جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  290 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1385 12:05
نمایش جزئیات
آفلاین
بخشيد پروفسور كوييرل اگه من يه اسم انگليسي بذارم شخصيتم تاييد ميشه؟در اونصورت ايرادي نداره كه شخصيتم با شناسه كاربريم هماهنگ نباشه؟

شناسه های انگلیسی در ایفای نقش قرار نمیگیرن...شناسه کاربریم اصلا دیده نمیشه پس خیلی مهم نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/8 19:28:33
بسيار نادرند كلماتي كه ارزش انها بيشتر از سكوت باشد
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1385 08:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:لاوندر براون
گروه :گريفندور
چوب جادو:چوب به اندازه 23 سانتي متري از چوب درخت بلوط داخلش موي تك شاخ اسكاتلنيه غير انعطاف پذيره
توانايها:مي تونم معجونهاي پيشرفته درست كنم و سپر مدافعم هنوز شكل كاملي نداره كامل شد بهتون ميگم چه شكليه

عاشق سيريوس بلك هستم و باور ندارم مرده مي خوام با هري بريم تو اون پرده لعنتي و بياريمش بيرون

یه نگاه به پستهایی که زیرشون نوشته شده "تایید شد" بنداز تا متوجه منظورم از معرفی بشی...موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/8 19:27:26
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/8 19:33:43
ارسال شده در: یکشنبه 8 بهمن 1385 04:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به توهیچ ربطی نداره که من چه شخصیتی دارم...
پس فوضولی نکن و گرنه پشیمون میشی...

چون تازه واردی این پستت رو ندیده میگیرم وگرنه حقش بود شناست بسته بشه تا ببینیم کی پشیمون میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/8 19:20:09
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/8 19:23:08
شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 7 بهمن 1385 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
آخه من میترسم اون موقع که قونین تغییر کرد سخت تر بشه و نتونم انجامشون بدم.

قوانین یه کم فرق میکنه اون شکلی و شما باید ایفای نقش رو بلد باشی تا بتونی توش وارد بشی...به هر حال در حال حاضر نمیتونی شناسه غیر هری پاتری بگیری

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1385/11/12 13:46:38
فقط قدرت است که میماند و بس.
ارسال شده در: شنبه 7 بهمن 1385 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:لاوندر
نام خانوادگي:براون
گروه:گريفندور

زندگي خوبي داره

معرفیت خیلی کوتاهه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/7 19:33:27
ارسال شده در: شنبه 7 بهمن 1385 13:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: ژنرال کلاشینکف
نام مستعار: تره ور،وزغ نویل لانگ باتم

گروه: گریفیندور

من ژنرال کلاشینک هستم، سازنده ی یک تفنگ باحال که میتونین باهاش هم رو به راحتی بکشین. همچنین سبک، خوشدست، زیبا و راحته.

راستش یک حقیقت هست که باید بگم، من همون وزغ نویلم.
من از اول زندگیم یک جادوگر بودم ولی پدرم با این وضع مخالف بود، در حالی که هم او و هم مادرم جادوگران اصیل زاده بودند. برای همین وقتی هفده سالم شد و از هاگوارتز فارغ التحصیل شدم، به خانه رفتم ولی پدرم من را با زور به دانشگاه نظامی فرستاد.
من با کمک نیروی جادوییم همیشه در جنگها موفق بودم و ارتقاء درجه گرفتم و ژنرال شدم و توانستم همان اسلحه ی که در بالا ذکر کردم، بسازم.
اما خیلیها به خونم تشنه شدند، بنابر این با کمک آلبوس دامبلدور بزرگ ترین جادوگر قرن، توانستم خودم را آنی ماگوس کرده و یک [b]وزغ شوم. من در یک مغازه ی حیوانات بودم تا یک پسر من رو خرید و به هاگوارتز برد.
توی تالار عمومی گریفیندور زندگی خوبی دارم.

قیافه ی انسانی من به یک ژنرال نمیخوره. خشونت لازمه رو نداره.
چهره ی مهربانی دارم و موهام بلنده و به جنگ با ستمگران علاقه دارم و همین با عث شده ژنرال شم.

چوب جادوییم رو پدرم شکست، ولی یک چوب 5 سانتی متری از شاخ تکشاخ بود...

دوست عزیر:
اولا که یا تروره رو باید معرفی کنی یا اون ژنرال رو، که گزینه دوم رد میشه چون خارج از کتابه!(اگه اشتباه نکنم) دوم اینکه هنوز به شما اجازه نداده شده وارد ایفای نقش بشید پس بهتره بازم صبر کنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ژنرال کلاشینکف در 1385/11/7 13:38:04
ویرایش شده توسط ژنرال کلاشینکف در 1385/11/7 14:03:55
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/7 19:29:50
ارسال شده در: شنبه 7 بهمن 1385 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام، من در حقیقت یه مشکلی دارم با شناسه نمایشیم
شناسه نمایشیم باید الالقاعده فرانک لانگ باتم باشه ولی تبدیل شده به فرانک لانگ بات آیا یکی از مدیران میی تونه اینو واسم درستش کنه؟؟؟

درست شد
با سپاس بی نهایت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1385/11/7 16:48:17
ویرایش شده توسط فرانک لانگ باتم در 1385/11/7 17:10:56
[b][size=large][color=3300FF][font=Georgia] Life is the
ارسال شده در: جمعه 6 بهمن 1385 22:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من اينو قبلا گذاشته بودم گفتيد به خاطر شكلك تاييد نمي كنيد. شكلكم رو هم برداشتم. البته همون پست قبلي رو ويرايش كردم ولي ظاهرا متوجه نشديد در نتيجه دوباره اينو مي ذارم. لطفا تاييد كنيد ديگه. اين يكي ديگه فك نكنم ايرادي داشته باشه.
-----------------------------
نام: درک
سن: 15سال چهارم را تمام کرده است. (وقتی هری سال سوم بود، درک سال اول بود ولی حالا سال چهارمه)
چوب جادو: دوازده اینچ از چوب اکالیپتوس و یک تار موی تکشاخ
چوب جارو: نیمبوس دو هزار یک
نام دیر: هافلپاف
ظاهر: کوچک اندام. چشمان و موهای قهوه ای روشن.
رفتار: معمولا پسری سر به زیر است و با کسانی که رابطه نداشته دیر سر صحبت را باز می کند ولی مودب و خوش صحبت است. در کودکی کمی خجالتی بود ولی حالا نه.
توانایی ها: در اجرای اوراد بسیار بااستعداد است و همیشه در کلاس اوراد جادویی نمره ممتاز دارد و دانش آموز مورد علاقه پروفسور فلیت ویک است. در یادگیری زبان رون باستان نیز مستعد است.
علایق: شوخی، او یکی بهترین مشتریان فرد و جورج بود و گاهی طرح هایی نیز به آنها میداد. یک بودن!

او در یک خانواده خانواده نیمه جادویی (مادر ماگل و پدر جادوگر) در یکی از شهرهای کوچک ایرلند بدنیا آمد. مثل همه دانش آموزان در یازده سالگی وارد هاگوارتز شد. ورود او دو سال پس از هری پاتر معروف بود و معمولا او را بعد از آن وعده غذای سیزده نفره می شناسند.
-----------------------------
اون شكلكو كلا حذف كردم. بي شكلكي كه جرم نيست؟ آخه من شكلك درك از كجا گير بيارم؟ خب اينم بيخيل اميدوارم مشكل حل شه باشه ولي يه سوال. ميشه راجع به اون جريان ترجمه خيلي خوب بيشتر توضيح بديد؟

تایید شد!
اولا اینکه منم شناسم "اسکاور" هستش و شکلک اسکاور تویه اینترنت موجود نیست ولی یه شکلک رو که به نظرم میومد به شخصیت اسکاور میخوره رو انتخاب کردم و قرار دادم...دوما اینکه ترجمه های اصلی هری پاتر در ایران برای انتشارات تندیس و انتشارات زهره هستش(مترجمان: ویدا اسلامیه و سمیه گنجی)...شما یه ترجمه ی غیر معروف و غیراصلی رو خوندی و کلا خب با بقیه ی اعضای سایت یه کم فرق داری و اصطلاحات و اسم های هری پاتری رو اشتباه میگی...بهتره ترجمه ویدا اسلامیه رو حتما بخری و بخونی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1385/11/7 16:27:09
ویرایش شده توسط مارکوس فلینت در 1385/11/9 14:17:56
ارسال شده در: جمعه 6 بهمن 1385 20:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من میخوام دوباره فعالیتم رو شروع کنم...لطفا منو به ایفای نقشم برگردونید..میخوام تو ریون باشم دوباره..

دزیره کلاری...

گروه راونکلا

سن 17

پدر الف مادر جادوگر...

رنگ چشم طوسی

شبها در تاریکی ناپدید میشم

چوبدستی 30 سانتیمتر از موی الف و چوب ریشه ی درخت بلوط پیر
دسته جارو ندارم...

سابقه چند ماه فالگیری تو سایت دارم که حسابی ظرفیت رو پر کرده بود..و در گروه ریون فعالت میکردم...قبل از عمل جراحیم که تو سایت فعالت میکردم هم درس پیشگویی رو تدریس میکردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دزیره در 1385/11/6 21:04:28
ارسال شده در: جمعه 6 بهمن 1385 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
تا اونجایی که من یادم میاد شخصیتی به نام الینا نداشتیم.مگه اینجا خون بعضیا رنگینتره؟؟علاوه بر اون از مدیران سایت خواهش میکنم هماهنگی لازم بینشون بر قرار باشه.به من میگید در آینده قوانین سخت تر میشه اون وقت به سامانتا بلک میگید که در آینده میشه شخصیت های ساختگی رو هم برداشت؟من که گیج شدم...

اگه یه نگاه به فیلد معرفی شخصیت ایشون بندازی میبینی که خیلی وقت پیش تایید شدن نه به تازگی... قبلا تایید میشدن اما الان نه
مدیرانم هماهنگی دارن فقط بیانشون یکم باهم فرق میکنه...قوانین ایفای نقش بزودی تغییر میکنه و سخت تر خواهد شد و احتمالا شخصیتهای غیر پاتری که به جادوگری مربوط باشن رو میشه تایید کرد.
ما شخصیتهای خوبی داریم دوباره یه نگاه به لیست بکن...موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/6 18:47:01
فقط قدرت است که میماند و بس.