جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

46 کاربر(ها) آنلاین هستند (30 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
46 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بازی هری پاتر و محفل ققنوس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
مشکلی نیست
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 تیر 1386 01:23
نمایش جزئیات
آفلاین
بازی هری پاتر و محفل نسبت به چهارتایه قبلی خیلی خوبه و از لحاظ گرافیکی رشد بالایی داشته در رابطه با سیو بازی که گفته شد همه ی شما میتونین به سایتwww.cheatcc.com برین و تمام رمزهای بازی رو در بیارین و اینجوری مشکلتون رو حل کنین یا اینکه به سایت گیم شارک برین وسیو اخرین مرحله رو گیر بیارین هر مشکلی داشتین بگین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
Re: بازی هری پاتر و محفل ققنوس
ارسال شده در: دوشنبه 25 تیر 1386 20:29
نمایش جزئیات
آفلاین
بدیش اینه که رو ویستا نمیاد حجمش هم بالاست!!!!!!!!!!
5900مگا بایت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر همه ما مانند هم فکر کنیم،به این معنی است که هیچ کدام از ما فکر نمیکنیم.
ارسال شده در: دوشنبه 25 تیر 1386 20:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من تازه بازی هری پاتر و محفل ققنوس رو دانولد کردم ولی تو مرحله اول مشکل دارم. یعنی نمی دونم کجا برم.
اگه می شه راهنمایی دقیق بکنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زودتر جواب ما رو بده و گرنه
شوخي كردم
اين چيه
واااااااااااي
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین
اقا من 75% رفتم ولی هرکاری میکنم دیگه چیزی کشف نمیشه من فقط سیو صد در صد رو برای باز کردن درهای بسته میخوام خواهش میکنم خیلی ممنون میشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 19:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
کسی سیو گیم صد در صد این بازی رو داره؟

نقل قول:
آقا جون مادرتون سیو گیماشو بذارید.

*سازندگان این بازی با نزاشتن جون برای افراد کلا هیجان اصلی بازی رو از بین برده و هیچ مانعی ندارید که کارها رو انجام بدید.با این وضع سیو گیم اصلا نیاز نیست.
**حالا این به کنار سیو گیم 100% رو شما میخواین چیکار؟؟ وقتی نمیخواین بازی کنین خب چرا اصلا خریدید بازی رو؟؟
*به هر دو
** فقط به نفر اول

نقل قول:
3.برای پیش بردن بازی و پیدا کردن یه نفر باید خیلی مسیر رو بری که خیلی خسته کننده هست
4.بعدش اینکه اصلا بره هری پاتر پرش طراحی شده ؟؟چون من دکمه ای پیدا نکردم

با این کاملا موافقم. البته بعضی جاها اتوماتیک خودش مکان رو عوض میکنه ولی راه رفتن ها خیلی خسته کننده است. مخصوصا که هاگوارتز رو خیلی بزرگ ساختن. بعضی جاها هم دوربین دور میشه که وحشتناکه دیگه.
درباره پرش هم چون چیزی برای پریدن نداره خیر ولی اگه بخواین از جایی بالا برین یا باید با صندلی برین یا باید بدون صندلی که هر 2 هم باید از W استفاده کنید.
البته ضدحال ترین قسمت بازی وزارت هست. کلا حدودا فقط 5% وزارت رو ما بازی میکنیم که اونم البته نتیجه اش توسط سازنده مشخص شده و زیاد مهم نیست و بقیه اش هم فیلمه. حتی برای رسیدن به تالار اسرار هم خودمون بازی نمیکنیم و فیلمه. خیلی بد ساخته شده وزارت در حالی که میتونست خیلی عالی باشه. برای همین دیگه ادم حوصله ادامه دادن بازی رو نداره.
ولی من با بازیای جادوییش خیلی حال کردم. کارت بازیش زیاد خوب نیست اما شطرنج جادویی و اون یکی بازی(اسمشو نمیدونم) خیلی باحاله.
یه مشکل دیگه اش هم اینه که بعضی جاها از سرعت هری پاتر کم میشه.
یکی دیگه از چیزهایی که واقعا اعصابمو بهم ریخت این بود که این نیک بی سر مدام مزاحم میشه و باید کلیک کنی تا سریعتر بره. فکر میکنم با پیوز اشتباه گرفتنش
سازگار نبودن با کتاب هم یکی از مشکلات اصلیشه. برای مثال در اینجا هری اکلامنسی رو کامل یاد میگیره و....
گرافیک خوب بازی از خوبیاشه و همچنین راهنما و نقشه.
در بعضی قسمت ها هم که دورربین زیاد دور نمیشه میتونید با دکمه C تصویر رو بزرگ کنین و چپ و راست رو مشاهده کنید و بعد دکمه C رو ول کنید تا به حالت عادی در بیاد.
یکی دیگه از بدیاش هم عوض نشدن کلیدهاشه
با این حال مراحل جالبی داره
البته بعضی جاها آدم واقعا گیر میکنه. مثلا سر مأموریت فلیوس فلیت ویک من گیر کردم و هنوز هم ردش نکردم. البته تأثیری در ادامه بازی نداره ولی 100% نمیشه.
در قسمت های قبل گفتم که دوئل ها نتیجه اش رو تعریف کردن من فکر میکنم(فقط فکر میکنم امتحان نکردم ) در صورتی که به جای بازی ساده، بازی متوسط یا سخت رو انتخاب کنین دوئل ها نتیجه اش به دست خود بازیکنه و شاید هم جون بزاره براتون.
راحت ترین قسمت بازی مبارزه با دیوانه سازهاست.
همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 18:22
نمایش جزئیات
آفلاین
بازی پنج رو دیروز تهیه کردم و بازی کردم و کلی حال کردم اما چند تا مشکل واقعا داخلش به چشم میخوره

1.زاویه دیده که من نمی تونم تغییش بدم و خیلی دردسر ساز هست.

2.گرافیک تابلو ها خیلی پایینه و وقتی بهشون نزدیک میشی خیلی تار هستن حداقل باید اوون بانوی چاق رو خوشگل تر میساختن.

3.برای پیش بردن بازی و پیدا کردن یه نفر باید خیلی مسیر رو بری که خیلی خسته کننده هست

4.بعدش اینکه اصلا بره هری پاتر پرش طراحی شده ؟؟چون من دکمه ای پیدا نکردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 15:59
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا جون مادرتون سیو گیماشو بذارید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 12:00
نمایش جزئیات
آفلاین
من لینک دانلودش رو دارم.40 تا لینک هست.خودم هم ازش دانلود کردم بازیش اولش مثل بازی هری پاتر و زندانی آزکابانه ولی بعدش خیلی بهتر میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
: من پیر شدم؟الان یه جادو می کنم همگی شبیه ... بشیدااا !!!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 تیر 1386 07:11
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا در مورد ماموریت لونا لاوگود هم توضیح دهید.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 تیر 1386 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین
کسی سیو گیم صد در صد این بازی رو داره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!