جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
خب والا یه موقعی بود ما از کتاب داستان های نینی کوچولویی خسته شده بودیم.یه کتاب قطور گرفتیم اسمش هری پاتر بود.از اون موقع دیگه هری خر ما رو چسبید و ولمون نکرد.داشتم توی یاهو سرچ میکردم:جادوگری.بعدش دیگه نتیجه ی سرچ اومد و سایت جادوگران رو انتخاب کردم.اول با گلوری گرنجر فعالیت کردم و یه 2-3 ماهی به خودم استراحت دادم بعدش اومدم دیدم شخصیتم بسته شده با این شناسه که بهش دارم عادت می کنم فعالیتم رو شروع کردم و فکر کنم باید جادوگران به فعالیتش ادامه بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

عضو رسمی محفل ققنوس

-------------------------------------
در مسابق
چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
من از طریق مجله دنیای تصویر با این سایت آشنا شدم و به خاطر اینکه اولین عکسهای هری پاتر را اونجا دیدم از این سایت خیلی خوشم اومد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 10:15
نمایش جزئیات
آفلاین
داشتم از خیابان رد میشدم...سه سال پیش بود و من 13 سال بیشتر نداشتم..تو افکار بی ناموسی و سایت های جالب بودم که ناگهان فکری به ذهنم رسید..فکری که خیلی حال میداد!به خانه برگشتم و به سرعت کامپیوتر رو روشن کردم!زدن رو اینترنت ولی متوجه شدم که کارت ندارم..با سرعت پریدم از مغازه دم خانه مان،که یادم میاد بدترین کارت موجود بود خریدم و اومدم وصل شدم!

تیکه جالب قضیه اینجاست،رفتم سرچ کردم "ناموس" !صفحات اول یکسری اعلامیه هاین نیروری انتظامی بود و بالاخره تا رفتن به صفحات 5 یا 6 به آدرس سایت برخوردم!رفتم توش و نشستم یکذره چیزا شو خوندم!لذت بردم!ولی عضو نشدم و خلاصه اومدم بیرون!

مدتها گذشت تا یکی از دوستانم آدرس یک وبلاگ هری پاتر رو بهم داد..اون موقع من هنوز تمام جلد های هری پاتر رو نخونده بودم!حدودا اولای شهریور 1383 بود..خلاصه رفتیم وبلاگ رو خوندم و دیدم جالب بود..الانم آدرسشو یادم نمیاد!خبرهای خوبی داشت تو پیوند هاش آدرس جادوگران رو دیدم!آدرسی که زندگی من را از این رو به اون رو کرد!سایتی که من الان وابسته شدم به خودش و اعضاش..خلاصه رفتم توش و دیدم دقیقا اخبار سایت جادوگران هم همونا است!با کمی دقت دیدم از رو تاریخ که سایت از آن وبلاگ زودتر فرستاده است،نفس راحتی کشیدم و عضو شدم!

من فعالیتی در سایت نداشتم..شاید در هفته یکبار سر میزدم و هنوز عضو ایفای نقش هم نبودم..21 دی شد که من با شناسه "سورنا" عضو ایفای نقش شدم،شاید مگ گوناگل قدیم هم یادش باشه!خلاصه بعد از مدتی در راستای هری پاتری بودن شناسه آدریان پیوسی رو برداشتم و فعالیت درست و حسابی کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 09:34
نمایش جزئیات
آفلاین
دقيقا دو سال پيش آخراي تابستون بود كه تازه كتاب ششم اومده بود من داشتم دنبال عكس هاي هري پاتري مي گشتم كه اين سايتو پيدا كردم و عضو شدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چطوری با سایت اشنا شدم؟
آفلاین
هویجوری
والا
میدونید:
بیشتر کسانی که میان
اول از همه یا فیلمو دیدن عاشق شدن یا کتابو خواندن
بعد هم به دنبال عکس و مطلب جدید گشتن اومدن سرچ کردن دیدن یک هم چین سایتی هست که مطالب جالبی داره عجب عکهایی داره چطوری عضوش بشم برم از داییم کمک بگیرم
نه شاید مسخرم کنه بگه تو کلاس سوم راهنمایی هستی ولی هنوز بلد نیستی بری توی یک سایت عضو بشی خلاصه بعد از یک سال این ور اون ور عضو میشه
اینجوریا بوده دیگه
خلاصه دیگه دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 22:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من حدودای 3 سال پیش بود که داشتم تو چت روما پرسه میزدم. که ییهو یه آی دی هری پاتری دیدم. و چون عاشق هری بودم بهش پی ام دادم. و اون شخص منو با سایت آشنا کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 17:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من حدودا چند سال پیش وقتی داشتم کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان رو میخوندم وقتی رسیدم به اون فصلی که هری با این دیوونه سازا میجنگه و از این حرفا حسابی جو گیر شدم . کتابو گذاشتم زمین و اومدم تو اینترنت و درباره ی هری پاتر سرچ کردم . یکی از نتایجشم شد این : www.jadoogaran.org !!!
البته این اعتراف رو بکنم که من اون موقع اصلا از این سایته خوشم نیومد !!! فقط یه بار برای اولین بار رنگ قالبش رو دیدم و اخبارش رو خوندم . آشنایی اصلی من با سایت جادوگران همین چندین و چند ماه پیش یا شایدم کمتر بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 خرداد 1386 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام .
یک روز که مجله ی شوکا رو گرفته بودم تهش اسم چندتا ساین بود . اومدم دیدم نوشته :
www.jadoogaran.org
بعد اومدم توی این سایت .
باتشکر .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[font=Tahoma][size=large][b][color=3300FF]نیروی جوان > تفکر جوان > ایده های نو > امید ساحره ها و ج�
ارسال شده در: جمعه 25 خرداد 1386 07:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خدا پدر Google بیامورزه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه!
تاپیک ها:
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
چگونه با جادوگران..
ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
من مجله گل آقا رو(ویجه نوروز 85)با نام مجله در مجله هری پاتر خریدم و تو صفحه ی مودم هایی که برای هری پاتر کانکت میشود نام سایت گل شما رو نوشته بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!