جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

72 کاربر(ها) آنلاین هستند (39 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
72 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] عضویت در کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 19:23
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا این چه وضعشه من باید همش اینجا پست بزنم تعداد پستام بره بالا!؟...من شرمم میشه واقعاً!

من با حضور سرژ در تیم پاورداس موافقت میکنم و به افتخار حضور سرژ تو تیم پاورداس نفری 100 گالیون میدم به هر کدوم از داورا برین واسه زن و بچه گوجه فرنگی بخرین!

نکته ی بعدی اینکه بابا مسخره بازی در نیارین دیگه!
فعلا تیم ما از این قراره و همه هم موافقن!!!

1-من
2-سرژ تانکیان
3-وینکی
4-کورن اسمیت
5-بلیز زابینی
6-دنیس

من با حضور همشون تو تیمم موافقم!...لطفاً مسخره بازی در نیاورید!(دیگه کورن و وینکی که لیگ پیشم تو تیمم بودن الانم هستن دیگه الکی چرا بیان پست بزنن!؟)

اوهوم ، یکی تو شرمت میشه پست بزنی ، یکیم ایگور

تائید میشه !

بزودی هزینه های تیمت محاسبه میشه که چقدر باید بدی !

در ضمن ، وقتی داور میگه پست بزنن یعنی اولا داور خیلی گولاخه ( کپی رایت بای ققی ) دوما اینکه باید پست بزنن تا همه چیز دستمون بیاد ! نگفتیم که بشینید و به ریشه خودمونو خودتون بخندید که

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 20:08:01
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
Re: عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 19:16
نمایش جزئیات
آفلاین
كوييديچ؟ كوييرل؟ چقدر اين دو كلمه شبيه به هم هستند!

آيا حقيقت دارد در سال 2050 بازي كوييديچ نويني به نام كوييرچ توسط كوييرل ابدا خواهد شد؟ با ما باشيد!

خب من اومدم بگم كه موافق عضويت در پاورداس هستم

اوهوم ، خیلی شبیه همن ... البته میدونی چیه سرژ ؟ من فکر میکنم اسم این کوییرل باعث میشه توی گذشت زمان که کوییدیچ خز بشه ... حالا ما دو تا کار میتونیم بکنیم ، یا کوییدیچو حذف کنیم یا کوییرلو ! از اونجایی که کوییدیچ گولاخ ( کپی رایت بای ققی ) تر هست ، با عله صحبت میشه که کوییرل به طرز مخوفی ...

تائید میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 20:04:00
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 15:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سلام ما بعد از تلاشهاي زياد تيم رو جسته گريخته جمع كرديم كه البته بارتي تيم رو ترك كرد و احتمالا گابريل هم تيم رو ترك ميكنه منتها تركيب پنج تا اعضاي اصلي و قطعي شده ي تيم به ترتيب زيره:
1-فنگ
2_ايگور
3_مرلين مك كينن
4_تره ور
5_كورنليوس آگريپا
(البته من به موقعش توي سازمان عقد و ازدواج و ثبت نام و اينجور چيزاي بازيكنا پست كامل رو ميزنم اين براي رسمي كردن بازيكنا بود)
گابريل دلاكور هم ميل خودشه به هر حال قرار بود به تيم ما بپيونده ولي اگه دوست داره توي تيم ديگه اي قرار بگيره مسئله اي نيست فقط اگه ميخواد هركاري كنه زودتر بگه.
در هر حال ما هنوز جا براي بازيكن خالي داريم و كسي اگه دوست داره توي تيم باشه سريعتر بگه.
در مورد اجازه نامه از كاپيتان تيم پاورداس هم فكر كنم ديگه مشخص باشه كه اسكي رضايت داره ديگه ولي اگه لازمه حتما همچين كاري! حالا اسكي جون يه رضايت نامه اي بده اينجا
بعد در مورد وام هم كه ما اقدام ميكنيم فقط ميخواستم بپرسم من ميتونم از يه تيمي پول قرض بگيرم؟
در ضمن در مورد اسم تيم هم يه پيشنهادهايي شده و يه تصميمهايي در حال گرفته شدن منتها ما فعلا اسم نداريم
موفق باشيد

ممنون از اطلاعت ، در سازمان عقد و ثبت پست بزنن ، تا محاسبه بشه همه هزینه ها و موارد .

ویرایش» در مورد سوالتون باید بگم که نه، شما فقط می تونید از صندوق رفاه وام بگیرید ، ثروت هر تیم برای خودش محاسبه میشه.تازشم فرقی نداره که ، شما که میخوای قرض بگیر ، وام بگیر ،اونم بدون بهره ضمن اینکه انتقال شما هم با توجه به لیست جدید پاورداس تایید شد.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 17:49:03
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 21:24:24
روزی از من پرسید : بزرگترین آرزویت چیست ؟
گفتم : تحقق یافتن آرزوی تو ….
اما افسوس …. هرگز ندانستم آرزوی او جدایی از من بود !
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خب طي هماهنگي هايي كه شده با درك عزيز!
ايشون به عنوان معاون بنده، جانشين من به عنوان كاپيتان آرماديلو هستن!
به زودي هم خواهند اومد و حرف من را تاييد خواهند كرد!
ممنون!

خوبه ، ممنون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 17:30:02
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 10:07
نمایش جزئیات
آفلاین
به تمامی کاپیتانان شرکت کننده در لیگ سوم :
پس از قطعی شدن لیست تیم و بستن آن ، برای ثبت آن ، لیست تیمتان را در تاپیک سازمان عقد و ثبت قرارداد بازیکنان قرار دهید تا بازیکنان شما ثبت و میزان ثروت تیم شما مشخص شود.موفق باشید.با احترام.

موارد تایید شده تاکنون:

-شرکت تیم های چیورون ، پاورداس ، هلیوپس ( در صورت تایید انتقال سوروس اسنیپ از جومالی به این تیم) ، فنگ ( در صورت تایید انتقال فنگ از پاورداس به این تیم)

-انتقال دنیس از آرمادیلو به پاورداس ---- 1545 گالیون + 150=1695 گالیون

-انتقال بلیز زابینی از آجاس به پاورداس ---- 2200 گالیون + 150 = 2350 گالیون

*: با توجه به درخواست انتقال های زیاد برای پیوستن بازیکنان به تیم فنگ ، ایشون باید لیستی از بازیکنان تیمش رو بده تا طبق خواست ایشون بازیکنان تیمشمشخص بشوند ، چون مشخص نیست.این بازیکنان تایید شده ، در صورت تایید فنگ به این تیم می پیوندند:
کورنلیوس آگریپا ، مرلین مک کینن

-استعفای تیم های ترنسیلوانیا ، آرمادیلو ، ریش سفیدان ، جومالی یونایتد و آجاس از شرکت در لیگ سوم(قابل تغییر تا پایان فصل نقل و انتقالات)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/26 12:22:26
عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 06:25
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا چه معنی داره که من باید بیست بار اینجا پست بزنم!؟...من تو همون پست قبلیم اعلام کردم که با ترنسفر شدم دنیس به تیممون موافقم دیگه! (در باطن من الان خوشحالم...واااای واااای...دست دست...یکی به پستام اضافه شد!)

آقا من با ترنسفر شدن دنیس به تیممون موافقم!

از همین جا هم اگر میشه با ترنسفر شدن خودم و کورن اسمیت و وینکی هم موافقم!

ممکنه یکی دو نفر دیگه رو هم بخوایم به تیممون اضافه کنیم که به موقعش میام اینجا موافقتم رو اعلام میکنم!

----------------------------------------------------
به مگورین:
از همین جا معلوم شد شما یه بازیکن حرفه ای نیستی و من دیگه با شما صحبتی ندارم چون یه بازیکن حرفه ای با بازیکنان و کاپیتان های تیم های دیگه با احترام برخورد میکنه!(ما یکی از قوانین تیممون فیرپلی بودن و محترم بودن و این حرفاست اگه نمیدونستی!)
در ضمن من گزینه های زیادی برای تیمم دارم که تا الان پنج نفرشون رو جذب کردم و بهترین گزینم رو هنوز معلوم نشده به تیم بپیونده یا نه و کلاً گزینه زیاده شما نگران نباش!...و من فکر میکنم باید جلوی ما برین بوق بزنین!ywink...فکر میکنم!

با تشکر!

تایید میشه ، ولی ترنسفر حرکتی استراتژیک بود ، چون اگر دیرتر اقدام می کردید و دنیس بهترین بازیکن لیگ می شد ، 500 گالیون اضافه تر باید می پرداختید.موفق باشید.با احترام.
در ضمن به اسکاور و مگورین: بابا تو دفتر عضویت که جای بوق زدن نیست ، برای این کار یه تاپیکی داریم به نام اختلاف گاه تیم ها که میتونین اونجا بوق بزنین
در ضمن دو مورد:شما باید تایید کنی رفتن فنگ رو از تیم خودت و حواستون به موجودی هم باشه ، چون اگر بیش از موجودی خرید کنین ، قراردادها رسمیت ندارند(این مورد آخری در ، دیوار بود ، آره...)

پ.ن:شما نگران افزایش پست نباش ، اینا بعد از پایان فصل نقل و انتقالات پاک میشه ، به روش مرلین کبیر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 9:41:52
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 9:49:53
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 00:18
نمایش جزئیات
آفلاین
من به عنوان کاپیتان چیورون اعلام می کنم که این لیگ شرکت می کنیم و اینا... خلاصه اینکه ما هم بازی

از پشت اشاره می کنن اینارم اضافه کنم:
اسکی و اسکولاری
برو شتر سواری!!!
در آخر از همسر عزیزم سینی تشکر می کنم که منو یاری و اینا می کنه و بقیه ش رو هم از خودش بپرسین دیگه خسته شدم بس که کپی پیست کردم!!!

خوبه که این مُد انصراف به چیورون منتقل نشده ، ممنون ، تائید شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مگورین در 1386/10/25 0:31:28
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 13:50:18
؟!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 00:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ما هم ديگه در زير سايه ي تيم فنگ به سر نمي بريم و خارج شديم و اين حرفا . ما رو جزو اين تيم حساب نكنين .

اين واژه ي هويج فرنگي هم خيلي خوف بودي

نيوت اسكمندر هم به زودي براي اجازه نامه ي گابر آنلاين مي شه و اين حرفا .

احتمالا گابر هم به تيم فنگ نمي پيونده و ما با هم يه تيم تشكيل مي ديم كه زير حمايت لرد يعني همون لرد ولدمورت باشه و پوپيتر باشه يا يه تيم جدا ديگه . معلوم نيست حالا !

اول فکراتونو بکنید بعد درخواست بدید ! پست بعدی که بزنی تائید میشه و اگر مجددا نظرتون عوض بشه ، حذفتون میکنم و موجودیتونو صفر میکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 13:49:39
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
جوزف ورانسکی ... مگه براي تو پيام شخصي نفرستادم؟ مگه ازت براي خودم و ويولت تقاضاي رضايت نامه نكردم؟ مگه آلبوس دامبلدور زير پستت ويرايش نكرد و بهت اطلاع نداد؟

دوست و رفيق قديمي من يعني مي خواي بگي كه نه پيام من بهت رسيده و نه ويرايش آلبوسو خوندي؟

در هر صورت من تقاضا دارم با نهايت شرمندگي از جومالي بيام بيرون..

ممنون اگه رضايت نامه براي من و ويولت بدي

1- بخش اول پستت برداشته شد و تغییر کرد !
2- فقط در صورتی که موافقت کنه جوزف ، خودت میتونی بیای بیرون ، ویولت خودش باید پست بزنه و کاپیتان در موردش نظر بده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 13:55:32
عضو محفل ققنوس

چه چشمايي!!!!

[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 22:11
نمایش جزئیات
آفلاین
منم اعلام می کنم که به تيم هليوپس (تيم تحت حمايت ارتش) پيوستم و قراردادم با این تیم منعقد گردید.

با تشکر

تائید میشه !
کاپیتان تیم باید تائید کنه این مورد رو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 13:52:40