جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  84 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  198 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  215 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  305 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  207 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 دی 1386 22:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:ویکتوریا
نام خوانوادگی:ویزلی
متولد:1999
گروه :گریفندور
قد:170
رنگ مو:طلایی
رنگ چشم:آبی
چوب جادو:چوب درخت بلوط با تاری از موهای مادربزرگم
اطلاعات بیشتر:من فرزند بیل ویزلی و فلور دلاکور هستم .از طرف پدر انگلیسی و از طرف مادر فرانسوی و پریزاد می باشم.ما در ویلای صدفی نزدیک به دریا زندگی می کنیم.علاقمند به کار در بانک گرینگوتز هستم(درست مثل پدرم).
البته لازم به ذکر می باشد که به تد ریموس لوپین نیز علاقه دارم.

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/10/12 10:45:46
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 دی 1386 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:آلیس
فامیل:لانگباتم
قد:160
گروه:گریفندور
رنگ مو:مشکی
رنگ چشم:قهوه ای روشن
چوبدستی:چوب درخت راش با دم تک شاخ
جاروی پرنده:غیب وظاهر شدن و تر جیح میدم
شغل:کاراگاه وزارت
اطلاعات بیشتر:بعد از بیرون اومدن از مدرسه با فرانک ازدواج میکنه وصاحب پسری می شه هم سن هری(نویل) که پیشگویی تریلانی در موردش صدق میکنه!!!در زمان اوج گیری
ولدمورت عضو محفل ققنوس بوده که در یک مبارزه به وسیله ی بلاتریکس لسترنج همراه شوهرش(فرانک) اونقدر شکنجه میشه که عقل از سرش میپره والانم توبیمارستان سنت مانگو در بخش آسیب های جادویی هم بخشی پروفسور لاکهارته!!!!!اگرم حالش خوب بود به شدت به پسرش افتخار میکرد!!!!به طور کلی خانواده ی لانگ باتم آدمای خاکی هستن در ضمن استعداد نویل در جادوگری اصلا به پدرومادرش نرفته!!!!!!!!!

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/10/12 10:42:02
بعضی ها زندگی میکنند چون مجبورند.
بعضی ها �
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 دی 1386 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:فنریر
نام خانوادگی:گری بک
چوب جادو: از جنس چوب درخت زالزالک
رنگ چشم : سبز
رنگ مو:سیاه لجنی
قد:175
گروه:اسلیتربن_مرگ خوار
محل زندگی:غار های تاریک
مشخصات ظاهری:دارای لباسی نامرتب است وچون محل زندگیش کثیف می باشد و چشمان سبز رنگش ظاهری ترسناک به او داده است.
زندگی نامه:فنریر رئیس همه ی گرگینه ها می باشد او اعتقاد دارد که گرگینه ها دارای قدرت بیشتری از جادوگران هستند. او از جادوگر ها متنفر می باشد ویکی از دلایل نفرت او از جادوگران رفتار ناخوشایند ان ها با گرگینه ها است از این رو بیشتر جادوگران را مثل ریموس لوپین وبیل ویزلی گاز گرفت و به گرگینه تبدیل کرد تا تعداد گرگینه ها افزایش یابد و با قوای بیشتری در مقابل جادوگرها قرار بگیرد در ضمن او برای پیشبرد اهداف خود در خدمت لرد سیاه می باشد.
علاقه مندی ها:گاز گرفتن جادوگران و تبدیل ان ها به گرگینه

تایید شد!!!
ولی برای مرگ‌خوار بودن باید جدا درخواست بدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فنریرگری بک در 1386/10/11 16:06:20
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/10/11 20:25:36
ارسال شده در: دوشنبه 10 دی 1386 19:42
نمایش جزئیات
آفلاین
1- نام : پرشين پاتريست
2- سن: 19
3- تاریخ تولد: 24/05/1989
4- جنس: مرد
5- سال : سال هفتم
6- رنگ چشم: مشكي دارای عینک میباشم
7- گروه : گریفیندور
8- مو : بلند ، سیاه و به هم ریخته همتاي بريتانياييم
9- ظاهر کلی : لاغر و دارای یک نشانه به شکل صاعقه معكوس روی بازوي راست
10- نام کامل: لئو پرشين پاتريست
11- کويیدیچ : جوينده ذخيره تيم گريفندور
12- چوب جادو : دارای موي تك شاخي كه 8843 سال در يك آشيانه با ققنوس زندگي مي كرده است ، 13 اینچ ، نرم انعطاف پذیر
13- دسته جارو : دم ققنوس
14- علاقه ها: کويیدیچ،صلح،جنگ،عشق؛ولدمورت،دامبلدور،جادوي خاكستري
15 - توانمندیها : بسیار قوی در درس دفاع در برابر جادوی سیاه،توانايي ذاتي خواندن ذهن افراد،من ليستي دارم كه در اون تمام انسان هاي دنياي ماگل ها و جادوگر ها رو به 3 دسته سياه؛سفيد و خاكستري تقسيم كرده ام..
پرشين پاتريست در هيچ كدام از اين گروه ها جاي نمي گيرد...

معرفي كوتاه:
پرشين پاتريست از سرزمين بزرگ و سحرآفرين پارس بار سفر بست به قصد تحصيل به مدرسه هاگوارتز . هدف اصلي پرشين پاتريست پيوستن به ارتش دامبلدور و خاكستري كردن همه انسان هاست كه البته هيچ كس اين هدف او را نه مي داند نه درك خواهد كرد. بعد ها مشخص خواهد شد كه پرشين پاتريست نيمه دوم هري بوده نيمه دومي كه جهاني از صلح و شعر به ارمغان مي توانست بياورد..،اما زماني كه همه اين مساله را متوجه مي شوند كه دير شده است..

گذشته پرشين پاتريست را هيچ كس نمي داند..اما بعد ها فاش خواهد شد. هم اكنون در هاگوارتز مشغول به تحصيل مي باشد.
پرشين پاتريست نوه زاده ي مرلين بزرگ بوده است و اصليت پارسيش را تا لحظه مرگ،لحظه خوشبختي حفظ خواهد كرد...

شخصیتهای ساختگی تایید نمیشن. لطفا از لیست شخصیتها یه شخصیت هری پاتری انتخاب کنید. موفق باشی

خيلي معذرت مي خوام اما من تو قوانين ايفاي نقش ديدم كه نوشته بود ميشه شخصيت هايي رو انتخاب كرد كه بشه يه جوري به دنياي جادويي هري پاتر ربط داد،در ضمن اگه بازم قبول نداريد من مي تونم افرادي رو تو ايفاي نقش سايت نام ببرم كه در واقع ربطي به هري پاتر و .. ربطي ندارند و صرفا توسط اون عضو با چن تا جمله مربوط شدن اگر هم منظورتون اينه كه حتما بايد اين شخصيت قبلا وجود داشته باشه ، خيلي معذرت مي خوام اما شما بايد اطلاعاتي در حد خداوند قادر و متعال داشته باشيد تا بتونيد در اين زمينه قضاوت كنيد! جداي اين حرف ها پرشين پاتريست وجود داشته و هست و خواهد بود..

اما كاملا خارج از اين بحث: من برام ايفاي نقش پرشين پاتريست خيلي مهمه اگه مساله بحث ما سر نمايشنامه است حاضرم علنا اعلام كنم در اون مورد عقب كشيدم كه اين يكيو زودتر درستش كنيد،من خيلي رو اين شخصيت كار كردم و كلي چيزا نوشتم لطفا..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرشين پاتريست در 1386/10/10 19:45:22
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/10/11 9:24:28
ویرایش شده توسط پرشين پاتريست در 1386/10/11 9:53:49
ارسال شده در: یکشنبه 9 دی 1386 20:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:فنریر
نام خانوادگی:گری بک
چوب جادو:ندارم نامردا برام نخریدند
گروه:اسلیتربن_مرگ خوار
رنگ چشم : سبز
رنگ مو:سیاه لجنی
مشخصات ظاهری:دارای لباسی نامرتب،قدی متوسط
زندگی نامه:فنریر رئیس همه ی گرگینه ها می باشد او اعتقاد دارد که گرگینه ها دارای قدرت بیشتری از جادوگران هستند از این رو بیشتر جادوگران مثل ریموس لوپین را گاز گرفت و به گرگینه تبدیل کرد.
علاقه مندی ها:گاز گرفتن جادوگران و تبدیل ان ها به گرگینه

ناقص نوشتی! لطفا بیشترش کن!
مثلا تو کتاب 6! چی کار کرد و ...!

تایید نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/10/10 19:21:49
ارسال شده در: پنجشنبه 6 دی 1386 12:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نام: آدالبرت
نام خانوادگی: وفلینگ
چوب جادو: چوب خاس با مغز موی دم تک شاخ و به طول 37 سانتی متر با قابلیت انعطاف پذیری بالا.
شغل: نویسنده کتب جادویی که بسیاری از آنها منبع آموزشی مدارس بزرگی چون هاگوارتز هستند.
گروه: گریفندور
ویژگی های ظاهری: موی کوتاه و مشکی به همراه ریشی بزی. چشم های عسلی و عینکی. قد حدود یک متر و هشتاد و سه سانتی متر و بینی نوک تیز و عقابی.
علاقمندی ها: تماشای کوییدیچ و مطالعه و موسیقی.
تاریخ تولد: 14 فوریه ی 1986
سوابق شغلی:
او در 19 سالگی به استخدام سازمان نظارت بر امور موجودات جادویی در آمد و تا سن 31 سالگی در این سازمان به فعالیت مشغول بود. اما چون علاقه ای به کار کردن در این سازمان نداشت استعفا داد و تا سن 63 سالگی به مطالعه و تحقیق در مورد ورد های جادویی و سحر و جادو پرداخت که یکی از آثار گرانقدر وی کتاب« نظریه های جادو » است که او در سن 52 سالگی آن را تدوین کرد. او به دلیل زحمات و تلاش های بی دریغ اش در 64 سالگی به سمت معاون وزیر در وزارت خانه منصوب شد و پس از 33 سال به وزارتخانه برگشت. وی در 75 سالگی برنده ی نشان مرلین درجه دو شد. اما دو روز قبل از اعلام برگزیدگان توسط یک فنجان گازگیر کشته شد.
ویژگی های اخلاقی:
کسانی که او را می شناسند معتقد بودند که او مردی منزوی و بداخلاق و گوشه گیر بود. و همه از تند خویی او شکایت داشتند اما وی در کار خود فردی فعال و کوشا بود به گونه ای که تشویق مافوقان خود را بر می انگیخت. او تا آخر عمر خود ازدواج نکرد و فقط یکبار و در سن 32 سالگی به دختری 23 ساله دلبست که عاقبت به او نرسید.

تایید شد!

در هافل‌پافل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1386/10/8 23:21:32
ارسال شده در: یکشنبه 2 دی 1386 11:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اااااااااااااااااااا! چرا شناسمو عوض كردين؟!!!!!!!!!!!!
من فكر كردم كه فقط بايد از زبان اون نمايش نامه بنويسم.شما به من نگفتين كه شناسه هم عوض مي شه.من واقعا نمي دونم الان بايد چي كار كنم! ولي خب عكسم معلومه كه من واقعا كيم!

شناسه ها بعد از تایید به شخصیت درخواست شده تغییر میکنند... شخصیتی خوبی انتخاب کردی میتونی باهاش فعالیت کنی. موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/10/2 12:38:33
ارسال شده در: شنبه 1 دی 1386 10:08
نمایش جزئیات
آفلاین
شخصيت توبياس اسنيپ كه قرمز شده!خب من هوراس اسلاگهورن رو بر مي دارم.(اما من اسنيپم)
نام:هوراس
نام خوانوادگي:اسلاگهورن
وضعيت ظاهري:بور.كچل.چاق.با يه سبيل بزرگ
گروه:اسليترين
شغل:معلم معجون سازي.(قبلنا سرگروه اسليترين هم بودم.)چندين سال بازنشسته بودم اما بعد برگشتم سر كارم.
محل زندگي:روستاي بادلي ببرتون.(البته يه ساله كه هي دارم خونه عوض مي كنم.)در حال حاضر در هاگوارتزم.
چوب جادو:چوب درخت بلوط و خون اژدها
علاقه مندي:خوردن
توانمندي:استعداد چاقي
تعداد فرزندان:يادم نمياد ازدواچ كرده باشم.
اخلاق:تقريبا مهربون

تایید شد!
بعضی شخصیتها قرمز هستن ولی اگه فعال نباشن من میتونم شخصیت رو به شخص دیگه ای بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Professor Severus Snape در 1386/10/1 10:10:42
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/10/1 10:53:04
ارسال شده در: پنجشنبه 29 آذر 1386 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
من خواست شخصيت معرفي کرد...شخصثيت معرفي کردن خوب بود!!!...
نام و نام خانوادگي:مگه نمي بيني!اون بالا سمت راستت نوشته !
سال:اي چند سالي مي گذره!
نوع چوبدستي:از همونايي که مرلين داشت!
نوع جارو: برقي!
رنگ چشم:هموني که تو عکسه فقط يه ذره فرق داره
قد: يه بار که گفتم نصفم تو زمينه....چرا اينقدر مي پرسي!
موقعیت اجتماعی:من هيچ موقعيتي نداشتم...کلا دنبال موقعيت مي گردم...اجتماع خوب بيد!
رنگ مو:تو عکس مشخص نيست؟
گروه:من کلا از گروه و دسته باززي خوشم نمي آد...اما چون شمايي گروه انتحاري آسلام!
شغل:بي کار...يه مدت وزير بودم ...مدير بودم...الان کاري ندارم!پيشه ام عکاسي است گاه گاهي عکسي ميگيرم از هري مي اندازم به شما!
حيوان مورد علاقه:من به هيچ حيواني علاقه ندارم تکذيب مي کنم!
عشق شما(علايق):گراپي!
تعداد فرزندان:يک پسر خونده دارم به اسم گراپ
معرفی کوتاه:به نام خدا من هستم...خوبي ...چطوري هوا خوبه؟
تاریخ تولدتاريخ تولد:والا ما از همون اولش شانس نداشتيم واسمون شناسنامه نگرفتن!
توانمندیها:نفهمي به مقدار کامل..بوق بودن...آفتابه داشتن...دوربين داشتن!

من شما رو به گروه ایفای نقش برگردوندم. موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/9/29 14:09:02
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/9/29 17:22:20
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: پنجشنبه 29 آذر 1386 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد اين معرفي شخصيت به چه دردي مي خوره؟مثلا اگه من يكي رو انتخابكنم(كه اصلا نمي دونم كي رو.همرو ورداشتن.من كلي راجع به اسنيپ نوشتم بعدا اومدم ديدم كه برداشتنش.)اون وقت توي انجمن هاي ديگه بايد با همون شخصيتي كه معرفي كردم داستان بنويسم؟ من نمي خوام
يا اين كه فقط بايد يه نفرو معرفي كنم؟
(من مي خوام اسنيپ باشم.چي كار كنم؟؟؟؟؟؟)

معرفی شخصیت برای این هست که بدونیم شما چقدر با اون شخصیتی که میخواید ایفا کنید آشنا هستید. این شخصیتها اگه شناخته شده نیستند میتونن با توجه به اون چیزی که شما در نظر دارید ساخته و به دیگران معرفی بشن.
شما وقتی شخصیتی رو درخواست میکنید موظف هستید در انجمنهای ایفای نقش از زبان اون شخصیت بنویسید یعنی اعضای سایت شما رو با اون شخصیت میشناسن. شما میتونید از زبان سایر شخصیتها نمایشنامه بنویسید ولی در اصل شما ایفا کننده کسی هستید که اونو انتخاب کردید.
شخصیت اسنیپ گرفته شده ولی اگه اشتباه نکنم توبیاس پدر اسنیپ آزاده.
برو به لیست شخصیتها و یه شخصیت انتخاب کن. ما شخصیتها زیادی داریم که واقعا عالین ولی هنوز انتخاب نشدن. من پیشنهاد میکنم شما به عنوان تازه وارد شخصیتی رو انتخاب کنید که خیلی آشنا نیست اونطوری راحت تر میتونید اونو به سایرین با استفاده از ذهن خودتون معرفی کنید.
اگه شخصیتی هست که گرفته شده لطف کن اسمش رو اینجا قرار بده تا من چک کنم ببینم اگه فعال نیست اونو به شما بدم. البته یاد آوری میکنم یه سری از شخصیتها چون متعلق به یه سری از کاربران هستن ما به خاطر احترام به اونها و فعالیتی که در سایت کردن شخصیتشون رو واگذار نمیکنیم. ممنون و موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/9/29 12:45:21