئیات
آفلاین
شاید اون فکر کرده که دیگه کسی جای اون هورکراکس های دیگه رو پیدا نمی کنه یا شایدم فکر کرده کسی فکر نمی کنه که اون 7 تا هورکراکس داشته باشه
و اصلأ شاید براش فرقی نداشته چون اون هنوز جاودانه بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
kimia
چرا ولدمورت زماني که فهميد دفترچه خاطرات نابود شده در صدد ساخت هورکراکسي ديگر بر نيامد ؟
ارسال شده در: شنبه 22 مهر 1385 17:33
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم دوستان همون طور که تو کتاب ششم هری پاتر و شاهزاده ی دورگه خوندیم ولدمورت متوجه شد که دفترچه خاطرات که یکی از هورکراکس های او بوده نابود شده تصمیم نگرفت هورکرکس دیگری سازه ؟! هم چنین در کتاب پنجم هم رگه هایی از اطلاع یافتن بود.
چرا ولدمورت وقتی فهمید هورکراکس بعدی رو نساخت ؟!
آیا اصلآ قضیه ی هورکراکس ها خقیقت دارد ؟
اگر داره چرا ولدمورت سعی نمیکنه با ساختن هورکراکس دیگری قدرت جادویی عدد هفت رو از نظر خودش بار دیگر تجدید کنه و قدرت خودشو تکمیل کنه ؟
یا آیا ولدمورت هورکراکس جدیدی ساخته است و کار هری سخت تر از پیش میشود !
و هزاران سوال دیگه (؟)
منتظر نظراتتون هستم !
پست ارزشی و تک خطی و بدون دلیل ممنوع !

هگر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روبیوس هاگرید در 1385/7/22 19:05:48
شناسه قبلیم
اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !