جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

111 کاربر(ها) آنلاین هستند (87 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
111 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: چهارشنبه 14 فروردین 1387 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
با سلام!

خب ما به مشكل بر خوريم متاسفانه!اينم اين موضوع بود كه من دسترسي به نت نداشتم و وقتي هم داشتم مشكل ورود به جادوگران داشتم در دو روز اخير!

حالا ميخوام يه درخواستي بدم كه البته مطمئنا جريمه مالي خواهيم شد.

بارتي كراوچ رو از تيم ما خط بزنيد كه بسي اين بازيكن برود دنبال كارش!

1000 گاليون جريمه هم ميتونيد برداريد.

ممنون!

با سلام به تو !

هوووم ، من سیزده رو زمان گذاشتم ! بعد الان میگی ؟!

اسمش رو برنداشتم ، جلوش مجازی رو اضافه کردم که سوژه هاتون به مشکل بر نخوره !

در مورد جریمه هم ؛ دوست داشتم هزار تا بر میداشتم ، ولی خوب ، از طرف من ببر این هزار تا رو بده به دامبلدور بگو ، بابت تاخیر های پرسی قبول کن دیگه

هزینه ای کم نشد !

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 14 فروردین 1387 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!

خب ما به مشكل بر خوريم متاسفانه!اينم اين موضوع بود كه من دسترسي به نت نداشتم و وقتي هم داشتم مشكل ورود به جادوگران داشتم در دو روز اخير!

حالا ميخوام يه درخواستي بدم كه البته مطمئنا جريمه مالي خواهيم شد.

بارتي كراوچ رو از تيم ما خط بزنيد كه بسي اين بازيكن برود دنبال كارش!

1000 گاليون جريمه هم ميتونيد برداريد.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 14 فروردین 1387 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
السلام عليكم

دابي مُرد !!!

اين جن مهربان ، اين تازه گذشته فداكار در اخرين لحظات عمرش در حالي كه مغزش به شدت روي زمين ريخته بود و هر ثانيه مقادير زيادي خون بالا مياورد به من يك جمله گفت.

_پق(افكت بالا اوردن خون) !! گلگومات هواي زنو بچه منو .. پق !! داشته باش .. پق !! اين هليوپسم نذار رو زمين بمونه .. پق !! به يه جايي برسونشو اينا .. پقول(افكت بالا اوردن خون به همراه كشيدن نفس اخر )

بنده همون شب تمام بچه هاشو به ته دره هدايت كردم تا پيش باباشون برن و زياد فراق نكشن و زناشم طبق قولي كه داده بودم تحت سرپرستي گرفتم

و حالا هم اومدم به اخرين قولم عمل كنم و اين تيم به گل نشسته رو هدايتش رو ه عهده بگيرم.

اگر قول بدی که بخشی از زن های مرحوم دابی ، تحت سرپرستی انجمن کوییدیچ در بیاد ، من عهده این تیم به گل نشسته رو به تو میسپرم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/14 16:41:40
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها

ارسال شده در: یکشنبه 11 فروردین 1387 16:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
1- چه طوری به پست هایی که تو مسابقه تو تاپیک لیگ برتر کشورهای کوییدیچ می زنن بررسی کنم
در واقع ملاک امتیاز دادن چی باشه

این بستگی به خودت داره ، ولی میتونی از تاپیک کمیته داوران استفاده کنی و همونطوری که من امتیاز دهی کردم ، امتیاز بدی !

نقل قول:
ر2- می شه لطف کنی یه تا پیک دیگه هم بدی تا من اگه 2 تا مسابقه هم زمان داشت اجرا می شد بتونم اون رو در جایی جداگانه قرار بدم یه تاپیکی که استفاده نمی شه و ورزشگاه هم هست. مرسی

ترجیح میدم ورزشگاه ها رو باز نکنم ، ولی میتونی از تاپیک مسابقات دوستانه استفاده کنی !

فقط اینکه چند روز دیگه ، مسابقه ای قرار هست در تاپیک مسابقات کوییدیچ برگزار کنم ، بهت اطلاع میدم زمانش که شد ، تا دیگه مسابقه ای برگزار نکنی تا اون مسابقه تموم بشه

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 فروردین 1387 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام می خواستم بدونم:
1- چه طوری به پست هایی که تو مسابقه تو تاپیک لیگ برتر کشورهای کوییدیچ می زنن بررسی کنم
در واقع ملاک امتیاز دادن چی باشه

2- می شه لطف کنی یه تا پیک دیگه هم بدی تا من اگه 2 تا مسابقه هم زمان داشت اجرا می شد بتونم اون رو در جایی جداگانه قرار بدم یه تاپیکی که استفاده نمی شه و ورزشگاه هم هست. مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 15:02
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.
پرسي جان شرمنده. ولي جيمز هري پاتر هم از پست من ادامه داده. چون واقعا هم راست ميگه. سوژه داشت روي اون مرگ مغزيه ميچرخيد كه يهو رون ويزلي بحث رو عوض كرد.

مشکلی نیست ، بله اشتباه از رون ویزلی بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/10 15:09:05
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

جیمز پاتر

برای برگزاری مسابقه ، جایزه ای نمیشه در نظر گرفت ؛ افرادی که در اون مسابقه شرکت میکنن صرفا برای تفریح باید باشه ، یه سری جایزه مجازی میتونی بزاری براشون ؛ مثلا یک عدد نشان طلایی مرلین ، یک مرلینگاه چند طبقه و هر چیزی که به ذهنت اومد .

در مورد نظارت هم ، اون بخش ، انجمن نیست و یک تاپیکه و امکان گذاشتنت به عنوان ناظر وجود نداره ؛ شما میتونید هر چیزی که مایل بودید رو در همینجا اعلام کنید تا در تاپیک انجام بشه .

رون ویزلی

مشکلی نیست ، پست ایشون رو ویرایش کردم و در آخرش نوشتم که فرد بعدی از پست شما ادامه بده .

هدویگ

پست ایشون مشکلی نداشت و شما بایستی از پست ایشون ادامه میدادی ، پست شما رو ویرایش کردم و گفتم که در نظر گرفته نشه

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه ناظر محترم هم لطف كنند و برن پست گابريل دلاكور و رون ويزلي رو بخونن ، متوجه ميشن كه رون ويزلي پست گابريل رو اصلا ادامه نداده بودند. چون در پايان پست گابريل اتفاق تازه اي ميفته كه رون عزيز اصلا بهش اشاره نكردن.
اگه ناظر فكر مي كنند كه اشكال از من بوده ، من با حذف شدن پستم مخالفت نميكنم.
در ضمن ، من اصلا به ايشون توهين نكردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 11:34
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی ویزلی جان من اعتراض دارم برای این که تو تاپیک درمانگاه سوانح کوییدیچ من پستیدم در ادامه ی پست گابریل دلاکور و اون پست رو ادامه دادم ولی بعد از من شخصی به نام هدویگ اومده و گفته که من پست گابریل رو ادامه ندادم و خودش بعد از پست من ادامه ی پست گابریل رو زده در صورتی که اگر اون شخص یک بار پست من رو می خوند می فهمید که من درست پستیدم .

از پرسی عزیز خواهش مندیم که به توهینی که به ما شده برخورد شود و اون پست را پاک کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من همون روبیوس هاگریدم !!!
عضو اوباش هاگزمید
ارسال شده در: شنبه 10 فروردین 1387 01:36
نمایش جزئیات
آفلاین
می خواستم ببینم می شه من رو ناظر انجمن لیگ برتر کشورهای کوییدیچ بزارین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.