جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 17:35
نمایش جزئیات
آفلاین
ما مشکلی نداریم ما این افرادو بیرون کردیم و باید از سایت برن
ولی این افراد به اومدن و مشکل درست کردن و تهدید خودشون ادامه میدن
ما حضور این افراد رو در سایت به ضرر کاربران میدونیم چون این افراد به همون محیط دوستانه لطمه میزنن و مدیران به عنوان وکیل و وصی و صاحب اختیار سایت ترجیح میدن این افراد در سایت نباشن.
من به عنوان مدیر حرفامو زدم و دیگه هیچ حرفی ندارم در نتیجه به پست های بعدی جوابی نخواهم داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/11/2 17:36:21
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
هووووم!سلام خدمت مدیران محترم

اصولا اینجا مملکت نیست که قانون حرف اولش رو بزنه و مدیر نتونه اونو نقض کنه..اینجا جادوگرانه و سایت تفریحی و اختصاصی هری پاتر..همیشه نباید ما از قوانین پیروی کنیم تا سایت موفق بشه بعضی اوقات باید بعضی قوانین نقض بشه تا محیط راحتتری برای کاربرانی که مایل به این حرکت هستن ایجاد بشه..من موافقم که قوانین اجرا بشه ولی میشه بعضی اوقات نقضش کرد چون در حال حاضر نیاز داریم که چنین کاری کنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 14:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به هری پاتر :

اطلاع دارم که مشکلات زیادی درست کرده ، نه برای شما ، برای ما هم همینطور ! با بقیه کاری ندارم و میگم برای من هم همینطور !

این گره کور شده و حالا شما میتونید با یه مقدار چشم پوشی که کاره آلاهومورا رو میکنه این گره رو باز کنید ، مشکلات زیادی به وجود آورده ولی میشه از بین برد !

باور کنید که جالب نیست توی سایتی که دیگه عضو ارزشمندی نیست فعالیت ارزشمندی کرد ! اعضا بسته میشن و دیگه هیچ چیزی ارزش نداره ! لطفا این سه تا شناسه ای که اسکاور گفت رو باز کنید ، لطفا تا مشکلی دیگه ای به وجود نیومده ! اینطوری باز هم یکسری اعضا میخوان شناسه بدن و باز هم تشنج باشه تو سایت و باز هم شناسه ها بسته بشن ! اون موقع جادوگران دیگه مثل الان که هیچی نیست ، بدتر میشه ! باور کنید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 06:50
نمایش جزئیات
آفلاین
این افراد هزاران فرصت داشتن...
این فرد رو اول مدیر به خاطر نوشتن در چت باکس بسته و بعدا این فرد به جای قبول کردن این مساله گفته مدیر غلط کرده که اونو بسته و بی جا کرده که این کارو کرده و باز در مرحله بعدی همینطور و باز همینطور تا به اینجا رسیده...
مدیر اینجا کارشو میکنه و مرحله به مرحله ممکنه مساله پیچیده بشه یا سریع حل بشه کما اینکه خیلی افراد اخطار میگیرن و اصلا بسته هم نیمشن یا بسته میشن باز میشن...

در مورد مشکل من احتمال میدم کوکی های مرورگر شما به نحوی پاک شده از فایر فاکس استفاده کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 1 بهمن 1386 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
اصلاً به من ربطي نداره ها,
من حتي هيچکدومتون رو از نزديک هم نديدم!
ولي فکر ميکنم هري پاتر شاگرد دامبلدور بود....
دامبلدور هم هميشه به همه يه فرصت مجدد مي داد...........!!

اصلاً به من چه?
اومدم مشکلمو بگم!
ببين اين چرا بعد از يه مدت خودش از توي شناسم درمياد?
وقتي هم که از شناسم خارج ميشم قاطي ميکنه: مي خواد شناسه هاي ديگه رو برام باز کنه:
از ورود شما متشکريم دراکو مالفوي يا ....
که بعد از اون صفحه قابل استفاده نيست و فقط بايد ببنديش!!

چه کنم ??

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرين باري که مي دونستم و گفتم کسي جدي نگرفت پس از اين به بعد

[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2168]مودونوم او نوموگوم[/u
ارسال شده در: دوشنبه 1 بهمن 1386 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید این مساله مشکلات زیادی برای ما هم درست کرد.
حرف مدیر اینه که شما باید در سایت یه جایگاه رو ببنید و درک کنید که باید در اون جایگاه مسوولیت هایی رو داشته باشه...
من همونطور که قبلا هم نوشتم اصلا نمیخوام کسی بسته بشه برای چی باید کسی بسته بشه؟ ولی متاسفانه از روی اجبار این کار انجام شده بدون اینکه چاره ای داشته باشیم...

همونطور که قبلا گفتم گره هی که اولش با دست باز میشه آخرش تبدیل به گره کور میشه...
خوشبختانه اینجا با کسی تعارف نداریم... من اگر بهترین دوستم باشه مثل پویان و کاری خلاف انجام بده حتما برخورد میکنم... حساب این سایت با بقیه سایت های خاله بازی و رفیق بازی جداست...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 1 بهمن 1386 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من پست پرسی رو کامل نخوندم و اصلاً نمیگم که با حرفاش موافقت یا مخالفم!

ولی منم میخوام خواهش کنم که اگر میشه این سه نفر(آرشام، ماندانگاس فلچر و گراپ) رو باز کنید چون فکر میکنم اعضای خوبی برای سایت(نه فقط ایفای نقش) بودن و به نظرم این شکلی شما به عنوان مدیران سایت کاری کردید که هم اونا خوشحال بشن هم بفهمن که زحماتشون فراموش نشده...

اما در کنار این مسئله به نظر من اونا هم بد نیست که یه معذرت خواهی بعد از اینکه باز شدن تو این تاپیک یا نحوه بزنن تا اون کارهای اشتباهی که کردن رو براش معذرت خواهی کنن...چون از نظر من حرف های آرشام در بعضی قسمت ها اصلاً جالب نبود و اینکه بقیه هم شناسه هاشون رو به آرشام دادن کار خیلی جالبی نبود.

من به نمایندگی از بچه های صنف دستمال فروشی از شما درخواست میکنم که این کار رو برای بچه هایی که به این حرکت علاقه دارن انجام بدین و مطمئن باشین که این حرکت نه تنها باعث نمیشه که قدرت شما زیر سوال بره بلکه باعث میشه بین بچه های ایفای نقش محبوب تر از قبل بشین(من خودم این چند وقته اگر گیری به کسی دادم، چه مدیر و چه عضو ایفای نقش، دقیقاً گیرم به این بوده که چرا باید مدیرا و اعضا از هم فاصله بگیرن و مثلاً مدیرا با کاراشون باعث بشن اعضا از مدیرا بدشون بیاد یا اعضا کاری کنن بر خلاف قوانین که مدیرا بدشون بیاد)

من میدونم قوانین سایت میگه که ما بلاک مدت دار نداریم ولی شما میتونین بزرگواری کنید و به عنوان مدیرایی که این قوانین رو نوشتین، یک استثناء قائل بشین به خاطر ما!

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 1 بهمن 1386 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هوووم ... رنک ها هم داده شدند و ما دیدیدم که بهترین ها شناسه هاشون بسته شده !

جادوگر ماه >>> آرشام
ناظر ماه >>> ماندانگاس فلچر
بهترین نویسنده ایفای نقش >>> گراپ

ما میبینیم که توی هر دوره ، مدیر هم بزور و از روی ناچاری اعضا برای نداشتن کاندید رای میاره توی این موارد ! ولی این که اکثریت بهترین ها موافق باشن ، کم پیدا میشه !

فکر میکنم دیگه خیلی گذشته از مدت بلاک بودنشون و این تنبیه کافی باشه ، هر چند شناسه بسته میشه که دیگه باز نشه ، ولی اینم مثل تبلیغات سایت میمونه ، کسی که عضو باشه و اون هم عضو خوب ، تخفیف میگیره ، فکر میکنم اینجا هم باید این مورد عملی بشه !

چهار تا کاربر قدیمی و خوب سایت رو نگه میدارند ، نه 500 تا عضو جدید که اکثرا همه چیزو بهم میریزن ! شاید برای مدیر چهار تا کاربر از 26000 تا اهمیتی نداره ، ولی برای کاربران اینطور نیست و بیشترین اهمیت رو داره ! فکر نمیکنم اگر کل مدیرا هم از سایت میرفتن انقدر جو بهم میریخت و ملت ناراحت میشدن ! روشنه که خیلی هم خوشحال میشدن !

این ها زحمت زیادی کشیدن برای سایت ، هر چند همونطور که گفتید این ها برای خودشون نوشتن و پست زدن و برای مدیر نبوده ! این که مشخصه ، هر کسی که میاد توی این سایت عاشق استیل پروفایل مدیر نیست که فعالیت کنه ، برای خودش فعالیت میکنه و باعث میشه سایت رونق بگیره و فعال بشه و یه رتبه خوب بدست بیاره و یه سایت دوست داشتنی بشه ... و گرنه مدیر و ناظر باید یه سره 1000 تا 1000 تا ایمیل دسته جمعی بفرسته که کاربر جذب بشه !

نمیخوام طولانی تر بنویسم که نشه خوند ، ولی فکر میکنم بهتره این شناسه ها باز بشن ، اینطوری ممکنه باز هم اتفاقاتی بیفته که کاربرای بیشتری برن از سایت ... و باعث بشه شعار جادوگران برای همه به یک اندازه ، به جادوگران برای همه به بوق اندازه تغییر کنه !!

خیلی روشن و واضح و کامل گفتم ، لطفا " هری پاتر " جواب بدن و روشن و واضح و کامل بنویسن در صورت امکان

ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 دی 1386 01:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نمیشه تاپیک ها رو منتقل کرد چون به همون انجمن تعلق داره.
بلاک های هاگوارتز رو هفت تا گذاشتم.

اون شکلکی هم که گذاشتی اجازه استفادشو نداری... در زیر تصویر نوشته شده :
پروفسور کوییرل (اختصاصی، کسی استفاده نکند)
لطف کن برش دار.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 27 دی 1386 21:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید بگم که انجمن هاگوارتز ، تعداد عناوینش در بلاک مربوطش 5 تا هست ، با وجود ، وجود تاپیک های مربوط به الف دال ( 4 تاپیک ) عناوین مربوط به مدرسه پایین میرن و از نظر دو میمونن .

اگر امکان داشته باشه و کوییرل عزیز بتونه ، یا این تاپیک ها رو موقتا به محفل بفرسته ، یا اینکه در صورت امکان تعداد عنوان ها در بلاک رو افزایش بده .

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!