جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  97 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  208 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: عضویت در کوییدیچ و مشكلات بازيكنان
ارسال شده در: شنبه 18 آبان 1387 02:41
نمایش جزئیات
آفلاین
آغاز ثبت نام از تيم ها براي مسابقات جام كوچك

*اين ثبت نام به مدت دو هفته ادامه دارد.
*از كاپيتانها ي متقاضي تقاضا ميشه در رابطه با نحوه برگذاري مسابقات و قوانين در تاپيك مربوطه نظ بدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
ارسال شده در: جمعه 17 آبان 1387 08:40
نمایش جزئیات
آفلاین
کجا باید تیم تشکیل شده رو اعلام کرد ؟
چون من میخوام وام بگیرم و تیم ما آمادس که توی لیگ ویژه کوچیک شرکت کنه !
فقط ما باید اون وام کوییدیچ رو دریافت کنیم !

ممنون !

ثبت نام براي جام كوچك بعد از زدن قوانين و اطلاعيه هاي مربوطه از امشب شروع ميشه ، بعد از شروع ثبت نام ، كساني رو كه با عضويت در تيم باهاشون هماهنگي كرديد بايد در همين تاپيك موافقت خودشون رو با اين مسئله اعلام كنن ، بعد از اتمام اين كار در تاپيك سازمان عقد و ثبت قرارداد بازيكنان بايد ليست نهايي تيم اعلام بشه.

در رابطه با وام گرفتن ، باز هم بعد از شروع ثبت نام ميتونيد به تاپيك بانك اختصاصي كوئيديچ مراجعه كنيد و درخواست بديد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/17 9:01:37
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 16 آبان 1387 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
به فرض من اگه بخوام عضو یکی از این تیمها بشم،اینا همه که کامل هستن!!!چه طور باید درخواست بدم!

و اگه بخوام تیم درست کنم میتونم با افرادی که هنوز عضو کوییدیچ نیستن هماهنگ کنم تا عضو شن و تیم درست کنیم؟؟؟

بله ، شما ميتوني با افرادي كه عضو كوئيديچ نيستن هماهنگ كني و تيم تشكيل بدي .

در رابطه با تيم هاي تكميل شده ، مسلما شما ميتونيد عضو تيمي بشيد كه اعضاش تكميل نشده باشند ، اگر همچين تيمي پيدا كرديد ميتونيد به كاپيتانش پيام شخصي بزنيد و تمايل خودتون رو به عضويت در اون تيم اعلام كنيد ، در صورت توافق هم اينجا اين مطلب اعلام بشه تا اسم شما به بازيكنان اون تيم اضافه بشه.

اما به نظر من بهتره كه يه تيم مجزا تشكيل بدي و در كنار كسايي كه باهاشون هماهنگ تري رول بنويسي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/16 23:04:46
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/16 23:06:51
ّّFor What I've Done
I Start Again
And Whatever Pain May Come
Today This Ends
I'm Forgiving What I've Done

ارسال شده در: پنجشنبه 16 آبان 1387 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا ما چند دوره بازی کردیم با شناسه ها و تیم های مختلف ...

نیوت اسکمندر : تیم تیزپروازان
بارتی کراوچ : تیم پالمری دراگونز و منتخب اسلیترین

الانم فکر کنم جزو متعلقات منتخب اسلیترین باشم ... نمی دونستم باید با شناسه ی جدید بیام عضو شم یا نه در هر صورت اعلام آمادگی می کنیم !

با توجه به اينكه شما فعلا توي ريون هستيد و نام تيم قبليتون منتخب اسليترين بوده ميشه نتيجه گرفت كه خود به خود از عضويت اون تيم خارج شديد .

اما در رابطه عضويت با شناسه جديد شما در صورت تغيير شناسه عضو كوئيديچ باقي ميمونيد اما بهتره جهت اطلاع رساني و هماهنگي به مسئول مربوطه اين تغيير شناسه رو اطلاع بديد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/16 20:57:21
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/16 21:00:30
ارسال شده در: پنجشنبه 16 آبان 1387 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
من میخوام تو کوییدیچ عضو شم!باس چیکار کنم؟؟؟

شما با درخواست در اين تاپيك به عضويت كوئيديچ در اومديد اما براي شركت در ليگ و مسابقات بايد به عضويت يكي از تيم هاي كوئيديچ در بيايد ، براي اين كار يا ميتونيد خودتون يه تيم تشكيل بديد ، كه در اين صورت قوانين تشكيل تيم رو ميتونيد در اين تاپيك ببنيد.

و يا ميتونيد به عضويت يكي از تيم هاي شركت كننده در بياييد كه در اين صورت ميتونيد ليست تيم ها و كاپيتانهاشونو از اين تاپيك برداريد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/16 20:53:09
ّّFor What I've Done
I Start Again
And Whatever Pain May Come
Today This Ends
I'm Forgiving What I've Done

ارسال شده در: چهارشنبه 15 آبان 1387 16:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به داور جدید » هوکی:

چهار نفر از اعضای تیم هدنور می خوان از تیم خارج بشن ، اما به دلایلی خودشون نمی تونن وارد نت شن و در اینجا بپستن بنابراین لطفا خروجشونو تایید کنین.

آریانا دامبلدور ، هدویگ ، آلفرد بلک ، سدریک دیگوری!

این چهارنفر از تیم هفت نفره ی ما خارج میشن. در ضمن یه توضیحاتی هم در مورد این لیگ بدین.

این لیگ جام حذفی هم برگزار میشه؟ کی شروع میشه؟ کی تموم میشه؟

با تشکر

افرادي كه گفتي خروجشون به تاييد رسيد ، مدتي هست كه در سايت فعاليتي ندارند.

اما در رابطه با ليگ ، انجمن كوئيديچ مدت مديدي در حال خاك خوردن بود براي اينكه فعاليت بهش برگرده و از اين وضعيت در بياد تا چند روز اينده جام كوچكي با مزاياي ويژه برگذار خواهد شد .

اين جام تفاوت هاي كلي اي با ليگ هاي قبلي و مسابقات قبلي داره ، كه به زودي شرايط ثبت نامش در تاپيك اطلاعيه ها زده خواهد شد ، در حال تكميل قوانين و نحوه اجراي مسابقات هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/8/16 14:06:33
ارسال شده در: پنجشنبه 11 مهر 1387 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظر محترم
من و سه نفر دیگه می خوایم یه تیم کوییدیچ تشکیل بدیم باید چی کار کنیم؟

ممنون
بای

سلام
تا شروع لیگ بعد صبر کنید ، اسفند ماه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/7/12 8:19:15
ارسال شده در: یکشنبه 7 مهر 1387 20:20
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام:

داور لیگ پنجم چه کسی هست و کی لیگ شروع میشه؟

هدویگ قبلی که در تیم ما بوده الان از ایفای نقش خارج شده بنابراین دیگه تو تیم ما نیست.

سه نفر دیگه از اعضا یعنی « آلفرد بلک - سدریک دیگوری - آریانا دامبلدور » هم تقاضای خارج شدن از تیم رو دارن.

برای اینکه امکان ارسال پست توسط بعضی از این افراد غیر ممکنه ، بنابراین من خروجشون از تیم رو اعلام کردم و امیدوارم دیگه نیازی به ارسال پست توسط اونا نباشه.

با تشکر

لیلی جان هیچ چیز مشخص نیس فعلا ، داور بعدی هم معلوم نیس ! شاید من نباشم ناظر این انجمن دیگه ! به زودی همه چیز مشخص میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/7/9 14:20:42
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 18:19
نمایش جزئیات
آفلاین
*پست شما به خاطر اینکه تو تاپیک اشتباه زده شده بود پاک شد.اینجا جواب شما داده میشه.

اولا که سیلوستر استیونز بازیکن نیست.واقعا چرا فکر میکنید چنین فردی واقعا تو سایت هست؟یه عضو مجازیه تیم گانگستر یونایتد هست که اشتباها جلوی اسمش مجازی نوشته نشده است.

یعنی تیم گانگستر یونایتد فقط یه بازیکن ازشون شرکت نکرده که بابت این 2 امتیاز از امتیاز شرکت همشون کم شده.

شمام دو نفر داشتین که شرکت نکردن و ازتون باید 4 امتیاز کم بشه که اشتباها 5 امتیاز کم شده.یه امتیاز به شما داده شد.

در ضمن مزیت اینکه شما هفت نفرید اینه که اگر فقط یه نفرتون شرکت نکرده باشه نادیده گرفته میشه ولی تیم هایی که حتی یه بازیکن مجازی هم دارن این نادیده گرفتن براشون صدق نمیکنه.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:

تیم ما اشکالاتی در نتایج داوری دید.

ترکیب تیم ما قبل از نیم فصل این بوده:

دروازه بان: جیمی پیکس.
مهاجمان: لیلی پاتر ، دنیس کریوی ، آریانا دامبلدور.
مدافعان: اسکورپیوس مالفوی ، سدریک دیگوری.
جستجوگر: هدویگ

بر اساس لیست تیم ما ، تیم ما هفت نفره و دو نفرمون شرکت نکردن و از قسمت شرکت تمام بازیکنان تیم امتیاز 10 رو گرفتیم. یعنی به خاطر دو نفر یک سوم امتیاز این قسمت ازمون کم شده.

ترکیب تیم گانگستر قبل از نیم فصل:

دروازه بان: ماتیلدا استیونز.
مهاجمان: پیوز ، ویکتور کرام ، گوفی ( مجازی )
مدافعان: سوروس اسنیپ ، سیلوستر استیونز.
جستجوگر: هلنا ریونکلاو.

بر اساس لیست این تیم ، گانگستر شش نفره و دو نفرشون شرکت نکردن و از قسمت شرکت تمام بازیکنان تیم امتیاز 13 رو گرفتن. یعنی به خاطر شرکت نکردن دو نفر دو امتیاز کم شده ، در حالی که دو نفر برای اونا به اندازه ی یک سوم بازیکنانه.

تیم ما هفت نفره و دو نفر شرکت نکردن و یک سوم امتیاز شرکت بازیکنان ازمون کم شده اما گانگستر که شش نفره و دو نفرشون شرکت نکردن ( یک سوم بازیکنان ) تنها دو امتیاز ازشون کم شده.

چه طور ممکنه تیمی که از هفت نفر دوتاشون شرکت نکردن امتیاز کمتری نسبت به تیمی که از شش نفر دو نفرشون شرکت نکردن داشته باشه؟! مطمئنا در این مورد امتیاز ما باید بیشتر از اونا می بود! رو چه حسابی این امتیاز رو گرفتیم؟!

لطفا تجدید نظر شود! با تشکر لیلی پاتر به نمایندگی از تیم هدنور

لطفا این پست را پاک نکنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی پاتر در 1387/5/23 16:50:37