می خواستم ببینم اگه من یه مسابقه برگزار کنم و تیمی رو برنده اعلام کنم چه جایزه ای می تونیم بهشون بدیم؟؟؟؟
خواهشمندم کامل توزیع دهید
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
اولا تغییرش مهم نیست ، سرعت لود صفحه رو میاره پایین ، در ضمن گفتم همه تصاویر ! وقتی ناظر میگه باید برداشته شه ، یعنی باید ! برداشته شه !
البته نیازی به حذف تصاویر نیست ، ویرایش اطلاع رسانی رو بخونید ، فقط تیک پیوست امضا از پست ها برداشته شه !
نقل قول:
فعلا لیست ها بروز نمیشه ، توی عضویت در کوییدیچ پست بزن و این رو اطلاع بده که زمان بروز شدن اعضای جدید اسمت رو تغییر بدم
موفق باشید
نقل قول:
با سلام
این که امضای ما باید خالی از هرگونه تصویر باشه فقط مربوط به انجمن نیست .ولی یک تصویر که سایر خیلی بزرگی هم نداشته باشه فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه!اگر این اسب رو از امضام بردارم خیلی تغییر می کنه؟
فکر کنم این حرف شما باید برای کسانی باشه که 2 الی 5 عکس توی امضاشونه و یا کسانی که تصاویر درون امضاشون سایز صحفه رو بهم می ریزه.
با تشکر
هرمیون گرنجر
منتظر پاسخ شما هستم
اولا تغییرش مهم نیست ، سرعت لود صفحه رو میاره پایین ، در ضمن گفتم همه تصاویر ! وقتی ناظر میگه باید برداشته شه ، یعنی باید ! برداشته شه !
البته نیازی به حذف تصاویر نیست ، ویرایش اطلاع رسانی رو بخونید ، فقط تیک پیوست امضا از پست ها برداشته شه !
نقل قول:
سلام به پرسی عزیز من همون روبیوس هاگریدم که تغییر شناسه دادم میخواستم به اطلاع برسانم تا که قیمت و امتیازات من به این شناسه ی جدید (رون ویزلی) انتقال یابد .
فعلا لیست ها بروز نمیشه ، توی عضویت در کوییدیچ پست بزن و این رو اطلاع بده که زمان بروز شدن اعضای جدید اسمت رو تغییر بدم
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 27 فروردین 1387 21:37
از: کلاس ریاضیات جادوویی!
پستها:
215

با سلام
این که امضای ما باید خالی از هرگونه تصویر باشه فقط مربوط به انجمن نیست .ولی یک تصویر که سایر خیلی بزرگی هم نداشته باشه فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه!اگر این اسب رو از امضام بردارم خیلی تغییر می کنه؟
فکر کنم این حرف شما باید برای کسانی باشه که 2 الی 5 عکس توی امضاشونه و یا کسانی که تصاویر درون امضاشون سایز صحفه رو بهم می ریزه.
با تشکر
هرمیون گرنجر
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر
هرمیون گرنجر
منتظر پاسخ شما هستم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
هوووم ، گفتم که نیازی به تاپیک جدید نیست ، شما اگر میخوای مسابقه برگزار کنی ، از تاپیک هایی که در پست های قبلیم گفتم میتونی استفاده کنی ، پست بزنی یا به کاپیتان ها پیام شخصی بدی .
خودت میتونی مسئول رسیدگی بهشون بشی و هر کاری که مایل بودی انجام بدی .
من لیگ برتر کشورهای کوییدیچ رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشی
نقل قول:
اولا مرسی از اینکه سوال قبلی رو پاسخ دادی دوما می خواستم بدونم اگه ممکنه به من کمک کنین و یه تاپیک جدید واسه ورزشگاه من بزارین و اسم تاپیک هم بی زحمت این باشه:
ورزشگاه بزرگ کوییدیچ لندن.
در ضمن می خواستم بدونم اگه من یه ورزشگاه افتتاح کنم ناظرش کی می شه
و آیا می تونم از تیم ها بابت بازی و تمرین تو اون زمین پولی در یافت کنم و به حساب استادیوم بزارم
هوووم ، گفتم که نیازی به تاپیک جدید نیست ، شما اگر میخوای مسابقه برگزار کنی ، از تاپیک هایی که در پست های قبلیم گفتم میتونی استفاده کنی ، پست بزنی یا به کاپیتان ها پیام شخصی بدی .
خودت میتونی مسئول رسیدگی بهشون بشی و هر کاری که مایل بودی انجام بدی .
من لیگ برتر کشورهای کوییدیچ رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اولا مرسی از اینکه سوال قبلی رو پاسخ دادی دوما می خواستم بدونم اگه ممکنه به من کمک کنین و یه تاپیک جدید واسه ورزشگاه من بزارین و اسم تاپیک هم بی زحمت این باشه:
و آیا می تونم از تیم ها بابت بازی و تمرین تو اون زمین پولی در یافت کنم و به حساب استادیوم بزارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
نقل قول:
اتفاقا این مورد خیلی وقته که مد نظره منه ، ولی در واقع فرصتش نشد ، ولی خوب از پیشنهادا استقبال میشه دیگه
نیازی به تاپیک جدید نیست ، این انجمن چیزی که زیاده توش ، تاپیک برای این موارده !
برای این کار میتونی از تاپیک های :
لیگ برتر کشورهای کوییدیچ
مسابقات دوستانه
و ... استفاده کنی !
اگر سوالی یا کمکی هم برای این موارد بود میتونی بگی .
در ضمن ، هم از تیم های حال حاضر میتونی دعوت کنی ، هم از اعضای کوییدیچ ، هم از افرادی که عضو کوییدیچ نیستن و هر کسی کلا میتونه توشون شرکت کنه
موفق باشی
نقل قول:
سلام من یه سوال داشتم می خواستم ببینم می شه من یه ورزشگاه کوییدیچ افتتاح کنم ویه سری بازی اونجا بر گزار کنم
مثلا از تیم ها دعوت کنم مسابقه دوستانه بدن
یا اونجا تمرین کنن.
اتفاقا این مورد خیلی وقته که مد نظره منه ، ولی در واقع فرصتش نشد ، ولی خوب از پیشنهادا استقبال میشه دیگه

نیازی به تاپیک جدید نیست ، این انجمن چیزی که زیاده توش ، تاپیک برای این موارده !
برای این کار میتونی از تاپیک های :
لیگ برتر کشورهای کوییدیچ
مسابقات دوستانه
و ... استفاده کنی !
اگر سوالی یا کمکی هم برای این موارد بود میتونی بگی .
در ضمن ، هم از تیم های حال حاضر میتونی دعوت کنی ، هم از اعضای کوییدیچ ، هم از افرادی که عضو کوییدیچ نیستن و هر کسی کلا میتونه توشون شرکت کنه
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 9 فروردین 1387 11:19
از: هاگوارتز ، کلبه ی خودم
پستها:
157

پرسی ویزلی جام من یک سوال داشتم :
چه طوری برای یک بازیکن قیمت تایین میشه ؟
پرسی جام ؟؟
هوووم ، بر اساس فعالیتش در لیگ و تعداد پست هایی که در مسابقات زده !
چه طوری برای یک بازیکن قیمت تایین میشه ؟
پرسی جام ؟؟

هوووم ، بر اساس فعالیتش در لیگ و تعداد پست هایی که در مسابقات زده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/3 12:50:56
[size=medium][color=CC0000]اگر گروه های هاگوارتز به جز گریفیندور رو نشانه ی موس فرض کنیم و گریفیندور رو شکلک یاهو نتیجه می
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

پرسي !
آيا كاپيتان تيم مي تونه در حال حاضر بازيكن حقيقي رو به جاي بازيكن مجازي وارد تيم بكنه ؟
منظور جوابي رو كه به پستم در عضويت در كوييديچ داديد متوجه نشدم . مي شه بيشتر توضيح بدين .
آره ، کاپیتان میتونه بازیکن حقیقی جایگزین کنه !
پست زدی ، من عضوت کردم توی کوییدیچ ، ولی تا زمانی که کاپیتانی انتخابت نکنه نمیتونی توی لیگ حضور داشته باشی ، فقط عضو کوییدیچ هستی .
موفق باشی
آيا كاپيتان تيم مي تونه در حال حاضر بازيكن حقيقي رو به جاي بازيكن مجازي وارد تيم بكنه ؟
منظور جوابي رو كه به پستم در عضويت در كوييديچ داديد متوجه نشدم . مي شه بيشتر توضيح بدين .
آره ، کاپیتان میتونه بازیکن حقیقی جایگزین کنه !
پست زدی ، من عضوت کردم توی کوییدیچ ، ولی تا زمانی که کاپیتانی انتخابت نکنه نمیتونی توی لیگ حضور داشته باشی ، فقط عضو کوییدیچ هستی .
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/2 16:59:42
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج