انصرافتنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
217 کاربر(ها) آنلاین هستند (142 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
212
مهمانان
|
5
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
فعالیت ستادها تمدید شد
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۴ مهر
رأیگیری نهایی: ۱۵ و ۱۶ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱
انصراف
انصراف۲
انصراف
انصرافهوریس اسلاگهورن
به نفع پرنتیس گاتو۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴
انصراف
انصرافتلما هلمز
به نفع سیبل تریلانی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
جادوی حقیقی چیست ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

در این جهانیکه ما در آن زندگی می کنیم جادو هم وجود دارد اما فکر نکنم مثل این جادویی که رولینگ در سری داستانهای هری پاتر به وجود اورد خیلی از افراد هستند که به خاطر جادوی انسانی زندگی شون از بین رفته
اما به نظر من جادوی حقیقی چیزی است که بین عقل و عشق است
اما به نظر من جادوی حقیقی چیزی است که بین عقل و عشق است
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دارنده یه صد آفرین و یه ده آفرین تو انشاء از تدی

جزئیات کاربر

خوب ما معجزه در دنیا به فراوانی داریم اما جادو هم کمی وجود دارد
بزرگ ترین آن ها عشق است هیچ جادویی مانند عشق قدرت ندارد این حرف من تقدیم به تمام عاشقان دنیا سپس اکتشافات و اختراعات انسان دیگری علم بعدی برخورد و حرف های خوب واز نظر من اخری احترام و ایمان و سلام دادن
بزرگ ترین آن ها عشق است هیچ جادویی مانند عشق قدرت ندارد این حرف من تقدیم به تمام عاشقان دنیا سپس اکتشافات و اختراعات انسان دیگری علم بعدی برخورد و حرف های خوب واز نظر من اخری احترام و ایمان و سلام دادن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من از یک درد بی درمون تو از اعجاز می گوئی
من از کنج قفس اما تو از پرواز می گوئی
من
من از کنج قفس اما تو از پرواز می گوئی
من
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

با سلامی دوباره
همونطور که بعضی از دوستان گفتند که جادو هست و خواهد بود.خب این درست است.اما یه مقداری فرق داره.یعنی اونجوری نیست که یه عده ای خوب باشن و یه عده ای بد...البته نمیتونم انکار کنم که در همه چیز بد و خوب وجود دارد,اما نه به این صورت.کلا جادو عملی است غیر اسلامی(مخصوصا طلسمات,حتی آنهایی که برای آشتی به کار میبرند)
مسیحی ها عقیده دارند که جادوگر کسی است که ریشه ی خودش رو به ریشه شیطان پیوند زده!!!(قضاوت با خدتون)
اما جادو و طلسمات از نظر اسلام:
متافيزيك و طلسم(منابع حدیث)
نویسنده: دكتر مطلّب برازنده
امام علي(عليهالسلام): هركهچيزي از جادو بياموزد، كم يا زياد، كافر است و پايان عهد او با پروردگارش باشد و كيفرش آن است كه كشته شود مگر توبه كند. ميزان الحكمه، ص2413،ح8333
امام علي
(عليهالسلام): چشمزخم و طلسم و جادو و فال نيك زدن واقعيت دارد، اما فال بد زدن و سرايت(بدي) واقعيت ندارد. ميزان الحكمه، ص2413،ح8334
امام علي
(عليهالسلام): منجممانند كاهن است و كاهنمانند جادوگر و جادوگر مانند كافر و كافر در آتش است. ميزان الحكمه، ص2413،ح8335
زني خدمت رسول خدا
(صلياللهعليهوآلهوسلم) آمد و عرض كرد: ايرسول خدا! شوهري دارم كه با منتند است و من كاري كردهام(جادو و جنبل) كهبا منمهربان شود؟ رسول خدا(صلياللهعليهوآلهوسلم) فرمودند: وايبر تو! دينترا تيره كردي! نفرينفرشتگان نيك بر تو باد اينجمله را سه بار فرمودند:«نفرين فرشتگان آسمان بر تو باد! نفرينفرشتگان زمينبر تو باد.» ميزان الحكمه، ص2413،ح8336
امام علي
(عليهالسلام): چشمزخم، دعا و افسون، جادو و فال خوب زدن حقيقت دارد، اما فال بد و واگيري حقيقت ندارد. ميزان الحكمه، ص4491،ح15586
پيامبر خدا
(صلياللهعليهوآلهوسلم): ـ فال بد زدن، شرك است. ـ از ما نيست كسيكه فال بد زند يا برايش فال بد زده شود(به فال بد ديگران نسبت بهخود اعتقاد داشته باشد)، پيشگويي كند يا برايشپيشگويي شود، جادو كند يا برايش جادو شود(به پيشگو و جادوگر مراجعه كند) ـ كفارة فال بد توكل است. ميزان الحكمه، ص3345،ح11336،11339و11346
امام صادق(عليهالسلام): تأثير فال بد بهخودت بستگي دارد: اگر آن را آسان بگيريآسان ميشود. اگر سختبگيري سختميشود و اگر آنرا به چيزينگيري چيزي نخواهد بود. ميزان الحكمه، ص3345،ح11345
امام صادق
(عليهالسلام): در پاسخ به سؤال محمدبنيحييخثعمي كهپرسيد: آيا علم نجوم حقيقت دارد؟ ( فرمودند: ) آري، او ميگويد: عرض كردم: آيا روي زمين كسي است كه علوم نجوم بداند؟ فرمودند: آري، در روي زمين كساني هستند كه علم نجوم بدانند. ميزان الحكمه، ص6235،ح20017
امام صادق
(عليهالسلام): در پاسخ به سؤال از علم نجوم: آن علمي از علومپيامبران است. راوي ميگويد: عرض كردم: آيا عليبنابيطالب(عليهالسلام) آن را ميدانست؟ فرمودند: او عالمترين مردم به اين علم بود. ميزان الحكمه، ص6235،ح20018
امام علي
(عليهالسلام): هر قرآنداني، اگر شمهاي از دانشنجوم بداند. بر ايمان و يقين او افزوده ميشود. حضرت سپساين آيه را تلاوت كردند:«همانا درگردششب و روز» ميزان الحكمه، ص6235،ح20020
امام صادق
(عليهالسلام:( بهامام صادق(عليهالسلام) عرضشد: در بين مردم چنين شهرت دارد كهپرداختن بهعلم نجومحرام است و به دين انسان آسيبميرساند. حضرتفرمودند: چنان نيست كه ميگويند، به دينت آسيبنميرساند. سپسفرمودند: شما بهموضوعي ميپردازيد كه زياد آن دستنيافتني و اندك آن هم كارآيي ندارد. ميزان الحكمه، ص6235،ح20021
امیدوارم کمی تفاوت بین جادوی هری پاتر رو با جادوی واقعی تشخیص بدبد
همونطور که بعضی از دوستان گفتند که جادو هست و خواهد بود.خب این درست است.اما یه مقداری فرق داره.یعنی اونجوری نیست که یه عده ای خوب باشن و یه عده ای بد...البته نمیتونم انکار کنم که در همه چیز بد و خوب وجود دارد,اما نه به این صورت.کلا جادو عملی است غیر اسلامی(مخصوصا طلسمات,حتی آنهایی که برای آشتی به کار میبرند)
مسیحی ها عقیده دارند که جادوگر کسی است که ریشه ی خودش رو به ریشه شیطان پیوند زده!!!(قضاوت با خدتون)
اما جادو و طلسمات از نظر اسلام:
متافيزيك و طلسم(منابع حدیث)
نویسنده: دكتر مطلّب برازنده
امام علي(عليهالسلام): هركهچيزي از جادو بياموزد، كم يا زياد، كافر است و پايان عهد او با پروردگارش باشد و كيفرش آن است كه كشته شود مگر توبه كند. ميزان الحكمه، ص2413،ح8333
امام علي
(عليهالسلام): چشمزخم و طلسم و جادو و فال نيك زدن واقعيت دارد، اما فال بد زدن و سرايت(بدي) واقعيت ندارد. ميزان الحكمه، ص2413،ح8334
امام علي
(عليهالسلام): منجممانند كاهن است و كاهنمانند جادوگر و جادوگر مانند كافر و كافر در آتش است. ميزان الحكمه، ص2413،ح8335
زني خدمت رسول خدا
(صلياللهعليهوآلهوسلم) آمد و عرض كرد: ايرسول خدا! شوهري دارم كه با منتند است و من كاري كردهام(جادو و جنبل) كهبا منمهربان شود؟ رسول خدا(صلياللهعليهوآلهوسلم) فرمودند: وايبر تو! دينترا تيره كردي! نفرينفرشتگان نيك بر تو باد اينجمله را سه بار فرمودند:«نفرين فرشتگان آسمان بر تو باد! نفرينفرشتگان زمينبر تو باد.» ميزان الحكمه، ص2413،ح8336
امام علي
(عليهالسلام): چشمزخم، دعا و افسون، جادو و فال خوب زدن حقيقت دارد، اما فال بد و واگيري حقيقت ندارد. ميزان الحكمه، ص4491،ح15586
پيامبر خدا
(صلياللهعليهوآلهوسلم): ـ فال بد زدن، شرك است. ـ از ما نيست كسيكه فال بد زند يا برايش فال بد زده شود(به فال بد ديگران نسبت بهخود اعتقاد داشته باشد)، پيشگويي كند يا برايشپيشگويي شود، جادو كند يا برايش جادو شود(به پيشگو و جادوگر مراجعه كند) ـ كفارة فال بد توكل است. ميزان الحكمه، ص3345،ح11336،11339و11346
امام صادق(عليهالسلام): تأثير فال بد بهخودت بستگي دارد: اگر آن را آسان بگيريآسان ميشود. اگر سختبگيري سختميشود و اگر آنرا به چيزينگيري چيزي نخواهد بود. ميزان الحكمه، ص3345،ح11345
امام صادق
(عليهالسلام): در پاسخ به سؤال محمدبنيحييخثعمي كهپرسيد: آيا علم نجوم حقيقت دارد؟ ( فرمودند: ) آري، او ميگويد: عرض كردم: آيا روي زمين كسي است كه علوم نجوم بداند؟ فرمودند: آري، در روي زمين كساني هستند كه علم نجوم بدانند. ميزان الحكمه، ص6235،ح20017
امام صادق
(عليهالسلام): در پاسخ به سؤال از علم نجوم: آن علمي از علومپيامبران است. راوي ميگويد: عرض كردم: آيا عليبنابيطالب(عليهالسلام) آن را ميدانست؟ فرمودند: او عالمترين مردم به اين علم بود. ميزان الحكمه، ص6235،ح20018
امام علي
(عليهالسلام): هر قرآنداني، اگر شمهاي از دانشنجوم بداند. بر ايمان و يقين او افزوده ميشود. حضرت سپساين آيه را تلاوت كردند:«همانا درگردششب و روز» ميزان الحكمه، ص6235،ح20020
امام صادق
(عليهالسلام:( بهامام صادق(عليهالسلام) عرضشد: در بين مردم چنين شهرت دارد كهپرداختن بهعلم نجومحرام است و به دين انسان آسيبميرساند. حضرتفرمودند: چنان نيست كه ميگويند، به دينت آسيبنميرساند. سپسفرمودند: شما بهموضوعي ميپردازيد كه زياد آن دستنيافتني و اندك آن هم كارآيي ندارد. ميزان الحكمه، ص6235،ح20021
امیدوارم کمی تفاوت بین جادوی هری پاتر رو با جادوی واقعی تشخیص بدبد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بر سنگ مزارم بنويسيد:
در زندگي بارها بالهايم را گشودم تا همچون پرنده اي
جزئیات کاربر

ممنون از همه دوستانی که نظر خودشون رو در باره جادو اعلام کردند...
به نظر من جادو چیزی فراتر از این هاییست که در فیلم های هری پاتر مشاهده کردیم.جادو به ذات آدم برمیگرده,به نظر من همه یه قدرتی در وجودشون دارند!!!در همون روز اولی که متولد میشویم یه نیرویی در تمام ما انسان ها وجود دارد.و مهم این است که بتوتنیم اوون نیرو رو بشناسیم و اون رو به مقاطع بالاتر ارتقا بدهیم. پس جادوگری این نیست که یکی یه ورد بگه دنیا از این طرف به اون طرف بشه!!!نه منظور من این نیست که چنین چیزی نیست,هست اما تقریبا متفاوت تر با چیزی هست که در فیلم های هری پاتر مشاهده میکنیم.
من در طی ماه ها مطالعه کتاب های تاریخجه جادوگری و طلسمات و همچنین مدت ها پرسه زدن در اینترنت و بالا و پایین رفتن از اون و مطالعه تقریبا ده ها جلد کتب خطی...فهمیدم جادو چیزی نیست که با یک ورد یا حتی با یک چله نشینی ضاحر بشه و کار کنه...اما اگر فکر کنید منظورم من جادویی باشه که از راه شیطان و شیطان پرستی به وجود بیاد!!!اون نه تنها خیلی دشوار است بلکه هیچ قدرتی در برابر قدرت جادوی الهی نداره...البته قدرت الهی اسمش جادو نیست اسمش عرفان است.....
خوب...نظر من در یک جمله در باره ی جادو این است که:
"اگر بخواهیم وقت پر ارزش خود را برای آموزش جادو بگذاریم,من با تحقیقاتی که کردم بهتر است اون رو در راه خدا و دینمون بگذاریم"
شاید شما هم با خدتون بگید که دین چیه....این مسائل خیلی نمیدونم کریشه ای هست و ..........
خب حق هم دارید دین در روزگار ما به جلوه ای نمایش داده میشود که انگار همه اش فقط حجاب.حرف نزدن و رابطه نداشتن با جنس مخالف و .....(خودتون بقیه اش را میدانید)اما دین چیزی فراتر از این هاست .....
و سخن آخر:
آیت الله قاضی طباطبایی میفرمایند:هر کس نمازش را اول وقت بخواند.اگر به جایی نرسید.بر من لعنت بفرستد
به نظر من جادو چیزی فراتر از این هاییست که در فیلم های هری پاتر مشاهده کردیم.جادو به ذات آدم برمیگرده,به نظر من همه یه قدرتی در وجودشون دارند!!!در همون روز اولی که متولد میشویم یه نیرویی در تمام ما انسان ها وجود دارد.و مهم این است که بتوتنیم اوون نیرو رو بشناسیم و اون رو به مقاطع بالاتر ارتقا بدهیم. پس جادوگری این نیست که یکی یه ورد بگه دنیا از این طرف به اون طرف بشه!!!نه منظور من این نیست که چنین چیزی نیست,هست اما تقریبا متفاوت تر با چیزی هست که در فیلم های هری پاتر مشاهده میکنیم.
من در طی ماه ها مطالعه کتاب های تاریخجه جادوگری و طلسمات و همچنین مدت ها پرسه زدن در اینترنت و بالا و پایین رفتن از اون و مطالعه تقریبا ده ها جلد کتب خطی...فهمیدم جادو چیزی نیست که با یک ورد یا حتی با یک چله نشینی ضاحر بشه و کار کنه...اما اگر فکر کنید منظورم من جادویی باشه که از راه شیطان و شیطان پرستی به وجود بیاد!!!اون نه تنها خیلی دشوار است بلکه هیچ قدرتی در برابر قدرت جادوی الهی نداره...البته قدرت الهی اسمش جادو نیست اسمش عرفان است.....
خوب...نظر من در یک جمله در باره ی جادو این است که:
"اگر بخواهیم وقت پر ارزش خود را برای آموزش جادو بگذاریم,من با تحقیقاتی که کردم بهتر است اون رو در راه خدا و دینمون بگذاریم"
شاید شما هم با خدتون بگید که دین چیه....این مسائل خیلی نمیدونم کریشه ای هست و ..........
خب حق هم دارید دین در روزگار ما به جلوه ای نمایش داده میشود که انگار همه اش فقط حجاب.حرف نزدن و رابطه نداشتن با جنس مخالف و .....(خودتون بقیه اش را میدانید)اما دین چیزی فراتر از این هاست .....
و سخن آخر:
آیت الله قاضی طباطبایی میفرمایند:هر کس نمازش را اول وقت بخواند.اگر به جایی نرسید.بر من لعنت بفرستد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بر سنگ مزارم بنويسيد:
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 26 اسفند 1404 17:23
از: پیاده روی با لردسیاه برمیگردم
پستها:
314

*اول به فنرير بگم به نكته ي خوبي اشاره كردي: احساسات، ولي اين احساسات عالي هم خوب هم بد، به عشق ارتباط پيدا ميكنند. مثل كتاب محفل ققنوس كه هري درر وزارت پر از حس درد ميشه و ميگه اگه بميرم سيريوس رو ميبينم...
*و به نظر من جادو همه ي اون چيزي نيست كه در كتاب هاي هري پاتر به اون اشاره شد. هري پاتر در دنياي جادويي به وقوع پيوسته و لي جادو خيلي وسيع تر و عالي تر از يه ورد اكسپليارموس يا خطرناك تر از سكتوم سمپرا و اون سه ورد ممنوعه است.
*و به نظر من جادو همه ي اون چيزي نيست كه در كتاب هاي هري پاتر به اون اشاره شد. هري پاتر در دنياي جادويي به وقوع پيوسته و لي جادو خيلي وسيع تر و عالي تر از يه ورد اكسپليارموس يا خطرناك تر از سكتوم سمپرا و اون سه ورد ممنوعه است.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در كنار درياچه ي نقره ايي قدم ميزنم
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
و با بغضي که مدتهاست گلويم را ميفشارد، رو به امواج خروشانش مي ايستم
و در افق،
طرح غم انگيز نگاهش را ميبينم،
كه هنوز هم اثر جادويي اش را به قلب رنجورم نشانه ميرود..
كه هنوز نتوانستم مرگ نا به هنگام و تلخش را باور كنم..
كه هنوز بند بند اين تن نا استوار به نيروي خاطره ي لبخند اوست كه پابرجاست..
با يأس يقه ي ردايم را چنگ ميزنم و در برابر وزش تند نسيم،
وجودِ ويرانم را از هر چه برودت و نيستي حفظ ميكنم..
از سمت جنگل ممنوعه، طوفاني به راهست
و حجم نامشخصي از برگ و شاخه ي درختان مختلف را به اين سو ميآورد..
اخم ميكنم تا مژگانم دربرابر اين طوفان،
از چشمان اشكبارم محافظت كند..
شايد يك طوفان همه ي آن خاطره ي تلخ را از وجودم بزدايد..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج