جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

چه کسانی به شما کمک کرده‌اند؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چه کسانی به شما کمک کرده اند؟
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 08:18
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ، سلام ! اولا که از همه ی اعضا ممنونم که به من کمک کردند . واقعا همه ی اعضا با گرمی و صمیمیتشون من رو خوشحال کردن و اونایی که ، اگه سوالی داشتم ازشون میپرسیدم و .. ! کلا دم همتون جیز !! ترتیبی توی نوشتن ها نیست ، ولی تا اونجایی که یادم میاد اولین پیام شخصی ام رو برای پرسی فرستادم .

پرسی ویزلی

ممنونم که به اولین پیام شخصی من که توش پر از سوال بود جواب دادی !! اونقدر هم سوالام بیخود و چرت بود که الان خنده ام میگیره . پرسی عزیز ، بابت کمک هات برای نقد پست ها تو هاگوارتز ، برای کمک در مدتی که توی گریفندور عضو بودم ، برای اینکه توی کوییدیچ کمکمون میکنی بازم با نقدات و من از رول های تو ، خیلی چیزها یاد میگیرم . ممنون.

ایگور کارکاروف

وقتی همکار شدیم توی نظارت تالار اسرار ، اونقدر سوال ازت کرده بودم که دیوونه شده بودی ، میدونم !! ولی کمک های زیادی به من کردی ، مشورت هات و کمک هات و نصیحت های تو باعث شد من یکم به خودم بیام جدی تر از الان بشم تو امر نظارت! از نظر رول نویسی با نقد پستام ، توضیحای توی مسنجر و کلا اینکه منم تحویل گرفتی ، به من کمک کردی ؛ ممنون.

بارتی کراوچ

که البته برادرش هم بهم کمک کرد. نیوت !! وقتی وارد تیمشون شدم یک کاربر خیلی ساده بودم ولی با تمام وجودم از هر وری میتونستم مینوشتم و کلا خوب بازی کردیم ، با اینکه حذف شدیم! بعد از اون هم خود بارتی و حتی داداشش ، بازم کمکم کردند . هم توی رول ، هم توی سایت ، هم توی دوستی با اعضا و کلا دستشون درد نکنه . میدونم که هردوشونو با سوالام دیوونه کردم !! ممنون.

کسان دیگه ای هم هستند که خیلی به من کمک کرده اند ، مثل اسکاور که من رو واقعا خوشحال کرد و به عنوان یه شاید تازه وارد تحویلم گرفت ! ، لردولدمورت که خیلی نقداشون خوب بود و اگه دقت کنه میبینه که واقعا دارم سعی میکنم اون چیزی رو که میگه انجام بدم ! ، لیلی اوانز که اون مدتی که گریف بودم خیلی به رولم کمک کرد و آخرم تونستم تو کلاسش 30 بگیرم !! ، سارا اوانز و جسیکا پاتر ، که بازم تو همون موقع توی خوابگاه با هم خیلی پست میزدیم و این جسی بیچاره چقدر حرص میخورد !! ، سامانتا ولدمورت که باز هم من رو تحویل گرفت و کلی ذوق کردم ،! ویولت بودلر، پیوز که با نقداشو سوالاش خیلی کمکم کرد. آلبوس دامبلدور که با رفتنم از محفل مخالفت کرد ولی شناسه ام که عوض شد خب نتونستم پیششون باشم، ازش معذرت میخوام که این جوری شد!! با نقداش خیلی کمکم میکرد. آماندا لانگ باتم که خیلی دوستش دارم، ماندانگاس فلچر ( دانگ ) که واقعا کمک میکرد البته خودشم شاید نمی دونست!! مدیرای عزیز به خصوص پرفسور کوییرل ؛ کلا اینکه خیلی ها به من کمک کردند و امیدوارم بتونم بهتر از اینی که هستم باشم!!

مرسی از همگی
بای

پ.ن ، اگه کسی از قلم افتاد ، معذرت میخوام تعداد زیاد بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 17:05
نمایش جزئیات
آفلاین
اون موقعي كه من تازه وارد سايت شدم اسكاور خيلي بهم كمك كرد كه البته اون موقع شناسش زاخارياس اسميت بود و بعدش به دامبلدور تغيير پيدا كرد!
من واقعا خيلي مديونشم و خيلي خيلي ازش ممنونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به من بد بخت بیچاره هیچکس کمک نکرده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی ساز معروف
چوب می خوای؟
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
تا همين الانش فقط پرسي و ولدمورت كمكم كردن.اي بميريد شما كه به ما محل نمي ذارين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1386 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
ويكتوركه گفتم كمك كرد چند نفر ديگه هم حسابي كمكم كردم
الستور مودي خيلي كمك كرد
پرسي سيريوس ودنيس هم خيلي كمك كردند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 اسفند 1386 23:05
نمایش جزئیات
آفلاین
والا ما اون زمانی که اومدیم گفتیم...
خزیدنمون !
حالا می گم :
سیریوس بلک واقعا باب بزرگ خوبی بود و هس و خواهد ماند !
جرج ویزلی دایی فوق العاده ایه و صد در صد همه چیزمو مدیون اونم !
الیور وود هم اون اوایل واقعا کمکم کرد .
استر ...
پرسی...
از همشون ممنونم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 اسفند 1386 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
هومممم
خب به من اول از همه یکی بود به اسم آلبوس دامبلدور و قدیم که الان فکر کنم اسکاور باشه

بعد پرفسور کوئیرل خیلی کمکم کرد

بعد هم سارا اوانز خیلی کمک کرد البته فلور دلاکور هم کم واسه من مایه نذاشت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: یکشنبه 5 اسفند 1386 14:01
نمایش جزئیات
آفلاین
به من مارکوس بلبی که یکی از اعضای قدیمی سایت بو د که الان دیگه فعالیت نمیکنه کمک کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=0033CC]چقدر غمناک است وقتی ققنوس تنها دوست او بر بالای سرش م�
ارسال شده در: یکشنبه 5 اسفند 1386 09:22
نمایش جزئیات
آفلاین
به من هم نوربرتا و هدویگ خیلی کمک کردن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: چه كساني به شما كمك كردند؟
ارسال شده در: دوشنبه 29 بهمن 1386 11:20
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط ويکتور عزيز و نيکلاس فلامل عزيز که خيلي کمکم کردند!!! البته آميکوس کرو هم کمي کمکم کرد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1386/11/30 8:01:14
من غريبه ي ديروزم و آشناي ام