جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

34 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
33 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 15 شهریور 1386 08:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
خسته نباشيد

من بخوام از كسي شكايت كنم چي كار بايد بكنم؟
در واقع من يه بليت زدم به مديريت و از اون شخص شكايت كردم. چه طوري بفهمم كه به شكايتم رسيدگي مي شه يا نه؟
چون واقعا اون شخص بايد تنبيه بشه.

حالا كارم درست بود يا نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

[b][size=medium][
ارسال شده در: پنجشنبه 15 شهریور 1386 01:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

استن شانپایک نوشته:
نقل قول:
خواستم بگم كه تيم خبري سايت جادوگران متاسفانه ضعيف عملكرده است، دو خبر تو قسمت خبرها ديده ميشه كه مثل هم هستند، يكي كه توسط ايگور كاركاروف با عنوان يادگارهاي مرگ، محبوب ترين هري پاتر و ديگري كه توسط راجر ديويس با عنوان يادگارهاي مرگ به عنوان محبوب ترين كتاب هري پاتر ارسال شده است. خب اگر از لحاظ محتوا هم نگاه كنيم خبر ايگور تاييد شده بود و يك روز بعد همون خبر با محتواي كمتر توسط راجر ارسال شده است، يه كمي تيم خبري به نظرم ناهماهنگي داشت. وظيفه بود كه گزارش
بديم هر چند خودتان متوجه مي شديد.

من هم می خواستم در باره ی خبر اعتراض کنم
دیروز ساعت 1 بامداد من خبری که الان با نام راجر دیویس زده شده رو فرستادم ولی به نام راجر زده شد این اولین بار نیست که این اتفاق می افته و نمی دونم برای چی
لطفا پیگیری کنید .

البته الان كه خبر ارساليت پاك شده، ولي اگه خودت يه نسخه نگه داشتي، مي توني بري و ترجمه‌ها رو مقايسه كني!
و خب! دوباره ترجمه كردن خبرت راحت‌تر از اصلاح ايراداتش بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
می شه قبل از این که در کارگاه نمایشنامه نویسی تایید بشیم شخصیتی رو رزرو کنیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Hi EveryBody
ارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من دوشنبه،نزدیک های ساعت9:30 درتایپیک بازی با کلمات شرکت کردم.امروز چهارشنبه ست ،ولی من هنوز از نتیجه ی بازی با کلماتم خبر ندارم.فکر می کردم ناظر باید هر 12 ساعت یه بار انجمن رو چک کنه.لطفا پیگیری کنید.
ممنون

با ناظر انجمن صحبت کن. ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/14 18:55:48
So Dark Is The Con Of Man

بس ظلمانی است مکر آدمی.
ارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386 18:32
نمایش جزئیات
آفلاین
به استن:
ترجمه ای که شما فرستادی بدون قرار دادن منبع از صفحه خبر و بدون قرار گرفتن در تگ ارسال شده بود. در ضمن ترجمه شما هم مشکل داشت. خبر انگلیسی هم نصفه ارسال شده بود.

این جور خبرها تایید نمیشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386 18:20
نمایش جزئیات
آفلاین
خواستم بگم كه تيم خبري سايت جادوگران متاسفانه ضعيف عملكرده است، دو خبر تو قسمت خبرها ديده ميشه كه مثل هم هستند، يكي كه توسط ايگور كاركاروف با عنوان يادگارهاي مرگ، محبوب ترين هري پاتر و ديگري كه توسط راجر ديويس با عنوان يادگارهاي مرگ به عنوان محبوب ترين كتاب هري پاتر ارسال شده استخب اگر از لحاظ محتوا هم نگاه كنيم خبر ايگور تاييد شده بود و يك روز بعد همون خبر با محتواي كمتر توسط راجر ارسال شده است، يه كمي تيم خبري به نظرم ناهماهنگي داشتوظيفه بود كه گزارش 
بديم هر چند خودتان متوجه مي شديد
.

من هم می خواستم در باره ی خبر اعتراض کنم
دیروز ساعت 1 بامداد من خبری که الان با نام راجر دیویس زده شده رو فرستادم ولی به نام راجر زده شد این اولین بار نیست که این اتفاق می افته و نمی دونم برای چی
لطفا پیگیری کنید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 14 شهریور 1386 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به مديريت سايت:

خواستم بگم كه تيم خبري سايت جادوگران متاسفانه ضعيف عملكرده است، دو خبر تو قسمت خبرها ديده ميشه كه مثل هم هستند، يكي كه توسط ايگور كاركاروف با عنوان يادگارهاي مرگ، محبوب ترين هري پاتر و ديگري كه توسط راجر ديويس با عنوان يادگارهاي مرگ به عنوان محبوب ترين كتاب هري پاتر ارسال شده است. خب اگر از لحاظ محتوا هم نگاه كنيم خبر ايگور تاييد شده بود و يك روز بعد همون خبر با محتواي كمتر توسط راجر ارسال شده است، يه كمي تيم خبري به نظرم ناهماهنگي داشت. وظيفه بود كه گزارش بديم هر چند خودتان متوجه مي شديد.

با تشكر

ممنون اصلاح شد! مشكل اينه كه تيم خبري مسئول نداره هنوز! خبر ايگور رو تا الان نديده بودم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/6/14 14:36:42
"Severus...please..."
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 13:27
نمایش جزئیات
آفلاین
برای عضویت در گروها باید وارد اون انجمن بشی. یه تاپیک در مورد عضویت وجود داره.

احتمالا همون موقع که من شناست رو به ادگار بونز تغییر دادم در سایت بودی. بهتره خارج و دوباره در سایت لاگین کنی. موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 12:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من ميخواهم عضو محفل ققنوس باشم بايد چكار كنم؟
من شناسه نمايشي خود را تغيير دادم اما در ليست اعضاي آن لاين شناسه قبلي من مي آيد چطور ميتوتنم درستش كنم؟ قبلي : hamed potter فعلي : ادگار بونز
با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ادگار بونز در 1386/6/13 13:00:30
هري پاتر ابدي شد بياييد ما هم ابدي شويم
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 12:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به نوربرت:
این گزینه رو همیشه فعال کن تا متنت در پستها پشت سر هم قرار نگیره:
فعال کردن شکستن خود به خود خط ها (پیشنهاد میشود که در حالتی که HTML مجاز است این گزینه را غیر فعال کنید)

اگه تاپیک رو شما زدی حتما میتونی نظر سنجی بزنی مگه اینکه دسترسی برای ارسال نظر سنجی از اون انجمن برداشته شده باشه. به استرجس بگو خودش نگاه میکنه

در مورد سوالتون هم باید بگم پیشنهاد ماله شما بوده و من ترجیح میدم خودتون تاپیک رو بزنید. نتایج ترینهای هر دوره رو (چهارده دوره) میتونید در هر تاپیک ببینید. (از اعضای سایت میتونی کمک بگیری که هر کس نتیجه هر دوره رو اعلام کنه... در هر حال من نمیخوام فقط پست یه نفر اونجا باشه و باید در پست اول نتیجه دوره اول و در پست چهاردهم نتیجه دوره چهاردهم ارسال بشه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!