شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:مهسا بلك سن:16 گروه:گريفيندور سال:دانش اموز سال ششم هاگوارتز جارو:اذرخش چوب جادويي:25سانتيمتر ازچوب درخت سرو با مغز پر ققنوس تاريخ تولد:دوشنبه 3دسامبر(12)1990 جنس:زن رنگ چشم:قهوه اي مو:قهوه اي تيره ظاهر كلي:قد170 وزن52 باوقاروتحسين برانگيز علاقمندي ها:كوييديچ.دفاع در برابر جادوي سياه.كاراگاهي كوييديچ:جستجوگر توانمنديها:كوييديچ وتمامي رشته هاي مرتبط با كاراگاهي توضيحات:يكي از افراد خاندان اصيل وباستاني بلك .پدرم جرالد بلك به دليل دوستي با مشنگ زاده ها از خانواده طرد شد.من خانوادم اصولا مثل بقيه بلك ها نژاد پرست نيستيم.
شخصیتهای ساختگی تایید نمیشوند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/3 21:06:13
بسيار نادرند كلماتي كه ارزش انها بيشتر از سكوت باشد
بابا این چه حرفیه که میزنید؟چه عیبی داره یه آدم خلاق خودش یه شخصیت بسازه؟؟اصلا اگر از این فامیلی بلک خوشتون نیومده فامیلم رو میذارم ولدمورت و میشم سامانتا ولدمورت.موضوع مهم برای من اسممه که باید سامانتا باشه.خب قبول کنید دیگه به جون...به جون...به جون سامانتا بچه فعالیم.خوواااااااااااااااااااهههههههههشششششششششش!!
به زودی قوانین جدید ایفای نقش رو خواهیم داشت و اونجا میتونید شخصیت های غیر هری پاتری هم بردارید. اگر میخواید میتونید تا موقعی که قوانین جدید اعمال میشه صبر کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1385/11/3 23:24:56
و سام روزگاری انتقام پدرش را خوهد گرفت...میبینید که چگونه ولدمورت میمیرد... :fan: :bat:
خواهش میکنم این یک مورد رو فکاتور بگیرید.آخه من چند تا دلیل دارم که نمیتونم اسمم رو عوض کنم: 1-با وجود یه خواهر و برادر کلی سوژه بدست میاد. 2-یه نفر که اول پست من رو ویرایش کرده بود نوشت بنویسم کجای داستان قرار میگیره.منم نوشتم. 3-من اگر با نام کلاوس بودلر فعالیت کنم دست و دلم بیشتر به کار میره. 4-من هیچکدوم از شخصیت های گرفته نشده ریون رو نمیشناسم.چه طور میتونم به عنوان کسی که نمیشناسم فعالیت کنم؟ لطفا قبول کنید دیگه.خواهش میکنم.قول میدم با فعالیت هام سایت رو بترکونم!!!
نام:املاين ونس سن :20 جنس : زن گروه : گريفندور شغل : شاعر جارو:آذرخش2000 علاقه مندي ها : وقتي كه نوزاد بودم وقتي بهم مي گفتن سلام براشون شعراي دامبلدور رو از حفظ مي خوندم! تازه چند تا شعرم درباره هري و ولدمورت گفتم كه تو پيام امروز نفر اول شد! ويژگي هاي ظاهري:.......قد بلند ....چشم وابروي مشكي...هميشه زير شنلم يه سيي شرت مشكي مي پوشم كه هميشه بالا سمت راستش عكس يه ققنوسه.... پي نوشت : هميشه از هري دفاع مي كنم
یه معرفی کامل ارائه بده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/3 21:01:43
سلام کوییرل ... معرفی شخصیتم رو که پیدا کردم توضیح خوبی برا هدویگ نداشت اونموقع خیلی تازه وارد بودم معرفی شخصیت ناشیانه ای بود خب ! اینو قرار بده لطفا :
نام : هد نام خانوادگی : ویگ نام + نام خانوادگی : الف ) برای بیسوادها : هدویک ب ) برای باسوادها : هدویگ
شغل : خانه دار !
تحصیلات : دکترای ارزشی نویسی از دانشگاه جادوگران
چوب جادو : ندارم ... ببخشید یعنی دارم ولی دودره کردم مشخصاتشو نمی دونم !
چوب جارو : اینم دودره کردم !
آنچه می دانیم : سال اول هاگرید هدویگ رو برای هری خرید و بهش گفت دختر خوبیه در نتیجه هدویگ ماده نیست !! و از اونموقع جغد هری پاتره و برا اون پسره تنبل خر حمالی می کنه !
توضیحات : یه جغد خیلی آروم و بی دردسر(!) که هر کاری از دستش بر میاد ... فقط کافیه اراده کنه . موجود فعالیه و همیشه و همه جا حاضره ... نمی شه رفتارشو پیش بینی کرد ... دنبال دردسر هم می گرده ! کلا وضعیت ثابتی نداره و کاملا غیر قابل پیش بینیه .
رضایت نامه اولیاء :
بنده پدر/مادر هدویگ رضایت خود را از حضور فرزند خود در ایفای نقش سایت درپیت.. اهم بخشید جادوگران اعلام می دارم .
مهر و امضا :
برای اینکه الکی علاف نشی بگم که مهم نیست که اون معرفیت چه شکلی بوده...به هر حال باید لینکش رو به ما بدی...یعنی لینکش رو بنویس بعد این معرفی شخصیت جدیدت رو هم زیرش بنویس
سن:5 سال از مرلین کوچکتر میباشم. جنس:مرد نوع چوبدستی:قلبش از پر ققنوس گرفته و تنی از خاس دارد و بلندایش 12 اینچ است چوب جارو:در زمان ما هنوز اختراع نشده بود ادبیات:ادبیات کهن(مربوط به هزاران سال پیش) افتخارات:اختراع طلسمها و معجونهای ابتدایی همراه با مرلین در استون هنج،سازنده اولین سنگ جادو،مشوق و راهنما در تاسیس هاگوراتز،اعطای نشانهای حیوانی به چهار یار هاگوارتز و مهمتر از همه دومین جادوگر تاریخ بعد از مرلین و برنده 13 بار جایزه بهترین جادوگر و 10 بار بهترین داستان نویس کاملوت مشخصات ظاهری:قد:1.01متر رنگ چشم : خاکستری بدون مو با ریشی به بلندای 1 متر در هفدهمین روز از ماه نهم(میلادی) چشم به جهان گشودم گروه: گریفیندور علایق مهم:موسیقی مجلسی،نجوم وآسمان،استون هنج،اکسکالیبو،معجون عشق،فلیکس فلیسیس،سنگ جادو،هاگوارتز،گریفیندور،اسلیترین،پرورش موجودات جادویی،ماروین اژدهای سبز ولزی ام هدف:احیا جادوهای فراموش شده و بازنگری در جادوهای پیشین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اگریپا کورنلیوس در 1385/11/2 11:47:16 ویرایش شده توسط اگریپا کورنلیوس در 1385/11/2 17:09:46 ویرایش شده توسط اگریپا کورنلیوس در 1385/11/2 17:11:08 ویرایش شده توسط اگریپا کورنلیوس در 1385/11/2 17:24:44 ویرایش شده توسط اگریپا کورنلیوس در 1385/11/2 18:10:07
DRACO DORMIENS NUNQUAM TITILANDUS هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید
شرمنده...متاسفانه بدلیل اشتباه، این شخصیت جزو گرفته نشده ها بود...ممنون میشم اگه یه شخصیت دیگه انتخاب کنید...لیست شخصیتها تقریبا بروزه فکر کنم بتونی شخصیتی از این بهتر پیدا کنی...موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط khashayar_potter در 1385/11/1 21:18:11 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/1 21:19:23 ویرایش شده توسط khashayar_potter در 1385/11/1 21:59:38 ویرایش شده توسط khashayar_potter در 1385/11/1 22:08:03 ویرایش شده توسط khashayar_potter در 1385/11/1 22:10:49 ویرایش شده توسط khashayar_potter در 1385/11/1 22:21:52 ویرایش شده توسط khashayar_potter در 1385/11/1 23:12:55 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/3 21:05:52
خصوصیات ظاهری : دارای صورتی قلبی شکل رنگ پریده چشمانی تیره و براق موهای کوتاه و سیخ سیخ با ته رنگ بنفش یا صورتی آدامسی (البته چهره ی اون همواره در حال تغییره!)
اسم کامل: نیمفادورا تانکس (ولی ترجیح میدم با نام فامیلیم بشناسنم و صدام کنن)
نام:آگریپا کرنلیوس موجودیت:روح حلول کرده در جسم یک ماگل سن:بسیار زیاد علاقه مندی ها:موسیقی،تدریس،مطالعه،جادوی سیاه،جادوی سفید و... گروه:گریفیندور توضیحات:رفیق فابریک مرلین کبیر که عمری هزاران ساله دارد.در تاسیس هاگوارتز مشوق و راهنمای چهار دوست بوده ام.کلاه قاضی را من به گریفیندور هدیه کردم.میتوانید مرا بر روی کارتهای قورباغه ای ببینید.
معرفیت خیلی کوتاهه در مورد چیزهایه دیگم مثل سن این جادوگر، نوع چوبدستیش و غیره هم یه سری اطلاعات بده(به پست شماره یک مراجعه کن)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/1 19:33:05
DRACO DORMIENS NUNQUAM TITILANDUS هرگز یک اژدهای خفته را قلقلک ندهید